Általános > Vitatémák

Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020

(1/4) > >>

Edwil:
Bármilyen ötletetek van a Kazamatával kapcsolatosan,kérlek ide írjátok.

Kazamata leírás (tervezet):
https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=653.0


Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

* Mit is írtam

* Érthető -e amit írtam

* Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak

* Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.

Signo:
Sziasztok!

Előszőr is nagy pacsi a grafikusoknak! Szép munkának tűnik. Látatlanban azt mondom jónak tűnik ,kérdés mennyire van jól belőve a nehézség az egyes szinteken... Majd este kiderül ,ha hazaértem melóból. Egyébként megfontolhatnátok a kentaúr runon is egy ilyen 3 lépcsős rendszert... Akkor kicsit ferrebb lenne a dolog a mostaninál mert ez a mostani nem kicsit bosszantó... (Friss 190 es karival ,néhány naga cuccal 255 ös kagylókat meg kentaúrt kell ütni... Bámulatos!)

residentsleeper:
Helló!

Kérdésem illetve javaslatom lenne a Kazmattal kacsolatosan.
A mai nap folyamán kiprobáltam a kazmatot, pontosabban 230-as karakteremmel amin viszonylag kemény szörny elleni felszerelésem van 9-es SH fegyver és vérttel, a többi naga +9 és ezen kivül akad egy rakás mobos állatom. Az a helyzet, hogy a 340k Tp-mből akkorát skillezett a sárkány hogy negativ 80k-be ment a Tp-m. Kérdés: ez a támadása így volt tervezve? És ha igen mivel csökkentem az általa kapott sebzést? (probáltam mágia deffel is csökkenteni, semmi öröm)
Illetve a láda jutalmak egyformák minden szintnek? Mert a kezdő sárkány a profihoz viszonylag nagyon könnyű, s ezért ha a jutalom is egyforma akkor az emberkék (magamat is beszámolva) inkább kisebb karaktereken majd fogják runolni. Értem, hogy ez egy csapatos run akar lenni, de van aki Solo-ba szereti tolni, ne kelljen fél órákat hírdetgeni, hogy "sArIrA mEjEk Pm".

Azon kivül a lovag mob-ok akik még skilleznek is jó arcok viszont a skillekkel képesek ellöki a karaktered a falba. És ha már egyszer ottan vagy, kezdheted újra az egész Kazmatot, föleg hogy ha a sámán (buffos) karakteredet letámadják, utánna megnézed 5 métert a falban van és onnan még jutalmat sem tud kapni. (Igaz, hogy nem probáltam relog-olni vagy "Újraindít a városba" gombot megnyomni, de ha változva vagy és falba vagy a kőtestbe löknek az nagyon is kellemetlen volt számomra)

Elöre is elnézést ha félreértettem valamit
További jó(bb) napot/estét!

Adameeew:
Üdvözletem!

Egyetértek az előttem hozzászólóval. A 255-ös boss morbidul erősre sikerült. A 256-os ninjámat 325k tp-re kihitelte. A sebzését lehetne csökkenteni valamilyen szinten.
Valamint a láda tartalmát lehetne bővíteni új tartalommal vagy esetleg 1 fajta tárgyból többet dobjon, például 5-10db. A jelenlegi láda tartalommal sajnos ez a run sehogy nem fogja megérni a játékosok számára, sőt még minuszba is fognak kijönni, ugyanis a kazamata olyan erősre sikerült hogy az átváltozó gömb mellé kelleni fog az áldás is.

hildas72:
a 265ős surát is ki hiteli 448k tpre Szóval a 255-ős Boss-t kicsit lekéne butítani sebzésileg vagy legalább ne egybe sebezzen 800 ezreket. De amúgy szépek a mobok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése