Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Céh-ek  (Megtekintve 5860 alkalommal)

Nem elérhető NexXuS

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Céh-ek
« Dátum: 2018. szeptember 26. - 21:18:13 »
Sziasztok

Arra gondoltam hogy kicsit fel lehetne dobni a céheket hogy legyen értelmük már nagyon rég óta nincsen semmi értelme a céheknek szinte. Ezért arra gondoltam hogy mi lenne ha a Ranglistán lévő céhek Top 1- 10-ig Kapna valamilyen bónuszokat. Mondjuk Támadó értéket, Szörny Elleni erőt, Vagy esetleg EXP bónuszt kapnának. Mert lenne akkor értelme a Céheknek. Jó nyilván fel merül a kérdés hogy "Mi van a mobos céhekkel?" Erre gondoltam egy olyat hogy egy bosst betenni amely Sok HP-val rendelkezik Jó Deffel, Kevés támadó értékel. És ezt a bosst le hívni heti 1x egy event keretei közt. Amelynél az a céh nyerne, kapna jutalmat amely előbb megöli a bosst. Majd ki ír a chat re egy adót szöveget vagy csak figyelik a GM a céheket. És ezen az eventen csak Céh tagok vehetnének részt. És ugyan úgy mint a top listás céhek kapnának valamit. Mondjuk egy hétre +100 Szörny elleni erőt amely le jár a következő eventig így nem indulnak előnyel a többiek ellen de viszont lenne értelme a Céheknek és összetartóbb céheket kovácsolni akik egy közös célért küzdenének.


Vagy Valami hasonlót össze hozni hogy több ember menjen a Céhek be és hogy legyen értelme ne csak annyi hogy a Chaten néha néha beszéljenek pár mondatot azt elvan felejtve. Mert szerintem az elmúlt években azt tapasztaltam hogy nincsen egyik szerveren se céh war-ok se semmi kezdve a Céhekkel pedig sokk jó dolog van benne. PL.: Össze hoz egy jó közösséget és nagyobb kedvel jön fel az ember játszani hülyéskedni velük minthogy feljön ki áll kék map 1 re megölik és ennyi.

Megjegyzéseket, kritikákat várom.

(Köszi hogy elolvastad <3)

Nem elérhető Nierah

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Trashgyár
    • No! God, Please, no! NOOOOOOOOOOOOOOO!
Re:Céh-ek
« Válasz #1 Dátum: 2018. október 12. - 01:45:38 »
Hellobello,

Nekem alapjáraton tetszik az ötlet, így még értelme is lenne embereket tgf-elni a céhekbe. Csak annyi észrevételem lenne, miszerint, hogy például, ha heti/havi Ranglista kerülne kiírásra, ami alapján kapnák a céhek a bónuszt, amit írtál, akkor két legyet is lehetne ütni egy csapásra (már amennyiben ez megoldható).  :)

A Mob-os verzió kifejezetten tetszik egyébként.

Nem elérhető Colesprouse

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Céh-ek
« Válasz #2 Dátum: 2018. október 26. - 12:20:03 »
Hali,
Tetszik az ötlet,én is hasonlóban gondolkodtam.
Egy ötlettel bővíteném,új céhtelkeket hoznék létre.
A telket bizonyos összegért tudja igényelni a céh vezére.A map1-en lévő telkeket nem minden céh igényelhetné(mivel nem túl sok van belőle)egy levél írásával(Miért van szükség a telekre,céhtagok száma,stb)egy gm tudná elfogadni a kérvényt.
A telken az új és megszokott NPC-k állnának.A céh kovácsánal nagyobb esély van a tárgyak fejlesztésére,mint a sima kovácsnál és a varázsfémmel.
Szokásos Seon-Pyeong.
Közös raktár,amihez minden céhtag hozzáfér.Itt lehetne másoknak olyan tárgyakat adni,amivel segítik egymást.Pl:Átváltoztató gömb,Átváltozás könyvek,rúd,optcserélő,bármi.
Teleport npc,ami ork közepére,holtak közepére,pók kazi beléptetőjéhez vinne.A fegyverzetkerinél az 50-es optoló,6-7hozzáadó/cserélő kedvezményesen megvásárolható.
A telek nem örökké szól,ha inaktív a céh,egy bizonyos idő után igényelheti egy másik céh.
A telekről egyenlőre röviden ennyi.
A céhtagok,ha csoportot alkotva fejlődnek,bónusz xp-ben részesülnek.
Céhes bossok,mindenkinek garantált boss láda(napi 1x üthető,a fehé sárkány ládánál 1 fokkal értékesebb,NEM KERESKEDHETŐ)

Köszi,ha elolvastad,várom a véleményeket!