Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Ötleteim egyike 5# Státusz növelése  (Megtekintve 5934 alkalommal)

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Ötleteim egyike 5# Státusz növelése
« Dátum: 2019. február 21. - 07:26:00 »
Sziasztok !

Sok játékos és jó magam is mondogattam már néha,hogy túl egyformák a karakterek.

Mit szólnátok hozzá ha növelve lennének a Státuszok?
Sajnos több hátránya van mint előnye.
Vegyük például a Buffos karaktereket. Ha 150-175 lenne a max rögtön mindenki azzal kezdené így a full intre nem kellene Isteni Sámán fegyver sem vagy Kohó vagy mennyei füles/mesternyakas.

Ezt ki lehetne küszöbölni úgy,hogy 125 eddig a max és csak LvL175 felett vagy "295"int után rakhatná fel a többi státuszt az Intelligenciára.
Vagy épp a Buffot nem befolyásolná a több pont. Csak a skilleket/ütést.
PvP versenyen is lenne legalább értelme,mert 95-159 ig van egy kategória. Így lenne nem lenne ugyan olyan erős egy 110es-mint egy 159-es.
Hisz mindketten NagyMester felszerelésben lehetnek. Így szinte egyformák.

Nos ez csak egy ötlet a sok közül,hogy ne legyünk totál egyformák.

Köszönöm ha végig olvastad.
További jó játékot.

Nem elérhető Agenda

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 22
Re:Ötleteim egyike 5# Státusz növelése
« Válasz #1 Dátum: 2019. február 21. - 20:17:56 »
Sziasztok!

Egyáltalán nem egyformák a karakterek! Teljesen jól meg vannak tervezve, a fejlesztések illeszkednek hozzájuk.
Le lehet állni ezzel a elver egy kisebb karakter brühühü csináljunk egyformákat, szinte egyformákat, öö hogy ne legyünk totál egyformák.
Le lehet állni ezzel a nem értek hozzá, de belenyúlnék ebbe abba, meg onnan ide egy kicsit, mert az olyan egyszerű, nem befolyásolja rengeteg egyéb pontján a játékot persze. De a lényeg hogy ne legyen nálam senki jobb, legyünk egyformák, hogy ne legyünk totál egyformák.
Le lehet állni ezzel a, Tök jó ötletem van, írj át ezt azt a karaktereken, nekem az tök jó lenne, szinte egyformák lehetnénk, hogy ne legyünk totál egyformák. A  vegyük ki a sok munkával elkészített jelenleg futó isteni dolgokat( legyen két opció pucér és pelenkás pvp szett int és buff nélkül mert pálpusztaival buffolt pelenkaszett erősebb, mint a vazelines csupasz wari teste, és nem lecsúszik az ütésem, hanem odaragad a szőrmókjához, lesz belőle kék penészes márvány szőrmók) , meg minden fejlesztést, mert én okos vagyok, és értek a játékhoz, és zavar hogy a nagykarim elverik a kiskarik, tegyünk be  up -down - mini - maxi gombokat így mindenki lehetne alsógatyában, és  így szinte mindenki egyforma lehetne, hogy ne legyünk teljesen egyformák.

Köszönöm hogy elolvastátok értelmes, építő jellegű hozzászólásom. Nagyon szívesen még értelmesebben  is bővítem a  hozzászólást, ha szinte egyformát írhatok, hogy ne legyünk totál egyformák.

Üdv
Agenda
Amíg élet van, minden vég kezdet!
F.H