Sziasztok. Évek után tértem ide vissza, megrökönyödve láttam hogy mennyire elmaradott még mindig a játék, még mindig kockafejű karakterek vannak, amorf testalkattal,amorf testrészekkel...karakter kinézet téren semmi változás. A grafika még mindig 2005 ös stilusú pedig már 2019et irunk.. Szerintem ideje lenne nagyobb változtatásokra is időt szánni, textúra,grafika téren. Attól a metin , metin marad csak mert szebb és jobb lessz. Gondolok itt élethűbb bőrtónusokra,szebb formákra, változó szemszinekre, szétálló élethűbb ujjakra,/ kézfejre . Feljavitott testalkatokra,küllemekre, hozzá illő vértekre,új frizurák, több hajszin, kosztümök,/évszakhoz,különleges ünnepnaphoz ( pl nyár: bikini,tankini, stb) A mountok is 2005ös stilusúan néznek ki..Az isteni vért egyenesen borzasztó, az is valami pvp szerverről lett áthozva.. Élethűbb környezet, időjárás, fű,fák kidolgozása, környezet, állatok kidolgozása, feljavitása.SD3-ban elhelyezett eventes a kijárkálások elkerülése végett ha megtellik a karakter pénzzel / Én ezeket rettentően hiányolom..és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Azért a játékélményt is nagyban megdobná, ha végre egy szebb, kidolgozotabb környezet lenne, amin látni tényleg hogy időt és erőt szántak rá. .. Köszönöm ha elolvasták és elgondolkodnak rajta a TEAM tagjai.