Mt2Mester - Fórum

Általános => Segítség & kérdések => A témát indította: Signo - 2020. január 21. - 06:50:46

Cím: Szörny elleni erő.
Írta: Signo - 2020. január 21. - 06:50:46
Sziasztok!

Örülnék neki ha valaki aki egy kicsit jobban belelát ebbe a szerverbe "felhomályosítana" egy cseppet...
A minap felfigyeltem egy érdekes és egyben bosszantó kis jelenségre. Történt ugyanis ,hogy mióta birodalmat váltottunk a párommal kissé megsokszoródtak az afférjaink a "vérpistikékkel" így elérkezettnek láttam az időt arra hogy gyártsak egy pvp fegyvert.
Sikerült egy egész jó kis Isteni kardot forgatnom magamnak...; 53 ÁK ,-24 KK ,10 állat elleni ,8 méreg ,8 ügyesség / 50 támadó ,5 erő a 6.7. ben és kasztos kövek harcos ,ninja ,sura ellen.

Namármost... Csak kíváncsiságból kipróbáltam mobok ellen is (naga palotában) és akkor csúszott fel a szemöldököm a fejem tetejére.... Hogy van az ,hogy egy full pvp fegyver gyakorlatilag majdnem ugyanakkorát sebez mint egy olyan ami full mobos??? PVM -ben.... Kifejtem.
Van egy mino kardom is. 50 ÁK ,-19 KK ,8 erő ,8 ügyesség ,10 kritikál / 10 szörny ,50 támadó a 6.7. ben. Természetesen mobos kövekkel ,szörny ,kritikál ,átható....

A Mino karddal ,mindenféle prémium cucc meg csont nélkül ütök a kígyókra 94-96 ezret.. A pvp fegyverrel amin egy deka szörny elleni sincs ütök 91-93 ezret.. Ez hogy működik??? Ez komoly? 3k sebzéskülönbség úgy ,hogy gyakorlatilag a két fegyver értékei közel azonosak csak az egyik -100% szörny ellenivel rendelkezik... (A minon; 60 a kardon alapból + 30 a kő + 10 a 6.7.-ben) Van egy olyan sanda gyanúm ,hogyha pattintanék bele mobos köveket és beforgatnám dupla mobosra az isteni kardot akkor még nagyobbat is csapnék vele....
Ez azért vicces mert ha ez így működik akkor mi a bánatért csináltam/csináljunk meg több száz runt a mobos szettért és minek gyűjtögettük össze a hátasokat?  Ennyire elenyésző a szörny elleni erő??? A mino szett ha jól emlékszem összesen ad 400% szörny ellenit ,tehát aki full pvp ben áll neki a nagának az kb 12k val üt kevesebbet mint az aki full minoban van...???
Valaki legyen oly jó és fejtse már ki nekem ,hogy működik ez mert ez most kiverte a biztosítékot nálam..

Előre is köszi. :)