Mt2Mester - Fórum

Általános => Hibák és javaslatok => A témát indította: totolala2 - 2018. július 18. - 21:50:56

Cím: Új, a jelenleginél nehezebb játékszerver.
Írta: totolala2 - 2018. július 18. - 21:50:56
Emlékszem az időkre, amikor elkezdtem a játékot. A barátomnak akkortájt már Öreg Királyi vérthe volt és egy egész szép kis ninjája. 2011-12 környékén járunk, Metin2Mester karrierem kezdetén. A legtöbb játékos beragadva a 75-78-as szintbe, hisz onnan a továbbfejlődés combos volt. Ez az időszak volt a szememben A Metin2Mester korszaka. Később megjött a map5, amely lehetőséget nyitott a széles közönség számára a haladásra, s ha így visszagondolok, ezek is jó idők voltak.. Semmim nem volt. Szívességből húztak a baráraim, s idegenek is. Az a korszak más volt. Bár rengetegen voltunk még sárgában is, sokkal inkább magaménak éreztem a játékosbázist. Évekre szóló barátokra tettem szert, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Ezt jelentette nekem a Mester.
Sokan valószínűleg nem is tudják, hogy az akkori Mester a csapattal együtt már azon állapotában nem létezik. A GF pereskedése után átalakult, ebből lett a Magic To Master. A csapat egyik ága levált, s megalakította a Next-et. Annak ellenére, hogy nagyon jól tudom, hogy ennek a szervernek és a mögötte álló csapatnak semmi köze az akkori csapathoz,  egy kéréssel, javaslattal fordulok hozzátok.:

Évekkel ezelőtt regisztráltam hozzátok, annak reményében, hogy ismét visszahoz egy csipetnyi múltat, amit az elején hellyel-közzel megkaptam.
A dolgok kezdtek elfajzani, voltak problémák üzemeltetői oldalon is, és rám is rámfért egy kis pihenő. Feljöttem most, hónapokkal később, s látva, hogy minden amit viszonylag kemény munkával elértem, átlagossá, vagy az alá süllyedt. Az eventekkel elhalmozott szerver egyre inkább hasonlít egy pofátlanul túlegyszerűsített privát szerverre. Mindenkinek megvan mindene, s szinte küzdenie sem kell érte. Egy tapasztaltabb játékos kb 2 hét alatt éri el azt, ami anno hosszú hónapok eredménye volt.
Hétköznap 300% , hétvégén 500% drop? Rengeteg.
Minden hétvégén sé event?  Mi ez a mobmennyiség map3-on? Egy metinkő helyén 3? Tele szórva a szerver eventekkel, ami elsőre jó ötletnek tűnhet, de pont emiatt veszti el a játék a stílusát, ami megszerettette a nagy tömegekkek magát. A GF metinnél könnyebb, izgalmasabb, de elsősorban továbbra is PvM. Ezt várnám a szervertől. Véleményem szerint a szerver rálépett egy útra, amelynek hatása a nagyobb videósok megjelenésével még nem érezhető, de ami amúgy zsákutca.
Ezzel a szerverrel már nem lehet mit kezdeni, hisz akkor a kezdőbb játékosok lennének elégedetlenek, de nagyon hálás lennék, ha indulna a Chaos szerver mellett egy új, nehezebb, hosszabbtávú szerver. Egy szerver, amely leköti az öreg rókákat is, és amelynek érkezése szerintem jó pár újonnan érkezőt kellemesen érintene, hiszen kapnának egy új esélyt, hogy felzárkózzanak. Ismét lehetne versenyszellem, valószínűleg egy sokkal családiasabb légkörben.
Szeretnék ismét játszani, megszenvedni azért amim van, segítséget adni és kapni, együtt dolgozni, egy új startot, egy tiszta lapot.

Nagyon hálás lennék, ha ezen kívánsagaim meghallgatásra találnának.
Ha bármi kérdésetek van, én nagyon szívesen közreműködnék a szerver beállításaival kapcsolatban, közvetítve jópár játékostársam kívánságát.

Üdvözlettel, ToTo
Cím: Re:Új, a jelenleginél nehezebb játékszerver.
Írta: kappa - 2018. július 21. - 01:51:34
nagyon adom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!