Mt2Mester - Fórum

Tudnivalók => Hírek & Felhívások => A témát indította: Edwil - 2018. július 25. - 23:47:18

Cím: Árváltozás a bankolási oldalon
Írta: Edwil - 2018. július 25. - 23:47:18
Kedves játékosok!

Egy ideje már érződik ez a téma a levegőben, emiatt ti is érzékelhettétek, hogy rengeteg tárgynak az árát csökkentettük a Tárgypiacon.
Ennek a legfőbb oka az volt, hogy bizonyos változások gondtalanul bekerülhessenek a játék menetébe. Az évek alatt igyekeztünk a számotokra legmegfelelőbb „rendelési kulcsokat” biztosítani, azonban a ma éjféltől (2018.07.25) már az új fizetési rendszerben tudtok fizetni!
Ez azt jelenti, hogy bizonyos árakon sajnos változtatnunk kellett, és a szerver történetében először, nem felfele, hanem lefelé kellett kerekítenünk az árainkat!

Ezzel párhuzamosan szerettünk volna számotokra előnyöket is biztosítani! Emiatt ma éjféltől:
-Kártyás fizetés kategóriában bekerült a 3.000 Forintos kategória!
-Eltöröltük a 9%-os „adót” a Piactéren a SÉ kategóriában!

Bízunk benne, hogy ez a változás nem lesz kihatással a játék minőségére, valamint, hogy az új árakat ti is észszerűnek találjátok majd, és a jövőben is örömötöket lelitek a játékban.

A következő években további új funkciókkal tervezzük bővíteni a játékot, hogy ezentúl is megfeleljünk játékosaink elvárásainak, és gondoskodjunk a kellő mennyiségű izgalomról.

Reméljük, megértéssel fogadjátok ezt a döntésünket. Biztosítunk benneteket arról, hogy az árváltozással párhuzamosan még nagyobb odaadással fogunk dolgozni a játék minőségének fejlesztésén és a játékélmény további javításán.

Végül, de nem utolsósorban szeretnénk megköszönni minden játékosunknak a játék iránti hűségét és a sok-sok visszajelzést, ötletet és javaslatot. A ti hozzájárulásotok nagyon fontos szerepet játszik játékaink folyamatos sikerében, ezért nagyra értékeljük az összes konstruktív véleményt, amely tőletek érkezik.

Üdvözlettel,
Az M2M csapata!