Általános > Segítség & kérdések

Nem indúl a játék

<< < (3/4) > >>

hvakos:
Naszóval:

C:Windows - Properties - Security - CREATOR OWNER (kijelöl) - Advanced (Megjelenik az Advanced Security Setting for Windows ablak)
A lista első helyén a TrustedInstaller kijelöl, és itt elveszek.
Itt a kép: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=943mt2swe.png

Agenda:
Szia hvakos!

Haladunk, 1-2 lépés hátravan még :)

Amit linkeltél képi státuszt, odáig elmész :
Klikk: "change"--> megjelenik egy ablak:--> "Select user or group" itt-Klikk--->: "Advanced" ---> felugrik ablak, jobboldalt klikk--->:  "Find Name" megjelenik egy legördülőmenüben a választható csoportok listája. Itt kiválasztod és klikk ---->: "Administrators" -ra(a listában fentről lefelé a második) majd klikk ----> . : "OK". Ekkor a felugró ablak visszamegy, és az "Administrators" Csoport lesz az "Enter the object name to select" alatti menüben.Klikk ----> : "ok". Ez az ablak eltünik, és ismét megjelenik : "Advanced Security Settings for Windows" menü. itt lesz lehetőséget kijelölni : Name:C:\Windows Owner: Administrators - alatt -"Replace owner on Subcontainers and objects" pipáld ki, majd klikk ----> : "OK". Ablak eltűnik, marad a "Properties" nél megjelenő ablak. Itt is klikk ----> : "OK" .Ekkor bezáródik az is.
Majd ismét kezd el a folyamatot: C:\Windows--jobklikk -->: properties\Security - A választó ablakban középen lesz egy opció "To change permissions, klikk --->: edit" jobbra ott a választógomb klikk rá. Megjelenik egy ablak:"Permissions for Windows"és alatta a választómenü. Itt jelöld ki az "Administrators" fiókot, majd a "Full controll" kockát pipáld ki az alsó "Permissions for Administrators" menüben. Klikk----> : "OK" jön egy figyelmeztetés hogy milyen változtatás végzel,ect, klikk: "yes" majd ismét: klikk "OK" .
Elvileg most végeztél.

Ugyan ezt a folyamatot elvégezheted kizárólag a Mt2Mester" mappán is ha akarod. Elsőként :) Az Administrators fiók helyett ekkor a Fiókod nevével kell operálnod, nem az Administrators" fiókkal. De ugyan így a "Full controll" ig meg kell adnod a jogosultságokat. Ha még mindig morcoskodik. Akkor Full controll a rendszereden :)

Üdv
Agenda :)
Szurkolok :)

hvakos:
Megcsináltam a full controlt. Rendszergazdaként indítom a klienst, és marad a probléma. Megjelenik a bejelentkező képernyő, majd ki is lép 1 másodperc múlva.

Agenda:
Szia hvakos!

Hm.. :)

Ha olyat kérdezek,írok, amin már túl vagy sry :)

Menjünk az elejére akkor :)

Nem tudom használod e már, vagy van saját amiben bízol.

Ez egy kicsi aránylag könnyen kezelhető mélységeiben is jól törlő program : https://www.revouninstaller.com/start-freeware-download/

Keresd ki vele telepítés után (ha még nincs) a Mt2Mester programot, és dupla klikk rá. Saját uninstallerét a programnak hagyhatod lefutni. Ha végzett pipáld be alul a felkínált opciókból a "Speciális" fület, majd tovább, itt nem kell létrehozzon mentést, amit talál kijelölöd utána mellette törlés -tovább. ha még mindíg talál kijelölöd ott is mind és törlés mellette - ok.Szépen mindent,mélyen megkeres és kitöröl:) ha befejezte a folyamatot restart.
Ezután szedd le a legfrissebb klienst, és indítsd el, ha szerencsénk van elkezdi frissíteni, és elindul.


Az eseménynaplódban biztos találnál jelentést az :

Egyéni nézetek\Felügyeleti események :

forrás menünél a (hiba! piros felkiáltójel szintjelzésű)Net Runtime vagy Application error folyamatnál.

Valamint alatta a Windows naplók\Alkalmazás esemény folyamatoknál szintén a (hiba!piros felkiáltójel szintjelzésü)Net Runtime vagy Application error folyamatnál.


Az esetleges rendszerfájlok sérülésekor, rendszergazdai parancssorban lefuttatandó parancsot:sfc / scannow       
későbbre tenném :)

Bár ártani, semmit nem árt :)

Ha találna hibát,lehetséges ha egy rendszerfájl sérül, a frissítés nem fog megfelelően, vagy települni.

Rendszergazdai parancssorban lefuttatandó parancs:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth     

Enter.

Ismét beír:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Enter.

Figyelj rá ha itt pl 87 es hibakódot kapsz az annyit tesz nem tettél minden egyes backspace elé szóközt :)

Restart - próba Mt2Mester kliens indítás

A játék kapott ma egy "nagyobb" frissítést, ha elindulna ne lepődj meg ha kicsit tovább tart majd a frissítés :)

Üdv.
Agenda
Szurkolok :) Makacs a dolog :)

hvakos:
Először is köszönöm a rengeteg segítséget, de sajnos még most sem javult a dolog. Megcsináltam az utolsó utasításaid alapján mindent. Sajnos semmi változás.
Event viewerben a Custom logs illetve a Windows logs-ban is mint ahogy említetted látható a hiba (piros felkijáltó jel) NetRuntimenál és Applicationnál is.
Megcsináltam CMD-ben is a leírtakat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése