Mt2Mester - Fórum

Általános => [WIKI] - Ismertetők => Runok, mapok => A témát indította: Winter - 2018. november 03. - 00:07:14

Cím: [WIKI] Runok: WZ, Mino, Naga
Írta: Winter - 2018. november 03. - 00:07:14
Wu-Zhein run

Belépés: 80-as szinttől.
Belépő: Zentia relikvia
Beléptető NPC: Zentia krónikás (Elveszett birodalom végén található)
A run ideje: maximum 60 perc

1. szinten: Először a Wu-zhein katonákat kell megölni és a végére kell hagyni a Wu-Zhein Parancsnokot.

2. szinten: A második szinten, Wu-Zhein udvari bolondja, a Játékmester vár benneteket, akinél a továbbjutás csak akkor lehetséges, ha eltaláljuk az általa kitalált számot 1 és 100 között! Attól függően, hogy hány lépésből találjátok el Játékmester által gondolt számot, annyi büntető meteort kaptok. Továbbjutás csak akkor lehetséges, ha az összes meteort elpusztítottátok!

3. szinten: A harmadik szinten Thebun Lanue vár titeket, akit csak egyszerűen meg kell ölni.

4. szinten: A negyedik szinten 5 db Wu-Zhein szobor vár benneteket, és Wu-Zhein elit katonái, akik folyamatos megölésével kulcsköveket kell gyűjtenünk és a kulcskövek segítségével megsemmisíteni a szobrokat (rá kell húzni a kulcskövet a szoborra)! A továbbjutás az összes szobor megsemmisítésével lehetséges!

5. szinten: Az ötödik szinten vár benneteket Wu-Zhein hadúr, de nem egyedül! Tanács: először semmisítsétek meg a csatlósait, és a végén foglalkozzatok csak Wu-Zheinnel!

Wu-Zhein hadúr megölésével leszáll közénk a Sárkány Isten küldötte és megjutalmaz mindenkit 1 lélekponttal (dupla pont alkalmával 2 ponttal jutalmaz meg), amit aztán a városban levő Utazó Mágusnál tudtok elkölteni! A Sárkány Isten küldötte mindenkit a saját map1-ére teleportál vissza!

FONTOS! MINDEN SIKERES RUN UTÁN A CSOPORTOT OSZLATNI KELL, ÉS ÚJ CSOPORTOT CSINÁLNI, KÜLÖNBEN NEM FOG LÉLEKPONTOT ADNI!

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13245374_1804639086415751_3855057037772922120_n.png?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=fd3aeca143df7ba0f86fcda07142166c&oe=5C811BE6)

Minotaurusz run

Belépés: 116-os szinttől.
Belépő: Kék királyi pecsét
Beléptető NPC: SárkányIsten Shop (Minotaurusz barlangban)
A run ideje: maximum 45 perc
Mivel számos szörny megjelenik a run során, így nincs egy konkrét erő a run mobjai ellen, tehát többféle erő is hasznos a pályán (pl. szörnyek elleni, ördög elleni, élőholtak elleni erő stb.)

1. szinten: Arany békákat kell majd elpusztítanotok, amelyek Drágakő darabot dobnak. Ezek a kövek egy-egy betűt tartalmaznak, amit a megfelelő oszlopra kell ráhúznotok. Ha mind az 5 oszlopot eltüntettétek, jöhet a következő szint!

2. szinten: Második feladatként két meteorkő jelenik meg, egy páros (kék) és egy páratlan (piros). Azt a meteort kell megölnötök, amelyik megfelel az éppen kigondolt számnak. Ha ezt 3x sikeresen megteszitek, tovább léphettek a következő szintre.

3. szinten: Ezt követően különböző szörnyek tűnnek fel, melyek Idézőket dobálnak. Ezeket a Minotaurusz szoborra kell ráhúznotok, hogy továbbjuthassatok! Legvégül megjelenik a Minotaurusz Király (ez a Minotaurusz király nem egyezik meg azzal a Boss-szal, amelynél sima Királyi Pecsét kell a belépéshez), ha sikeresen legyőzitek, a csoport minden tagja 1-1 lélekponttal gazdagodik (duplapont esetén 2 pontot ír jóvá a rendszer), amelyek beválthatóak az Utazó mágusnál a Minotaurusz szett tárgyaira (az itt megszerezett lélekpontok nem azonosak a Wu Zhein runon kapott pontokkal!). A felszerelések Zafírral fejleszthetőek.

(http://wiki.mt2mester.hu/images/a/ac/Naga_run.png)

Naga run

Belépés: 180-as szinttől.
Belépő: Mágikus pikkely
Beléptető NPC: Sucuriju (Naga királynő palotájában)
A run ideje: maximum 60 perc

1. szint: Ugyanazok a mobok találhatóak, mint a palotában, és egy Kígyótotem. Amint valaki szétverte a totemet, a szinten található összes játékos a következő szintre kerülhet. A totem NEM 100%, hogy a következő szintre visz. Amennyiben nem teleportál el, úgy a totem nem az "igazi" totem s hamarosan új fog megjelenni. A totem respawn ideje 10 perc.

2. szint: Itt már agresszív mobok vannak, a feladat az, hogy az összes mobot le kell ölni, kivétel ez alól a Mágikus kígyópapnő, akit utoljára kell megölni. Ha előbb ölik meg, akkor több lesz belőle, és nem lehet teljesíteni a szintet. Ha a Mágikus Kígyópapnőt a többi mob megölése után öljük meg, akkor a következő szintre teleportálja a terembe található játékosokat.

3. szint: Ha megölitek a Minó király szellemét, Aragonuriai Iradel felszabadult lelke megjelenik. Ő enged tovább a következő szintre, de előtte mindenki rákattinthat egy ajándék smaragdért. Ezt az ajándék smaragdot úgy kaphatjátok meg, hogy Iradel feltesz egy kérdést: "Tudod-e kalandor, hogy téged melyik védőszent jutalmaz utadon?" ; -Faarthun, a Vörös erdő ősi védőszentje ; -Sillah, a Yongbi sivatag védőszentje ; -Zolan, a Kazamaták védőszentje ; -Chin-Lee, az Elveszett Birodalom zentia védőszentje. A lehetséges válaszok közül kell választani egyet, ha jól tippeltél, a jutalmad egy smaragd. A Minó király megölése után 3 perc van rákattintani Iradelre,  3 perc után továbbít mindenkit a szintről a következő szintre.

4. szint: Minden bent lévő mobot meg kell ölni, és azok egy tükördarabot dobnak. Ezt kell ráhúzni a teremben lévő törött tükörre. Egy teremnyi mob egy tükördarabot dob, ha 6 darabotot ráhúztok a tükörre, akkor az összeáll, és a következő szintre léphettek.

5. szint: A teremben lévő kígyó totemet kell szétütni, ami Pikkelyes ládát dob, abból lehet nyitni Hamis levelet és Naga királynő levelét. A naga királynő levelét kell ráhúzni a teremben található Naga kútra, ha ez megvan, minden bent lévő játékos a következő szintre jut. A következő szintre lépéssel elveszi mindenkitől a ládát, felesleges kiütni többet, nem tudjátok elvinni a runról. A hamis levél is eltűnik 1 perc után.

6. szint: Itt már csak annyi a feladat, hogy a bent lévő összes mobot meg kell ölni. A teremben található Wildar tábornok, Eormenor parancsnok, és Naga királynő. Mindegyik boss dob ládát, ha megöltetek minden mobot, akkor megjelenik a Sárkány isten küldötte, és felvehetitek a jutalmat, illetve megkapjátok a run után járó 2% EXP-t. A Naga királynő megölése után minden maradék mob meghal, így ajánlatos azt megölni utoljára!