Általános > Hibák és javaslatok

Javaslatok

<< < (2/18) > >>

Nelux:
Sziasztok!

Szerintem azért úgy lenne mibe belekötnünk na... Valljuk be őszintén, a szerver közel sem forrott úgy őszintén ki, látszik a próbálkozás, mert tényleg értékelem/értékeljük, de vannak olyan dolgok, amik felett totálisan el lettek felejtve, és semmiféle opciót nem láttam még a kifejlesztésre.

1. War

Gyerekek, nincsenek warok! Nem hiszem azt, hogy nincsen abszolút rá igény, biztosan mondom, hogy lenne. Oké, akkor nézzük. Semmiféle igazán waros ékszer nincs, pajzs totál elfelejtődött a játékban, és nem is igazán amiatt, mert bármi probléma lenne... A kasztbalansz miatt vannak szerintem itt a problémák. Én ezt azért átgondolnám... Többek közt a balansz témát, mert konkrétan nevetséges az, hogy mondjuk van full deffem /alap optként persze/ egy kaszt ellen, és ha nincs rajtam legalább 4x5 deffes cucc /6-7 optban/, akkor 1 skillbe halok (vagy a tp ment meg...), aztán arról szól az egész, hogy kinek van több áldása? Ez nemhogy élmény javító, hanem egyenesen romboló... Adott esetben mondjuk ezt átgondolható téma.

2. Túl sok TP

Hát ehhez nagyon nem is kell hozzáfűznöm semmit szerintem. Az élet elixír szerintem már karcsú sokszor felpotizni magadat, a játékban megszerezhető /item nélküli/ bor kb. semmit sem ér... Ez igy azért nem feltétlen pozitiv, hogy csak itemből tudok hozzájutni. Ajánlanék valami olyan köztes megoldást, ami mindkét félnek /Team+játékos/ megfelel, mert ez megint csak áldásháborúvá teszi az egészet, ami aztán minden, csak nem élmény. Jó persze, hogy előnybe kerüljön az aki rendel, én ezt értem, de azért ne essünk már át a túloldalra, hogy áldás,áldás,áldás... (Itt visszavezethető a war témára is ám ez a pont!) Én személy szerint nem tartom feltétlen korrektnek, hogy mondjuk 200k tp alatt konkrétan semmit nem érnek a karakterek, hiába vannak izmosan optolva mondjuk egy nagymester szettben, mert az isteni szettes emberkére dupla-tripla (némely esetben több...) DPS-t vág, és egyszerűen ELFOGYHATATLAN tp-vel rendelkeznek. És most puff egy áldás, kezdhetjük elölről... Ez szerintem megérne egy reformot valahogy.

3. Rúnakő tábla sikerességi esély

Ezt azért eléggé durvának érzem, hogy 2 biológus küldivel végeztem, de még az első rúnaköves küldetésből 4. darabnál járok... A biológus is szeret tördelni, de ez már tényleg kezd morbid lenni, na.

4. Yangeső miatti szerver/kontakt laggok

Ez már többször meg lett említve a játékban. Erre kellene valami megoldás, ha más nincsen, akkor valami pet szerűség, ami esetleg összegyűjti, vagy mittudomén.. Lenne rá azért lehetőség, de ez nagyobb szorzó esetén kicsit azért macerás, főleg annak, akinek gyengébb a nete.

5. Mesterfegyver/Nagymester fegyver/Öregking/Mountok kereskedelmi tilalom megszűntetés

Ez lett már jó párszor írva facebookon, ezt mindenképpen jó volna valahogy megoldani. Lett ugyebár írva az aukciós ház, stb, de ennek a mihamarabbi megoldása szerintem igencsak szükséges volna.

6. "Alap metines" dolgok kihasználása, felturbózása, használttá tétele

Metinkövek, bossok, mapok... Ezt ugyebár nagyon nem kell kifejteni. Értem én, hogy nem az alap vonalat követi a játék, de ugyanakkor ezekkel mégiscsak kezdeni kellene valamit, és nem csak esetleg eventkor menni oda.

Hirtelen nekem ennyi jutott az eszembe, majd ha lesz valami újdonsült, akkor közzéteszem, sziasztok! :)

Adameeew:
Sziasztok!

Per pillanat nekem egyetlen kis apróság jut az eszembe ami a lélekpontokkal kapcsolatos. Dupla pontkor elég sok lélekpont összegyűlik és elég fusztráló ha 200 pontot be szeretnénk váltatni zafírra. Tehát jó lenne, hogzha nem 200x-or kellene kivennünk, hanem be lehessen írni a kivánt összeget és úgy kivenni. Vagy esetleg több opció bele tenni. (10 zafír kivétele, 50 zafír kivétele) és így tovább!

Ennyi lett volna, köszönöm! További szép napot! ;D

Winter:
Szia!

Ez egy valóban jó ötlet. Továbbítottuk a fejlesztőnek, átbeszéltük, de sajnos nem megvalósítható. :(

illeslaci:
Sziasztok.

Nekem az lenne az ötletem hogy az eventkor az eventes cuccokat nem lehetne automatikusan a leltárba tenni, hogy ne kelljen a földön keresgetve azt felszedni, mert van amikor sokáig csak azt keresem és nem is azt veszi fel elsőre hanem más tárgyakat meg ha több dolog esik egyszerre akkor nehez keresgetni a földön az eventes cuccot.

A választ előre is köszönöm.

Teclis:
Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy a szörnyeket "áthatolhatóvá" lehetne tenni, így nem akadnánk fel állandóan pl a kazikban. Tudom, hogy ki lehet őket kerülni, ez csupán egy kényelmi funkció, aminek szerintem sokan örülnének. Az eventes tárgyak egyből raktárba való kerülését is támogatom. Illetve a rúnakövek leadásánál az egynapos korlát eltörlése is népszerű lenne véleményem szerint (a sikeresség növelése szerintem nem szükséges, legyen már benne egy kis kihívás, így is van 30db jelenleg mindegyik rúnakőből, legalább fogyjon). Amit még javasolni tudnék, az az OX eventtel kapcsolatos. Érthető módon rengetegen akarunk ezen az eventen részt venni, amit mint kiderült, nem igazán bír a szerver. A legutóbbin is egyszerűen nem fértünk el, sokan csak álltak Uriel körül, és próbáltak bejutni (hiába). Akik mégis bejutottak, azok se jártak sokkal jobban, hiszen teljesen tele volt a játéktér, hiába tudtam a jó választ a kérdésre, esélyem se volt átfutni.. (de legalább az alap jutalmat megkaptam) Esetleg darabolják szét a népet, olyan értelembe hogy pl szinthez kötik az egészet: először a 100as szint alattiak, majd egy fél óra múlva a 100 felettiek mennek.


Köszönöm, hogy elolvastad! További szép napot! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése