Mt2Mester - Fórum

Általános => Hibák és javaslatok => Vitatémák => A témát indította: Edwil - 2020. február 26. - 19:54:11

Cím: Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Edwil - 2020. február 26. - 19:54:11
Bármilyen ötletetek van a Kazamatával kapcsolatosan,kérlek ide írjátok.

Kazamata leírás (tervezet):
https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=653.0
 (https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=653.0)

Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. február 28. - 18:14:20
Sziasztok!

Előszőr is nagy pacsi a grafikusoknak! Szép munkának tűnik. Látatlanban azt mondom jónak tűnik ,kérdés mennyire van jól belőve a nehézség az egyes szinteken... Majd este kiderül ,ha hazaértem melóból. Egyébként megfontolhatnátok a kentaúr runon is egy ilyen 3 lépcsős rendszert... Akkor kicsit ferrebb lenne a dolog a mostaninál mert ez a mostani nem kicsit bosszantó... (Friss 190 es karival ,néhány naga cuccal 255 ös kagylókat meg kentaúrt kell ütni... Bámulatos!)
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: residentsleeper - 2020. március 20. - 19:05:48
Helló!

Kérdésem illetve javaslatom lenne a Kazmattal kacsolatosan.
A mai nap folyamán kiprobáltam a kazmatot, pontosabban 230-as karakteremmel amin viszonylag kemény szörny elleni felszerelésem van 9-es SH fegyver és vérttel, a többi naga +9 és ezen kivül akad egy rakás mobos állatom. Az a helyzet, hogy a 340k Tp-mből akkorát skillezett a sárkány hogy negativ 80k-be ment a Tp-m. Kérdés: ez a támadása így volt tervezve? És ha igen mivel csökkentem az általa kapott sebzést? (probáltam mágia deffel is csökkenteni, semmi öröm)
Illetve a láda jutalmak egyformák minden szintnek? Mert a kezdő sárkány a profihoz viszonylag nagyon könnyű, s ezért ha a jutalom is egyforma akkor az emberkék (magamat is beszámolva) inkább kisebb karaktereken majd fogják runolni. Értem, hogy ez egy csapatos run akar lenni, de van aki Solo-ba szereti tolni, ne kelljen fél órákat hírdetgeni, hogy "sArIrA mEjEk Pm".

Azon kivül a lovag mob-ok akik még skilleznek is jó arcok viszont a skillekkel képesek ellöki a karaktered a falba. És ha már egyszer ottan vagy, kezdheted újra az egész Kazmatot, föleg hogy ha a sámán (buffos) karakteredet letámadják, utánna megnézed 5 métert a falban van és onnan még jutalmat sem tud kapni. (Igaz, hogy nem probáltam relog-olni vagy "Újraindít a városba" gombot megnyomni, de ha változva vagy és falba vagy a kőtestbe löknek az nagyon is kellemetlen volt számomra)

Elöre is elnézést ha félreértettem valamit
További jó(bb) napot/estét!
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Adameeew - 2020. március 20. - 19:22:21
Üdvözletem!

Egyetértek az előttem hozzászólóval. A 255-ös boss morbidul erősre sikerült. A 256-os ninjámat 325k tp-re kihitelte. A sebzését lehetne csökkenteni valamilyen szinten.
Valamint a láda tartalmát lehetne bővíteni új tartalommal vagy esetleg 1 fajta tárgyból többet dobjon, például 5-10db. A jelenlegi láda tartalommal sajnos ez a run sehogy nem fogja megérni a játékosok számára, sőt még minuszba is fognak kijönni, ugyanis a kazamata olyan erősre sikerült hogy az átváltozó gömb mellé kelleni fog az áldás is.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: hildas72 - 2020. március 21. - 09:34:56
a 265ős surát is ki hiteli 448k tpre Szóval a 255-ős Boss-t kicsit lekéne butítani sebzésileg vagy legalább ne egybe sebezzen 800 ezreket. De amúgy szépek a mobok.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: kisric05 - 2020. március 21. - 10:23:38
Sziasztok!
Éppen most voltunk bent ismerőssel Sárkány kazamatába. Hát szerintem tök jó lett :) 8) 8)
Ezzel a runnal semmit se kell csinálni, ez úgy ahogy van tökéletes. 255 ninja és 255 harcos földről kényelmesen leviszi 1db 100% szörny elleni foggal. Áldás? az meg minek, nincsen Tp-reg a bossnak ha 100x öl le akkor se megy vissza az élete. Az hogy a játékos 1-1 közbe meghal, az belefér. Arról nem is beszélve ha valaki változik kevesebb a védelme, így megnő az adott karakterre a sebzés is. Ezért van hogy sok játékos kiveri a gömből.  10 perc volt a run, 2x jelent meg a sárkány..

Most olvasom hogy van neked 440k tp mobosba? mikor a normális 410-415k
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: adiamogo - 2020. március 21. - 12:47:14
Szia!
A kazamata jól sikerült, azzal sincs baj, hogy néha megöl a sárkány, de 1.2 millát azért szerintem ne kriteljen :D
A láda tartalma szerintem is változhatna attól függően, melyik szintű kazamatát teljesítetted.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: fleton - 2020. március 21. - 13:37:04
Sziasztok, az egész menete nagyon jó, viszont profi szinten túlságosan nagyot sebez a boss, és szerintem egy kicsit sok a hp-ja a sima moboknak is. Egyébként jól néz ki, és a rendszere is jó, viszont amikor teljes sárkányhatalom szettben, majdnem az összes mobos mounttal, változva még kiáldásozni sem tudom a bosst, az kicsit nem költséghatékony. :D
Kisebb szinten nincsen tapasztalatom, specifikusan a profi szintre nézve írom ezeket.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. március 23. - 07:43:17
Sziasztok!

A kicsi ilketve a nagy szintű kazamatáról már jött pár bejegyzés ,azokhoz nem tudok hozzászólni mert nincs rájuk karim...
Viszont futottunk pár kört 190-200 közötti karikkal a közepes szintű runon.
Véleményem szerint egész jó ,egyáltalán nem könnyű de még a vállalható kategórián bellül van a nehézségi szintje. Akadnak azonban "hibák"! Ahogy azt már fentebb írták ,a lovas mob "lökdös".... Ami elég bosszantó és kellemetlen tud lenni mivel a map tele van tereptárgyakkal... Ha hátasról üt az ember vagy át van változva akkor nagyon könnyen megeshet ,hogyha egy tereptárgy környékén szedi össze a mobokat akkor azok belökik és nem tud kijönni. Akkor annak a runnak annyi és lehet várni 6 órát.... Tanács; Amég erre nem találnak ki valamit a fejlesztők célszerű középtájt összeszedegetni a mobokat.
Valamint a lovas mob hajlamos figyelmen kívül hagyni az ütéseket! Volt ,hogy ütöttem testivel fél percig ,már minden más lehalt körülöttem csak az 2-3 lovas nem akart...  Egészen addíg amég le nem szálltam a hátasról és nem használtam készségeket rajtuk..
Álltalában testi harcossal játszom de a lökdösést kiküszöbölendő rápróbáltam mentával is ,mert ugyebár azt nem tudják lökdösni a mobok...
Hát hiba volt azt kell mondjam mert az igaz ,hogy nem taszigáltak ide-oda de irgalmatlan sokat áthatóznak a mobok... Hogy most melyik volt az a sok közül nem tudom de iszonyat... Testivel megszoktam már ,hogy sebződik rendesen. Annál fel sem tűnt nagyon de a mentálnál dúrva volt.
Tanács; Ha mentával mész be akkor még full intes buff mellett is figyelj oda mennyit szedsz magadra mert nem annyira tank kari az ott... :D

Maga a sárkány közepes szinten szerintem jól el van találva. Mind a két karival futnom kellett időnként ,hogy vissza töltsön kicsit a TP-m de ez belefér.
3 fős csoporttal (Kardsura ,Buff ,Testi) olyan 10-15 perc között meg lehet csinálni naga cuccban ,hátasokkal sima fejedelemfoggal. Átváltozva még nem próbáltuk de időben kb. ugyanennyi lenne mert sokat kell szaladgálni a mobok után. A sárkányt valószínűleg gyorsabban le lehet úgy ütni de azt az időt amit nyer az ember a sárkányon elbukja a mobozós részen és utána ugyanúgy 6 órát kell várni szóval szerintem értelmetlen ide változni. :)

Összességében egy nagyon jó kis run lett ,le a kalappal és köszönet érte! Ha az átható találatokkal meg azzal ,hogy a lovas "elfelejt" sebződni illetve a "lökdöséssel" tudnátok valamit kezdeni ,akár csak annyit ,hogy a tereptárgyakat kipucoljátok a mapról... Na akkor parádés egy run lenne viszont így sem rossz! Gratulálok hozzá!
Kíváncsian várom ,mi lesz majd a láda tartalma mert az még ahogy elnéztem nincs megírva. Remélem kerül bele valami újdonság is! :)
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. március 24. - 19:12:09
Sziasztok!

Ismét egy vélemény.... A tegnapihoz képest a sárkány ami ma visszakerült nem kicsit lett "túltolva"! Gyakorlatilag a közepest 190 es karival az életben soha nem csapja le senki még áldással sem! 1 skillel fektet de úgy ,hogy a 284k TP-m -783k ra csapja le... Gyakorlatilag több mint 1000k-t sebez 1 skillje ,természetesen full INT es buffal ,testi harcosra.... A feleségemre aki kard sura ,közel 300k TP-vel szintén akkorát nyomott ,hogy -280k ra vitte le... Ugye ezt nem gondoljátok komolyan???
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: kisric05 - 2020. március 24. - 19:22:27
Nagy szintűeknél is ez gond jelen pillanatban. Nem is értem ha már ki üti a játékosokat a gömböl, akkor minek kellet neki Tpreget adni. Vagy az egyik vagy a másiknak mennie kell. Így lehetetlen leütni még 7+1 karakterrel is. Főleg ha mindenkit egyszerre öli meg. Arról nem is beszélve a láda tartalma kicsit "rossz " lett. Ha már 3 fajta nehézségi szint is van, akkor 3 fajta láda tartalmat kellene megadni is. Erre gondolok megáldó márvány például 255 felett biztos hogy a játékosok többségének 1-2 leltárral akad elrakva, nem úgy mint a 125 karaktereknek. De Igazából 3 fajta nehézségi szint van, akkor 3 eltérő láda tartalom  is kellene.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: kisric05 - 2020. március 25. - 10:52:19
Sokat gondolkodtam hogy lehetne sárkány megölni. És rájöttem a titok nyitjára  ;D 8) 8). Egyedül kényelmesen leölöm úgy hogy meg se öl a sárkány  :P :P .  Lehet kellene egy kis erősítés még  ;D ;D ;D Tpreg-re is megtaláltam a problémát, szóval verhető a sárkány . Igen és hozzá tenném még, jó lenne már a sárkánynak legyező védelmet is adni. Mert a szerveren egyik bossnak sincs legyező védelme
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Edwil - 2020. március 25. - 11:34:14
Köszönjük az eddig észrevételeket.

A ma 11:30-tól elérhető verzióban igyekeztünk ezeket korrigálni.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. március 25. - 11:38:35
Gratulálok! Ez mind szép és jó ,hogy sámánnal messziről ledobálod... De attól még a probléma ugyanaz. Ha a közelébe mész megfektet egy ütéssel... Ez nem normális dolog arról nem is beszélve ,hogy pl harcossal a távolról dobálgatás szóba sem jöhet mert nincs rá skill... Kivitelezhetetlen.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. március 26. - 08:58:31
Sziasztok!

Újabb helyzetjelentés a közepes kazamatáról! Kimondottan pozitív ,hogy a sárkány mostmár nem agresszív. Így van idő buffolni egyet elötte. :) Sokkal több lett a TP-je viszont nincs TP rege. A sebzése viszont szerintem a legelső variánsnak volt a legjobban belőve! Az azért le tudott sebezni időnként rendesen ,futkosni kellett néha hogy töltsön vissza a TP de még bőven a vállalható kategórián bellül volt.

Az a baj ,nem tudom mihez igazítjátok... Én egy 190 es testivel tesztelgetem ,full dupla mobos naga szettel (54 ÁK-s pallossal) ,90ördög-80állat-50ezora forgatva ,9-es kövekkel. Az összes küldi ami eddíg volt kész van beleértve a biológus küldiket is ,a rúnakőből pedíg reményeim szerint a 8.-at fogom befejezni a napokban (2kell még). Szinte az összes hátas megvan (39) ,pár eventes hiányzik még és a sima ló is fel van fejlesztve 20-as szintre. Tehát full PVM re van építve a kari. Ja ,és nem változva ütöm! Változva biztos jobban sebződnék mint így szóval nem tudom megítélni jó-e így a sárkány sebzése vagy sem.. :S Ha akarjátok megnézhetem úgy is ,van P válzozásom csak mivel 6 órát kell várni közte így nem pazaroltam rá gömböt..

Én az első variációra mondtam azt közepes szinten ,hogy az frankó volt! Volt benne kihívás de mégsem volt vállalhatatlan mint a 2. variáció! Szerintem az 1. és a 3. verzió elegye lenne a tökéletes megoldás. Az első verzió sebzésével és a 3. verzió TP-jével úgy ,hogy mikor megjelenik akkor nem agresszív. TP reg nem kell bele...

A mobok is sokat javultak! Mostmár a lovas mob csak nagyon ritkán felejt el sebződni ,le lehet őket ütni hátasról is bár még mindíg kockázatos mert továbbra is lökdösnek! :D Lényegesen kevesebbet áthatóznak ,ha egyáltalán ütnek áthatót... Majd meglesem mentával ha akarjátok. :) Tudom ,hogy meg fognak ezért kövezni páran ,de én a mobok sebzésén is emelnék picit... Nem sokat ,csak 1-el vagy 2-vel megtolni a szorzójukat ,hogy ha már nem áthatóznak legalább sebezzenek valamit.

Összességében jó irányba halad a project ,csak így tovább! Kíváncsian várom a következő verziót és az új hátast ami majd bekerül a ládába elvileg! :D
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Edwil - 2020. március 26. - 20:40:45
Hamarosan bekerül a végleges verzió.

Köszönjük a sok észrevételt!
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: Signo - 2020. március 27. - 04:05:02
Ismét Szisztok!

A 4. Verzió tesztelése is megtörtént (mentával is.)
Ami a mobokat illeti azok teljesen rendben vannak.
Üthetők testivel és mentával is ,földről illetve hátasról egyaránt. A sebzésükkel sincs gond ,szóval azok rendben vannak.

Végülis a sárkány is jó így mert nem egyszerű lecsapni. TP reg + sokkal több TP... A sebzése is rendben van ,közel olyan mint a legelején. Viszont mentállal így kínszenvedés ütni...
Testi + Kardsura buffal ,csontokkal ,zöld pottal még úgy ahogy lenyomja... Ugyanez a mentálnál már nem áll meg. Annak kell minden létező sebzésnövelő hozzá ,huszárvágás ,szent jobb ,nyári ÁK stb... és még akkor sem biztos hogy összejön. Szóval jó lesz ez így ,szerintem nem kell tovább erősíteni.. :D

Viszont találtam egy igen komoly bugot is amit ha nem baj ide most nem írok le mert valószínüleg sokan visszaélnének vele... Elküldöm supportra ,illetve ha egy GM rámír ingame akkor ott is szívesen leírom neki. :) Ingame is ugyanaz a nevem mint itt.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: ajoci - 2020. április 01. - 13:30:18
Sziasztok.
Teszt időszakban 2x csináltam meg a Fehér Sárkány Kazamatát, a nehézsége a Kentaurhoz volt hasonló. Most újra kipróbáltam, 140-es full minos harcos átváltozva fejedelem foggal, 165-ös szintű buff, sajnos csak karcolgattam, esélyem sem volt leütni, max 3-4 %-ot vettem le az életéből, ami egyből visszatöltődött. Kénytelen volta kilépni.
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: kisric05 - 2020. április 08. - 21:09:21
Sziasztok!

Ha Sárkány Kazamata 3 szintre lett felosztva, akkor miért nem az adott nehézségű ládát kapjuk?
 
Cím: Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
Írta: MrMotion - 2020. április 09. - 10:55:11
Nekem annyi javaslatom lenne a ládákkal kapcsolatban (ahogy észrevettem yang-shinnél kell felfejleszteni a ládát, és nem a szintednek megfelelőt kapsz runon, hanem mindenki kezdőt kap szinttől függetlenül), hogyha ez így marad, akkor legalább a haladó meg a profi ládába olyan dropokat érdemes lenne tenni, amik miatt megérné felfejleszteni a ládát. Vagy, akkor a leírás szerint tényleg kaphatnánk inkább a szintünknek megfelelőt runon.