Sziasztok. Elég érdekes, és szokatlan dologgal fordulnék hozzátok, segítségeteket kérve. Nem régiben építettünk egy játék számítógépet. Olyan gépről írok, amely a mai játékok aprítására lett összeállítva. Minden simán megy, minden úgy megy ahogy az kell, minden úgy sikerült ahogy azt vártam, de egy játékot kivéve; az pedig a Metin2.
Hogyan lehetséges, hogy még az ikon megnyitása után is előfordul, akár 1 perc mire előhozza a bejelentkezéshez való dolgokat.
- Kliens betöltése normális gyorsaságú, amint ( STARTOLOM, jön az 1 perc várakozási idő. )
- Amint sikeres a bejelentkezés, minden szuper, és gyors is, igen ám, de csak addig míg el nem mennék gyűjtögetni, vagy épp eventeket csapatni.
- Elveszett, a jó kis farm hely, számomra olykor elég kihívás az egész játékmenet.
Mai napon már oly annyira laggoltam, hogy lehetetlen volt kihozni a chat ablakot, vagy bármit is csinálni.
2x telepítettem újra, kb 6x húztam le a NET Framework 3.5- programot is, bár nem igazán tudom mit segítene, de még a program behozatala sem lehetséges, letöltés után.
- VEGYÜK SORBA ;
× Megnyitás után, perces várakozás ( CSAK A METINNÉL ), mi lehet az oka ?!
× Belépésnél, minden jó, farmolásnál már minden rossz, kép akadás, percenkénti kép szakadozás ?!
× Kimondott mapok ahol a lagg eszméletlen, ( elveszett, és már az SD3 is) ?!
× Mikor Unikornissal futnék elveszettben, egyik pillanatban még én irányítok, másikban a kép meg áll, 2 perc is akár, egyszer csak meghalok ?!
Nézzük picit a konfigurációt :
× Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40Ghz
× Windows 10 Home Edition 64bit
× NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
× ASRock H110M-HDV Kaby Lake
× 8GBytes DDR4 1x (1200.1 MHz)
Játékok, amik most jöttek ki, ultra, full HD, mi a gond a metinnel?
× AKI BÁRMIT TUDNA, JELEZZE, KÖSZÖNÖM ! ×