Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Isteni fegyverek támadósebessége?!  (Megtekintve 6778 alkalommal)

Nem elérhető MrMotion

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 23
    • YouTube csatornám
Isteni fegyverek támadósebessége?!
« Dátum: 2019. június 28. - 11:34:57 »
Sziasztok!

Gondolom mindenki tudja, aki valaha használt isteni fegyvert, hogy nincs támadósebességük. Mivel pvp-ről van szó, ezért elég fontos lenne a támadósebesség, ha nem is a suráknál vagy sámánoknál, az egykezes fegyvert használó harcosoknál igen. Akik az ák-ra mennek rá és ütni akarnak, gyakran használnak inkább sefra fegyvereket, így pedig az isteni fegyverek értelmüket vesztik a pvp-ben ütés szempontjából. Tudom, hogy anno a fejlesztő döntött úgy, hogy ne kerüljön beléjük támadósebesség, de szerintem érdemes lenne ezt a "hibát" orvosolni, mert nem látom értelmét, hogy a nagymester fegyverekben van, az istenikben nincs, aztán áthúzva az istenit, a limitekben ismét van támadóseb. Szerintem sokan örülnének egy ilyen változtatásnak, várom a véleményeteket kommentben.

Köszi!

MrMotion

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:Isteni fegyverek támadósebessége?!
« Válasz #1 Dátum: 2019. június 28. - 21:29:27 »
Szia MrMotion!

Ha lenne támadósebességük,akkor viszont a Sefra fegyverek lennének használhatatlanok.
Így viszont jó én szerintem ahogy van,mivel KK-ra optolt fegyverek Isteniben használhatóak.
Tehát inkább legyen egy félig használható Isteni és egy használható Sefra mint egy használhatatlan Sefra és egy használható Isteni.

Végülis a +54 Erő,Ügyesség,Intelligencia is felesleges mert az meg Limiten (230on) tűnik el a fegyverekből még is erősebbet csapsz.
Ha lenne 54 cucc a limitbe,akkor egy 20+KK-s vagy 50+ÁK-s Sámán fegyver +12intel aranyat érne mert buffnak nem kéne külön botot húzni + a képességet is feldobná.

Én úgy vagyok vele,jó így ahogy van.
Nem ellenzem de nem is támogatnám.

Nem elérhető MrMotion

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 23
    • YouTube csatornám
Re:Isteni fegyverek támadósebessége?!
« Válasz #2 Dátum: 2019. június 28. - 22:44:06 »
Szia!

Egy isteni szettnek majdnem minden része(ha nem az összes) jobb, mint a sefráé vagy az anaxé. Az anax szett így is ki van lőve, mivel elmondható róla, hogy rosszabb a sefránál is, de az isteninél biztosan. Szóval eleve van egy szett ami a tulajdonságai miatt kb. felesleges, de szerintem nem akkora kár érte. Aki többet költ bele, az úgy is istenit fog húzni és úgy gondolom, ha már ilyen drágák, akkor legyen benne támadósebesség.

Egyrészt ha bekerülne véletlen az istenibe a támadósebesség, akkor sem vesztenének sokat azok, akik addig sefrát használtak, mert egyáltalán nem drága szett, kb. 0 pénzből felhúzható. Másrészt azért sem vesztenének, mert ugyanúgy megvan a sefra és anax szettnek a létjogosultsága, hiszen ezek a szettek azoknak jók, akik nem akarnak annyit pvp-re költeni.

Szerintem sem fontos hogy az 54 erő/int/ügyesség benne legyen a limit fegyverekben, mert nem számítanak olyan sokat(54 erő = 108 támadóérték, aki pvp-zni akar, külön húz isteni botot), de nem bánnám ha esetleg bekerülne a limit fegyverekbe, de ezt nem várom el
MrMotion

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:Isteni fegyverek támadósebessége?!
« Válasz #3 Dátum: 2019. június 29. - 18:28:36 »
Nem ide tartozó téma MrMotion.

De a WZ Cipőből is ki vehetnék a 20 kivédést.
Mert elég durva,hogy kasztra jobb egy mobos cucc,ráadásul annak is a legalja...

De akkor mindenki át térne a 10 kivédéses cipőre (Főnix Cipő lvl 55).
Azt is meg kéne piszkálni,rögtön lenne értelme a NORMÁLIS PvP-s cipőnek.

m2mfiok29

  • Vendég
Re:Isteni fegyverek támadósebessége?!
« Válasz #4 Dátum: 2019. november 25. - 23:23:07 »
Kedves MrMotion!

Az Isteni fegyverek minden kasztnak a neki megfelelő státuszt adja. Ugyanis a Ninjának leginkább ügyesség kell, a Warinak erő, A Sámánnak és Surának meg Intelingencia.
Ha ezen változtatva lenne, akkor kevesebb lenne a sámánnak a maximum szerezhető intje, ezáltal a buff is gyengébb lenne.

Üdvözlettel: [GM]Fear.