Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Javaslatom  (Megtekintve 5370 alkalommal)

Nem elérhető Nibba

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Javaslatom
« Dátum: 2019. február 25. - 11:19:00 »
Üdv, egy olyan formátumú játékmenetre gondoltam, hogy mi lenne akkor ha például a cuccok többségéhez, (1-95lv) nagyobb szerepet kapna az ellentámadási stratégia. Pl mivel a méreg kard is Átlag káros, lehetne egy olyan fegyvert alakítani belőle ami a bónuszai között ad például 5% átható találatot. és ez lenne mondjuk a mobos párja a 80lv szintű félemberes fegyvereknek.

A másik ötletem az az lenne hogy A sámán karakterek húzásánál, egy olyan item tárgy ami exp búnuszt ad mind a kettő karakternek a csoportban és pl 5% szörny elleni erőt is biztosít.

Harmadiknak az egyes katakombák pl Pókkazamata 3, ne legyen globális. rengetegen vagyunk a szerveren. békés együtt élés sosem lesz mert mindenki üti mindenkiét! :) Vagy egy szóló katakomba belépőt csinálni ami pl 2 óra vagy 1 órára jogosít fel a bent maradáshoz.

Negyediknek arra gondoltam hogy az öreg kinget kereskedhetővé tenni, a mester fegyverekkel együtt.

Ötödig, a Démontorony "run" végén valami +-t kapni. Természetesen ezt úgy gondolom hogy pl küldetésben van benne ez a feladat/Belépőt csinálni démontoronyra. Mondjuk Démonszív. Az őrtől lehet mondjuk megvenni a belépőt mint az elveszettnél. 1-rúdért vagy 2 rúdért.

Szerintem ha ezek megvannak nem lenne nyafogás hogy a kicsik nem kapnak semmit. És úgy hogy párdolgon lehet változtatni kicsit borulna a piaci árak a kisebb szintűeknek. Többen élveznék a játékot 0-ról elkezdeni mert van lehetőségük! :)

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:Javaslatom
« Válasz #1 Dátum: 2019. február 27. - 17:28:29 »
Szia Nibba !

Remek ötleteid vannak.  :)
Engedelmeddel pár külön témára szétosztanám a dolgokat és jobb leírást készítenék.  :)
Majd belinkelem ezt a témád !  :)

Köszi,remélem olvasni fogod. !  :)