Hello. Pár életminőségi javaslattal jöttem. Remélem ha egy fejlesztő vagy team tag látja és ellenzi akkor érveket is kapok
1.
Varázsfém és áldás tekercs nagyobb mennyiségben (5-10-50) Főleg kis szinten amikor sokat törhet egy tárgy, az ember rengeteg fémet vesz és végül csak kidobja. Viszont ha nagyobb csomagban lenne (egybevannak, ezért csak 1 slot-ot foglalnak az inventoryba) ezért már nem érdemes kidobni és nyugodtan tárolható egy inventory sarkában, amennyiben későbbiekben is szükség lenne rá.
<A kép csak könnyeb megértésre szolgál>
2.
Láda tartalma nyítás előtt (Chest drop view)
Vannak olyan ládák, amiknek a dropja nincs meg pontosan, még a forumon sem (Pl.: Labirintus láda). Ezzel a fejlesztéssel betekintést nyerhetünk a láda pontos dropjába, anélkül, hogy forumon/interneten utána keresnénk. + egyszerre tőbb ládát is nyíthatnánk.
3.
Mob info gomb (Mob Target System)
Kisebb szinteken, főleg amikor fejlesztési tárgyak kellenek és újabb a játékos, akkor segítséget nyújthat ez a funkció. Emelett megtudnánk, hogy mi hat ellene(Megint, kevesebbet kellene keresnünk ezeket a dolgokat), mennyi hp etc. Nem csak kicsi szinten de nagyobb szinteken is hasznos, a metinkövek dropjához vagy más boss/mob droppjához.
4.
Crafting rendszer (Crafting system)
Nem untad meg azt a sok szemetet amit a holdfényláda droppol neked? Azt a "sok" yangot és más haszontalan tárgyat? Ha már a team úgysem takarítja ki a lootját, akkor nem lenne izgalmasabb/hasznosabb ha egy jobb ládára áttudnánk váltani? Itt jönne képbe a crafting rendszer... xyz holdfényláda helyett kapnánk egy más ládát (Random névötlet:Vörösvérhold láda) aminek a droppja természetesen más/értékesebb lenne.
És ez csak 1 ötlet lenne... A crafing rendszer potenciálja hatalmas
5.
1 billentyűvel felszedni mindent vagy event tárgyakat+yangotNehéz kifürkészni a sok yang meg más item közül az event tárgyakat (Főleg kis szinten) így hát miért nem jönne jól ez a fejlesztés? Emelett a nagyobb szinteken is segítőképes, pl nagarunon ahol sok a yang a földön, egyszerüen tul sok, hogy egyessével felszedd...
Zöld pipa - felveszi
Piros X - ignore