Mt2Mester - Fórum

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: 1 ... 8 9 [10]
91
Hibák és javaslatok / Re:Hibabejelentő
« Utolsó üzenet: írta Signo Dátum 2021. június 21. - 09:09:26 »
Ezzel a problémával azért nem foglalkoznak mert értelmetlen. Mondom ezt úgy ,hogy testi warrival játszom én is... Szinte semmit nem nyernél vele mégha valahogy sikerülne is megcsinálni (ez a jelenség az összes metin szerveren fenn áll ,még a GF szervereken is) ugyanis az átváltozás P szinten 35 percig tart ,a két "aura" ami amúgy mámor és aura pedíg cirka 2 percig. Több mint fél óráig ígyis-úgyis skillek nélkül maradsz hacsak nem pocsékolod a gömböket és változol be 2 percenként ami valljuk be nem túl költséghatékony megoldás.

Mégvalami ,az említett jelenség amúgy nem csak a warriornál ,hanem a kardsuráknál is pont ugyanúgy megfigyelhető. Tehát ha változol valamiért akkor ne használj skilleket mert semmi értelme ,legfeljebb buffot. :) Egyébként a sebzés csökkenés a skillek lejárta után csak addíg tart amég nem logolsz vagy teleportálsz egyet ,vagy az adott runon átkerülsz egy következő szintre töltőképernyővel. Ezt követően kiegyenlítődik illetve normalizálódik a sebzés. Ezt csak azért írtam le ,hogy teljes legyen a "diagnózis" ha valaki mégis javítani akarná ezt a bugot bár véleményem szerint egyszerűbb lenne azt megírni ,hogy az átváltozás pillanatában az említett skilleket úgy ahogy van ki is kapcsolja a "gömb" és akkor probléma megoldva. Dispell effekt. :)

Arra hogy mi értelme annak a 2 skillnek meg az a válasz ,hogy átváltozásnál semmi. Ahogyan egyik skillnek sincs! Egyenlőtlenség? Semmilyen skillt nem tud használni egyik kaszt sem amikor épp át van változva, ez alól kivételt képeznek a fenntartható skillek ami egy kiskapu és azokat is csak átváltozás előtt lehet feltenni ,utána vajon miért nem? A sámán sem tudja saját magát buffolni ha épp át van változva...
Vagy mire gondoltál egyenlőtlenséggel? Melyik kaszt tud bármilyen skillel élni átváltozás alatt ,mert tudtommal egyik sem... A kard surák pengéje meg pont ugyanúgy minuszba vágja a sebzést ha lejár mint a warri aurája ,szóval nem értem mire gondoltál vagy hol az egyenlőtlenség..

Amúgy meg nincs ezzel semmi baj ,az összes kaszt közül a warrinak van a legnagyobb sebzése átváltozva a kétkezes fegyverek miatt és itt nincs különbség a mentál és a testi között. A baj inkább azzal van ,hogy egy ninja cirka 10x akkorát tud köpni mint amekkorát egy warri tud ütni átváltozva és az új biológus küldikkel kaptak még mágikus sebzést...
Na ha valami akkor ez az egyenlőtlenség!
Nagyobb szintű runokon is simán kiköpik a metineket meg a bossokat 1 max 2 köpésből...
A warri átváltozva nem tud olyan gyorsan runt csinálni mint egy ninja főleg úgy ,hogy a runok 90%-a abból áll ,hogy üss le 30-40 metint aztán egy bosst... De ha esetleg tele egy terem mobbal mert "ölj le X számú mobot mielőtt megjelenik a boss" a feladat ,akkor is kepesek csak szimplán köpéssel kipucolni a termet.. Még egy földi halandó csak korlátozott számú mobot képes sebezni egy skillel (5-6 darabot) addíg ők az összeset! Iszonyat nagy a rádiusza ,a sebzése és a sebezhető mobok száma is a köpésnek... Ez az inkorrekt! Szerintem inkább ezzel kellene kezdeni valamit de ez az én szubjektív véleményem. :)
92
Hibák és javaslatok / Re:Hibabejelentő
« Utolsó üzenet: írta Moonfighter Dátum 2021. június 20. - 19:11:47 »
Sziasztok!
 Egy régi tagtól, és egy GM-is megerősítette hogy warinak a két "aurát"felvéve és ugy beváltozva, tegyük fel, van +200k ütése, de amint lemegy az aura ( kb 2 perc) az alap ütéshez képest -300k lesz a támadásom. Ez 500k differencia az aura miatt.

Azt a tanácsot kaptam, ne vegyem fel az aurákat, és ugy változzam... De igazából, akkor mi értelme van annak a két skillemnek? Így nagyon romlik a játékélmény, a karaktert sem tudom kihasználni. És sé, pénz idő energia... minden bele van ölve de a bug nagyon kellemetlen. Mások is tudnak erről a problémáról. Esetlegesen ezt a VÁLTOZÁST UGY hogy az aurát is tudjam használni, lehetésges hogy javítani tudjátok a közel jövőben?

Ismételem, nem csak nálam hiba, hanem az egész kasztnál. és így nagyon egyenlőtlenné teszi a játékot.
93
[WIKI] - Ismertetők / [WIKI] A rangpontokról
« Utolsó üzenet: írta m2mfiok58 Dátum 2021. június 18. - 13:59:41 »
FIGYELEM!
A rangpontokról mindent!


•   A rang alapján lehet a játékosokat rossz és jó kategóriába sorolni. Az aktuális rangpontunkat akkor láthatjuk, ha a karakterlapon a nevünkre visszük a kurzort. A megölt szörnyek után is jár rangpont, de az eltelt időtől is növekszik (például horgászás közben, vagy ha éppen "bolt" a játékos). A gyorsabb növelés érdekében használhatjuk a bölcs császár kesztyűjét, amivel a megölt szörnyekért járó rangpont duplázódik, illetve a bölcs császár szimbólumát, amivel az eltelt időért járó pontszámok duplázódnak meg.
•   Rangpontot a legkönnyebben úgy lehet veszíteni, hogy a játék opcióknál a pvp módot "szabad" módba tesszük, és a saját birodalmunk lakóit öljük meg. Természetesen párbajban nem vonódik le pont.
•   Az 50-es szinttől a negatív rangú játékos ha meghal, akkor el tud veszíteni tárgyakat. Ezt a Lucy gyűrűje nevű tárggyal lehet küszöbölni, Ennek viselésekor ha megölik az 50 fölötti, negatív rangú játékost, akkor ezt fogja eldobni, nem más saját tárgyát...
•   A zen-babbal 500 pontot javíthatunk a rangunkon (jobb klikkel aktivál). Csak negatív rangnál működik, -500 és 0 pont között pedig nullára rakja a rangot.

Rangvesztés csoport miatt

•   Ha csoportban (partyban) fejlődik több játékos, és az egyikük "szabad" módban megöl valakit, akkor a csoport összes tagjának romlani fog a rangja! Ügyeljünk rá, hogy ilyenkor ne kössünk bele senkibe, mert másoknak is árthatunk vele, illetve ha a csoportunk egyik tagja elkezd rosszalkodni, akkor szóljunk rá, vagy lépjünk ki a csoportból, ha nem akarunk miatta rangpontot veszíteni.

A rangok



Hogy miért legyen pozitív rangpontunk?



Miért ne legyen negatív?

•   50-es szinttől a negatív rangúak a következőképpen veszíthetnek tárgyat halál esetén:
•   Ha Lucy gyűrűje bent van, akkor az fog kiesni a tárgyaink helyett, illetve a menekült köpennyel elrejthetjük a negatív rangunkat.
Rang   Tárgyvesztés esélye   Elveszíthető tárgyak száma   Felszerelt tárgy vesztésének esélye   Elveszíthető felszerelt tárgy



Tippek rangnövelésre

•   Egyértelműen a semleges területen való mobok ölése növeli a legjobban, de pár dologra nem árt figyelni. Egyrészt itt is figyelembe kell venni a mobok és a karakter szintjét. Ha 10-nél nagyobb a különbség, akkor hiába a kesztyű, nem fog rangot növelni! Kb 68-as szintig érdemes a DT-be menni, hisz addigra sokat bír a karakter az ottani moboktól, ezért a kesztyű sokat dob a dolgon, így csak az első három emelet között kell ingázni és viszonylag hamar semleges lehet a rang. 68 fölött az SD2-ben vagy Lungsam végében érdemesebb próbálkozni a kesztyűs megoldással. 90-es szinten Holtak földjén is elég jól kapjuk már ezeket a rangpontokat, de 110-es szint elérése után SD3-ban a rangpont gyűjtés jelentősen megnövekszik.

•   40-es szint alatt ugyebár nem lehet dt-be menni, de tárgyat veszíteni sem (hiszen az csak 50-es szinttől él). Ilyenkor a legegyszerűbb kirakni egy semleges területre és otthagyni éjszakára, esetleg amíg az ember iskolában van vagy dolgozik. Este 10-től másnap délután négyig egy elhasznált 4 órás szimbólummal akár 8000 rangpontot is közeledhet nulla felé.
•   A semleges területeken gyorsabban nő a rang, ezért a szimbólumot érdemesebb ilyen helyeken használni. Például ha az ember tudja, hogy van egy pár órás dolga, akkor kipakol mindent a raktárba (MINDENT!) és mondjuk kiáll sivatagba egy szimbólummal és egy köpennyel. 4 óra alatt 2880 ponttal nő így a rang, ami nem elhanyagolható. A nagyobb szinteken SD3-SD4, vagy rubin runon  a rangpontokat nagyon gyorsan vissza lehet húzni Mínuszból, ezt közel 2-3 óra alatt.

•   Érdemes odafigyelni, hogy negatív rang esetén 50 fölött az itt felsorolt tárgyak a karakternél legyenek, mert váratlan helyzet következtében is szükség lehet rájuk.

94
[WIKI] - Ismertetők / [WIKI] A kohózásról
« Utolsó üzenet: írta m2mfiok58 Dátum 2021. június 18. - 13:36:02 »
FIGYELEM!
Itt mindent megtalálhattok az ékszerek kohózásáról! Viszont ebben a topicban csak a főbb nagyobb szintű ékszerek kohózását láthatjátok, a kisebb szintű ékszerek csak megemlítést kapnak.


Rengetek ékszerbe lehet kohót használni, ezek plussz bónuszt adnak a felszereléseinknek.
Ezek által erősebbé válhatunk, de VIGYÁZAT! Ezek a kohók lejárósak, és amint lejárnak, lehet újat tenni a helyükre.
Ezeket a kohókat 90-es szinten tudod megvenni Holtak földjén tudod megvenni.
Holtak földjére a belépés Beatrice-nál lehetséges.



Minden birodalomnak saját kis városkája van, ahol ezeket a kohókat meg tudjuk venni!
 


A kohókat a következő NPC-nél tudjátok megvenni! (Mágikus bolt)


 
A bolt tartalmazza a játékban elérhető összes kohót, ezek 120 Millió Yang-ba kerülnek.



Az ékszerekbe foglalatot kell helyezni, ezt a Gyémánt  segítségével tudjuk elhelyezni.
A hozzáadás sikeressége nem 100%, ezért lehet, hogy több gyémántot kell vennünk!
Ha a hozzáadás sikeres volt, akkor üres fogalatokat kapunk az ékszereinkbe!



Minden ékszernek egyedi Kohója van.
A következő ékszereket lehet kohózni!
-Fülbevaló, Nyaklánc, Karkötő.
VISZONT! Vannak ékszerek amiket nem lehet kohózni! (Ezek az Isteni ékszerek)


Minotaurusz ékszerek:

Itt jelenleg csak a nyaklánc kohózható. Ez pedig a következőképp:
 


Naga ékszerek:

Mindegyik ékszer kohózható. A következőképp:



Démoni Hatalom/ Sárkány Hatalom ékszerek:

Mindegyik ékszer kohózható. Ezek a következőképp:




 


Sefra fülbevaló:


 
A sefra fülbevalót a bufferek használják, ide aranyat lehet tenni, és ez + INT- pontot ad!

A kis szintű ékszekerek kohózása teljesen egyértelmű.
Pl:  Az ébenfába ébenfát, a mennyei könny ékszerekbe mennyei könnyet lehet csak rakni..

95
Küldetések / Új Elvarázsolt királyerdő küldetések
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. június 16. - 13:37:28 »
A küldetések bónuszai/jutalmai még nem véglegesek! Amint elérhető lesz a frissítés tájékoztatunk titeket!

Elvarázsolt királyerdő:
 
Ha beteleportálsz a pályára, az „M” billentyű megnyitásával megnyitod a nagy térképet. Ezután a látni fogsz egy zöld kis négyzetet a térkép közepén. Ott találod meg Dean-t, aki a feladatokat adja.
 
 
Fő Feladatok:

A nap hőse:
 
  • Ölj meg 400 db Elvarázsolt gombát!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért: 15% szörnyek elleni erő
  • Felvehető: 200-as szinten

A Pokol útja:
 
  • Ölj meg 100 db Gyilkos fa királyfit!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért: +10.000 TP
  • Felvehető: 220-as szinten

Csald csapdába az ördögöt:
 
  • Ölj meg 100 db Gyilkos Mutánst!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért: 10% varázs seb. fixen, továbbá VÁLASZTHATÓ 1X: 20ügy vagy 10 erő vagy 20int.
  • Felvehető: 240-es szinten

 
Nasfary közeleg:
 
  • Ölj meg 100 db Nasfary BOSS-t!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért: +5% Krit és Átható Találati esély, +5% szörnyek elleni erő, továbbá választható egy darab 5% bizonyos kaszt elleni védelem.
  • Felvehető: 250-as szinten



Mellék feladatok:
A pokol mészárosa:
 
  • Ölj meg 100.000 szörnyet a térképen!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért:  Választható 1x: 10% Harcos elleni erő  vagy 10% Ninja elleni erő vagy 10% Sura elleni erő vagy 10% Sámánok elleni erő
  • Felvehető: 200-as szinten

Kutatás előkészítése:
 
  • Ölj meg 20.000 szörnyet a térképen!
  • Jutalmad a küldetés teljesítéséért: Leviathan áldás
  • Felvehető: 200-as szinten

96
Mountok / [WIKI] Nagy Mount Összesítő 2021
« Utolsó üzenet: írta m2mfiok58 Dátum 2021. június 09. - 12:57:20 »
FIGYELEM!
Ez a legújabb mount összesítő! A játékban elérhető összes mount szerepel benne. Ezek külön csoportosítva is vannak.
Néhány mount neve több helyen is szerepel, ez függ attól is, hogy tovább fejleszthető-e, valamint jó-e pvm/pvp részre.

Somar
                     
 
 
+20% átható találat                                                               
 
Kereskedhető!
 


  
Dromedár
 
                
 
+12% szörnyek elleni erő                                                             
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Páncélos Raptor
 
     
 
+16% szörnyek elleni erő                                                       
 
Nem kereskedhető!
 


Zöld Chaos
 
              
 
+20% exp bónusz
 
+10% kritikus találat                                               
 
+30% TP reg.
 
+17% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 

Vörös Chaos
 
            
 
+20% méreg ellenállás
 
+20% készség kár
 
+10% átható találat
 
+10% félemberek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 
 

Jég Főnix
 
                 
 
+30% szörnyek elleni erő                                                             
 
Kereskedhető!
 

 
 

Tűz Főnix
 
                  
 
+30% félemberek elleni erő                                         
 
Kereskedhető!
 

 
 

Rózsaszín Unikornis
 
 
 
+15% Félemberek elleni erő
 
+10% támadósebesség
 
Kereskedhető!
 

 

Vérvörös Pokol Ló
 
 
 
+10k TP
 
+10% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 
 

Drakman ló
 
 
 
+13% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 


Kék Zalgori földsárkány
 
 
 
+20% félemberek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 
 

Zöld Zalgori földsárkány
 
 
 
+20% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 
 

Páncélos Kék Zalgori Földsárkány
 
 
 
+30% félemberek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 

Páncélos Zöld Zalgori Földsárkány
 

 
+30% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 

Zalgori Sárkányszellem
 
 
 
+30% szörnyek elleni erő
 
+30% félemberek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Leviathan
 
 
 
+10% félemberek elleni erő
 
(Ha rendelkezel a Kerberos hívóval is, +10% szörny elleni erőt és +10.000 TP-t kapsz)
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Selfix Herceg
 
 
 
+10.000TP
 
+20% szörnyek elleni erő
 
(Ha rendelkezel a Gefura herceg hívóval is, +10% félemberek elleni erőt kapsz)
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Kerberos
 
 
 
+20% félemberek elleni erő
 
(Ha rendelkezel a Leviathan hívóval is, +10% szörny elleni erőt és +10.000TP-t kapsz)
 
Nem kereskedhető!
 
Beszerezhető: ITEMSHOP
 
 

Gefura herceg
 
 
 
+20.000 TP.
 
+30% szörnyek elleni erő
 
(Ha rendelkezel a Selfix herceg hívóval is, +10% félemberek elleni erőt kapsz)
 
Nem kereskedhető!

Beszerezhető: ITEMSHOP
 
 

Barna Griff
 
 
 
+11% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 

Szirti Griff
 
 
 
+10% szörny elleni erő
 
Kereskedhető!
 
Beszerezhető: Húsvéti és Karácsonyi event alkalmával
 
 

Arany Griff
 

 
+17% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!


 
 

Sárkányhívó Jogar Zen
 
 
 
Nem ad semmilyen bónuszt!
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Páncélozott Sárkányhívó Jogar Zen
 
 
 
+30% félemberek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 

Sárkányhívó Jogar Dark
 
 
 
Nem ad semmilyen bónuszt!
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Páncélozott Sárkányhívó Jogar Dark
 
 
 
+30% félemberek elleni erő.
 
Nem kereskedhető!
 
 

 

Kratos
 
 
 
+20% TP regeneráció
 
+20% mozgási sebesség
 
+20% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 

 
 

Halloweeni Raptor
 
 
 
+20 támadóérték
 
+10% kasztok elleni erő
 
+15% támadósebesség
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Rózsaszín Sziklapárduc
 
 
 
+14% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 
Beszerezhető: ITEMSHOP
 
 

Csíkos Sziklapárduc
 
 
 
+14% szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 
Beszerezhető: ITEMSHOP
 
 

Sziklapárduc
 
 
 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Dralgor Ló
 

 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Pokol Ló
 

 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Unikornis
 

 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Rudolf
 

 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Varázs Seprű


 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető!
 

 
 

Varázslatos seprű
 

 
+10% kritikus találat
 
+10% átható találat
 
+10% kasztok elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Bunny
 
 
 
+25% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Ille
 
 
 
+20% varázssebesség
 
Kereskedhető!
 

 
 

Rhino
 
 
 
Nem ad bónuszt.
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Páncélos Rhino
 

 
+18% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Urk
 

 
+20% EXP bónusz
 
Kereskedhető!
 

 
 

Kalapos Ló
 
 
 
+30 Támadóérték
 
+10% szörnyek elleni erő
 
Nem kereskedhető!
 

 
 

Adventi Birka
 
 
 
Nem ad bónuszt.
 
Kereskedhető.
 

 
 

Gyilokmadár
 
 
 
+20% kritikus találat
 
Kereskedhető!
 




Fu hívó
 
 
 
Nem ad semmilyen bónuszt.
 
Kereskedhető!
 




Varázslatos Főnix
 
 
 
+40% szörnyek elleni erő
+40% félemberek elleni erő
+100 Támadó érték
+20% esély dupla EXP szerzésre
 
Nem kereskedhető!
 



Zöld Vándor Kacsa
 

 
+5% Szörnyek elleni erő
 
Kereskedhető!
 




Prémium Arany Kacsa
 
 
 
+20% TP regeneráció
+10% Varázssebesség
+30% Szörnyek elleni erő
 
Nem Kereskedhető!
 



Cuerno hívó
 
 
 
+10% Átlagos károk
+8% Méreg Ellenállás
+50 Támadó Érték
 
Nem Kereskedhető!
 




Halloweeni Oroszlán



10% Kritikus Találati Esély
10% Félemberek elleni erő

Nem kereskedhető!





HW Csont Csibe

 

10% Átható Találati Esély
10% Szörnyek elleni erő

Nem kereskedhető!





Páncélozott Szilaj



5% Szörnyek elleni erő
5% TP regeneráció
+30 Támadó érték

Nem kereskedhető!


Fehér Karácsonyi Kobra

 

Megszerezhető: 50 Karácsonyi Pontokért
Bónuszai: +15% Szörnyek elleni erő | +200 Támadó Érték | +10.000 TP
Nem lehet vele kereskedni!
FONTOS! Csak akkor adja meg a bónuszokat, ha a társa, a Jég Kobra is vele van!


Jég Kobra

 

Megszerezhető: Kobra Mágiával
Bónuszai: +15% Félemberek Elleni Erő | +15 Átlag kár ellenállás | +12 Készség kár ellenállás
Nem lehet vele kereskedni!

Kobra Mágia   

Megszerezhető: A Tárgypiacon
A fejlesztésnél legyen a birtokodban 400 Aranyrúd , 1000 Szent Gyertya,
 1 Karácsonyi Fehér Kobra!
Nem lehet vele kereskedni!



Fiatal Rudolf

 

Megszerezhető: Karácsonyi Pontokért
Bónuszai: +15% Szörnyek Elleni Erő | +30% EXP Bónusz
Nem lehet vele kereskedni!


 
Jég Rudolf



Megszerezhető: Karácsonyi Pontokért
Bónuszai: +15% Félemberek Elleni Erő | +10 Átlag Kár
Nem lehet vele kereskedni!



Fehér Bébi Sárkány



Bónuszai: +5% Félemberek elleni erő | +3% Kritikus találati esély | +3% Átható találat esély  | + 5% Nem halottak elleni erő
Nem lehet vele kereskedni!
FONTOS! Külön-külön is megadják a bónuszt!




Fehér Fiatal Sárkány



Bónuszai:  +10% Félemberek elleni erő | +5% Kritikus találati esély | +5% Átható találat esély  | + 10% Nem halottak elleni erő
Nem lehet vele kereskedni!
FONTOS! Külön-külön is megadják abónuszt!



Fehér Páncélos Sárkány

 

Bónuszai:  +15% Félemberek elleni erő | +8% Kritikus találati esély | +8% Átható találat esély  | + 15% Nem halottak elleni erő
Nem lehet vele kereskedni!
FONTOS! Külön-külön is megadják a bónuszt!


Zöld Mágikus Farkas



Bónuszai: +30% Szörnyek Elleni Erő | 20% TP Reg. | 10% Kritikus Találati Esély | +50 Támadóérték
FONTOS! A támadó értéket, csak akkor adja meg, ha a testvére, a Vörös Farkas is vele van!
NEM Kereskedhető!



Vörös Farkas

 

Megszerezhető: Vörös Farkas Mágia
Bónuszai: +30% Félember | 20% Varázs seb. | 10% Átható | +50 Mágikus Támadóérték
Nem lehet vele kereskedni!
FONTOS! A Mágikus támadó értéket, csak akkor adja meg, ha a testvér, a Zöld Farkas is vele van!

Vörös Farkas Mágia   

Megszerezhető: A Tárgypiacon/Denevér Ládából
A fejlesztésnél legyen a birtokodban Zöld Farkas, 50 nyalóka, 200 rúd!

Kereskedhető!


Kupidó Indái


 
Megszerezhető: Tárgypiacon, kis eséllyel Valentina Ládájából
Bónuszai: +10.000 TP | 10% Varázs Sebesség | +20% EXP Bónusz
Kereskedhető!


Halacskák


 
Zöld Halacska

Bónuszok:
- 10.000 TP
- 10% Szörnyek Elleni Erő
- 10% Félemberek Elleni erő
- 5% Támadó Sebesség

Megszerezhető: A Zöld Horgásztól INGYEN!



Lila Halacska

Bónuszok:
- 20.000 TP
- 20% Szörnyek Elleni Erő
- 20% Félemberek Elleni erő
- 10% Támadó Sebesség

Kék Halacska

Bónuszok:
- 30.000 TP
- 30% Szörnyek Elleni Erő
- 30% Félemberek Elleni erő
- 20% Támadó Sebesség
- 20% EXP


Húsvéti Kakas   1. Szint | Mindig a legnagyobb szintű bónuszt kapod meg! | | Bónuszai: | 10.000 TP | 4% Méreg ellenállás| |   Nem lehet vele kereskedni!

 




Húsvéti Kakas   2. Szint | Mindig a legnagyobb szintű bónuszt kapod meg! | | Bónuszai: | 15.000 TP | 8% Méreg ellenállás| 10% Félemberek Elleni erő| |   Nem lehet vele kereskedni!
 




Húsvéti Kakas   3. Szint | Mindig a legnagyobb szintű bónuszt kapod meg! | | Bónuszai: | 20.000 TP | 12% Méreg ellenállás| 15% Félemberek Elleni erő | +9%Krit/átható találati esély| |   Nem lehet vele kereskedni!
 



Húsvéti Csibe  kinézete/bónuszai:
 


Bónuszai:
+ 10.000 MP
+ 1000 KP-KITARTÁS-ZÖLD CSÍK
+ 15% Szörnyek Elleni Erő
+ 10 ÁK (nem írja a játék, de megadja)

!Nem lehet vele kereskedni!

Szivárvány Csikóhal



Bónuszai:
+ 70.000 TP
+ 10% Kritikus Találati Esély
+ 200 Mágikus Támadóérték

Beszerezhető: LIMITÁLT!! Csak különleges alkalmakkor az Item-Shopból!

!Nem lehet vele kereskedni!



Jég Kardfogú Tigris 1. szint



Bónuszai:
+ 10% Esély Kritikus Találatra

!Nem lehet vele kereskedni!


Jég Kardfogú Tigris 2. szint



Bónuszai:
+ 10% Esély Kritikus Találatra
+ 25% Szörnyek elleni erő

NEM lehet vele kereskedni!


Jég Kardfogú Tigris 3. szint



Bónuszai:
+ 10% Esély Kritikus Találatra
+ 10% Mérgezési Esély
+ 25% Szörnyek elleni erő
+ 1000 KP

FONTOS! Mindíg csak a legnagyobb szintű bónuszt adja meg! Tehát hiába van nálad mind a 3, akkor is csak a legnagyobb bónuszait fogja megadni!
NEM lehet vele kereskedni!



Vörös Kardfogú Tigris 1. szint



Bónuszai:
+ 10% Varázs sebesség

!Nem lehet vele kereskedni!


Vörös Kardfogú Tigris 2. szint



Bónuszai:
+ 10% Varázs sebesség
+ 15% Félemberek elleni erő

NEM lehet vele kereskedni!


Vörös Kardfogú Tigris 3. szint



Bónuszai:
+ 10% Varázs sebesség
+ 15% Félemberek elleni erő
+ 100 Támadóérték

NEM lehet vele kereskedni!

















Ládából nyitható mountok:

Somar(Meteor láda, Pünkösdi láda,)

Gyilokmadár(Meteor láda, Pünkösdi láda)

Zöld Chaos(Prémium Chaos láda)

Vérvörös Chaos(Prémium Chaos láda)

Jégfőnix(Prémium Chaos láda)

Tűzfőnix(Prémium Chaos láda)

Rózsaszín Unikornis(Kentaur láda)

Vérvörös Pokol Ló(Kentaur láda)

Drakman Ló(Vadiúj OX láda)

Kék/Zöld Zalgori F.Sárkány(Fehér Sárkány láda,Tűzgömb Láda)

Bunny(Nelly NPC-nél 500 Hímes tojásért)

Szirti Griff(Nelly NPC-nél 500 Hímes tojásért)

Kratos(Halloweeni Pók láda)

Dralgor ló(Fejlnélküli Lovas ládája)

Varázs Seprű(Fejlnélküli Lovas ládája)

Fu Hívó(Fejlnélküli Lovas ládája)

Pokol Ló(Elkárhozott láda, Vadiúj OX láda, Mutáns láda, Fakirályfi láda, Aukciós ház vezető, Sivatagi teknős láda , Kaszásisten láda)

Unikornis(Elkárhozott láda, Vadiúj OX láda, Mutáns láda, Fakirályfi láda, Aukciós ház vezető, Sivatagi teknős láda , Kaszásisten láda)

Rudolf(Kék Ajándékdoboz)

Urk(Meteor láda)

Zöld Vándor Kacsa(Húsvéti tojás csomagából)

Halloweeni Oroszlán(HW Királyfi Sírja)

HW Csont Csibe(HW Királyfi Sírja)


Fejleszthető mountok:


Zöld Zalgori Földsárkány->PáncélosZ.F.sárkány


Szükséges:

-5 SárkányHívó Jogar Darab


PáncélosZ.F.sárkány->Zalgori Sárkányszellem


Szükséges:

-10 Sárkányhívó Jogar Darab

Ez a 3 Mount külön is megadja a bónuszait.



Kék Zalgori Földsárkány:->PáncélosKék F.sárkány


Szükséges:

-5 SárkányHívó Jogar Darab


Varázsfőnix:


Szükséges hozzá:

-Tűzfőnix
-Jégfőnix
-Főnix mágia
-20 SárkányHívó Jogar Darab
-400 Rúd


Szirti Griff->Barna Griff


Szükséges:

-5 SárkányHívó Jogar Darab



Barna Griff-> Arany Griff


Szükséges:

-3 SárkányHívó Jogar Darab

Ez a 3 Mount külön külön is megadja a bónuszait.



Bébi Fehér Sárki->Fehér Fiatal Sárki


Szükséges:


-25 Yoon-Ryoong talizmánja
-25 Xio-Yong talizmánja
-25 Ee-Ryoong talizmánja
-5db Sárkány Páncél Áldás


Fehér Fiatal Sárki-> F.Páncélos Sárki


Szükséges:

-50 Yoon-Ryoong talizmánja
-50 Xio-Yong talizmánja
-50 Ee-Ryoong talizmánja
-3 db Sárkány Gyémánt

Ez a 3 Mount külön külön is megadja a bónuszait.



Zöld Halacska->Lila Halacska:

Szükséges:


-100 Rúd
-10 Krion
-10 Elvarázsolt Piros Rúnakő
-10 Elvarázsolt Zöld Rúnakő
-10 Elátkozott gyöngy
-10 Elvarázsolt gömb



Lila Halacska->Kék Halacska:


Szükséges:

-200 Rúd
-20 Sárga Elin Agy
-20 Pink Elin Agy
-20 ZöldElin Agy
-30 SárkányHívó Jogar Darab



Húsvéti Kakas:


2. Szinthez Szükséges:

 
-200 Rúd
-15 Húsvéti Kakas taréj
-15 Húsvéti Kakas Szárny
-15 Húsvéti Kakas Toll
-15 Húsvéti Kakas Láb


3. Szinthez szükséges:


-400 Rúd
-20 Húsvéti Kakas taréj
-20 Húsvéti Kakas Szárny
-20 Húsvéti Kakas Toll
-20 Húsvéti Kakas Láb
FONTOS! Mindig csak a legnagyobb szintű bónuszt adják meg! Tehát hiába van meg mind a 3 szintű, csak a legnagyobb számít!


Húsvéti Csibe:


Szükséges:

-Húsvéti Csibe Mágia
-5 Zöld Vándor Kacsa
-70 Yoon-Ryoong talizmánja
-70 Xio-Yong talizmánja
-70 Ee-Ryoong talizmánja
-200 Rúd



Prémium Arany Kacsa:


Szükséges:

Sült Kacsa Mágia

-1 Bunny Hívó
-1 Zöld Vándor Kacsa


Jég Kardfogú Tigris:


2. Szinthez Szükséges:

-35 Yoon-Ryoong talizmánja
-35 Xio-Yong talizmánja
-35 Ee-Ryoong talizmánja
-100 Rúd


3. Szinthez Szükséges:

-50 Opál
-50 Karneol
-50 Topáz
-200 Rúd

FONTOS! Mindig csak a legnagyobb szintű bónuszt adják meg! Tehát hiába van meg mind a 3 szintű, csak a legnagyobb számít!


Vörös Kardfogú Tigris:

2. Szinthez Szükséges:

-50 Szirén Gyöngy
-35 Kristály Gyöngy
-15 Napfény Gyöngy
-100 Rúd


3. Szinthez Szükséges:

-50 Kígyókorona
-50 Kígyótojás
-50 Kígyótülök
-200 Rúd

FONTOS! Mindig csak a legnagyobb szintű bónuszt adják meg! Tehát hiába van meg mind a 3 szintű, csak a legnagyobb számít!


Varázslatos Seprű:

Szükséges:

-Seprű Mágia
-1000 Halloweeni Tök
-4 Varázs Seprű
-200 Rúd
FONTOS! A fejlesztési esélye 90%-os! A fejlesztés lehet sikertelen is!



Vörös Farkas:

Szükséges:

-Vörös Farkas Mágia
-1 Zöld Farkas
-50 nyalóka
-200 Rúd
FONTOS! A Mágikus támadó értéket, csak akkor adja meg, ha a testvér, a Zöld Farkas is vele van!


Zöld Mágikus Farkas:

Szükséges:

-2 Dralgor Hívó
-2 Fu Hívó
-2 Varázs Seprű
-500 Halloweeni Tök
FONTOS! A támadó értéket, csak akkor adja meg, ha a testvére, a Vörös Farkas is vele van!

Páncélos Rhino:

Szükséges:

-Rhino hívó
-3 Sárkányhívó Jogar


Küldetésből megszerezhető mountok:

SárkányHívó Jogar Zen(Sárga)

Megszerezhető:

Fény Harcosai
 -3  Sárkány hívó Jogar Darab



Páncélozott Sárkányhívó Jogar Zen(Sárga)

Szükséges:

-SárkányHívó Jogar Zen

10 -Sárkányhívó Jogar Darab



SárkányHívó Jogar Dark(Fekete)

Megszerezhető:

Sötét Kultusz
-3  Sárkány hívó Jogar Darab



Páncélozott Sárkányhívó Jogar Dark(Fekete)

Szükséges:

-SárkányHívó Jogar Dark
-10 Sárkányhívó Jogar Darab

Leviathan

Beszerezhető:

Az Elvarázsolt királyerdőben a (Szint követelmény: 200)  "Kutatás előkészítés" teljesítését követően.
A küldetés teljesítésekor jutalomnak kapod a Leviathan áldást!
A leviathan Áldás tovább fejleszthető Leviathan Hívóra!

Fejlesztéshez szükséges:

Kék kavics: 30 naga lélekpont (kereskedhető)
Zöld tábla: 20 minotaurusz lélekpont (kereskedhető)

A félemberek elleni erőt a mountok külön is megadják!

Runokról megszerezhető mountok:

Wz Run:

Sziklapárduc: 9 Wz lélekpontért

Mino Run:

Rhino: 36 mino lélekpontért -> Páncélos Rhino
 (Rhino Hívó+3 Sárkányhívó Jogar D.)

Naga Run:

Selfix Herceg: 46 naga lélekpont



         

97
Összesítők / [WIKI] A BOSS-okról mindent
« Utolsó üzenet: írta m2mfiok58 Dátum 2021. június 08. - 21:33:11 »
A Játékban elérhető BOSS-okról itt minden információt megtalálhattok!
FONTOS! Azok a Bossok, amik azonnali spawn idővel rendelkeznek, nem dobnak 100%-al ládát!

Sziklamajom

 

Szint: 30
Megtalálható: Majomkazamata kezdő
Spawn ideje: 15-30 perc
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő

Gyalogló majom



Szint: 43
Megtalálható: Majomkazamata normál
Spawn ideje: 25 perc
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő


Főork



Szint: 50
Megtalálható: Seungryong völgy
Spawn ideje: 120 perc
Hatásos bónusz: Ork elleni erő, Szörnyek elleni erő

Sötét vezető

 

Szint: 54
Megtalálható: Hwang templom
Spawn ideje: 120 perc
Hatásos bónusz: Ezotéria elleni erő, Szörnyek elleni erő


Majom fejedelem



Szint: 55
Megtalálható: Majomkazamata profi
Spawn ideje: 30 perc
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő

Pókkirálynő



Szint: 60
Megtalálható: Pók kazamata 1
Spawn ideje: Azonnal
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Nagy sivatagi teknősbéka



Szint: 67
Megtalálható: Yongbi sivatag
Spawn ideje: 120 perc
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő

Kilencfarkú

 

Szint: 72
Megtalálható: Sohan hegy
Spawn ideje: Szinte azonnali
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Láng király

 

Szint: 73
Megtalálható: Tűzföld
Spawn ideje: 120 perc
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Démon király

 

Szint: 75
Megtalálható: Démon torony - 3. emelet
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Élőholtak elleni erő, Szörnyek elleni erő


Büszke démon király

 

Szint: 75
Megtalálható: Démon torony - 6. emelet
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Élőholtak elleni erő, Szörnyek elleni erő

Sárga tigris szellem

 

Szint: 75
Megtalálható: Hwang templom
Spawn ideje: 120 perc
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Kaszás

 

Szint: 78
Megtalálható: Démon torony 9. szint
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Élőholtak elleni erő, Szörnyek elleni erő


Fekete sárkány

 

Szint: 78
Megtalálható: Elveszett birodalom
Spawn ideje: 4 óra
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Óriás szellem fa

 

Szint: 84
Megtalálható: Vörös erdő
Spawn ideje: Ismeretlen
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő





Thebun Lanue

 

Szint: 91
Megtalálható: Elveszett birodalom (Wu-Zhein runon található pontosan)
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Wu Zhein

 

Szint: 92
Megtalálható: Elveszett birodalom.(Wu-Zhein runon található pontosan.)
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő




Nagy jégboszorkány

 

Szint: 89
Megtalálható: Lélekbarlang
Spawn ideje: 3-8 óra
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Gonosz sárga tigris szellem

 

Szint: 97
Megtalálható: Esetlegesen BOSS event és BOSS invázió alkalmával
Spawn ideje: -
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Kaszás isten

 

Szint: 110
Megtalálható: Holtak földje
Spawn ideje: 5 óra
Hatásos bónusz: Élőholtak elleni erő, Szörnyek elleni erő

Pók király

 

Szint: 125
Megtalálható: Pók kazamata 3 végében
Spawn ideje: 4 óra
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Sárkány hadúr

 

Szint: 130
Megtalálható: Minotaurusz Király erődjében
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg, 1 óránként lehet bemenni hozzá
Hatásos bónusz: Ördög elleni erő, Szörnyek elleni erő

Sötét Pók királynő

 

Szint: 97
Megtalálható: Minotaurusz runon
Spawn ideje: A meteorkövek után jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Elit Kilencfarkú

 

Szint: 97
Megtalálható: Minotaurusz runon
Spawn ideje: A Sötét Pók királynő után jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Kék halál

 

Szint: 97
Megtalálható: Minotaurusz runon
Spawn ideje: Az Elit Kilencfarkú után jelenik meg
Hatásos bónusz: Élőholtak elleni erő, Szörnyek elleni erő


Minotaurusz Király

 

Szint: 130
Megtalálható: Minotaurusz Király erődjében
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg, 3 óránként lehet bemenni hozzá
Hatásos bónusz: Ördög elleni erő, Szörnyek elleni erő

Őrült Minotaurusz Király

 

Szint: 130
Megtalálható: Minotaurusz runon
Spawn ideje: A Kék halál után jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Wildar Tábornok

 

Szint: 170
Megtalálható: Naga királynő palotájában vagy Naga runon
Spawn ideje: 3 óránként egyszer lehet bemenni hozzá (nem naga runra)
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő

Eormenor Parancsnok

 

Szint: 170
Megtalálható: Naga királynő palotájában vagy naga runon
Spawn ideje: 3 óránként egyszer lehet bemenni hozzá (nem naga runra)
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő


Naga Királynő

 

Szint: 170
Megtalálható: Naga Run
Spawn ideje: Naga run 6. szintjén található, megölésével vége a runnak
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Gyilkos Fa királyfi

 

Szint: 220
Megtalálható: Az Elvarázsolt királyerdőben
Spawn ideje: Váratlanul jelenik meg
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő


Gyilkos Mutáns

 

Szint: 240
Megtalálható: Az Elvarázsolt királyerdőben
Spawn ideje: Váratlanul jelenik meg
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő


Nasfary Első Kardja

 

Szint: 260
Megtalálható: Az Elvarázsolt királyerdőben
Spawn ideje: Váratlanul jelenik meg
Hatásos bónusz: Állatok elleni erő, Szörnyek elleni erő


Rubin Nefarian

 

Szint: 250
Megtalálható: Rubin runon
Spawn ideje: A run 3. szintjén jelenik meg
Hatásos bónusz: Ördög elleni erő, Szörnyek elleni erő

Rubin Dino

 

Szint: 260
Megtalálható: Rubin runon
Spawn ideje: A run 5. szintjén jelenik meg
Hatásos bónusz: Ördög elleni erő, Szörnyek elleni erő


Rubin Kaiju

 

Szint: 270
Megtalálható: Rubin runon
Spawn ideje: A run 6. szintjén jelenik meg
Hatásos bónusz: Ördög elleni erő, Szörnyek elleni erő



Óriás Kentaur

 

Szint felosztások:
- 100-190: Kezdő
- 190-230: Haladó
- 230-300: Profi
Megtalálható: Hableány léptet be hozzá Orkföldön
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő
Belépés: 3 óránként


Chaos

 

Szint: A játékos szintjétől függően lehet 70, 90, 110, 130, 150, 170, 190, 210 vagy 230
Megtalálható: Sormis léptet be hozzá
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Fehér Sárkány



Belépés: Minimum 100-as szint!
Szint felosztások:
A Kazamata mindig a csoportban lévő legnagyobb játékos szintjét nézni.
- 100-189: Kezdő
- 190-229: Haladó
- 230-300: Profi
Megtalálható: Yang-Shin léptet be hozzá Orkföldön
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg, 6 óránként léphetsz be hozzá
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő, Élőhalottak elleni erő!
Láda: Mind a 3 szintű Sárkány Kezdő ládát ad, amiket fejleszteni lehet.
Yang-Shin-nél fejleszthetőek, és 6 kezdő ládáért kapunk 1 Haladót, 3 haladóért 1 Profit



Slime Királynő


 
Szint: 255
Megtalálható: Thu-Rang léptet be map1-en.
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő


Csontkirály


 
Szint: 300
Megtalálható: Elin Völgy
Spawn ideje: 10-20 percenként jelenik meg.
Elleni hatásos erő: -


Szezonális eventkor elérhető bossok:

Krampusz

 

Szint: 92
Megtalálható: Karácsonyi event alkalmával érhető el
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Karácsonyi Minotaurusz



Szint: 250+
Megtalálható: Leon léptet be hozzá Orkföldön, csak a Karácsonyi event alkalmával érhető el
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg, 3 óránként léphetsz be hozzá
Hatásos bónusz: Nem hallottak elleni erő és Ördög elleni erő

Halloweeni Pók Királynő - Már nem elérhető.

 

Szint: 190
Megtalálható: Dicana léptet be hozzá
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz:Nem hallottak elleni erő, Ördög elleni erő

Fejnélküli lovas

 

Szint: 90
Megtalálható: Halloween event alkalmával érhető el
Spawn ideje: Belépéskor jelenik meg
Hatásos bónusz: Szörnyek elleni erő

Mutáns Zombi Király



Szint: 230
Megtalálható: Halloweeni Farm Map
Spawn ideje: 3 óra 
Hatásos bónusz: Nem hallottak elleni erő, Ördög elleni erő
Dropp: Ő dobja a kalapos lovat.
  


Malefica



Szint: 90
Megtalálható: A végzet kazamatája
Spawn ideje: A teremben lévő összes szörny elpusztítása után jelenik meg, ő dobja a HW totem lelket.
Hatásos bónusz: Nem hallottak elleni erő, Ördög elleni erő, Szörny elleni erő.

Gonosz Strange



Belépés: Gulliver Pokeby, Minimum 125-szint,
Szint: 90 (A szintednek megfelelő erősséggel jelenik meg.)
Megtalálható: A végzet kazamatája
Spawn ideje: 30 perc (Időkorlát nem törölhető)
Hatásos bónusz: Nem hallottak elleni erő, Ördög elleni erő, Szörny elleni erő.
Tanács: Ez egy Solo run, ezért belépéskor ne legyél csoportban.

Halloweeni Királyfi



Belépési követelmény: Nincs szintkorlát, de ajánlott a 125-ös szint!
Szint: 244
Megtalálható: Halloweeni Őr biztosít belépést
Spawn ideje: 1 óra (HW idő mágiával törölhető)
Hatásos bónusz: Nem hallottak elleni erő, Ördög elleni erő, Szörny elleni erő.




Óriás Csokinyúl



Szint: 125-190 | 190-230 | 230-300 |
Megtalálható: Nelly biztosít belépést
Spawn ideje: 3 óra (Idő Mágiával törölhető)
Hatásos bónusz: Ezoterikusok Elleni erő, Szörny elleni erő.

Húsvéti védelmező



Belépés: Minimum 125-ös szint
Szint felosztások:
A Kazamata mindig a csoportban lévő legnagyobb játékos szintjét nézni.
- 125-189: Haladó
- 190-300: Profi
Megtalálható: Catherine biztosít belépést
Spawn ideje: Run, ezért azonnal be lehet lépni.
Hatásos bónusz: Ezoterikusok elleni erő, Szörny elleni erő
Fontos: Csoportban lehet csak belépni!

98
[WIKI] - Ismertetők / [WIKI] Mindent a csoportokról
« Utolsó üzenet: írta m2mfiok58 Dátum 2021. június 01. - 01:40:29 »
Mindent a csoportokról!


A játékban lehetőségetek van csoportba hívni egymást, ezt a másik játékosra kattintva érhetitek el, és itt a csoport meghívás gomra nyomva, csoportba tudjátok őt hívni!



Ha partnerünket meghívtuk a csoportba, akkor egy ablak ugrik fel neki, amin keresztül el tudja fogadni a meghívást, de elutasítani is.



Ha a játékos ezt elfogadja, akkor megszületik az új csoportunk, ahol már ketten vagyunk!
Egy csoportba maximum 8 játékost lehet meghívni!
FONTOS! A csoportba híváshoz +-60 szint szükséges, tehát ha te LVL1-es vagy akkor LVL60-ig tudsz csoportba hívni, és ez visszafelé is ugyanígy működik.


Lehetőségünk van az EXP-t elosztani, itt két féle opció lép életbe.

Szint elosztás: Szint szerinti elosztásnál a bejövő exp pontosan olyan arányban fog eloszlani, mint amilyen a csapatban lévő játékosok szintje. Például ha egy 60-as és egy 30-as karakter játszik így, akkor a 60-as szintűnek pontosan dupla annyi tapasztalati pont fog jutni. A csoportcsinálás a vezető szintjéhez kötött. Maximum 60 szinttel nagyobb és 60 szinttel kisebb játékosokat tud meghívni! Egy 60-as karakter esetében ez azt jelenti, hogy csak olyanokat hívhat meg, akik 1-es és 120-as szint között vannak.

Egyenlő elosztás: Ha egy csoport vezetője az egyenlő exp elosztást választja, akkor a csoport összes tagja ugyanannyi tapasztalati pontot fog kapni egy szörny megölésekor (ha azonos szintűek). A tapasztalatgyűrűk ilyenkor is működnek, de csak annak, aki hordja



A játékosok mivel, csoportban vannak, ezért az együttműködésért EXP-bónuszt kapnak, az értéke függ attól, hogy hányan vannak a csoportban.



Meg tudjuk nézni, hogy jelenleg mekkora %-nál tartunk, ezt a HP-csík alatti kis kockánál érjük el. A meglévő EXP-bónuszt, az Item-Shop-ban megvásárolható Vezér könyv-el tudjuk növelni!

A maximum elérhető csoportos EXP-bónusz: 130%

A csoportból lehetőségünk van játékosokat kizárni, vagy kilépni, vagy akár az egész csoportot megszüntetni!
Kizárni két féleképpen lehet!

Játékos társunkra kattintva, a kizár gombbal kizárjuk az illetőt.



Vagy pedig a csoportban a játékos neve előtt lévő kis ikonra kattintva megjelenik, egy másik ikon, amire rákattintva el tudjuk távolítani a játékost a csoportból!



Lehetőség van a csoportot elhagyni



Lehetőség van a csoportot felbontani



FONTOS! A csoportból játékost kizárni, meghívni, kilépni runok alatt nem lehetséges!
Ezért ha valakit ki szeretnétek zárni, vagy meghívni ezt a runok előtt tegyétek meg!

Vezetés:
Ha a csoport vezetője rendelkezik a vezetéssel, amit P-ig lehet húzni, akkor további bónuszokat tud adni a csapat játékosainak!
•   Ez a képesség 1-10-es szintig semmit nem ad! Ezt a képességet csak akkor tudod használni, ha Te vagy egy csoportnak a vezetője.
•   1-20-as szintig Sun-Zi könyvvel tudod fejleszteni.
•   10-es szinttől 1 csapattársadnak támadóértéket tudsz kiosztani, ami szintenként így néz ki:


(A vezetés által adott képességeket a katonára való kattintással oszthatod ki a csapattársa(i)dnak.)

•   Miután átváltott M-re, Wu-Zi könyvvel tudod tovább fejleszteni. Itt már adhatsz támadó értéket, támadó sebességet, és TP bónuszt a társaidnak.

•   M6-tól már a varázslatok időtartamát is tudod növelni. Ez azokra a képességekre igaz, amelyek bizonyos időkorláttal is rendelkeznek a feltöltési időn kívül. Ilyen például a kard aurája, erős test, sárkány segítsége stb...





•   Miután G1 lesz a vezetésed, WeiLiao Zi könyvekkel tudod tovább fejleszteni. G6-tól MP bónuszt is oszthatsz, és P szinten +védelmet is. Ez pontosan így fog kinézni:



•   A vezetési képességed fejlesztéséhez a táblázat szemlélteti a szükséges könyvek számát, persze a sikereseket:









99
Küldetések / [WIKI] Új Biosz Küldetések 2021
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. május 27. - 15:11:50 »
Nagyobb dobási esély minden tárgynál, van aminél 5x nagyobb a dobási esély!

1. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 10 db Orkfogat.
- Tipp: Az orkfogak rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned a Jinnuggyi lélekkövet, amit Büszke ork, Büszke ork íjász, Büszke ork varázsló és Büszke ork harcos dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 30-as szinten
- Jutalom: +10% mozgási sebesség (végleges)
- Jutalom: +10% Átható találati esély
 
2. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 15 db Átokkönyvet.
- Tipp: Az Átokkönyvek rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned a Templomi lélekkövet, amit Magas kínzók, Sötét hóhérok és Sötét kínzók dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 40-es szinten
- Jutalom: +5% +10% támadási sebesség (végleges)
 
3. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 15 db Démoni emléktárgyat.
- Tipp: A Démoni emléktárgyak rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned a Sagyi lélekkövet, amit a Démontorony szörnyei közül bármelyik dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 50-es szinten
- Jutalom: +60 Védelem (végleges)
- Jutalom:  Mágikus Támadóérték +50 (Végleges), Mágikus Védelem +25 (Végleges)
 
4. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 20 db Jéggömböt.
- Tipp: A Jéggömbök rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned az Aurtumryus lélekkövet, amit a Jéggólem, Jégember, Jégoroszlán és a Jéggyilkosbálna közül bármelyik dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 60-as szinten
- Jutalom: +50 Támadó érték (végleges)
 
5. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 25 db Zelkova faágat.
- Tipp: A faágak rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod. Célszerű magad mellé vinni egy másik karaktert, mert ha kiütsz egyet és felveszed, akkor nem fog dobni még egyet, amíg a karaktereden van.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned az Gyimoks lélekkövet, amit a Lungsami szörnyek közül bármelyik dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 70-es szinten
- Jutalom: +11% Mozgási sebesség, +10% károk csökkentése (végleges)
- Jutalom: +11% Veszteségek a TP-ből eltűnnek (végleges)
 
6. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 30 db Tugyi tanúsítványt.
- Tipp: A tanúsítványok rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod. Célszerű magad mellé vinni egy másik karaktert, mert ha kiütsz egyet és felveszed, akkor nem fog dobni még egyet, amíg a karaktereden van.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned az Tugyis lélekkövet, amit az Óriások földjén lévő szörnyek közül bármelyik dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 80-as szinten
- Jutalom: +6% Támadási sebesség, +10 támadó érték (végleges)
 
7. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 40 db Vörös szellemfa ágat.
- Tipp: A faágak rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod. Célszerű magad mellé vinni egy másik karaktert, mert ha kiütsz egyet és felveszed, akkor nem fog dobni még egyet, amíg a karaktereden van.
- A leadások között nincs időkorlát.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned az Erdei szellem lélekkövet, amit az Vörös erdőben lévő szörnyek közül bármelyik dobhatja. Ezután el kell menned Beak-Go-hoz, aki megjutalmaz.
- Felvehető: 85-ös szinten
- Jutalom: +10% Minden kaszt elleni védelem (végleges)
 
8. Biológus küldetés
 
- Keresd a biológust a birodalmad fővárosában.
- Segíts neki begyűjteni 50 db Kín király jegyzetet.
- Tipp: A jegyzetek rossz minőségűek is lehetnek, így célszerűbb többet ütni, mielőtt leadod. Célszerű magad mellé vinni egy másik karaktert, mert ha kiütsz egyet és felveszed, akkor nem fog dobni még egyet, amíg a karaktereden van. Beszerezhető Tanakától és Pókkirálynőtől.
- A leadások között 24 órás időkorlát van.
- Ha mindet leadtad, be kell szerezned az Kín király lélekkövet, amit ha beszereztél el kell menned Beak-Go-hoz aki megjutalmaz.
- Ezt a lélekkövet (és a Kín király jegyzetet is!) beszerezheted: Brutális Kapitány, Főork, Sötét vezető, Elit sötét vezető, Démon király, Büszke Démon király, Kaszás, Sárga tigris szellem, Ezerharcos, Pókkirálynő,
 Nagy sivatagi teknős, Lángkirály, Óriás szellem fa, Kalóz Tanaka, Gyaloglómajom, Majomfejedelem
- Felvehető: 90-es szinten
- Jutalom: +5% mozgási sebesség, +3% támadósebesség, 5% kárcsökkentés, +25 támadóérték
- Jutalom: +3% támadósebesség, 5% Átl. kár ellenállás, +25 támadóérték
100
Szabályok és szankciók / Re:A botokról
« Utolsó üzenet: írta Edwil Dátum 2021. május 26. - 14:57:04 »
Sziasztok!

Az elmúlt hetekben 12 felhasználót (nem személyt!) zároltunk véglegesen különböző szoftverek használata miatt.

Fontos tudni, hogy már az is zárolással járhat, ha csak kiszeretnétek próbálni egy csaló szoftvert!

Reméljük, mindenki más kárán tanul, vagy megfogadja a tisztességes játék alapelveit!

Továbbra is fontos kiemelni, hogy MINDEN segédprogram használata TILOS!
Oldalak: 1 ... 8 9 [10]