Általános > Hibák és javaslatok

Javaslatok

<< < (18/18)

kisric05:

--- Idézetet írta: jameshell - 2022. augusztus 30. - 13:42:38 ---
--- Idézetet írta: kisric05 - 2022. augusztus 29. - 21:44:06 ---Sziasztok!!!

PvP event, maximális megengedett kaszt védelemre való javaslat.
Kis szintű: 81% kaszt védelem.
Közepes szintű: 86% kaszt védelem.
Nagy szintű 91% kaszt védelem.

Többi változatlan maradhat. Erre azért lenne szükség, ne ütögetős 3-8 perces meccsek legyenek.
Persze, így számitanak majd az optok, fejfedők, ékszerek illetve a karateren lévő küldetések is.

--- Idézet vége ---

Szia kisric05 (aka Jerycho)!

Muszáj hozzáírnom ehhez a kommentedhez, mert helyenként elég hülyeséget állítottál. Amióta lekorlározták az elin sisakot 255-ös szintre és javítva lett a biosz küldi is, az hogy 8 perces pvpt vívnának az emberek, kis és közepes szinten abszolút nem így van, nagy szinten is max a gyógy sámánoknál van ez kúrálás miatt (na meg persze az előző vegyes eventen az a bizonyos kivételes eset). Jelenleg is számítanak az optok, fejfedők, ékszerek és a küldetések is, sőt most még jobban, mint régen, a bugfixek miatt. A játékban nem véletlen van bent ennyi kaszt def, amennyit beraktak, amit a team és a teszterek nyilván sokáig tesztelték, mielőtt berakták volna live szerverre, de ez nem egy war event, ahol az nyer aki kivág egy skillből, itt az a lényeg, hogy 1vs1-be hogy használod a karit (ezalatt értem combózást ütés skill halak megfelelő használatát). Nagyon egyszerű a dolog: ha kikapsz akkor valószínűleg rosszabb vagy, mint az ellenfeled, mind karihasználatban, mind optok terén, és nem azon kell hüppögni, hogy max kaszt def van és nem ér semmit az opt, mert ha kicsit is hozzáértő lennél (ami azt hittem vagy, úgy emlékszem te nyertél is pvp eventet anno), akkor tudnád hogy kb max szinten számítanak a legjobban az optok és cuccok, az összes 3 kategória közül. Az a javaslatom számodra, ha skillekkel akarsz csapkodni pvpben akkor menj kis kategóriában, ott bőven sebeznek már a skillek. Ez a szerény véleményem e javaslatodhoz, mondván úgy, hogy én minden kategóriát kiteszteltem már, köszönöm a figyelmet.

Tényleg amúgy, hova tűnt a karaktered a ranglistáról?

--- Idézet vége ---

Szia James!!

Te kitesztelted mind3 kategóriát ez okés, Én meg megnyertem mind3 kategóriát, ez a külömbség köztünk.
Nagyon élvezetes lehet a nagyszinten, mikor 400 ütés/ skill meg 0. Optok? Rúna? Biosz? nem számit semmit se, 100% kaszt defnél semmi se számit már. Biztos élvezetes lehet ha van megfelelő mennyiségű hátasod a leltáradba, akkor úgyan annyit sebzel egy 92 fegyóval mint egy elinel. És akkor ez neked okés? hát legyen.
Közepes szinten is majdnem úgyan ez a felállás. kb 90%-ba.
Kis szintnél azért sebez a skill, ebbe igazad van. Ebbe számit még az optok, de itt is sok már az összeverbuválható kaszt def. Persze ha nyári sapit nem lehetne használni, akkor más tészta lenne. Szint úgy közepes kategóriába is.

Ui: Lehet kitöröltem, lehet banon vagyok. Kitudja. Az a lényeg ranglistán nem vagyok és még is foglalt a nevem.  ;) ;) ;D ;D
Egyszerűen meguntam ezt a sok hülyeséget, de valamilyen szinten itt vagyok még.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése