Mt2Mester - Fórum

Általános => Hibák és javaslatok => A témát indította: Winter - 2018. március 11. - 23:06:40

Cím: Javaslatok
Írta: Winter - 2018. március 11. - 23:06:40
Várjuk a javaslataitokat, melyekkel jobbá tehetjük a játékot! :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Ynev - 2018. április 24. - 12:06:37
Annak idején még GF metinen összejött egy kis társaság, akikkel azóta is kapcsolatban vagyunk, időnként együtt játszunk. Anno közösen kezdtünk új játékos életet Hydrán, GF után ez maga volt a Kánaán. Aztán a szerverek bezártak és egészen múlt hétig fogalmunk sem volt róla, hogy Chaos még ill. újra létezik. Jött is a csapat egy része nagy lelkesen.
Hát mit ne mondjak kiábrándító a lemaradás az egyre másra nyíló új szerverekhez képest. Ezt a helyet anno azért szerettük mert több volt mint az ahonnan jöttünk, de nem tudom feltűnt e a Teamnek, hogy mára már GF is többet tud mint ez a szerver.
Hol és miért maradtak le azok az újítások, amik közben jobbá tették a metint.
Egy új run persze csodás...annak az 50-60 embernek akik itt vannak kezdés óta és már mindenük megvan. Közben az újonnan  érkezők szenvednek olyan alap dolgon mint hogy nem jön a ló /tanítani nem fogod tudni, mert nem esik a könyv, erre is költheted a valós pénzt/ és hiába akar felhúzni egy alap cuccot, alig akarnak a hozzávalók esni, tolvaj kesztyűvel sem, amit pedig real pénzért vett az ember.
No és hol maradnak olyanok, mint a:
játékon belüli CH váltás
offline shop, vagy piactér
hogy ne csak 2 milliárd legyen a karakternél, és átadható se csak 10millió legyen
hogy lehessen a boltokban rúddal is fizetni
hogy a rudat ne kelljen szétszedni amikor eladom, a 7 rúd az legyen 7 rúd értékű és ne egy
hogy amit felszed az ember fényes legyen amíg meg nem nézi az ember
legalább egy oldallal nagyobb raktár
hogy amit átadok átteszek azt jelölje az inventory
az átadó ablak nagyobb is lehetne
hogy a gyűjtős dolgok összerakhatóak legyenek
hol vannak a petek? a pántok? a sárkánykő alkímia?
Ez mind (van több is!) olyan apróság, ami már mindenhol van. Miért marad le egy olyan szerver, ami a legjobb volt?
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Winter - 2018. április 24. - 18:10:27
Szia!

Lenne pár hozzáfűznivalóm az általad leírtakhoz.
Idézek is...

Hát mit ne mondjak kiábrándító a lemaradás az egyre másra nyíló új szerverekhez képest. Ezt a helyet anno azért szerettük mert több volt mint az ahonnan jöttünk, de nem tudom feltűnt e a Teamnek, hogy mára már GF is többet tud mint ez a szerver.

Véleményem szerint nem hasonlítható össze a mi szerverünk a többi szerverrel, főleg ne a GF-hez hasonlíts minket és azokhoz, amiket a szobából futtatnak a tizenévesek. Mi is megtehetnénk, hogy telepakoljuk mindenféle marhasággal - amik megtalálhatóak a szerverek 90%-án -, de akkor kérdem én: miben lennénk mások azoktól? Ha teli pakoljuk mindenféle dologgal, semmiben nem különböznénk tőlük, ráadásul nem tudnánk egy idő után új dolgot felmutatni. Sokan nem szeretik az olyan szervereket, akik itt játszanak nálunk, azért szeretik a mestert, amilyen. Mert mi vagyunk a Mester. Szóval ne hasonlítsd másik szerverekhez, ha nem tetszik netán, akkor játssz ott.

Mi is újítunk, folyamatosan kerülnek be új dolgok, olyanok, amik máshová nem, ergo nem mondhatod, hogy nincsenek újításaink.

Egy új run persze csodás...annak az 50-60 embernek akik itt vannak kezdés óta és már mindenük megvan.

Mi tart vissza attól, hogy Te is olyan legyél, mint ők? Zavar, hogy ők elértek valamit? Tudod mibe került az nekik? Meg lehet kérdezni Őket, mennyi munkájuk, pénzük, idejük van abban, hogy most ott vannak, ahol épp vannak. Nem feltétlen kell ahhoz rég itt lenned, Te is játszhatsz napi 12 órát, nincs megtiltva. Nem szeretnél? Akkor ne irigykedj azokra, akik bizony megteszik ezt és kitartóan, akár minden nap feljönnek a szerverre játszani, pontosan azért, hogy elérjenek valamit. Ezt hívják úgy, hogy: van céljuk. Elérni valamit a játékban, amiért akár tetszik, akár nem - meg kell küzdeni.

Közben az újonnan  érkezők szenvednek olyan alap dolgon mint hogy nem jön a ló /tanítani nem fogod tudni, mert nem esik a könyv, erre is költheted a valós pénzt/ és hiába akar felhúzni egy alap cuccot, alig akarnak a hozzávalók esni, tolvaj kesztyűvel sem, amit pedig real pénzért vett az ember.

Nem mindenki szenved, sőt, a legtöbbek élvezik azt, hogy itt nem 5 perc alatt szerzel meg mindent, hanem igenis meg kell érte küzdeni. Ők azok, akik itt is maradnak, mert nekik ez a játékstílus jön be. A lóra nem érdemes hangsúlyt fektetnünk, hiszen sok-sok mount található a játékban, nincs rá igény. Ha hiányolod, úgy akkor javaslom számodra a GF-et. A fejlesztők pedig ha olyan jól esnének... gondolj csak bele, mi lenne, ha mindenkinek 5 perc alatt meglenne minden felszerelése? Mi értéke lenne akkor azoknak a fejlesztőknek, mi lenne a kihívás? Erre is gondolni kellene...

No és hol maradnak olyanok, mint a:
játékon belüli CH váltás
offline shop, vagy piactér

Folyamatban van a CH váltó kijavítása és a piactér megvalósítása is.

hogy ne csak 2 milliárd legyen a karakternél, és átadható se csak 10millió legyen
hogy lehessen a boltokban rúddal is fizetni
hogy a rudat ne kelljen szétszedni amikor eladom, a 7 rúd az legyen 7 rúd értékű és ne egy
hogy amit felszed az ember fényes legyen amíg meg nem nézi az ember
legalább egy oldallal nagyobb raktár
hogy amit átadok átteszek azt jelölje az inventory
az átadó ablak nagyobb is lehetne
hogy a gyűjtős dolgok összerakhatóak legyenek

Azért véges a yang gyűjthetősége, mert gondolj bele, mi lenne, ha végleges lenne? Mit érnének a fizetős mapok, ha az ember csak egyszer megy be oda? Hiszen akkor nem kellene többet kijönnie onnan... nyilván ez Neked jó lenne, de hosszútávon nem érné meg a szervernek.

Több mint 10 millió yang átadhatósága... felesleges, váltsd be rúdra és add át azt. De amint lesz rá nagy igény (nem csak 2-3 embertől), át fogjuk gondolni.

Rúddal fizetni a boltokban... szintén felesleges. Szerintem senki sem hal bele, ha be kell váltania pár rudat yangra. Semmibe sem kerül.

A rudak több darabszámban való eladása átgondolás alatt áll jelenleg, ahogy az is, hogy az újonnan felszedett itemeket jelölje a játék a leltáradban.

A nagyobb raktárra ott van a raktárbővítő az ItemShopban.

Az is átgondolás alatt áll, hogy ha valamit már betettél a kereskedő ablakba, akkor azt is jelölje a játék. Az ablak kibővítése szintén.

Az összetehető itemek listája jelenleg bővítés alatt áll.

hol vannak a petek? a pántok? a sárkánykő alkímia?

A petek szintén átgondolás alatt állnak. A pántok és a sárkánykő alkímia felesleges.

Ez mind (van több is!) olyan apróság, ami már mindenhol van. Miért marad le egy olyan szerver, ami a legjobb volt?

Ahogy már fentebb is leírtam... azért, mert máshol ezek bent vannak, nálunk nem kötelezőek. Természetesen van, ami be fog kerülni, ezeken épp dolgozunk, ahogy sok más dolgon is. Véleményem szerint nem vagyunk lemaradva, ha nem is fejlődünk olyan sebességgel, mint mások - mi legalább normális fejlesztéseket teszünk be, igyekszünk olyanokat, amik máshol nincsenek, vagy csak kevés helyen. Emellett pedig még megjegyezném, hogy annak se lenne értelme, ha egyszerre kerülne be nagyon sok új dolog, mert akkor egy idő után mégis mit tudnánk felmutatni? Lehet, hogy bizonyos dolgok terén lassabban haladunk, de biztosan, és alaposan átgondoljuk azokat, nem pedig eszetlenül, elkapkodva bepakoljuk a sok újítást, amiknek fele értelmetlen lenne - lásd az általad emlegetett más szerverek egy részét. Egyik sem tud újat mutatni, ugyanaz található meg mindegyiken. Tőlünk is ezt várnád el? Gondold át jobban az általad leírtakat. Átgondoltad? Nos, akkor még jobban...

Winter
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Ynev - 2018. április 25. - 16:19:18
Szia!

Hűűha, hát szépen kivesézted. Nos...

Ne hasonlítsak? De hasonlítok, lehet, hogy itt Wu-Zhein run van és nem DC, attól még a játék alapjai itt is gf-en is és a szobákból futtatott kis vackokon is ugyan azok.
Azért szeretnék az itt játszók a mestert amilyen? Persze, meg azért, mert már belelocsoltak 100  ezren felüli forintot, csak nem hagyják veszni. Ennek kapcsán ne ajánlgasd, hogy én is megtehetem!

"Mi tart vissza attól, hogy Te is olyan legyél, mint ők? Zavar, hogy ők elértek valamit?"

A józan eszem tart vissza attól, hogy megint olyan legyek mint ők.
Anno Hydrán a párom és én egy vagyont költöttünk, voltunk szerver elsők.
Most komolyan...ők tényleg elértek valamit? Azt azért érzed, hogy a kiskölykök szokták egymást hergelni ezzel a "zavar hogy ők elértek valamit" és irigy vagy mi? dumával? :) 

Ha a lóra nem érdemes hangsúlyt fektetni (tényleg nem érdemes, persze, hogy valami megülhető bizbaszt akar az ember), akkor akár lehetne olyan is a ló, ami jön azonnal és nem kell két pakk potit elnyomni mire megjelenik. Persze értem én, hogy jó kényszerítő eszköz arra, hogy vásárolj mountot, de hidd el egy fullos ló mellett is mindenki mountot akar, csak nem tépi ki előzetesen a haját, mert fél órát hívta a lovat.
Ez a játék nem az alapoknál kezdődik, onnan jó, hogy bekerül az ember elveszettbe, oda öltözni kell, optolni kell. Most tényleg attól kap mindent a segge alá a játékos ha mondjuk 3 csoportonként esik egy jéggömb és nem negyed óra csapkodás után egy darab? De jó legyen, ne essen annyi, no de ha rajtam van a pénzért vett accos tolvaj, akkor legalább lássak eredményt.
Persze lehet a játék csak velem szenyózik és a tolvaj mellett tök normális, hogy 3 óra intenzív farmolás - szintnek megfelelő helyen - után 23db napi eventes (szent korona) vackot tudok felmutatni. Azért ez kimerítette a nem kapok semmit ingyen és megdolgozom érte kategóriát.

Nem mondtam, hogy végteleníteni kéne, hogy mennyi yang lehet a játékosnál! Azt mondtam a 2mrd már kevés ekkora összegek mellett, de jó az maradjon ennyi, de a 10 milliós átadás az akkor is kevés, és nem minden helyzetet old meg az, hogy vegyél rudat. Ha ketten farmolunk és mondjuk elveszettben egy karit fel akarunk fullra pakolni, hogy kijöjjön, lehet épp 100 millióval lenne tele, ott nem tudok rudat venni...Tudtad hogy csak a 300 milliós rudak összerakhatóak a többi nem? Miért is?

Igen...a jelenlegi 0 piac miatt valóban felesleges a rúddal való fizetés, de ha normális piac lenne (offline shop, piactér, aukciós ház...) igen is lenne létjogosultsága.

Itemsopos raki bővítő mi? :)  Sebaj a 25. felesleges 1 es kari majd megoldja a raktározási problémát, de azért tudd, hogy az 500 accból csak 100 játszik a többi csak raktár :)
Itt azért megjegyzem, hogy emlékeim szerint a karakter item ablaka anno kisebb volt, hogy az nőtt az nagyon jó.

Leírtad vagy háromszor, hogy miért kéne telepakolni olyan újításokkal amik mindenhol vannak. Nos azért mert mindenhol vannak. Ha a te gondolatmenetedet követné a világ, most csak egy autómárka használna ABS-t.
Nem ördögtől való egy újítás sem, és egyik sem könnyítette meg a fejlesztők és egyéb tárgyak kifarmolását. Ugyan úgy le kell ütnöm a metint, a bosst vagy a mobokat, akkor is ha összerakható a piros gyöngy, ha elérem bárhonnan a raktárat, vagy a kirakott boltomat. Kevesebb minót sem kéne mennem, ha nem esne többet a kicsi poti, ha eladhatnám a vissza a városba tekercset a vegyinél, vagy uram bocsá megjelennének a petek.

Örülök, hogy mindent átgondoltok mielőtt úgymond bepakoltok valamit a játékba, de igen elvárnám, hogy bizonyos újítások itt is meglegyenek. Egyszerűen azért, mert igen is jók, és a hiányuk elmaradottság érzést kelt. Nem lenne a mester sem rossz vagy egy a sokból azért, mert itt is megtalálhatóak.

Amúgy egy dicséretem is van. Van valamitek, ami sehol máshol nincs így. A GM-ek jelenléte. Szerves részei a napi játéknak és ez jó :)

A fent leírtakat átgondoltam.
Átgondoltam még jobban...
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Winter - 2018. április 25. - 20:59:21
Köszönöm a részletes válaszodat, nincs több hozzáfűznivalóm, csupán annyi, hogy mint már leírtam, lesznek újítások és jelenleg is dolgozunk bizonyos dolgokon - köztük olyanokon is, melyeket Te magad is felsoroltál. Mindennek meg lesz a maga ideje.

Sajnálom, hogy a GM-ek jelenlétén kívül semmi más pozitívumot nem tud mondani. Remélem, ez idővel változni fog.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Nelux - 2018. április 30. - 09:38:36
Sziasztok!

Szerintem azért úgy lenne mibe belekötnünk na... Valljuk be őszintén, a szerver közel sem forrott úgy őszintén ki, látszik a próbálkozás, mert tényleg értékelem/értékeljük, de vannak olyan dolgok, amik felett totálisan el lettek felejtve, és semmiféle opciót nem láttam még a kifejlesztésre.

1. War

Gyerekek, nincsenek warok! Nem hiszem azt, hogy nincsen abszolút rá igény, biztosan mondom, hogy lenne. Oké, akkor nézzük. Semmiféle igazán waros ékszer nincs, pajzs totál elfelejtődött a játékban, és nem is igazán amiatt, mert bármi probléma lenne... A kasztbalansz miatt vannak szerintem itt a problémák. Én ezt azért átgondolnám... Többek közt a balansz témát, mert konkrétan nevetséges az, hogy mondjuk van full deffem /alap optként persze/ egy kaszt ellen, és ha nincs rajtam legalább 4x5 deffes cucc /6-7 optban/, akkor 1 skillbe halok (vagy a tp ment meg...), aztán arról szól az egész, hogy kinek van több áldása? Ez nemhogy élmény javító, hanem egyenesen romboló... Adott esetben mondjuk ezt átgondolható téma.

2. Túl sok TP

Hát ehhez nagyon nem is kell hozzáfűznöm semmit szerintem. Az élet elixír szerintem már karcsú sokszor felpotizni magadat, a játékban megszerezhető /item nélküli/ bor kb. semmit sem ér... Ez igy azért nem feltétlen pozitiv, hogy csak itemből tudok hozzájutni. Ajánlanék valami olyan köztes megoldást, ami mindkét félnek /Team+játékos/ megfelel, mert ez megint csak áldásháborúvá teszi az egészet, ami aztán minden, csak nem élmény. Jó persze, hogy előnybe kerüljön az aki rendel, én ezt értem, de azért ne essünk már át a túloldalra, hogy áldás,áldás,áldás... (Itt visszavezethető a war témára is ám ez a pont!) Én személy szerint nem tartom feltétlen korrektnek, hogy mondjuk 200k tp alatt konkrétan semmit nem érnek a karakterek, hiába vannak izmosan optolva mondjuk egy nagymester szettben, mert az isteni szettes emberkére dupla-tripla (némely esetben több...) DPS-t vág, és egyszerűen ELFOGYHATATLAN tp-vel rendelkeznek. És most puff egy áldás, kezdhetjük elölről... Ez szerintem megérne egy reformot valahogy.

3. Rúnakő tábla sikerességi esély

Ezt azért eléggé durvának érzem, hogy 2 biológus küldivel végeztem, de még az első rúnaköves küldetésből 4. darabnál járok... A biológus is szeret tördelni, de ez már tényleg kezd morbid lenni, na.

4. Yangeső miatti szerver/kontakt laggok

Ez már többször meg lett említve a játékban. Erre kellene valami megoldás, ha más nincsen, akkor valami pet szerűség, ami esetleg összegyűjti, vagy mittudomén.. Lenne rá azért lehetőség, de ez nagyobb szorzó esetén kicsit azért macerás, főleg annak, akinek gyengébb a nete.

5. Mesterfegyver/Nagymester fegyver/Öregking/Mountok kereskedelmi tilalom megszűntetés

Ez lett már jó párszor írva facebookon, ezt mindenképpen jó volna valahogy megoldani. Lett ugyebár írva az aukciós ház, stb, de ennek a mihamarabbi megoldása szerintem igencsak szükséges volna.

6. "Alap metines" dolgok kihasználása, felturbózása, használttá tétele

Metinkövek, bossok, mapok... Ezt ugyebár nagyon nem kell kifejteni. Értem én, hogy nem az alap vonalat követi a játék, de ugyanakkor ezekkel mégiscsak kezdeni kellene valamit, és nem csak esetleg eventkor menni oda.

Hirtelen nekem ennyi jutott az eszembe, majd ha lesz valami újdonsült, akkor közzéteszem, sziasztok! :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Adameeew - 2018. június 12. - 17:59:08
Sziasztok!

Per pillanat nekem egyetlen kis apróság jut az eszembe ami a lélekpontokkal kapcsolatos. Dupla pontkor elég sok lélekpont összegyűlik és elég fusztráló ha 200 pontot be szeretnénk váltatni zafírra. Tehát jó lenne, hogzha nem 200x-or kellene kivennünk, hanem be lehessen írni a kivánt összeget és úgy kivenni. Vagy esetleg több opció bele tenni. (10 zafír kivétele, 50 zafír kivétele) és így tovább!

Ennyi lett volna, köszönöm! További szép napot! ;D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Winter - 2018. június 18. - 19:21:34
Szia!

Ez egy valóban jó ötlet. Továbbítottuk a fejlesztőnek, átbeszéltük, de sajnos nem megvalósítható. :(
Cím: Re:Javaslatok
Írta: illeslaci - 2018. június 22. - 13:22:15
Sziasztok.

Nekem az lenne az ötletem hogy az eventkor az eventes cuccokat nem lehetne automatikusan a leltárba tenni, hogy ne kelljen a földön keresgetve azt felszedni, mert van amikor sokáig csak azt keresem és nem is azt veszi fel elsőre hanem más tárgyakat meg ha több dolog esik egyszerre akkor nehez keresgetni a földön az eventes cuccot.

A választ előre is köszönöm.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2018. július 10. - 09:24:58
Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy a szörnyeket "áthatolhatóvá" lehetne tenni, így nem akadnánk fel állandóan pl a kazikban. Tudom, hogy ki lehet őket kerülni, ez csupán egy kényelmi funkció, aminek szerintem sokan örülnének. Az eventes tárgyak egyből raktárba való kerülését is támogatom. Illetve a rúnakövek leadásánál az egynapos korlát eltörlése is népszerű lenne véleményem szerint (a sikeresség növelése szerintem nem szükséges, legyen már benne egy kis kihívás, így is van 30db jelenleg mindegyik rúnakőből, legalább fogyjon). Amit még javasolni tudnék, az az OX eventtel kapcsolatos. Érthető módon rengetegen akarunk ezen az eventen részt venni, amit mint kiderült, nem igazán bír a szerver. A legutóbbin is egyszerűen nem fértünk el, sokan csak álltak Uriel körül, és próbáltak bejutni (hiába). Akik mégis bejutottak, azok se jártak sokkal jobban, hiszen teljesen tele volt a játéktér, hiába tudtam a jó választ a kérdésre, esélyem se volt átfutni.. (de legalább az alap jutalmat megkaptam) Esetleg darabolják szét a népet, olyan értelembe hogy pl szinthez kötik az egészet: először a 100as szint alattiak, majd egy fél óra múlva a 100 felettiek mennek.


Köszönöm, hogy elolvastad! További szép napot! :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Winter - 2018. július 10. - 13:15:58
Szia!

A szörnyeken való áthatolást átgondoljuk, nem rossz ötlet.
Az eventes tárgyak nem fognak automatikusan a leltárba kerülni, mert sokan visszaélnének ezzel a funkcióval - nem fejteném ki, hogyan.
A rúnakövek leadási idejének a törlésére van egy item, melyet megvásárolhatsz az ItemShopban, neve: Sárkányisten Tekercs.
Az OX eventet pedig módosítottuk, ezentúl át fogtok tudni szaladni egymáson is. :)

Üdv,
Winter
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Morphing - 2018. július 13. - 23:51:39
Sziasztok!

Pár dolog jutott eszembe.
Szó volt itt az inaktív területek kihasználásáról, valamint a kezdő játékosok helyzetének megkönnyítéséről is.
Jelenleg "visszatérő" játékos vagyok és leginkább az szúrt szemet, hogy rengeteg dolgot kell kis szintén megcsináljak, ha később is érvényesülni akarok (egyedül is).
Ez alatt gondolok a farmolásra, istenek beszerzésére. Ha magam akarom kihúzni a cuccokat, nem pedig mindent másoktól beszerezni, akkor 45-50 szint körül nagyon sokat kell állnom.
Itt jön képbe az egyik dolog, amit elő szeretnék hozni.
Jelenleg 75-ös szintig egyedül FMS és társai az egyetlen opció, amit használni lehet fejlődni, farmolni. Se SÉ-s, se egyéb értelmes fegyver nincs a játékban. Vannak viszont olyan fegyverek, amik bekerültek, de nincsenek használva. Gondolok itt a másik pakk 30-as fegyverre (Fátyol és társai). Ezzel kapcsolatban az ötletem a következő lenne:
30-as szintű fegyverekből kiindulva el lehessen jutni a mesterekhez.
Például: Fátyol kardot tovább húzva (Fejlesztő itemek: FMS+9, 1db Ambrózia, 5millió yang) kapunk egy 45-ös Xkaszt királyi fegyverét, mely attól függően, hogy fátyolból vagy főnixből lett húzva PvP vagy PvE. Mindkét fegyver rendelkezik a mesterrel 30-as fegyver TÉ-vel valamint a GF-estől örökli az ák-kk forgatást. Így eredményezve egy hasznosabb fegyvert 30-75 szintig. (Pl: Királyok kardja 173-194TÉ, 180-194MTÉ, 19%TS, 12%félember vagy 2000TP, ÁK-KK esély)
Eztán, hogy a 75-ös fegyver ne essen ki a szerepből és a 30-as útján elérjünk a mesterekhez, jöhet egy újabb lépcsőfok. Előző fegyverünkhöz, ha hozzádobunk egy varázsfémet, előjön az ablak, hogy kapunk egy 70-es, ősi királyi fegyvert, ha hozzáadunk egy méregkard+9-et, valamint 50 ambrót, és 200M yangot. Ebben az esetben is egy erősebb kivitelt kapunk. A méregkard nagyobb TS-t kap, TP vagy félember bónuszt és mindemellett MTÉ is kerül bele. (Ősi királyi kard 238-278TÉ, 180-200MTÉ, 28%TS, 17%félember vagy 5000TP)
Végezetül pedig jöhet a mestermunka. A jelenlegi Ősi királyi PvP fegyverhez 30 ambrót és 1 jogar darabot hozzáadva megkapjuk a Mestetfegyvert, az Ősi királyi PvE fegyverhez 50 ambrót, 1 jogar darabot és egy +9es(82-es) Király kardot hozzáadva pedig a szörnymestert.
Ezekkel az ambróziamennyiségekkel a +oltás során nagyjából megtartaná az árát a mesterfegyver is, valamint köztes szinteken is nagyobb hatékonysággal lehetne farmolni.
Másik, amit szóvá tennék az a Biosz küldi. Jelenleg nagyon kevesen tudnak róla, hogy elég jó bónuszok jönnek belőle össze véglegesen!, ha megcsinálja őket valaki. Javaslatom ezzel kapcsolatban elsősorban az lenne, hogy a Team ezt reklámozza. Pl FB posztok végére odaírva, hogy "Ne felejtsétek el a küldetéseket megcsinálni, hisz értékes végleges bónuszokat kaphattok!".
90-es szinttől jön a Holtak földje. Sajnos itt még nem jutottam el oda, de amikor még SD3 sem volt benn, akkor mentem fel 140-re korábban, és nem volt egy könnyű mulatság ez a pálya. Mire odaér az ember és megcsinálja a biosz külsőleg, ennyi bónusszal valamivel mégiscsak könnyebb. (10%mozgási sebesség, 22%támadási sebesség, 60 védelem, 50 TÉ, 10% kárcsökkentés valamint 10% támadó érték)
Valamint jelenleg 80-as szintig vannak bent a küldetések, ezt nem lenne rossz bővíteni, hisz most 80-140-ig se biosz se sd4 küldi.
Elveszettben jelenleg nem sok kihasznált terület van. A játékosok zöme csak a majmoknál jár leginkább. Lehetne pl ott folytatni a biosz küldött. Utána Lélekbarlang, Holtak földje, Minó erdő, SD3. Ezekből 2-t jelenleg alig valaki használ (LB, Minó). Így oda is kerülhetne játékos.

Kérem fontolja meg a Team az ötletem!

Üdv,
Morphing
Cím: Re:Javaslatok
Írta: zsoltikap - 2018. július 14. - 01:19:24
Szerintem jó ötlete van az elöttem íronak fejlesztésnek tökéletes nem kell holnapra megcsinálni de később az új játékosoknak örömérr válna egy ilyen fejlesztés. Annyival bővíteném hogy a wz fegyverekben nem ártana egy ák-kk bónusz talán végre megtörné azt hogy mindenki 125ös farmost csinál sd3ra :) valamint az epic vért egy zsákutca fel fog halmozódni a szerveren és nem lesz értéke ezért mondjuk 15db repikviáért átlehetne húzni wz vértre (5db mind 3 fajtából) ugyanígy a 81es pajzsokat is meglehetne oldani.

Illetve egy event ötletet is hoztam aminek az lenne a lényege hogy megölt bossokért potokat lehetne kapni 90alatti bossokért 1et 90-130 között 3pont 160felett 5pont.
Pontokat belehetne váltani pl 1pont 1db kígyó farok+ vagy ismeretlen +  elveszett térkép 5db sárkány áldás, relikvia ,szirén gyöngy ezüst medál 2db holdfény kincsesláda, 1db hatszög
2pontért piros pecsét , rubin , kristály gyöngy ,talizmánok(isteni fejlesztő)
3pont- kék pecsét napfény gyöngy 100as sé jegy
4pont-zafír,minotaurusz k szarv
5pont-nm fejlesztők
15pont-jogar
40pont-királyi vért
50pont- egy megülhető itemshopos állat(mindig más és ha volt már mind akkor újra az elsőtől persze limitált állatok kimaradnak)

Ez csak egy ötlet és egész biztos nrm tökéletes illetve sok más dolgot is belelehetne tenni az árakat csak példának írtam hogy is képzeltem az eventet. Dupla pontos eventtel egyszerre csak különleges alkalmakkor tartanám.
Event miatt kisebb szintű bossok ölése is végre nagyobb értelmet adna és talán mégtöbben kapnának kedvet dtzni stb.
Remélem fontolóra veszitek játékosaitok ötleteit vannak jók nem kell teljesen úgy megcsinálnotok ahogy mi elképzeltük mi csak ötleteket szeretnénk adni annak érdekében hogy jobb és jobb legyen a szerver azt hiszem ez a ti célotok is. :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2018. július 20. - 08:59:41
Sziasztok.

Van még néhány javaslatom, amit megosztanék veletek.
Előtte még reagálok az előttem szólókhoz: véleményem szerint a kis szintűeknek nem új fegyverek kellenek, hanem jobb farm lehetőségek. Egy FMS 30+ákval tökéletes 75ig, +7es köveket nem nehéz szerezni (sokan dobálják a földre is pl) szóval egy 26os vérttel is bőven lehet érvényesülni. A fejlesztők ára eléggé lement mostanában, így nehezebb összefarmolni egy kinget mint pár hónappal ezelőtt. Nem szükséges véleményem szerint új farm map vagy hasonló, hanem elég a régi alap metines dolgoknak értelmet adni, azaz a metinköveknek: dobjanak pl ambróziát, vagy aranyrudat, vagy valami ládát ami tartalmaz értelmes dolgokat.
Ha már a régi metines dolgokról beszélek, megemlíthetem a dt runt. Gyakorlatilag senki nem használja, érthető okokból. Egy továbbfejlesztett dt run szerintem sokat dobna a játékon, akár erősebb bossokat is be lehetne tenni, hogy a nagyobb játékosok is menjenek.
Szeretném még javasolni az átváltozás kk-k droppjának emelését. A régi mesteren viszonylag szépen ki lehetett farmolni egy P-s átváltozást, mai droppal ez lehetetlen (600 perc sd2 farm alatt 1 haladó kk, 500 perc majom farm alatt semmi). Értem én hogy item shopból meg lehet venni, de szerintem nem ennek kellene lennie az elsődleges forrásnak.
A napi eventek átgondolatlanságára is szeretném felhívni a figyelmet. A boss eventet külön CH-kra kellene rakni, mint az égő hordót, mert néhány nagyobb játékos simán átjön a kisebbekhez, és röhögve leüti előlük a bossokat. Az égő hordó kékeknél nevetségesen kevés, legalább 3x ennyi kellene, hogy élvezhető legyen. A többi event véleményem szerint hangulatos, jó azt tapasztalni, hogy a Team foglalkozik a szerverrel :)


Köszönöm, hogy elolvastad! További szép napot!
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Morphing - 2018. július 20. - 10:57:24
DT runt még véletlenül se. Így is alig tudtam farmolni a Démoni emlék+t, mert félóránként jött valaki, aki leütötte a követ és pont akkor bejött valaki, majd mondván, hogy ő már ott farmol x ideje hozta a nagy karakterét aztán levert... Majd, ha jönnek még többen, ennyi emlék+se lesz, azt biztos rengetegen megköszönik majd...
Cím: Re:Javaslatok
Írta: totolala2 - 2018. július 20. - 15:42:29
Véleményem szerint ezt a szervert már nem lehet orvosolni... A korai mester korszakában ilyenekkel nem volt probléma. A legtöbb baj okozója véleményem szerint ezek az eszeveszett dropok, túl könnyű a szerver..  Kellene induljon egy új, nehezebb szerver alapból 100% droppal, hétvégenként meg pl 150%( Nem szabad túl nagynak lennua a hétvégén, mert akkor hétközben nem lenne értelme játszani.)
Ha nehezebben menne a fejlődés, nem lenne mindenki első napon 110-es. A kiseb szintű helyeknek van értelme alacsony szinten.. pl vörösben és dt-ben feka ütés, lélekben méreg kard.
Szerintem egy ilyen játék lenne az ideális.
Írtam is erről pár sort a javaslatok fülhöz, de ha szükséges, ide is be fogom írni, mert nem figyek ott senki rá.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: totolala2 - 2018. július 20. - 15:45:36
Emlékszem az időkre, amikor elkezdtem a játékot. A barátomnak akkortájt már Öreg Királyi vértje volt és egy egész szép kis ninjája. 2011-12 környékén járunk, Metin2Mester karrierem kezdetén. A legtöbb játékos beragadva a 75-78-as szintbe, hisz onnan a továbbfejlődés combos volt. Ez az időszak volt a szememben A Metin2Mester korszaka. Később megjött a map5, amely lehetőséget nyitott a széles közönség számára a haladásra, s ha így visszagondolok, ezek is jó idők voltak.. Semmim nem volt. Szívességből húztak a baráraim, s idegenek is. Az a korszak más volt. Bár rengetegen voltunk még sárgában is, sokkal inkább magaménak éreztem a játékosbázist. Évekre szóló barátokra tettem szert, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Ezt jelentette nekem a Mester.
Sokan valószínűleg nem is tudják, hogy az akkori Mester a csapattal együtt már azon állapotában nem létezik. A GF pereskedése után átalakult, ebből lett a Magic To Master. A csapat egyik ága levált, s megalakította a Next-et. Annak ellenére, hogy nagyon jól tudom, hogy ennek a szervernek és a mögötte álló csapatnak semmi köze az akkori csapathoz,  egy kéréssel, javaslattal fordulok hozzátok.:

Évekkel ezelőtt regisztráltam hozzátok, annak reményében, hogy ismét visszahoz egy csipetnyi múltat, amit az elején hellyel-közzel megkaptam.
A dolgok kezdtek elfajzani, voltak problémák üzemeltetői oldalon is, és rám is rámfért egy kis pihenő. Feljöttem most, hónapokkal később, s látva, hogy minden amit viszonylag kemény munkával elértem, átlagossá, vagy az alá süllyedt. Az eventekkel elhalmozott szerver egyre inkább hasonlít egy pofátlanul túlegyszerűsített privát szerverre. Mindenkinek megvan mindene, s szinte küzdenie sem kell érte. Egy tapasztaltabb játékos kb 2 hét alatt éri el azt, ami anno hosszú hónapok eredménye volt.
Hétköznap 300% , hétvégén 500% drop? Rengeteg.
Minden hétvégén sé event?  Mi ez a mobmennyiség map3-on? Egy metinkő helyén 3? Tele szórva a szerver eventekkel, ami elsőre jó ötletnek tűnhet, de pont emiatt veszti el a játék a stílusát, ami megszerettette a nagy tömegekkek magát. A GF metinnél könnyebb, izgalmasabb, de elsősorban továbbra is PvM. Ezt várnám a szervertől. Véleményem szerint a szerver rálépett egy útra, amelynek hatása a nagyobb videósok megjelenésével még nem érezhető, de ami amúgy zsákutca.
Ezzel a szerverrel már nem lehet mit kezdeni, hisz akkor a kezdőbb játékosok lennének elégedetlenek, de nagyon hálás lennék, ha indulna a Chaos szerver mellett egy új, nehezebb, hosszabbtávú szerver. Egy szerver, amely leköti az öreg rókákat is, és amelynek érkezése szerintem jó pár újonnan érkezőt kellemesen érintene, hiszen kapnának egy új esélyt, hogy felzárkózzanak. Ismét lehetne versenyszellem, valószínűleg egy sokkal családiasabb légkörben.
Szeretnék ismét játszani, megszenvedni azért amim van, segítséget adni és kapni, együtt dolgozni, egy új startot, egy tiszta lapot.

Nagyon hálás lennék, ha ezen kívánsagaim meghallgatásra találnának.
Ha bármi kérdésetek van, én nagyon szívesen közreműködnék a szerver beállításaival kapcsolatban, közvetítve jópár játékostársam kívánságát.

Üdvözlettel, ToTo
Cím: Re:Javaslatok
Írta: bali56513 - 2018. július 20. - 16:34:30
Sziasztok!

Nem túl nagy ötlet ez, de esetleg az megvalósítható lenne, hogy a naga run belépője, azaz a mágikus pikkely megvásárolható legyen ambróziából, mint a többi run belépője?

A Meteorkő Event esetleg áteshetne egy kisebb átdolgozáson, hogy a meteorkő darabokat le lehessen adni a szükséges mennyiség megléte után saját magadnak további ajándékokért, mint a nyári event esetében a teknősök. Tisztában vagyok vele, hogy 50 darab leadása után kapsz még egy ládát, de ezt is csak 24 óránként lehet...

Másrészt pedig ez egy kérdés lenne, de a "Elveszett labirintus" eventtel fogunk találkozni valamikor?
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Irr3gular - 2018. július 20. - 19:32:15
Tárgyak rendezése, "csoportosítása"
Nagyon de nagyon sok olyan tárgy van amit nem lehet egybe rakni vagy kidobni ami miatt olyan kaotikus leltárak tudnak születni amit még jézus se tudna megváltani...

Fegyverzet kereskedő:
Optolók földre dobhatósága, 50-es stack helyett 200-as árulása.
-Kagylók , alap gyöngyök összerakhatósága
-Relik összerakhatósága

Egyéb:

-Bónusz yang automata felszedése vagy egyáltalán ne is dobjon a földre mert felesleges csak a szerver terheli / az ember gépét laggoltathajta (tanakán is jó lenne ha eltűnne)
-Játékon belüli CH váltó megcsinálása "F7" gombbal most is bejön a menü jó lenne ha működésre tudnátok bírni :)
-WIKI oldal frissítése, 2013-mas megjeleníthetetlen képek lecserélése, aktuális adatok frissítése SÉ, küldetés jutalmak stb. (a kirakjuk fórumra az a hasznos de "olcsó" megoldás, nem igazán akar az ember 2 oldal között ugrálgatni mint 1 majom a böngészőben) és a WIKI játékon belül gyors LINK megcsinálása a minimap mellett mint a fórum,facebook,honlap
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kappa - 2018. július 21. - 01:50:41
2 dolgot javasolnék:
1. Az érces ékszereket a piactér nem jeleníti meg normálisan, szóval úgy látjuk ezeket  a piactéren hogy nincs benne érc, ezeket jó lenne megjeleníteni.
2. A kék cápához való 2db kaszás isten leölése kb lehetetlen, nem azért mert nincsenek hozzá megfelelő cuccod,hanem mert az 5 órás respawn egy kicsit sok, és gondolom pár ember percre pontosan tudja , hogy mikor fog spawnolni a boss, szóval más játékosoknak esélye sincs leütni, ezért meg kéne változtatni a kék cápához szükséges feltételeket.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kappa - 2018. július 21. - 02:09:44
még egy dolog:
a katona lovat betehetnétek, eléggé jó lenne egy skillekkel rendelkező hátas is. :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: x0x_Shock_x0x - 2018. július 23. - 19:29:31
Sziasztok !

 Ugyebár nemrég bejött egy új pálya , nevezetesen a "Chaos" (Káosz) , ahol szinttől függően meglehet küzdeni az új BOSS -al .
Ezen a témán volna egy javaslatom/kérésem a BOSS -ból nyert/kapható ládákkal kapcsolatban :

Prémium láda: Sárkányhívó jogardarab, 5000 SÉ jegy, Jég főnix, Tűz főnix, Zöld és Vérvörös Chaos hívó, Prémium életerő, Prémium skillerő, Prémium támadás, Prémium védelem, Isteni sura pajzs +0, Isteni harcos pajzs +0, Isteni sámán pajzs +0, Isteni ninja pajzs +0, Lélek kalapács, Arany csontok.
Ezt a ládát 5 BOSS megölése után kapod meg !
A javaslatom/kérésem a következő volna : Tekintettel arra ,hogy amikor a Jég főnix / Tűz főnix beérkezett a játékba , akkor volt néhány ember , aki nagyon megindította a farmolást ,akik megakarták szerezni ezt a hátast , mivel csak korlátozott ideig lehetett megvenni az IS -ből (ItemShop) . Jó magam is nagyon megindultam farmolás terén ,hogy minél hamarabb megszerezhessem a Jégfőnix hívót . Na már most a lényeg itt következik !
Az 5. BOSS megölése után valószínűnek tartom ,hogy mindenki kifogja nyitni a ládát , ami tartalmazhassa a főnixek egyikét is akár . A javaslatom kérésem annyi volna , hogy mivel nem kereskedhetőek a főnix hívók így vagy tegyétek őket azzá , vagy ha netán olyan játékos nyitná ki a Jég/Tűz főnix hívót aki már rendelkezik vele , annak lehessen választási lehetősége . Pl.: Nekem megvan a Jég főnix hívó és ha netán nyitnék még egyet amire igaz csekély az esély ,de ha mégis megtörténne akkor GM ,vagy nagyobb rangú TEAM tag segitségével cserélhessem az Tűz főnix hívóra vagy egy másik hátasra aminek az értéke megeggyezik a Jég főnix hívó árával ( 30k SÉ ) , vagy esetleg ha azt is megengeditek akkor maga a SÉ -t megkapni a hívóért cserébe ..

Köszönöm ,hogy szántatok rám és a javaslatom elolvasására időt !
  ;) ;D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2018. július 26. - 08:46:22
Sziasztok

Sokan panaszkodnak facebookon is és játékon belül is a 3. cápás küldire, vagyis amikor 2 kaszás istent kellene leütni. Ez a küldetés gyakorlatilag lehetetlen, és nem azért mert gyengék a cuccaink és nem tudjuk megölni, hanem mert 5 órás a respawn-ja, és néhány játékos szinte percre pontosan tudja, hogy mikor jelenik meg legközelebb... Véleményem szerint 2 opció létezik ennek orvoslására: vagy beléptető rendszer kell a kaszás istenre is (mint a mino map bossaira), vagy megváltoztatni a küldit, pl ne kaszás istent kelljen leütni, hanem mondjuk 2 pók királyt (vagy mino királyt vagy hadurat).
A másik javaslatom a 24 órás korlátra vonatkozik. Nem lehetne úgy megcsinálni, hogy ténylegesen naponta lehessen belépni a Chaoshoz (tehát nem 24 óránként, hanem minden nap egyszer, de azon belül bármikor)? Ez a rúnakövek leadásánál is hasznos funkció lenne.
Cím: Javaslatok
Írta: kedveslehel - 2018. augusztus 02. - 19:04:54
Sziasztok!

  Szerintem a gyilokmadarat is kereskedhetővé kellene tenni, ahogy a somár is az. Más drágább hátasokkal is lehet(lehetett) kereskedni. Például nálam van 10 gyilokmadár, amivel nincs mit kezdjek, viszont tudom, hogy többen is keresték illetve meg is vették volna.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Morphing - 2018. augusztus 02. - 20:20:17
Sziasztok!
Kaszás istentől írnék először is. Az szerintem egy tök alap infó kellene legyen, hogy egy reset után minden boss és kő, stb újra megjelenik. Ilyen ő is.  Ráadásul a dropjai között olyan nagyon nagy értékű cucc egyáltalán nincs. Hogy mire is gondolok ezzel? Arra, hogy, ha teszem azt 13:30-kor reset van és ezt 13:00-kor bemondták, akkor Te(az illető, akinek kell a küldihez, ne vegye magára senki) odamész 13:25-kor, megvárom a resetet, belogolsz mondjuk CH5-re vagy CH4-re restart után, és van 1 Kaszás istened. Ha netán más is lenne ott, valszeg ő is a küldit csinálja és neki is csak kettő kell, ráadásul már tudod mikor jön elő újra és addig elmész farmolni, vagy amit akarsz. Baromi egyszerű megszerezni.
Másik dolog amit már inkább javaslatnak tartok. Jelenleg 125 és 190 között PvE csoportban nem nagyon van. Csak a néha-néha lélekpontot farmoló fullminosok és a szintén ilyen gearben lévő Fehér sárkány pusztítói. Javaslatom az lenne, hogy egy run ezen szintek között kicsit feldobhatná a "hangulatot". Hogy milyen run? Nem. Nem itemfarmolós. A csak IS mountokat lehetne itt begyűjteni bizonyos mennyiségű lélekpontért cserébe. Az viszont már mindegy, hogy a belépő csak sé-s, mint az SD3 vagy megszerezhető egyéb módon is. Csak egy újabb kis PvE az átlagos mindennapok közé, és nem csak az "ezt meg azt is meg fogom venni és csak farmolok, farmolok és farmolok, mert csak azt tudok".
Cím: Re:Javaslatok
Írta: hunhades21 - 2018. augusztus 09. - 10:45:58
Sziasztok! Nagyon sokat fejlődött a szerver, először is szeretném megköszönni a piacteret, petet, ch váltót és hasonló dolgokat, nagyon sokat segítenek, jó irányba haladtok. Szerintem a legtöbb ilyen quality of life problémát már megoldottátok, de néhányra még szeretném felhívni a figyelmet.
Elsőnek ami nekem a legjobban böki már nagyon régóta a csőröm az a ló kérdése. Először is, hogy 1es lóhívás skill van. Ez persze elég hamar megoldódik a ha az embernek van valami hátasa, de nem hinném hogy olyan sokba telne a ló hívás képesség mana költségét mondjuk 0-ra állítani ha a ló hívást nem akarjátok felemelni. Ami viszont fontosabb a lónál az a 21-es szint. Már előttem is volt szó róla, hogy át lehessen menni a mobokon. Ezt a katona ló megoldaná a harc ló hátról skillel. Sok szerveren bent van a lovásznál a ló szint emelés, nem kell olcsónak lennie, de valahogy legyen rá lehetőségünk, mert nagyon zavaró hogy minden normális szerveren 21es szinten kezd a ló itt pedig a kezdetek kezdete óta csak a szívás van vele.
A másik dolog már nagyon sokszor fel lett hozva, de nagyon sok dolog van ami rengeteg helyet foglal és más helyeken egybe lehet rakni. Nem ragozom, tudja mindenki mikről beszélünk.
Lehetne valamit kezdeni a mester fegyverekkel, mert jelenleg sok értelme nincs nekik. Pvp-re még azt mondom aki annyira akarja, lehet használni, bár aki komolyabban pvpzik úgyis isteniben van már, de mind1 a probléma a szörny mesterekkel van. Jelenleg semmi értelme, mert 110es szinten senki nem áll meg farmolni mert akkor már mindenki felmegy 125-re a minóért. Ezt nextworldön ugyebár a szörny titánnal oldották meg. Valamit itt is lehetne velül kezdeni, valamivé tovább fejleszteni vagy ilyesmi...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából amj lényeges lenne az a harc lóhátról lóskill.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2018. augusztus 10. - 09:04:29
Sziasztok! Nagyon sokat fejlődött a szerver, először is szeretném megköszönni a piacteret, petet, ch váltót és hasonló dolgokat, nagyon sokat segítenek, jó irányba haladtok. Szerintem a legtöbb ilyen quality of life problémát már megoldottátok, de néhányra még szeretném felhívni a figyelmet.
Elsőnek ami nekem a legjobban böki már nagyon régóta a csőröm az a ló kérdése. Először is, hogy 1es lóhívás skill van. Ez persze elég hamar megoldódik a ha az embernek van valami hátasa, de nem hinném hogy olyan sokba telne a ló hívás képesség mana költségét mondjuk 0-ra állítani ha a ló hívást nem akarjátok felemelni. Ami viszont fontosabb a lónál az a 21-es szint. Már előttem is volt szó róla, hogy át lehessen menni a mobokon. Ezt a katona ló megoldaná a harc ló hátról skillel. Sok szerveren bent van a lovásznál a ló szint emelés, nem kell olcsónak lennie, de valahogy legyen rá lehetőségünk, mert nagyon zavaró hogy minden normális szerveren 21es szinten kezd a ló itt pedig a kezdetek kezdete óta csak a szívás van vele.
A másik dolog már nagyon sokszor fel lett hozva, de nagyon sok dolog van ami rengeteg helyet foglal és más helyeken egybe lehet rakni. Nem ragozom, tudja mindenki mikről beszélünk.
Lehetne valamit kezdeni a mester fegyverekkel, mert jelenleg sok értelme nincs nekik. Pvp-re még azt mondom aki annyira akarja, lehet használni, bár aki komolyabban pvpzik úgyis isteniben van már, de mind1 a probléma a szörny mesterekkel van. Jelenleg semmi értelme, mert 110es szinten senki nem áll meg farmolni mert akkor már mindenki felmegy 125-re a minóért. Ezt nextworldön ugyebár a szörny titánnal oldották meg. Valamit itt is lehetne velül kezdeni, valamivé tovább fejleszteni vagy ilyesmi...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából amj lényeges lenne az a harc lóhátról lóskill.

Szia

Személy szerint nem értem a lóhívás problémádat. Pár ezer yangért tudsz venni ördögűző tekercset, a lóhívás könyv meg ingyen van ( vagyis kb 3 csoport vadkutyát kell leütnöd és meg tudsz venni mindent ahhoz hogy 10es lóhívásod legyen). A mobokon való áthaladást már jeleztem én is korábban.. 21es lovat ne rakják be azonnal, a lómedált rakják be a lovász shopba mondjuk 1 rudért (legyen már egy kis kihívás). A szörny nagymester fegyverek továbbfejlesztését maximálisan támogatom, amióta megvan a mino, csak porosodik a leltárba (trade eventig, ami még kb 3 hét).
A kaszás isten problémáját leírtuk többen, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: m2mfiok19 - 2018. augusztus 14. - 17:55:28
Javaslat: A Sefra vért +9-en füstöljön mint a mestervért.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: 177cm75kg9cm - 2018. augusztus 22. - 20:19:53
Sziasztok! :D
Nekem egy igen érdekes ötletem van, ami nem a játékot könnyitené/nehezitené:
Arra gondoltam hogy Részeg NPC-nél lehessen elportolni egy Kocsma feelingű mapra ahol a sok farmolás/bossozás/runozás mellett hülyülnénk a haverokkal/új arcokat ismerhetnénk meg.
Lehetne egy Pultos NPC ahol "kocsmabunyó (párbaj)"-t indithatunk ez által aktiválódik a PvP :D
Mondjuk lehetne ez a map péntektől vasárnapig nyitva. Engem ott megtaláltok valamely sarokban potikat hányva.
csá :D
UI: Lehessen piát venni
Cím: Re:Javaslatok
Írta: ubraN - 2018. augusztus 24. - 18:07:28
Hali !
Régi játékos lennék még annó 3-4 éve (?) talán még a pereskedés előtt játszottam sokat ( régi nevem PlayBoy69 ha esetleg vissza tudjátok nézni ) .
Örülnék ha az SD4 olyan lenne mint régen :
-Ezzel az event droppokra célzok, ugyanis régen ott volt a legjobb dropp ( kb 5-6/terem 100%-osan )
-Szintén nagyon örülnék a SZÖRNYTITÁN ÉS TITÁN szetteknek, nagyon sajnálom hogy eltűntek, kedvenc szettem volt. Nagyon jól néztek ki meg minden, és most lvl 125-től 180-ig nincsen semmi .
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2018. augusztus 27. - 09:23:29
Hali !
Régi játékos lennék még annó 3-4 éve (?) talán még a pereskedés előtt játszottam sokat ( régi nevem PlayBoy69 ha esetleg vissza tudjátok nézni ) .
Örülnék ha az SD4 olyan lenne mint régen :
-Ezzel az event droppokra célzok, ugyanis régen ott volt a legjobb dropp ( kb 5-6/terem 100%-osan )
-Szintén nagyon örülnék a SZÖRNYTITÁN ÉS TITÁN szetteknek, nagyon sajnálom hogy eltűntek, kedvenc szettem volt. Nagyon jól néztek ki meg minden, és most lvl 125-től 180-ig nincsen semmi .

Szia

Az SD4 ötletet támogatom, annak jelenleg a fejlődésen kívül nincs sok értelme, örülnék ha lennének más funkciói is. A titán szettek mindig is Nextes cuccok voltak tudomásom szerint, kevered a 2 szervert.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: ubraN - 2018. augusztus 29. - 11:55:07
Kétlem mert sose nexteztem :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Crooser - 2018. szeptember 21. - 22:29:44
hello
Arrol szeretnék érdeklödni hogy az 1 órás xp gyürü stekkelésében nem e gondolkodik a csapat?!
Mert aki fejlödni szeretne és mond több is van a raktárába akkor tud böven helyet foglalni
Esetleg nem e lehetne megoldani ugy mint a 30percesnél vagy a premium gyürünél?
További szép napot!
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kriketboy97 - 2018. szeptember 29. - 16:32:30
Üdv,Javasolnám az accountok biztonságának érdekében a Pinrendszert.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Echorra - 2018. október 01. - 03:19:41
Tiszteletem!

Egy javaslattal állnék elő, az eddigi bug-ok fixálása mellet, egy Új területet javasolnék!
Kizárólag CSOPORTOS fejlődésre.
Sajnos számos alkalom adódott már a Metin-es pályafutásom alatt , hogy csoportot kerestem a  fejlődéshez, csupán a jobb hangulatú idő töltés miatt és kinevettek , mert „Ember, hát egyedül sokkal gyorsabb.” , vagy „Mé nem vagy WP sura, vele kell karaktert húzni.” .
Én szívesen verném a földről a szörnyeket és élvezettel használnám a képeségeimet , el tudok képzelni egy jó kis csapatot amint a fronton ott állják a sarat a surák és a harcosok, hátulról pedig a ninják íjászkodnak a sámánok pedig különféle áldásokkal támogatják az első sort.
Bizonyára nem csak egyedül vagyok eme gondolatokkal, a tapasztalataim alapján sok másik játékos is szívesen fogadna egy hasonló fejlődési rendszert. Kik már unják a sok órányi lóról való mészárlást.
Kifejteném nagy vonalakban, hogy mire is gondoltam. :)

-A terület az eddigi map-ok mellé jönne fejlődős csoportos map-nak, bizonyos szint korláttól lehetne belépni (100,105).  A map erősége a belépő csapat szintjétől függene. (Pl.: minta  belépős Chaos boss)

-Cél: A fejlődéssel töltött idő élvezhetővé tétele, és még véletlenül sem elsődleges cél a szintelés időbeni csökkentése. (Bár, ha 5-10% -kal kevesebb időt is kell rászánni az exp gyűjtésre az még egy előny, ugyan is jó időben jó kor , jó képeséget használni, ütések és felénk irányuló varázslatok elől kitérni nagyobb energiát igényel mint hátasról hadonászni 2 percen keresztül, majd ismét benyomni a pengét és ismét hátason kapálózni 2 percig és ismé…….10 , vagy tudom is én , hogy hány órán keresztül…)

-Hátasról harcolni a pályán nem lehet, a bónuszokat továbbra is megadják a leltárból.

-A pályán található ellenfelek száma kevés. (Értsd: Nem cél a sok mob , hogy a wp surák ismét előnyben legyenek , vagy épp a lagg győzedelmeskedjen a gyengébb géppel rendelkező játékosok felett.) Szóval az a néhány szörny akivel találkozunk egyedi képeségekkel lenne felruházva, kicsit hasonló lenne mint egy boss harc, persze még az is bőven belefér , hogy egy 6-7 tagú játékosokból álló csapat 10-15 szörny ellen harcol egyszerre.

-Kaland!

A fővárosok tengerpartjáról hajóval utaznának a csapatok az új földrészre. Egy kikötői falucskába érkeznének (Részlet kérdése) , ahol a lakosság (NPC-k) számos küldetést tartogat az érkezőknek, lenne itt napi és egyszeri megbízás is. A lényeg, hogy a kalandorok nem a mobokkal fejlődnek, hanem a küldetés után kapnak exp-t. Pl.: horgászat, bányászat, kovácsolás, favágás , optolás, fosztogatás vagy éppen a falu ellen harcoló teremtmények vezérlő fejedelmének a feje begyűjtését kapná feladatául a kalandozó csapat.

-Fontos, hogy legyen zsákmányolás, egy élvezetes , ám az eddigi játékmenetre nem kiható loot rendszer. Szintén esnének boss ládák ,vagy a szörnyekből kis csomagok ,melyek tartalma csak a területen felhasználható tárgyak ,buff-ok lennének (Pl. CSOPORTOS : +életerő, mozgási sebesség, páncél, támadási sebesség…stb) . Valamint a szörnyekből, vagy a pályán található ház romot, fák gyökereit , egy két elvesztett hátizsákot átkutatva található lenne egy új fajta fizető eszköz, amit csak azon a pályán lehetne elkölteni egy helyi kereskedőnél a csoportot erősítő buff-okra, vagy egyéb hasznos tárgyakra, akár kozmetikai felszerelésekre is.

-A terület fő küldetés láncát teljesítve akár egy új hátashoz, vagy fejfedőhöz is hozzá juthatnának a játékosok.
-A csapatok korlátlan ideig tartózkodhatnak a pályán.
-Akár hasonló belépős rendszer is lehetne mint az elveszett. (Bár szerintem senki sem bánná, ha játékos barát lenne, és yang-ért cserében érhetnénk el.)

Az utóbbi egy-két dolog részlet kérdése. Fő hangsúly a csoportos fejlődésen és a kalandot igénylő játékosok kielégítése lenne a cél.
Nagyvonalakban ennyi lenen a javaslatom, bőven akad vitatásra szoruló téma  a részletekkel kapcsolatban, de az úgy is a Mt2Mester csapat dolga 😊


Üdvözletem: Horra
Cím: Re:Javaslatok
Írta: chowdermoo - 2018. október 01. - 14:52:31
ne csak hajó ne legyen az már volt és amikor hajóra száltunk be is zárták a szervert 😅 inkább legyen bármi más amugy nagyon király ötletek csak szerintem nem nagyo fognak vele foglalkozni szerintem a metin az alkalmatlan a csoportos fejlődésre valahogy nem úgy van kialakítva az egész játék de én is simán el bírnám képzelni a dolgot még ha a mostan dolgokat is átalakítanák naga runt egyedül full minóba kirázod a kisujjadbol vagy a minórunt is
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Echorra - 2018. október 01. - 23:11:06
Kedves chowdermo!

Először is , köszönöm, hogy elolvastad, és hogy tetszik az ötletem.
A hajó csak egy részlet, tőlem aztán robbanthatunk a kínai tüzijátékokkal egy bányát is, melynek a végén egy csodás föld mélyén élő civilizációra bukkanunk.

Valamint, sajnos azt kell, hogy mondjam,tévedsz, ugyan is a metin valójában csoportos fejlődésre lett kitalálva, nem véletlen a csoportos exp bónusz sem, valamint a csoptort vezetési szint, és kezdetben senki sem profi cuccokkal indul. És persze a mai szerver a solo játékosokat részesíti előnyben, a sok mobbal és a hátasról történő harcal, valamint, hogy szinte mindenki saját buff karaktert épít. A rohanó világot ne is említsem, az évezet kárára....

Üdv.: Horra




Cím: Re:Javaslatok
Írta: chowdermoo - 2018. október 03. - 07:34:14
igen 1 ujj szerveren az első pár hónapig össze kell fogni de utánna totál átmegy soloba a játék
ezt nem tudom igazábol a mesterTeam látja ezeket a dolgokat hogy lenne rá igény csak az a kérdés hogy mennyire megvalósítható !?
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Crow - 2018. december 09. - 22:39:41
DRAKMANT ne vegyétek már ki FÉL 11 kor ... nem irtátok hogy ekkor kifogjátok venni ....
tessék csak szépen vissza rakni !
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Winter - 2018. december 09. - 23:11:56
DRAKMANT ne vegyétek már ki FÉL 11 kor ... nem irtátok hogy ekkor kifogjátok venni ....
tessék csak szépen vissza rakni !

Kedves Crow!

Ezt írtuk, idézem a kedvedért: "Péntek 15:00-tól vasárnap estig". Az este nálunk 18:00-tól (illetve annak táján) kezdődik, így már akár akkor kivehettük volna, de mivel nem szokásunk,  ezért húztuk ki. Innentől kezdve bármikor kivehetjük, mivel a fél 11 is az esti időszakba tartozik. Szerintem volt elég időd a leadásra és kihasználni az eventet. Ha nem, akkor lesz még rá alkalmad.
Ó és egy kis apróság: ha éjfélig hagynánk, akkor azt írtuk volna, hogy éjfélig tart, nem pedig estig.

Javaslom gondold át a hangvételt ezentúl. Nem célravezető számodra ezt a modor, az utasítgatás, a lekezelő hangnem. S engedd meg kérlek, hogy akkor kapcsoljuk ki az eventet, amikor mi azt jónak látjuk. Megírtuk, hogy közelítőleg meddig fog tartani, s mi ezt tartottuk is. Innentől kezdve nem értem a problémádat.

Továbbá ennek nincs itt helye, ez nem az a topic. :)

További szép estét kívánok Neked!
Winter
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Theseus - 2018. december 12. - 19:07:30
Tisztelt Team !

A Kék birodalom (sok játékosa is akik nem tudtak most szólni) nevében !
Kérlek szépen titeket, hogy vegyétek figyelembe a többi birodalom létszámát is és ehhez mérten kérjen az NPC meteort az eventen, mert nem enyhén igazságtalan, hogy a pirosak, sárgák 2500 db kell leadjanak, már rég megvannak, mi meg most is a percekben is csak 4500 körül tartunk, holott nagyon sokan vannak a  sárga birodalomban is és pirosak sincsenek épp túl kevesen tehát aránytalan, hogy 6x annyit kell leadnunk, mint nekik. 7500-max. 10000 szerintem reális lenne.
Ezt a felvetésemet megosztottam [TGM]Regarddal is, kértem, hogy ossza meg veletek de azt tanácsolta, hogy fórumon osszam meg ezt veletek.
Nos megtettem.
Várom mihamarabbi megtisztelő válaszotokat.
Köszönettel, -> Theseus !
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Lajcsisziti - 2019. január 11. - 16:14:43
Sziasztok!

Olyan ötletünk lenne, hogy a házassági szintkorlátot ami most 15 szint, meglehetne növelni 60-ra így nem lenne nagy gond házasodni egymással :) Személy szerintem nekem jó lenne, mert a nagy 255 akit meg elszeretnék venni 200-as :)
Remélem megoldható lenne ez az ötlet :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Thalli - 2019. január 30. - 18:26:09
Halihó

Azt szeretném ajánlani hogy 110-180 as szintü mapokra tegyetek be meteorköveket mert pl: SD3 ban nagyon unalmas felmenni úgy 30 szintet hogy semmi meteorkő nincs csak a zobmi
fejlődés.
Például az sd3 as meteorkő dobhatna +7 es köveket ,gyöngyöket(szirény napfény kristály)és néha ambróziát.
az SD4 es dobhatna +7+8 as köveket gyöngyöket ambrózia és ritkán rúd.
a minó erődbe meg a nagákhoz is jó lenne mert eléggé szívás így hogy pl 110 től 140 ig SD3 ban csak a zombi fejlődés van mert  elejében elmegy de mikor már a 20 szintet fejlődtél ott akkor  Nagyon unalmas kezd lenni (a minó runon pl van metinkő de aki éppenséggel fejlődni akar az halálra unja magát).

Kössz hogy elolvastátok byby

(ha van helyesírási hiba akkor: lyaly de sry ez van :D)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: sonlux - 2019. február 05. - 14:12:09
Üdv mindenkinek.
Nekem lenne egy olyan ötletem hogy be lehetne raki egy olyan farm gyűrűt ami a yangot át váltja rúdba,de lenne egy bizonyos napi limit például 15-20 rúd.Ezt a gyűrűt 75-től tudnád megszerezni egy küldetéssel,de akkor még csak 1 rudat tudsz átváltani naponta és ahogyan fejlődsz minden szinten plusz  egy küldetés és plusz egy rúddal tudsz többet átváltani és ez menne 15-20 szintig.Ezt a gyűrűt nem kellene kereskedhetővé tenni  sem át rakni raktáron belül nagyobb karakterra. Mindenki aki szeretné ezt a gyűrűt megcsinálja az amúgy elég nehéz küldetéseket.Lenne pl. olyan ahol egy bizonyos időkorláton belül meg kell ölni x mennyiségű szörnyet mondjuk óriások földjén ott elég erős szörnyek vannak és akkor már meg is kell szenvedni a küldetésért.Azon a pályán még életemben nem láttam más karakter,de igy már használatban is lenne az a hely.Lehetne még tárgy leadós küldetések is akár szintén időre és ha ezek nem sikerülnek akkor újra lehet próbálkozni a következő napon és ez igaz lenne arra is ha meg kell ölni x mennyiségű szörnyet.


Köszi hogy elolvastátok :D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2019. február 10. - 17:52:00
Sziasztok!
Támogatom a kettő belépős run ötletet. Legalább hétköznap is fognak runolni, ha nem akkor meg így jártak.
Másik ötlet meg látom jogar alig van piacon, így kereskedő házba belehetne rakni ambróziáért.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: pylothun - 2019. március 06. - 17:13:51
Sziasztok!

Egy olyan javaslatot szeretnék tenni, hogy, szerintem nem csak én vagyok azzal hogy elkezdtem egy karaktert, például az én esetemben egy warit, és mondjuk egy nagyobb szinten egy másik karakter kinézete,képességei jobban megtetszettek és eszembe jutott az, hogy nem lenne-e megoldható egy SÉ-s itemmel, ami mondjuk 30-40 akár 50ezer SÉ és a karaktered kasztját megváltoztatja illetve a képességeket reseteli, viszont egy karakteren csak egyszer lehet eljátszani ezt a váltást, szerintem elég sok ember igénybe venné, köztük én is

Köszönöm hogy elolvastátok az ötletem, ha valakinek nem tetszik nyugodtan szóljon le  ;D  ;D  ;D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: pylothun - 2019. március 12. - 19:08:57
Sziasztok, hello mindenki

Olyan javaslatom lenne, hogy lehet hogy csak én vagyok ilyen speciális, de valahogy nekem furák a Chaos hátasok, és szerintem kicsit jobban néznének ki hogyha a modelljük nagyobb lenne, mondjuk akkora mint a gefura herceg, vagy valami hasonló méret, mert igy még a legkisebb  karakter(női nindzsa) is szerintem kicsit furcsán néz ki, főleg mikor fut, amigy nagyon király hátas lett mind a zöld mind a piros, de én nagyobbra csinálnám a modelljüket

Köszi hogy elolvastátok, hali
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Killer1996 - 2019. április 11. - 10:10:50
Jó reggelt sziasztok!
Egy olyan javaslatom lenne, hogy kereskedhetővé kellene tenni a zalgori hátasokat és azok minden tovább fejlesztett változatát, mivel biztos sokan vannak úgy rajtam kívül is akik már eladnák mert nem veszik hasznát! Válaszukat előre is köszönöm!
Cím: Re:Javaslatok
Írta: MrMotion - 2019. április 22. - 18:23:06
Sziasztok!
Már javasoltam ezt az egyik GA-nak, de ide is leírom, hátha :D

Úgy értesültem, hogy húsvéti event után kikerül minden, ami az eventtel kapcsolatos, így a limitált bunnyt és a sült kacsa mágiát(sajnos ez mellé nem volt odaírva, hogy limitált, odakerülhetne) sem lehet majd megszerezni, amivel kapcsolatban van egy bökkenő. Szerintem sokan nem fogják tudni megszerezni a prémium kacsát az event alatt, és ha a bunny eltűnik item shopból, akkor nem is lesz lehetőségük már megszerezni többet, hiszen nincs más opció rá.
Így például a sült kacsa mágia teljesen felesleges dropja lesz a húsvéti kosárnak az event után, mivel nem fogják már tudni felhasználni. Erre lenne egy olyan javaslatom, amivel szerintem mindenki jól járna.
Szóval bekerülhetne a bunny event után a húsvéti kosár dropjába, így elkerülnénk azt, hogy az event után eladhatatlanul roskadjanak a sült kacsa mágiák a karaktereken, és az is meg fogja tudni csinálni a prémium kacsát, aki event alatt nem tudta, mert nem volt ideje/pénze stb stb...
Tehát ezzel a kis változtatással szerintem sok mindenkinek jót tenne a team, azoknak is, akik eladják a ládát, és azoknak is, akik veszik.

Köszönöm!
Cím: Re:Javaslatok
Írta: BlueHawk - 2019. április 24. - 11:24:45
Szia MrMotion!

Nem dob sok mágiát hiszen 1% esély van rá. Illetve a Bunny szokott bent lenni különleges alkalmakkor.
Ha benne lenne a Bunny hívó is a kosár droppjában akkor értéktelen lenne,mindenkinek meglenne.
Jönnének a hisztik,hogy mount kerit akarnak mert valaki visszaélne vele és azért nyitogatná,hogy eladja a Bunnyt és nem a Prémium kacsáért.

Ez egy ilyen event,valakiknek meg lesz valakinek nem. Nem kötelező mindenkinek meglennie. Így túl könnyű lenne a játék.
Reméljük lesz jövőre is ilyen event és akkor  van rá esély megszerezni annak akinek most nem volt rá lehetősége.

De mindegy is...Volt hogy 4 dropp volt egyszerre,most is volt 2...Map 1 en állt mindenki.  :)
Lusták az emberek akkor ne legyen már könnyítve. 
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Agenda - 2019. április 26. - 14:48:46
Sziasztok :)

Előszóban annyit hogy : Köszönöm szépen az eventet cool. Egy dolog ami érdekelne vele kapcsolatban.
Nem láttok e benne visszásságot, hogy rászabadítottátok a 90 es mapra a 200- 255 ös garmadát, a kisebbekre.
Lesz eltérő vélemény, de én inkorrektnek érzem az erőfölényt amivel ledominálják a ki, vagy akár kezdő karaktereket.
lehet harcolni,kell is ebben a játékban. De a boss invázió/tűzhordó stb eventeken sem véletlen a szűrés. Irracionális hogy válts ch-t stb, olyan mennyiségben vannak hogy nem tudod ennyivel letudni ezt a "gondot". az ilyen eventeken, lehet érdemes lenne a többihez hasonlóan , legalább az ideje alatt beiktatni.

Köfi hogy elolvastátok. uff.
Agenda. 
Cím: Re:Javaslatok
Írta: ted91 - 2019. április 28. - 21:29:15
Sziasztok!

Nekem olyan javaslatom lenne, amit már régebben is jeleztem több GM-nek. Szeretném és a többiek/nek is szeretnék/hasznára válna, ha bekerülne az ignorálási lehetőség játékba. Lehetőséget adna a normális/veszekedésmentes/nyugodt játékhoz, nem utolsó sorban a ti munkátokat is megkönnyítené supporton. Köszönöm

Üdv.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: BlueHawk - 2019. május 27. - 21:27:46
Kedves ted91!

Javasoltam már én is,hogy a PM-eket külön külön lehessen letiltani.
Nem tudom ez mennyi  munkával jár. De biztos nem egyszerű.

Tény hasznos lenne. !  :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Teclis - 2019. június 19. - 09:13:31
Sziasztok!


Nekem is van néhány javaslatom a játékkal kapcsolatban.

Szerintem sokan örülnének neki, ha bekerülne egy olyan számláló, ami mutatja, hogy mennyi idő van még hátra az átváltozásból. Külföldi szerveren láttam már ilyet, szóval megoldható. Nagyon hasznos lenne, pl ha vége a runozásnak, feloszlik a csapat, de látom hogy van még időm a gömbből, be tudok még vállalni sarit/kentát, Chaost, stb..
További kényelmi fejlesztés lehetne néhány tárgy egyberakhatósága.
A mobokon való áthaladás ötletét felvetettem már tavaly, akkor azt a választ kaptam a Teamtől, hogy érdemes lenne betenni egy ilyen funkciót is. Mivel nem történt ilyen jellegű fejlesztés, gondoltam megemlítem ismét. Kazamatákba elég hasznos tud lenni, tapasztaltam már.
Véleményem szerint a skillek fejlesztésére is kellene valami újítás. Az rendbe van, hogy P-ig megkapjuk ingyen, de a P-ről való továbbfejlesztés érdekesebbé tehetné a játékot. A nagy szintű pvp-sek már nem is használnak skilleket a nagy defek miatt, csak a sok áthatóval ráfekszenek a space-re. Ez eléggé megöli az élményt, ezen szerintem változtatni kellene (az új szett talán megoldás lesz erre a problémára, de az új skillek akkor is feldobnák a szervert :) ).

Köszi, hogy elolvastad  :)

Cím: Re:Javaslatok
Írta: BlueHawk - 2019. június 20. - 01:16:31
Szia Teclis!

Az átváltozásról a számláló nem lenne butaság.
De sajnos bal fent már így is sok az ikon,máshol jelezné jó lenne.
Egyik szerveren úgy volt,hogy ha át voltál változva akkor a Standard Készségeknél a Változás "világított" mint mikor a combót kapcsolod be.
Ha rátetted az egeret meg ki írta a maradék időt.

Skillek erősítése nem jó ötlet,95-110es karakterek kasztal aprítják a 255ös népet így is. És verik magukat.

"További kényelmi fejlesztés lehetne néhány tárgy egyberakhatósága."

Már kétszer írtam listát róla abból a Krion lett megvalósítva.
A fejlesztésekre várnunk kell türelmesen.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2019. augusztus 08. - 11:03:01
Sziasztok!

Örülnék neki ha slime ládából kikerülne: kritikus és átható csapás, elveszett térkép, rubin, zafír és smaragd.
255 feletti játékosoknak ezekre nem nagyon van szükségük. Helyette bekerülhetnének az elin fejlesztők.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2019. augusztus 30. - 17:10:02
Tanévnyitó event!

Mindjárt itt az iskola a nyakunkon erre a legjobb megoldás a tanévnyitó event lenne, hogy mindenki feltudjon készülni rá.
Nagyon sok játékos támogatná ezt az ötletet, főleg hogy kivettétek szent korona eventből a ninla harmatokat. ha nem is sok ideig félnapra vagy 1 napra de jó lenne ha beraknátok. Nagyon feldobná a piacot a kicsiknek főleg hogy nagyon értékesek ezek a harmatok a mester világában
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Qwasz - 2019. augusztus 31. - 18:09:11
Szia!

Lenne pár hozzáfűznivalóm az általad leírtakhoz.
Idézek is...

Hát mit ne mondjak kiábrándító a lemaradás az egyre másra nyíló új szerverekhez képest. Ezt a helyet anno azért szerettük mert több volt mint az ahonnan jöttünk, de nem tudom feltűnt e a Teamnek, hogy mára már GF is többet tud mint ez a szerver.

Véleményem szerint nem hasonlítható össze a mi szerverünk a többi szerverrel, főleg ne a GF-hez hasonlíts minket és azokhoz, amiket a szobából futtatnak a tizenévesek. Mi is megtehetnénk, hogy telepakoljuk mindenféle marhasággal - amik megtalálhatóak a szerverek 90%-án -, de akkor kérdem én: miben lennénk mások azoktól? Ha teli pakoljuk mindenféle dologgal, semmiben nem különböznénk tőlük, ráadásul nem tudnánk egy idő után új dolgot felmutatni. Sokan nem szeretik az olyan szervereket, akik itt játszanak nálunk, azért szeretik a mestert, amilyen. Mert mi vagyunk a Mester. Szóval ne hasonlítsd másik szerverekhez, ha nem tetszik netán, akkor játssz ott.

Mi is újítunk, folyamatosan kerülnek be új dolgok, olyanok, amik máshová nem, ergo nem mondhatod, hogy nincsenek újításaink.

Egy új run persze csodás...annak az 50-60 embernek akik itt vannak kezdés óta és már mindenük megvan.

Mi tart vissza attól, hogy Te is olyan legyél, mint ők? Zavar, hogy ők elértek valamit? Tudod mibe került az nekik? Meg lehet kérdezni Őket, mennyi munkájuk, pénzük, idejük van abban, hogy most ott vannak, ahol épp vannak. Nem feltétlen kell ahhoz rég itt lenned, Te is játszhatsz napi 12 órát, nincs megtiltva. Nem szeretnél? Akkor ne irigykedj azokra, akik bizony megteszik ezt és kitartóan, akár minden nap feljönnek a szerverre játszani, pontosan azért, hogy elérjenek valamit. Ezt hívják úgy, hogy: van céljuk. Elérni valamit a játékban, amiért akár tetszik, akár nem - meg kell küzdeni.

Közben az újonnan  érkezők szenvednek olyan alap dolgon mint hogy nem jön a ló /tanítani nem fogod tudni, mert nem esik a könyv, erre is költheted a valós pénzt/ és hiába akar felhúzni egy alap cuccot, alig akarnak a hozzávalók esni, tolvaj kesztyűvel sem, amit pedig real pénzért vett az ember.

Nem mindenki szenved, sőt, a legtöbbek élvezik azt, hogy itt nem 5 perc alatt szerzel meg mindent, hanem igenis meg kell érte küzdeni. Ők azok, akik itt is maradnak, mert nekik ez a játékstílus jön be. A lóra nem érdemes hangsúlyt fektetnünk, hiszen sok-sok mount található a játékban, nincs rá igény. Ha hiányolod, úgy akkor javaslom számodra a GF-et. A fejlesztők pedig ha olyan jól esnének... gondolj csak bele, mi lenne, ha mindenkinek 5 perc alatt meglenne minden felszerelése? Mi értéke lenne akkor azoknak a fejlesztőknek, mi lenne a kihívás? Erre is gondolni kellene...

No és hol maradnak olyanok, mint a:
játékon belüli CH váltás
offline shop, vagy piactér

Folyamatban van a CH váltó kijavítása és a piactér megvalósítása is.

hogy ne csak 2 milliárd legyen a karakternél, és átadható se csak 10millió legyen
hogy lehessen a boltokban rúddal is fizetni
hogy a rudat ne kelljen szétszedni amikor eladom, a 7 rúd az legyen 7 rúd értékű és ne egy
hogy amit felszed az ember fényes legyen amíg meg nem nézi az ember
legalább egy oldallal nagyobb raktár
hogy amit átadok átteszek azt jelölje az inventory
az átadó ablak nagyobb is lehetne
hogy a gyűjtős dolgok összerakhatóak legyenek

Azért véges a yang gyűjthetősége, mert gondolj bele, mi lenne, ha végleges lenne? Mit érnének a fizetős mapok, ha az ember csak egyszer megy be oda? Hiszen akkor nem kellene többet kijönnie onnan... nyilván ez Neked jó lenne, de hosszútávon nem érné meg a szervernek.

Több mint 10 millió yang átadhatósága... felesleges, váltsd be rúdra és add át azt. De amint lesz rá nagy igény (nem csak 2-3 embertől), át fogjuk gondolni.

Rúddal fizetni a boltokban... szintén felesleges. Szerintem senki sem hal bele, ha be kell váltania pár rudat yangra. Semmibe sem kerül.

A rudak több darabszámban való eladása átgondolás alatt áll jelenleg, ahogy az is, hogy az újonnan felszedett itemeket jelölje a játék a leltáradban.

A nagyobb raktárra ott van a raktárbővítő az ItemShopban.

Az is átgondolás alatt áll, hogy ha valamit már betettél a kereskedő ablakba, akkor azt is jelölje a játék. Az ablak kibővítése szintén.

Az összetehető itemek listája jelenleg bővítés alatt áll.

hol vannak a petek? a pántok? a sárkánykő alkímia?

A petek szintén átgondolás alatt állnak. A pántok és a sárkánykő alkímia felesleges.

Ez mind (van több is!) olyan apróság, ami már mindenhol van. Miért marad le egy olyan szerver, ami a legjobb volt?

Ahogy már fentebb is leírtam... azért, mert máshol ezek bent vannak, nálunk nem kötelezőek. Természetesen van, ami be fog kerülni, ezeken épp dolgozunk, ahogy sok más dolgon is. Véleményem szerint nem vagyunk lemaradva, ha nem is fejlődünk olyan sebességgel, mint mások - mi legalább normális fejlesztéseket teszünk be, igyekszünk olyanokat, amik máshol nincsenek, vagy csak kevés helyen. Emellett pedig még megjegyezném, hogy annak se lenne értelme, ha egyszerre kerülne be nagyon sok új dolog, mert akkor egy idő után mégis mit tudnánk felmutatni? Lehet, hogy bizonyos dolgok terén lassabban haladunk, de biztosan, és alaposan átgondoljuk azokat, nem pedig eszetlenül, elkapkodva bepakoljuk a sok újítást, amiknek fele értelmetlen lenne - lásd az általad emlegetett más szerverek egy részét. Egyik sem tud újat mutatni, ugyanaz található meg mindegyiken. Tőlünk is ezt várnád el? Gondold át jobban az általad leírtakat. Átgondoltad? Nos, akkor még jobban...

Winter

Most hogy nincs szerver... Benéztem ide is:P Ez egy cirka másfél éves beszélgetés és "örömmel" tapasztaltam, hogy nagyon sok kérdésben azóta sem történt semmi változás :) Pedig rengeteg apró és bizonyára könnyen megoldható dolog volna ami csak a játékot tenné gördülékenyebbé, de nem csökkentené a sé vásárlást.

Nyilván a legolcsóbb válasz a "Dolgozunk rajta!" meg "Átgondoljuk...!" Csak épp a másfél év nem azt mutatja, hogy akkora nagy munka folyna a berkeken belül. Persze van új 300-as map, ami számomra mondjuk a legnagyobb csalódás amit eddig egy játékban megéltem, de legalább van és benne van a munkátok. Még ha olyan is mint amilyen...  Tényleg elkélne már pár javítás még csak nem is újdonság (ami máshol patakokban folyik) csak mondjuk havi szinten egy-egy csokor összefoglalva, hogy ezt és ezt megoldottuk, mert fontosak vagytok nekünk...

Cím: Re:Javaslatok
Írta: Hattori74 - 2019. szeptember 21. - 20:48:05
Sziasztok!

Nem tudom volt-e már jelzés ez ügyben, ha igen, elnézést kérek.
Szóval..
Az elvarázsolt királyvölgyben sokszor olyan helyre esnek a metinkövek, amit lehetetlenség elérni. Megoldható lenne ez a probléma?
Segítség lenne, ha valahogy az út mellé esne, hiszen az Elátkozott Fa Meteorkövet így is elég nehéz felfedezni, mert ugye nincs "füstje".
Valamint a Fa királyfi és a Nasfary Első Kardja 2-3 óra farmolás után sem jelenik meg. Tudom, a leírásban az van, hogy "Váratlanul jelenik meg", na de hogy ennyi farmolás után sem, az azért érdekes. Sokan vagyunk rá, és már konkrétan többen is összegyűltünk az adott helyen (több birodalomból) hogy megküzdjünk a Boss-szal. Ha ez ügyben is volna előrelépés, nagyon hálásak lennénk.
Figyelmeteket és segítségeteket előre is köszönöm
Üdv
Yorimitsu
Cím: Re:Javaslatok
Írta: BlueHawk - 2019. szeptember 21. - 21:54:48
Szia Hattori :D

Lett jelezve igen sajnos annyit lehet tenni,hogy szólsz egy Team tagnak ő oda portál és eltünteti.
Így legközelebb nagy eséllyel megfelelő helyre esik.

Bossok meg véletlenszerűek igen. 2-3 óra az kevés hiszen "Bármikor megjelenhet".
Eddig nem volt panasz,hogy nem jelent volna meg.
Személyes tapasztalatból mondom ott álltam 22 óra fele és 4 kor jött az első.
Lehet lemaradtam mert filmeztem de nem hiszem hogy valaki leszedte volna előlem akár 3x is.

Nekem eddig minden karira max 2 hét volt össze csövelni mind három küldetést.
Max 3...Ami szerintem elfogadható.
Hiszen a vezér jegyzetes sem gyors küldetés. Így legalább van egy kis nehézség a játékban.  :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Hattori74 - 2019. szeptember 24. - 21:10:07
Szia BlueHawk!

Köszönöm a hozzászólásodat.
A játék nehézségével nekem sincs bajom, hiszen már csak 2 küldi hiányzik. (Pont ez a 2.. ;))
A két Boss most nagyon kelendő lett, hiszen bármikor bemegyek mindig vannak ott..vagy csak nekem van pechem..
Meteorkövek..
Este már nem igazán van fent GM, így hiába is hívom..amit elérek oké, amit nem, azt majd resi után máshova rakja a gép..
Nem kötekedni akarok, csak ha programba lehetne változtatni rajta, nem lenne szükség a "GM PM"-re.. :D
Amúgy teljesen korrekt és játszható szerver lett összerakva és gratula a Team-nek..
Köszönjük
Cím: KRAKEN
Írta: totokek - 2019. november 23. - 14:51:06
Sziasztok!

Az új, 2020-ban induló szerver indulásához szeretnék némi iránymutatást nyújtani a fejlesztőknek.
Pályafutásom a metin világában 2012-ben kezdődött, megfordultam számtalan, változó minőségű szerveren, míg nem 2013-ban ajánlották nekem a Mestert. Egyértelműen a többi szerver fölé kerekedett minőségben, játékélményben és a játékosbázis minőségét tekintve is. Látszott ez a népszerűségén, hisz Európa egyik legnagyobb, s Magyarország legnagyobb privát szervere volt.
Egyszer csak beütött a krakk, a Mester az akkori állapotában megszűnt létezni és létrejött a Magic To Master. Ezzel kapcsolatban nem kívánok semmit közölni...
A mesteres keménymag azóta sem találja a helyét. A Chaos jól indult, ám egyszerűen túlságosan egyszerűvé vált. A túlzott dropokkal, s a túl gyakori eventekkel egyszerűen eltűnt a szerver varázsa, a tökéletes egyensúly a PVM és a PVP között, egyszerűen felborult.
Nagyon remélem, hogy az újonnan nyíló szerverrel megpróbáljátok majd az egykori mester hangulatát és stílusát idézni, kedvezni ezzel a hardcore rétegnek :D
Nem is volna igazán sok munka a jelenlegi állapottal, csupán nehezebbé kellene egy kicsit tenni. 100-150%-os dropok, a tárgyak, melyek túlságosan megkönnyítik a fejlődést, kivenni, értem ez alatt pl. a prémium gyűrűt, stb. Az 1 órás gyűrűt nehezebben lehessen beszerezni, nem szabad map5-re és map3-ra minden ch-ra 15 követ betenni.. Egyszerűen hiba. Az eventek számát minimálisra kellene csökkenteni, Hetente legyen 1 event hétvégén, korlátozott drop-pal. Ne eventről eventre játszunk.. Olyan csodálatos a metin2 fejlődési, farmolási rendszere.. Olyan változatos.. Kezdve a Dt, jégföld farmmal.. folytatva a lélekbarlangban. A map5 egy nagyszerűen sikerült mesteres pálya feljődésre, s farmolásra egyaránt. A map3 úgyszint.. Ám ilyen nehézségi szinttel 2 óra alatt átugorjuk ezeket a részeit a játéknak, amelyen akkoriban 20-30 órákat töltöttünk el csak a fejlődésre.. És akkor még a farm.. A fejlesztő farmolás teljesen elveszett mára. Ezek úgy jók, s szükségesek, ahogyan voltak, és ezzel a rengeteg eventtel elvesztik létjogosultságukat ezen részei a játéknak.
A jelenlegi szerver megfelel a kezdő játékosoknak, viszont az öreg rókáknak már valami újat is kell mutatni srácok. Hisz Ők azok azok, akik elképesztő mennyiségű időt, pénzt tudnak beleölni a játékotokba, nekik van közösségépítő hatásuk.
Remélem meghallgató "fülekre" talál szavam, s hatással lesz a szerver további fejlesztésére. Én nagyon szívesen segítenék a szerver tesztelésében, véleményezésében, amennyiben szükség volna rá.

Nagyon várom már, hogy mivel is készültök nekünk.
Üdv, Egy lelkes támogató :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: bazsi97 - 2019. december 09. - 22:50:37
Sziasztok!

Supportra már írtam üzenetet "Új mount" címmel és azt a választ kaptam, hogy ide írjam le. Szóval: Egy olyan 5letem támadt, hogy a rubin run legvégén lévő boss-t pontosan ugyan úgy ahogy kinéz meglehetne csinálni, egy vagy akár 2 mounttá csak esetleg a színe lenne más és valami pöpec bónusszal/bónuszokkal ellehetne látni. A tűz és jég főnixekhez hasonló módon lehetne (ha netén 2db születne belőle) amelyből az egyik a pvp-s vonalon míg a másik a pvm vonalon erősítené a karaktereket. Amennyiben láttok rációt ebben/ezekben a hátasokban és netén megvalósításra is kerülne a dolog szeretném, ha mindenki számára VISZONYLAG könnyen megszerezhető lenne (és itt nem feltétlen item shop-ra gondolok, hogy X ezer SÉ-ért lehessen megvenni), hanem mondjuk valamilyen új küldetés/event/run formájában ellehetne kezdeni a megszerzéséért való küzdelmet már olyan 100-125ös szinttől (inkább 125től), hogy ne kelljen kifejlődni a világból mindenkinek annak érdekében, hogy (1 vagy) 2 új baró jószágot tudhasson magáénak.

Remélem elnyerte a tetszéseteket az 5let és megvalósításra is kerül a közeljövőben.:
egy játékos :D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Theseus - 2019. december 10. - 09:02:46
Szép napot kívánok mindenkinek !
(A hibákhoz írtam véletlen előbb, sorry)

Már rég lobbizom egy-két dolog miatt, pár ötlettel, de leírom még egyszer aztán ha lesz lehetőség szavazásra is bocsáthatjuk a dolgot, de szerintem mindenki egyetértene.
A következőkről lenne szó a játék jobbá tétele érdekében:
- A megáldó márvány (5. opt) és az egyforma ATV gömbök, ATV kk-k stb. egybe tehetőek lehessenek.

- A kovácsnál egy medálokért kapható ékszer hiányzik. T.fülbevaló (támadóértékes).
Ha bele lehetne tenni a választékba úgy, mint az előzőeket az nagyszerű lenne.

- Item shopban is vásárolható legyen a Prémium élet (szív alakú kis ikonja van).
Jól jönne ha el lehetne érni valahogyan másképp is, mint egyetlen ládából félévente.

- Drakman ló és a raptor de legalább a Drakman ló lehessenek tradelhetőek.
Nagyon sok ember van akinek több is van az OX ládák miatt, és van akinek viszont nincs ilyen lova így mindenki boldog lenne, ha lehetne vele kereskedni.

- A zöld horgász küldetés.
Nos már kétszer is írtam erről. Másfél éve már, hogy ígérte a Team, hogy bekerül, még képek is voltak a III. küldetés után járó cápáról. És többször is meg lett ígérve, hogy bekerül.
Mikor ?
Igazán örvendetes lenne.  :)

Nos ezekkel a kérésekkel, ötletekkel fordulok ismét hozzátok, szerintem sokak és a magam nevében.  ;)

Tisztelettel,
                                                                                               Theseus
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Signo - 2020. január 27. - 05:36:22
Sziasztok!

Ide írom mert végülis ez is egy javaslat.
Nem lenne baj ,ha legalább a lvl 255 ös Óriás Kagylók illetve a Kentaúr maga élőholt helyett ördög elleni vagy állat elleni lenne... Aki nem limit cuccal fut neki hanem mondjuk egy félkész nagával (mint jómagam) az kínlódik vele rendesen mire lecsapkodja a köveket... Ha legalább az ördög elleni élne ellene vagy akár az állat elleni az sokat tudna javítani a helyzeten és a kissebbek/közepesek is tudnának érvényesülni.

Vannak akik jelezték ,hogy nem jön le nekik a kentaúr. Én ezzel a hibával nem találkoztam még 25-26 run alatt. Úgy tűnik (lekopogom) CH4 en rendesen működik ,úgyhogy akinek ez előfordult lehet akár ez is a pillanatnyi megoldás. Mármint ,hogy CH4 ről bemenni oda. :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2020. február 06. - 08:57:46
Sziasztok!

Fehér sárkány run: Mielőtt visszakerülne a játékba, 3 szintre kellene osztani a runt. 0-170 majd 171-220ig és végül 221+.
Metin nem FPS játék hanem MMPORG . Mindegyik szintnél aranyközép utat meg kell találni, és minimum 3 játékos kelljen a run végigjátszásához. Ebből kifolyólag a láda tartalma is bővülhetne valami plusz dologgal. 

Wz illetve Mino run: Ide kellene valami szintkorlát, hogy a "nagyok" ne 3 perces runnal telítsék el a piacot zafírral. És esetleg nem lesz "sírás". Úgy gondolom 200.szint korlátozás bőven elég lenne.

Mutáns, Fakirályfi és Nasfary : Ezt beléptetősre kellene megcsinálni, mert mindig 1-2 személy üti folyamatosan. És vannak akik még mindig nem csinálták meg a küldetést. Ha már belépős a pálya, akkor lehetne bizonyos időközönként bemenni hozzájuk ami teljesen ingyenes lenne. 2 órás időlimit szerintem megfelelő lenne.

Céh War event: Leszögezem ez csak a nagyoknak szólna, nem azoknak a játékosoknak akik 1-2 hónapja kezdték el a szerveren. Itt fórumon történne az adott céh regisztrációja, ami magába foglalná a játékosok karaktereit is. Egy játékos 1 karakterrel vehetne részt az eventen. Lenne egy minimum játékos szám korlát például 5. Ez alatt az adott céh nem tudna részt venni az eventen. De megszabnám a maximum játékos számot is. Ezt azért tenném mert ahol többen vannak egy adott céhben ott tudna osztódni is, és nem lenne probléma, hogy XY én csak téged viszlek, veled megyek csak. Az event bejelentés után 2-3 hét felkészülési idő lenne, hogy akik szeretnének az eventen részt venni, de csak félkész cuccal rendelkeznek azok is feltudjanak készülni.
Az event PONTOZÁS alapján zajlana, és aki a legtöbb pontot szerzi az nyerne. Vereségért is járna valamennyi pont, nem csak a Győzelem után.
Nyeremény: Én úgy gondolom ez olyan tárgy lehetne, ami csak az adott karakterre vonatkozik. Nem kereskedhető, nem raktározható. Persze minimum bónuszal rendelkező tárgy lenne, inkább olyan eszmei értéke lenne. Például 2-3% kasztvédelem esetleg támadó.


Cím: Re:Javaslatok
Írta: Signo - 2020. február 18. - 07:35:18
Sziasztok!

Úgy tűnik mostanság a team tagok nem nagyon válaszolgatnak erre a posztra ennek ellenére remélem ,hogy olvassák...

Nos ez végülis ötlet-hiba-javaslat egyben.
Valakiknek biztos nagyon jó ,hogy bekerült a mobokon való átrohangászás ,nem akadnak el a kazamatákban stb... Véleményem szerint ez ebben a formában ahogy most van többet árt a játékélménynek mint amennyit használt. Pártoljuk a lustaságot ,"bánomisén"... De akkor legalább legyen már fakultatív a használata ennek a funkciónak és ne egy komplett szervert szivassunk a lusták miatt!...

Igen a lusták miatt! Mert a játék eddíg is adott lehetőséget arra ,hogy átmehess a mobokon csak meg kellett hozzá csinálni a lovasküldiket és kellett venni 1 db könyvet amivel pontot lehetett tenni az adott lókészségre ,és Voilà máris át lehetett szaladgálni a mobokon és nem akadt el sehol az ember...

A jelenlegi kivitelezésnél még az is jobb lett volna véleményem szerint ,ha mindenkinek odaraktok egy 20 as lovat a kitörés képességgel ,"Tanuld meg használni!" Címszóval és mindenki boldog lenne....
Mert most ez így szívás... Nem kicsit ,nagyon!
Nehéz szavakbaönteni mennyire idegesítő tud lenni mikor beköpenyezed a mobokat testivel és ütés közben ahogy lépked előre ,szépen kigyalogol a tömegből.... 300 as támadósebességnél elég gyorsan gyalogol.... Vagy mikor keresztülszaladgálsz a bossokon.... Még az sem segít ha "beautózod" mert úgy pörög a karakter mint egy propeller ,már-már epilepszia veszély áll fenn.... Tehát marad 2 alternatíva. 1 hátasról kell ütni mindent ami elég nagy visszalépés legalábbis ha a testi harcost nézzük ,aki földről karddal sokkal hatékonyabb tud(na) lenni mint hátasról (akár) pallossal.... 2 átváltozva kell ütni mindent ami szintén csak egy részleges megoldás mert ha az adott mob véletlenül bekábít akkor van ,hogy átváltozva is kifut a karakter a világból mert nem állítja meg semmi csak a tereptárgyak vagy a pálya széle...

