Mt2Mester - Fórum

Tudnivalók => Eventek => A témát indította: Edwil - 2021. augusztus 11. - 11:29:53

Cím: Meteor Event - 2021
Írta: Edwil - 2021. augusztus 11. - 11:29:53
Meteorkő event - 2021

A kvóta leadásáig minden szintednek megfelelő mob dobhat Meteor darabot 70-es szint felett(kereskedni lehet vele).

Gyűjts össze minél többet belőle és add le a saját birodalmad Map1-én található Meteornak!

Minden birodalomnak közös kvótája van. Így egységesen kell összefogni a birodalmak köztik egyezményeknek köszönhetően. Ha a kvótát eléritek, akkor felvehető a Meteor Láda 1x, egészen a kvóta végéig!

Meteor láda tartalma lehet:


A kvóta leadása után, több Meteor darab nem fog esni! Ezek után Meteor szilánk eső kezdődik, egészen a Kvóta végéig hasonlóan a Meteor Darabokhoz. (70-es szint fölött!). A Meteor Szilánk eső alatt, 100 darab Meteor Szilánk beváltható 1db Tűzgömb ládára, akár többször is egymás után!

Tűzgömb ládából nyithatsz:


Ha nem sikerül elérni a napi kvótát, akkor senki nem kap meteor ládát, és Meteor Szilánk sem fog esni, hiába adtál le te magad 1000 db meteor darabot (konklúzió: csapatmunkára mindenképp szükség van)!

A kvóta elérése esetén birodalmad minden játékosa megkapja a meteor ládát, de a kvóta egy megadott időpontig tart, és ehhez van kötve a meteor ládák felvételének határideje is!
 
Tehát: nem elég elérned a kvótát, még időben is kell legyél, mert a meteor ládát csak addig veheted fel, utána elbukod (konklúzió: ne bízz semmit a véletlenre, még idejekorán gyűjtse össze birodalmad a meghatározott meteor darab kvótát, hogy legyen időd a ládát is felvenni)!