Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: S2, hogy is lenne értelme?  (Megtekintve 7629 alkalommal)

Nem elérhető Noru

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
S2, hogy is lenne értelme?
« Dátum: 2019. június 18. - 17:03:08 »
Sziasztok, Noru vagyok ismét.

Legutóbb azt a témát pedzegettem miért is lenne jó egy S2 nyitás és mikorra várható. Mivel olvasgattam a facebook kommenteket és egy ember kifejezte nem tetszését én is átgondoltam mivel is járna az S2 indítás és egy ötlettel is előálltam amit vagy meghallgattok, vagy nem nekem mindegy csak ötletet szeretnék megosztani :D
Szóval igaz, hogy S2 megosztaná a játékos base-t és talán feleződne a népesség az alap szerveren, ez sajnos nagyon felborítaná az S1 populációt és világát és nem alakulna ki rendes játékos közeg eggyik szerveren se.

Na de?
Van aminek viszont brutális nagy értelme és potenciálja lenne.
Mostanában sorra jártam a Metin2 szervereket és nem 1-2 emberrel találkoztam akik azt mondták azért nem mestereznek mert kinőtte magát a játékos közeg. Mindenki 100-150+ fullos szettekkel stb. Alig vannak WZ-k és nincs szükség fejlesztőre ezért nincs számukra értelme elkezdeni mert 0-tól 150-ig halott a játék.

Minek lenne akkor értelme?
Úgy kezdeni S2-t, hogy az egy ideiglenes szerver pl: csak a nyárra, majd nyár végén egybeolvasztani S1-el és lényegében felfrissíteni evvel az S1-es populációt.

Miért is jó ez?
  • Nem lenne eggyik szerveren se ez a "katyvasz" érzés, hogy most akkor itt is ott is van ember de sehol se igazán.
  • Nagyon jó lenne arra, hogy új játékosok figyelmét keltsétek fel és kezdjenek bele a szerverbe. Hisz úgymond S2 ilyen "kacsaúsztatóként" működne és ismét lenne "early" game content.


Remélem elolvassa egy team tag és valamiféle érdeklődést kivállt.
Köszönöm a figyelmet! :)

(Jó a szeró, én régen is imádtam, ne hagyjuk meghallni.)

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:S2, hogy is lenne értelme?
« Válasz #1 Dátum: 2019. június 18. - 20:57:49 »
Kedves Noru!

Sajnos így van nagyrészt ahogyan leírtad.
Sok megoldás lenne a problémára.
Támogatom is ezt az ötletet nagyon szívesen.

Azonban egy szervert nyitni a toborzásért?
Ezt a Chaos szerveren belül kell megoldani.
https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=241.0
Az alábbi linken leírtam, miért is minózik mindenki wz helyett.

Nem elérhető Noru

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:S2, hogy is lenne értelme?
« Válasz #2 Dátum: 2019. június 18. - 21:25:22 »
Hali!

Önmagában igen lenne értelme toborzásnak. Mert más feelinget ad mikor mindenki egyszerre kezd a 0-ról és más mikor egy szerveren kezdesz ami már kifejlődött.
Gondolj bele, mindig is akkor volt 1-1 szervernek "hatalmas" játékos base-e mikor elindul. Az, hogy mennyire eredményes és jó a szerver pedig meghatározza ki meddig marad.
Ezért szerintem a megoldás akkor is az S2 indítása lenne amit késöbb visszaolvasztanak S1-re, addig viszont megoldhatnák azt a problémát(/mákat)  amiket te is részleteztél eddig a Fórumon.
Ahoz, hogy ismét népszerű és virágzó szerver legyen, kell az S2, ahoz, hogy ez így is maradjon viszont az eddigi problémák orvoslása is szükséges.
S2 esélyt adna és időt, hogy ezeket fixálják amíg mindenki a fejlesztő farmolással és fejlődéssel van lekötve, eközben pedig S1-en lehetne csiszolgatni és tesztelni.
Így S1 úgymond "béta" teszt szeró lenne ahol a nagyobbak tudnak tesztelni bugokat és a fejlesztők fixálgatni a runokat meg mindent amit kéne.
S2 pedig új játékosközeget adna a mostanihoz.
Azt se tartanám elképzelhetetlennek, hogy betesznek egy achivementet ami miatt annak is megéri ott kezdeni aki S1-es játékos pl: ha eléred a lvl 200-at kapsz egy különleges végleges mountot amit magaddal vihetsz szintén S1-re. (Eggyeseknek ez már kapásból vérszemet adna és amíg 200-ra eljut már őt is be lehet számolni az aktívak közé.)
Az se lenne rosz, hogy S1-et lezárják és csak a meglevő regisztrált emberek lehetnek rajta és ők "ingyen" béta tesztelők lehetnének amíg bugokat fixálnak. 25-50 teszter bőven elég lenne.

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:S2, hogy is lenne értelme?
« Válasz #3 Dátum: 2019. június 20. - 01:19:04 »
Kedves Noru!

S1-et nehogy le zárják már.  :)
Jó az így ahogyan van egyenlőre.
Akkor se kellene nekem S2 ha a karaktereimet át vihetném.
Akkor inkább S2-őn teszteljenek és fixáljanak.

m2mfiok49

  • Vendég
Re:Hogyan kell képet feltölteni
« Válasz #4 Dátum: 2019. szeptember 02. - 13:57:20 »
Hozzászóláshoz csatolt képet nem akarja feltölteni > mert vagy azt írja hogy a fiókom megtelt vagy túl nagy a fájl vagy azt hogy hiba és még azt is mondta hogy csípjek el egy adminisztrátort. de mííííééért van ez ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? nem tudok egy árva képet se hozzácsatolni     :

Szia!

Próbáld meg inkább egy képfeltöltő oldalra feltenni a fotót (például imgur.com), aztán az ott kapott képcímet másold be ide, azzal már meg tudjuk tekinteni. :)