Ha már mindenképpen pártoljuk a lustaságot ,nem lehetne esetleg ezt úgy csinálni ,hogy csak az szívjon miatta akinek kell ez a funkció??? Pl.; Egy gombhoz kötni a funkciót a beállításokban amit ha a delikvens megnyom akkor kap egy "flaget" és élvezheti eme csodás funkciót a hátrányaival együtt... Ha meg nem nyomja meg akkor nem kap "flaget" és továbbra is úgy viselkedik a karaktere ahogy ezelőtt. Hurrá ,mindenki boldog!

Második sarkallatos témakör....
Event farm.... Légyszives tegyetek már szint korlátozást SD4 re is...  Szánalmas ami ott folyik az utóbbi időben! Nem írok neveket ,ha igény lesz rá akkor rakok fel képeket meg videót a "csodálatos nagyjainkról"... Olyan mindegy ,hogy 160 as vagy 190 es karival megyek be oda ,tele van 250+ osokkal. A minap pl. egy 300 as KS elt meg gyilkolt le a mobokkal együtt mert neki éppen kellett egész SD4... Most majd biztos jönnek az okosok ,hogy védjem meg magam stb..  Bizonyára lehetséges egy több mint 100 lvl-el nagyobbal szemben aki full limitben van... Hogyne... Szóval száz szónak is egy a vége ,le kell korlátozni! Ez nem állapot! Ráadásul ők tudnának menni többfelé. 200 felett már van királyerdő ,rubin ,elin völgy..  200 alatt mi van? Naga meg SD4 aztán slussz.... Ha én nem tudok bemenni az "ő" mappjaikra vagy akár SD2-3 ba akkor ők miért jöhetnek be SD4 be szét trollkodni azt???? Nevetséges és egyben szánalmas is ez a helyzet ,valamit kellene kezdeni vele sűrgősen...

Ha elolvastad akkor köszönöm ,hogy időt szakítottál rá és remélem a fent említett dolgokkal kapcsolatban a team is reagál/lép valamit.

Üdv.; Signo
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Chido - 2020. február 18. - 20:52:05
1,.
Igen a lusták miatt! Mert a játék eddíg is adott lehetőséget arra ,hogy átmehess a mobokon csak meg kellett hozzá csinálni a lovasküldiket és kellett venni 1 db könyvet amivel pontot lehetett tenni az adott lókészségre ,és Voilà máris át lehetett szaladgálni a mobokon és nem akadt el sehol az ember...

A jelenlegi kivitelezésnél még az is jobb lett volna véleményem szerint ,ha mindenkinek odaraktok egy 20 as lovat a kitörés képességgel ,"Tanuld meg használni!" Címszóval és mindenki boldog lenne....

Második sarkallatos témakör....
Event farm.... Légyszives tegyetek már szint korlátozást SD4 re is...  Szánalmas ami ott folyik az utóbbi időben! Nem írok neveket ,ha igény lesz rá akkor rakok fel képeket meg videót a "csodálatos nagyjainkról"... Olyan mindegy ,hogy 160 as vagy 190 es karival megyek be oda ,tele van 250+ osokkal. A minap pl. egy 300 as KS elt meg gyilkolt le a mobokkal együtt mert neki éppen kellett egész SD4... Most majd biztos jönnek az okosok ,hogy védjem meg magam stb..  Bizonyára lehetséges egy több mint 100 lvl-el nagyobbal szemben aki full limitben van... Hogyne... Szóval száz szónak is egy a vége ,le kell korlátozni! Ez nem állapot! Ráadásul ők tudnának menni többfelé. 200 felett már van királyerdő ,rubin ,elin völgy..  200 alatt mi van? Naga meg SD4 aztán slussz.... Ha én nem tudok bemenni az "ő" mappjaikra vagy akár SD2-3 ba akkor ők miért jöhetnek be SD4 be szét trollkodni azt???? Nevetséges és egyben szánalmas is ez a helyzet ,valamit kellene kezdeni vele sűrgősen...

Ha elolvastad akkor köszönöm ,hogy időt szakítottál rá és remélem a fent említett dolgokkal kapcsolatban a team is reagál/lép valamit.

Üdv.; Signo

Üdv Signo!

1., Probléma az, hogy lóküldi bugos és nem is tervezik megcsinálni! 11nél nem tudod tovább fejleszteni a pacit!
Valoban probléma sőt naga pályán gömben való fejlősés hála eme újitásnak katasztrófa.
Flages ötlet nem rossz! :)

Másodlagos probléma hát igen sd3ban is ez volt onnan kilettek tiltva hála istennek.
Probléma szerverrel az ,hogy nincs megoldás farm kérdésre mindenki menjen ahova tud elin völgy szar királyerdő szintén..azért járnak sd4be.
Hasonló pálya kellene mint a karácsonyi map ahol egyénileg szintednek megfelelő moob/metin várna ls persze értékelhető loot.

Mert itt szorzóval dupla kesztyü 40% tárgydroppal vicc amit egyesek droppnak neveznek..
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Signo - 2020. február 20. - 06:43:56
Szia Chido!

Azt megcáfolnám ,hogy nem lehet 11nél nagyobb a ló mert lehet. Az enyém is 20as. 21 es ló nem lehet belőle mert az a fele tényleg bugos vagy hiányos (mikor fel akarod venni a küldit ,a képernyő szélei elfeketednek és nem ír semmit... Csak reloggal lehet kijönni belőle...) ,viszont a ló készségeket már elérhetővé teszi a 20as ló is! Hozzáteszem ez nem újkeletű dolog ,nekem már istentudja mióta megvan...(több mint egy éve..)
Tehát lehetséges megcsinálni csak időigényes mert napi 1 küldit lehet csak és az eleje szar mikor olyan mobokat kell map2-n keresgélni amiből 1-1 darab van... Gondolom én ezért nem szeretik csinálni ,vagy azért mert lusták...

SD4.... 3 ból ki lettek tiltva hurrá! Akkor 4 ből miért nem?? Fejlődős mappon trollkodnak és lehetetlenítik el a játékot meg úgy mindent... Ez már a szabályzatot is sérti ,arról nem is beszélve hogy minősíthetetlen magatartással/hozzáállással teszik ezt! Ne haragudj de mikor 140-160 as karikat porba tipornak a 270-300 asok mert épp olyan kedvük van és nem hagynak felkelni ,expelni ,farmolni... Szánalmas! Mit csináljon akkor az ember? Menjen SD2-SD3 ba és tegye ugyanezt a nálánál kissebbekkel?? Jaaa ,hogy nem lehet??? Érdekes. :) Ne vicceljünk már ,limit szetteseknek semmi keresnivalójuk SD4 ben. Az olyan mintha full minóban mennél BO partyra és lecsapkodnád az arrajáró összes lvl50 est mert miért ne? Szánalmas....

Elhiszem ,hogy a nagyobb mappok alkalmatlanok az eventek farmolására. Találjanak ki rá valami megoldást ,tegyenek be több mobot vagy legyen egy farm map kimondottan erre ,mit bánom én... Nade ne az legyen már a megoldás ,hogy halomra ölnek több mint 100 lvl-el kissebbeket akiknek amúgy ott lenne a helyük mert máshová nem tudnak menni... 

Hozzáteszem ,nincs bajom a pvp-vel. Az unfair dolgokkal viszont van! Egy minó cuccos még meg tudja védeni magát egy nagással szemben ,ott még nincs akkora "generációs" ugrás. Nekem is van pvp szettem.. Szóval felőlem akár nagás még be is mehetne ,nade legalább a limitesekkel ne kelljen már ott hadakozni... A limitesek hadakozzanak el szépen egymással valahol máshol... Az már egy másik súlycsoport úgy gondolom...
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Chido - 2020. február 20. - 16:59:12
Pedig nem tudtuk megcsinálni nem engedi leadni küldit hiába csinálom meg. Folyamatosan resetel küldetés nem enged tovább lépni ló küldiben..

Mielött azt hinnéd nem vagyok limites pofátlan 250+os kari legnagyobb karim 175 full minoban.

Megértem problémádat hisz ugyan ezzel volt és van is bajom nekem is!

Na de hamár javaslat szeretnék tenni én is!!! (úgyse olvassák)

Szeretném megkérni illetékes team tagot tagokat,akik tartják boss eventet! Ha látjátok ott rengeteg boss láda szednénk felfele ne rakjatok már 100minot nyakunkba.

Össze vissza dobáltak minket aminek köszönhetően rengeteg ládátol el estünk! Ugyanis én se mehetek más szintü karakterek boss eventjére addig egyesek fittyet hánynak szabályzatra, és  oda pofátlankodnak és szedik a lootot.

Javaslat következő automatikus rendszer bevezetése!
Mit is takar ez?
Ha leütöm adott bossot annak a ládája egyébb dropja automatikusan kerüljön bele a táskámba.
Igy elkerülhetjük, hogy azt illetéktelen játékos szerezze meg. Igen is dolgozzon meg érte ő is ne az én káromon nyerészkedjen.
Nem azért használok gömböt fogat egyéb italokat stb-t hogy jön egy 90es loot k***va és fel szedi én ládáimat mert nem tudom időben felszedni mert nyakunkba idéznek rakás minot ami dobál össze vissza.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kinganulu - 2020. március 12. - 13:27:22
Sziasztok

Fejlesztési javaslatom lenne:

A céhek jelenleg csak "díszek" nem nagy jelentőségük van. Ezt javítaná a javaslatom:

-céhkészségekbe raknám a következőket:
-exp bónusz
-tárgydropp bónusz
-szörny elleni erő bónusz
-lehet beletenném a dupla pontot is és csak céhes játékosoknak lenne elérhető (bár kicsit erős de vannak pozitívumai)
Ezeket a céhkészségeket a céhvezér aktiválhatja. Lehűlési idő elteltével. EXp feltöltéssel vagy yang feltöltéssel lehetne újratölteni.
20-as céhszinttől mind működne.
A céhes csoportozásra is jó lenne valami bonusz az exp-n kívül (pl ha csak céh tagok vannak a csopba ördög elleni vagy ilyesmi erőt is adna)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kozakrob98 - 2020. április 18. - 14:27:51
Sziasztok!

Egy a SÉ jegyekkel kapcsolatos, illetve a kereskedősük megkönnyítését megcélzó javaslattal készültem.
Észrevettem, hogy az item shoopban nem elérhető 1000-nél nagyobb összegű SÉ jegy. Ez kereskedésnél igen nagy gondot tud okozni, nagyobb tételek üzletelésénél.

Arra gondoltam, hogy mennyivel könnyebb lenne a játékosok dolga, hogy ha lenne 5-10-15-20 ezres SÉ jegy is, illetve ha megoldanék ezek egymásba helyezhetőségét is.
Szerintem nem egy nagy kérés és sok időt tudna spórolni kereskedésnél, főleg amikor akár nagyobb tételekről van szó.



Egy ez előzőtől független felvetés, ami  az SD3-hoz kapcsolódik. A régi mesteren volt SD3 Solo belépőjegy(a belépő úgy volt megkülönböztetve, hogy nevében is ott volt a Solo és a piros belépő ikon egyik sarkában látható volt egy sárga 'S' betű).
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy ez nem a régi mester.
A lényege az volt, hogy aki ezzel a belépővel lépett be az SD3 ba, rajta kívül nem talált más játékost, csak mobokat.
Ez főleg eventeknél lenne nagy segítség, mert hiába van birodalomra leszeparálva az SD3 egy-egy event idején kb nincs üres terem a 6 CH-n és ez elég kiábrándító tud lenni, hogy sem farmolni, sem fejlődni nem lehet nyugodtan.
Be lehetne tenni egy ilyet is az item shopba, szintén 220SÉ -ért annyi különbséggel, hogy ezt csak SÉ-ért lehetne venni vagy másik játékostól, nem lenne be rakva semmilyen ládába.

Köszönöm a figyelmet! :)

Szép napot és jó játékot mindenkinek! :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: tomika0309 - 2020. április 23. - 14:27:56
Szerintem lehetne egy belépős metin map ami belépős lenne és megadott időintervallumban menne mint a chaos vagy a mostani húsvéti pálya. És solo lenne mondjuk 30 metinnel és ha ez megvan egy kis bosst tenni ahol megáldó márványt átváltozó könyveket és ilyeneket. Lenne 45 50 55-ös metin illetve 80-85-90 és felette is meg lehetne csinálni ha lenne rá igény.
1 óránként lehetne bemenni egy órára vagy ilyesmit el tudnék képzelni.
Köszönöm a figyelmet és előre is köszönöm a választ!:)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Damier - 2020. május 02. - 01:39:09
Sziasztok!
Lehet volt már csak elkerülte a figyelmem,akkor előre is elnézést kérek.
Az érdekelne,hogy megoldható lenne-e egy run utáni gyors pont kivétel?
Mert pl. ma is 200 zafírt vettem ki egyesével és elég sokáig tartott és unalmas volt :D
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2020. május 04. - 22:04:38
Sziasztok!!

2 új fajta nyílvessző bevezetésére lenne szükség. Amin láthatjuk Piactéren csak Isteni nyílt lehet vásárolni. Ami az Isteni felszereléshez megfelelő, de sajnos Démoni illetve Elinhez sajnos nem.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kaloka - 2020. május 05. - 13:09:21
Üdv! Én a piactérrel kapcsolatban szeretnék javaslatot tenni
A piactéren lévő utolsó itemeknek nem látszódik az összes optja. (http://)[img][/
Cím: Re:Javaslatok
Írta: DISSOLUTION - 2020. június 13. - 13:05:05
Sziasztok!

Nekem egy olyan javaslatom lenne hogy az ithem shop-ba kerüljön be az 5.000.-es SÉ jegy, és lehessen vele kereskedni, valamint a játékban megszerezhető (prémium chaos ládából) nyitható 5.000.-es jegy is kereskedhető legyen.
Rengeteg embernek szerintem sok időt, és kényelmetlenséget vesz igénybe, amikor valaki pl. 200-250 K - sével szeretne kereskedni, ez merőben megkönnyíteni az ilyen szituációkat.

Üdv! =)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: bellasnow - 2020. július 06. - 17:36:00
Szomorúan látom hogy ez a játék még mindig nem fejlődött annyit, amennyit elvártak volna az emberek. A kedves team figyelmébe szeretném ajánlani a Poser 11 nevű 3d programot amivel nagyon szép karaktereket lehet saját kezűleg csinálni, igazából csak a képzelet szabhat határt :) Illetve grafikai update,vfx asset,enviroment update is illene a játékhoz. Nem mondom hogy kovácsoljanak össze egy Black desert grafikai szintet,de...azért egy 2006os játékról beszélünk. És nem..kétlem hogy ez azért van mert annyira szereti bárki is ezt az oldschool kinézetet..ez már csak az emberek lustasága hogy nem fejlesztik a játékot ezen a szinten.  Nem bunkóságból, csak azért zavaró :) A szerver nem sokat tud nyújtani, csak marha gyors fejlődést, PTW, toxic communityt..ahol a 230 as beleröhög a kezdő 50es arcába, és még csak nem is segít neki :) Petek nincsenek, viszont nagyon régi és csúnya pvp vértek igen.. amit szintén nem értek. Rengetek metines oldal van, ahol lehet venni npc-ket,vérteket,mountokat..etc. Costumok nincsenek, pedig elférne, és nem is ártanánk vele senkinek. A piactér a kezdetek óta hibás,a legalsó itemet nem lehet megnézni max csak a nevét, kiemelném hogy a sámánon a feketevért is hibás, a karakter nyakán átlehet látni, a vért beleolvad a karakterbe,a sárkány legyező meg nem is a karakter kezében van, hanem rajta.. szóval igen.. volna mit itt bőven javítgatni, újítgatni..És ha van pl programozó,vagy 3d programokkal foglalkozó ember a TEAM-ben akkor még csak nem is lenne kihívás egy kis újítás. Szóval szeretném ha a team elgondolkozna azon hogy legalább a karaktereket updateljék textúra,grafikai szinten,már nem divat a kocka fej meg az egybelevő kocka kézfej..könyörgöm..valaki hallja meg a mondanivalóm :) 
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Tomi246 - 2020. október 17. - 22:28:45
Hali.

Az opt forgatóval kapcsolatban lenne egy ötletem, amit a "k" betű lenyomásával hozunk elő és szerintem ez megkönnyítené az optolást.

Esetleg meg lehetne azt csinálni (ennek a kivitelezésén még nem gondolkodtam annyit, ez alatt azt értem, hogy csaka fegyver bónuszolásánál lenne nagyon hasznos, mivel abban van arany érték, de csak az ÁK, ami fontos), hogy amikor bedob egy arany értéket felugrik egy ablak, mint például a tárgyak felhúzásánál egy megerősítés, hogy biztosan tovább akarom-e forgatni vagy mégsem.

Ez azért lenne jó, mert előfordul olyan, hogy túl későn veszi észre az ember, hogy "ó egy arany érték", de sajnos továbbpörgeti, mint ahogy én is tettem egy 50% és 49% ÁK-val.

Remélem egy megfontolásra jó ötletnek hangzik és valamennyire átment, hogy mire szeretnék eljutni.

Kíváncsian várom, hogy szerintetek mennyi alapja lenne egy ilyennek és a véleményeteket :D.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Sanyaa - 2020. november 28. - 03:54:26
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék tenni a kereskedőház modernizálására.
1.Ne kelljen külön kategóriákat kiválasztani mielőtt beírja az ember hogy mit keres.
2. Lehessen több féle itemet behelyezni pl. 1órás  EXP gyűrűt , SÉ jegyet stb.
3. A hibás item ikonokat kijavítani (pl. Nem jeleníti meg)
Piactérről röviden ennyit.

A tárgyak egybe helyezhetősége:
Pl. a 6-7. Optolokat/Cserélöket lehessen egybe tenni.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: laci321 - 2020. november 30. - 15:39:26
Sziasztok!

Nekem is lenne pár észrevételem , lehet lesznek korábban írtak is benne, sajnos sokan tömören írnak és ahhoz nem volt elég türelmem ,kibogarászni.

- Az első és talán legfontosabb: WAR , WAR - WAR ÉS WAR!!!! Miért nincs WAR? Mind egy hogy járna érte valami vagy nem , de szerintem érdemes lenne valamit kezdeni a játék legjobb funkciójával , nagyra értékeltem hogy sok helyen leírjátok hogy a csapatmunka fontos és a Runok megis adják hozzá a kezdő löketet , de az igazi buli , a játék krémje az a WAR.
Nem akarom hogy feltétlen jutalommal legyen felturbózva , inkább színesítsük , hogy változatos és érdekes legyen.(ja és ne is SÉ-s jeggyel .. :D )

- Tárgyak áthelyezése/eladása gyorsbillentyűkkel - pl: Shift+jobbclick Leltár -> Raktár , Alt+jobbclick -> eladás
- A forgató legyen automata , nem értem ezzel manapság miért szivatni a népet (az se jobb ha hackelnek)
- Bejelentkezési adatok mentése (esetleg egy 2 faktoros beléptetés , csökkenne a lopás/átverés)
- Tárgyak törlése (3. opció eldobásnál) - televagyok forgatókkal , visszaállítótekercsekkel , metin ütés közben felveszem amit eldobok ,stb. :'D
- Tárgyfelvételi szűrő - '0' gombra (játékopciókban belehetne állítani mit vegyen fel a gomb, item típusokra)
- Piactéren a kereső minden menüpont alatt keressen , rendezhető tranzakciós lista
- A piacvezető ne adjon ki üzenetet ha valami sikeresen bekerül , vagy lehessen egyszerre többet "betenni neki" :'D
- Tárgyak halmozása (6. - 7. - megáldó stb)
- Szívesebben látnék még több küldetést , a rúnaköveset meg 15 hónapról  5-10 re igazítani , mert ez a GF hez képest is sok.
- Rengeteg a kihasználatlan tárgy , NPC , map - ezekre még lehetne véleményt gyűjteni
- Átlátható kezdő fogadás , küldetéslánc
- 100AS METINEKET A 150-ESEK ÜTIK LE ELŐLEM 5MP ALATT????? na igen , ez kicsit bicskanyitogató érzés , hogy miközben ütöd a metined(30-40mp) , jön egy 150-es és 5-5-5-5mp alatt szétkapja a többit , integet a droppal és megy - miért kap belőle?(értem miért , DE ettől nem helyes :D ) - miért nincsenek nekik metinek?
- Kibővített skill időtartam - lehetne 5-10 perces egy aktiválós képesség , ha a játékmenetet elrontaná akkor esetleg a buff csak önmagán legyen bővítve.

Egy a végére , nem teljesen stabil/azonnal a szerver reakcióideje , sokszor tapasztalok csúszásokat , "opció-beragadásokat".pl.:
- Futok a városban , megállok , eldobok valamit és 2 méterre tőlem dobja el , amerről jöttem
- Chaoshoz nem lehet csoportba bemenni , kilépek csopiból , továbbra se enged be emiatt , CH váltás kell neki
- Sokszor meg szimplán laggol (a gépem az eléggé combos mai darab , 150/20 as net, kábelen , igazából sosincs baj semmivel , de itt érezni a válaszok közötti különbséget)

Köszi ha olvastátok , ha valami mégis bent van akkor elnézést , nem öltem még túl sok időt bele.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: Adanosz - 2021. január 05. - 02:26:43
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy a SÉ-s piactéren néhány nyerészkedni vágyó ellen legyen egy szűrő beállítva legalább azoknál a tárgyaknál, amik tárgypiacon meg lehet venni SÉ-ért. Nem lenne olyan bonyolult egy szűrést beállítani mondjuk, hogy ha a tárgypiac feletti áron akarja kitenni, akkor felugrana egy szöveg, hogy "Túl sokat kérsz ezért a tárgyért"... Ha ez be lenne vezetve, akkor nem történne meg az, hogy egy Sárkányívó jogardarabot, amit 2200 SÉ-ért lehet venni tárgypiacon, azt 2300-ért vagy 10 darabot 25000-ért kínáljanak. Ami még elképesztőbb volt az a Kígyófarok+ 200SÉ helyett 45000SÉ-ért kínálja valaki...
Persze aki ezeknek bedől az ostoba, de sose tudhatni éppen ki gondolja tudatlanul vagy kezdőként, hogy az egy jó ár érte... A játékosok védelmében szerintem ez nem lenne hátrány, vagy kirívó esetekben akár szankcionálni is lehetne.

Pár bizonyíték:
Sárkányhívó:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=628Miezaz_r.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=826Miezaz_r3.jpg
Kígyófarok+
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=492Miezaz_r2.jpg
Bónusz nyerészkedés országalmával:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=979miezaz_r4.png
Cím: Re:Javaslatok
Írta: GayBoy - 2021. augusztus 14. - 00:35:51
Néhány eventtel kapcsolatban lennének javaslataim.

A kicsiknek szánt 1-120as hordók szerintem túl sok élettel rendelkeznek.

Egy 75-ös szintű karakterrel, minden egyes tárgy duplamobos, még is kb. 8-10 percig ütöm, mire sikerül legyőzni.
Sajnos ez idő alatt sokan odajönnek és elviszik hamarabb és még a droppot is ők kapják. Vannak akik szándékosan ilyenkor letudnak ütni egy csomót, mire egy tényleges kezdő játékos alig birkózik meg 1 darabbal, holott nekünk lett ez kitalálva.

A probléma azzal van persze, hogy az eventet ahhoz igazítottátok, hogy kinek van legalább 20-30 mobos hátasa. Ők meg persze pár ütésből megcsinálják az egészet. Simán átteszik egy kis karakterre a mobos hátasokat és pl. ninjaként 5-10 másodperc alatt elintézik. A ninják köpése egyébként is irreálisan magas, ezt láttam hogy mások is kifogásolják, mind pvp, mind pvm téren egy jókora nerf kellene erre a képességre. A játékegyensúly így nem kicsit a ninják felé konvergál. Nem hiába minden második karakter kb. ninja.

Szerintem egységesen kb. egy 90-es meteorkő életerejével kellene rendelkeznie a 120 alatti hordóknak, így azok akik csak szimplán mobos szettben vannak, de nincs egyetlen mobos hátasuk még ők is letudnák ütni 20-40 mp alatt.
Persze ez még inkább felgyorsítaná azokat, akik egyébként is hamar ütik le, de szerintem mégis több esélyünk lenne többet leütni és azokat ténylegesen mi ütjük le, nem pedig valaki ellopja.
Esetleg a láda droppon is lehetne akkor változtatni, hogy nekünk kicsiknek érje meg és ne akarjon egy 300as szintű átpakolni minden mobos hátast egy kis karakterére.
A ládában lehetnének 75-ös fegyverek +9, 66-os vértek+9, mester sisakok+6, mester ékszerek+6, 10 db farok+, 10 ambró, 10 rúd stb. Valahogy kb 20-30 rúd értéke legyen a legjobb droppnak, így kilehetne őket zavarni onnan.

Szerintem a 120-190es hordóknál is fennál a helyzet, szerintem aki full dmobos minó szettben van, vagy full dmobos naga szettben azok között akkora hatalmas különbség nem lesz, ott is a hátasok fognak számítani. Persze ezeken a szinteken már van értelmesebb farmolási lehetőség és a 600-1500 rúd értékű hátasokat könnyebben kitudják farmolni, mint egy kezdő.


Egy másik javaslat a boss eventtel kapcsolatos. Tudjátok ez is 1-120-as szintre lett tervezve, de azt is tudjuk, hogy a 90 feletti bossok exponenciális mértékben erősebbek, mint az az alattiak. Elméletileg ez csak a Kaszás Isten 120-ig.

A probéma azzal van, hogy rengetegen leütik a 50-es, 60-as, stb. bossokat 100-120-as szinten.
Természetesen dropp egyáltalán nincs ilyenkor, de elveszik a kicsiktől is a lehetőséget.

Javaslatom az lenne, hogy először is az így megidézett bossok 100%-al adjanak ládát, amíg a játékos szintje csak max. 10-el több. Ezt azért mondom, mert állítólag vannak olyan kis bossok, amiket ha leölünk egyből újra spawnolnak és ezért nincs ládadropp fixen. Nos ez pl. a Kilencfarkúnál nincs így. a 6 ch-n leöltem őt többször, 1x se kaptam ládát de nem is spawnolt vissza.

Jelenleg még a Kaszás is a démontoronyban ő sem dob ládát, pedig őt még ch váltásokkal se lehet farmolni, muszáj a kb. fix 1 órás runt levinni. 5. szinten fix 15-18 perc alatt tudod megcsinálni a feladatot, mert a mobok körönként nagyon soká spawnolnak, a 7. szinten meg nagyon kicsi az esélye a jó térkép nyitásának, így bizony megvan az akár 1 óra és emiatt fix dropp kéne legyen.

Amikor event van, ők dobhatnának szerintem fixen ládát, hiszen nem minden nap van ilyen event.

Viszont ne map1-en legyen, hanem mondjuk event mapon s engedjétek be csak a 85 és az alatti emberkéket.

A Kaszás Istent átlehetne tenni a 85-150-es szint közé. A lényeg-e az lenne ennek, hogy megcsinálni azt, hogy lekorlátozzátok az event map-re a belépést és több kategóriát csináltok.
Jelenleg ugye van az 1-120, majd a 120-190 és gondolom 190-300, de kis szinten órási a különbség egy 50-es és egy 75-ös között is, amennyiben az farmos, sima mobos kari, vagy kezdő.
Maradhat persze így is ahogy van jelenleg, tehát 1-120-ig, de valahogy büntessétek meg akkor a játékosokat akiknek a szintjük legalább 10-el nagyobb, mint az adott boss de mégis ütik.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: nina66 - 2021. szeptember 26. - 23:14:07
Sziasztok. Nekem az a javaslatom lenne, hogy új kosztümöket és hajakat betenni a játékba. Minden szerveren szerettem őket. Úgy is jó lenne ha, csak sé-ért lehetne őket, megvenni. Minden szerveren imádtam őket gyűjteni. :)
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2022. augusztus 29. - 21:44:06
Sziasztok!!!

PvP event, maximális megengedett kaszt védelemre való javaslat.
Kis szintű: 81% kaszt védelem.
Közepes szintű: 86% kaszt védelem.
Nagy szintű 91% kaszt védelem.

Többi változatlan maradhat. Erre azért lenne szükség, ne ütögetős 3-8 perces meccsek legyenek.
Persze, így számitanak majd az optok, fejfedők, ékszerek illetve a karateren lévő küldetések is.
Cím: Re:Javaslatok
Írta: kisric05 - 2022. augusztus 30. - 18:50:13
Sziasztok!!!

PvP event, maximális megengedett kaszt védelemre való javaslat.
Kis szintű: 81% kaszt védelem.
Közepes szintű: 86% kaszt védelem.
Nagy szintű 91% kaszt védelem.

Többi változatlan maradhat. Erre azért lenne szükség, ne ütögetős 3-8 perces meccsek legyenek.
Persze, így számitanak majd az optok, fejfedők, ékszerek illetve a karateren lévő küldetések is.

Szia kisric05 (aka Jerycho)!

Muszáj hozzáírnom ehhez a kommentedhez, mert helyenként elég hülyeséget állítottál. Amióta lekorlározták az elin sisakot 255-ös szintre és javítva lett a biosz küldi is, az hogy 8 perces pvpt vívnának az emberek, kis és közepes szinten abszolút nem így van, nagy szinten is max a gyógy sámánoknál van ez kúrálás miatt (na meg persze az előző vegyes eventen az a bizonyos kivételes eset). Jelenleg is számítanak az optok, fejfedők, ékszerek és a küldetések is, sőt most még jobban, mint régen, a bugfixek miatt. A játékban nem véletlen van bent ennyi kaszt def, amennyit beraktak, amit a team és a teszterek nyilván sokáig tesztelték, mielőtt berakták volna live szerverre, de ez nem egy war event, ahol az nyer aki kivág egy skillből, itt az a lényeg, hogy 1vs1-be hogy használod a karit (ezalatt értem combózást ütés skill halak megfelelő használatát). Nagyon egyszerű a dolog: ha kikapsz akkor valószínűleg rosszabb vagy, mint az ellenfeled, mind karihasználatban, mind optok terén, és nem azon kell hüppögni, hogy max kaszt def van és nem ér semmit az opt, mert ha kicsit is hozzáértő lennél (ami azt hittem vagy, úgy emlékszem te nyertél is pvp eventet anno), akkor tudnád hogy kb max szinten számítanak a legjobban az optok és cuccok, az összes 3 kategória közül. Az a javaslatom számodra, ha skillekkel akarsz csapkodni pvpben akkor menj kis kategóriában, ott bőven sebeznek már a skillek. Ez a szerény véleményem e javaslatodhoz, mondván úgy, hogy én minden kategóriát kiteszteltem már, köszönöm a figyelmet.

Tényleg amúgy, hova tűnt a karaktered a ranglistáról?

Szia James!!

Te kitesztelted mind3 kategóriát ez okés, Én meg megnyertem mind3 kategóriát, ez a külömbség köztünk.
Nagyon élvezetes lehet a nagyszinten, mikor 400 ütés/ skill meg 0. Optok? Rúna? Biosz? nem számit semmit se, 100% kaszt defnél semmi se számit már. Biztos élvezetes lehet ha van megfelelő mennyiségű hátasod a leltáradba, akkor úgyan annyit sebzel egy 92 fegyóval mint egy elinel. És akkor ez neked okés? hát legyen.
Közepes szinten is majdnem úgyan ez a felállás. kb 90%-ba.
Kis szintnél azért sebez a skill, ebbe igazad van. Ebbe számit még az optok, de itt is sok már az összeverbuválható kaszt def. Persze ha nyári sapit nem lehetne használni, akkor más tészta lenne. Szint úgy közepes kategóriába is.

Ui: Lehet kitöröltem, lehet banon vagyok. Kitudja. Az a lényeg ranglistán nem vagyok és még is foglalt a nevem.  ;) ;) ;D ;D
Egyszerűen meguntam ezt a sok hülyeséget, de valamilyen szinten itt vagyok még.