Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Az én 10 ötletem  (Megtekintve 9745 alkalommal)

Nem elérhető KisAki

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Játékos
Az én 10 ötletem
« Dátum: 2022. március 24. - 17:01:16 »
Nekem egyszerre több ötletem is lenne a játékkal kapcsolatban.
Az első: A játék engedje kidobni a farm mapos kentaur szarvakat! Engem személy szerint bosszant hogy nem tudom kidobni.. De miért is kellene kidobni? Azért mert belefáradtam abba hogy harcoljak a gm-ekkel és kérdésekkel bombázzam őket hogy kidobott (ismét) és hogy tudom eltüntetni stb.

A második: Vegyék ki a droppból az értelmetlenntárgyakat, gondolok itt a kicsi kék italtól kezdve az összes könyvig stb. Mégis mit kezdjek pl egy vértablettával vagy 20 közepes piros potival?

A harmadik: Jó lenne ha 1-2 tárgyhoz legalább egy alap leírást tudhatnék olvasni mert a karácsonyi event alkalmvával összegyüjtött "mágikus ital" annyira mágikus misztikus hogy kentaur szarval együtt csak a szemem szúrja hogy semmire se tudom használni de kidobni sem engedi a játék...

A Negyedik: +6 os köveket nem hogy a dropból de a játékból is kivenném. Ugyanis még magyarázat lenne a kisszintű karaktereknek benthagyni de nem úgy hogy a holtak földjén dobálnák a metinkövek...

Az ötödik: A kereskedők polcait kicsit átvariálnám, és jó lenne ha valamennyi belépőt yangért/rúdért lehetne megvenni vagy valami rendszert hogy sével is lehessen értük fizetni a játékon belül.

A hatodik. Azt hiszem mindenki örülne egy eventes NPC-nek a vagy valami Valutás krapeknak a nagyobb mappokon mint pl map5 illetve az SD3 stb. Akkor valóban megérné a játékosoknak farmolni ott bent is, mivel kb annyi oda a belépő rúdban számolva mint amennyit ott bent össze tudsz szedni...

A hetedik: Jó lenne ha a titulusok helyére pl olyan is bekerülne hogy pl "Segítő" vagy valami. Ezt ti adnátok ki olyan embereknek akik valóban értenek a játékhoz de még sem gm-ek. De lehetne tőlük kérdezni. Aki elvállalja mint pl egy tapasztalt játékos annak a neve fölött ez a kitalált titulus megjelenne és ha közelben sincs GM akkor ha látják ezt a titulust akkor tőle legalább kérdezhetnének. (biztosan vannak akik vállalnák ezt a "feladatot") ez részben a team feleadatát is megkönnyítené...

A nyolcadik: Én nem tudom mi van a mino felszerelésekkel de nem egy embertől hallottam hogy a harmadik +9 es követ szinte lehetetlen beleforgatni vagy csak nagyon nehezen. Sé ért vagy bármiért is megvető dologért csinálhatnátok vmi "kő mágiát" ami 100%-os sikerrel beleteszi a követ a fegyóba vagy vértbe.

A kilencedik: A prémium HP-t igazán megvásárolhatóvá lehetne tenni mert azt hiszem azt nem találtam meg a tárgy piacon. Addig azt se tudtam hogy létezik ameddig ki nem nyitottam egyet... Na mindegy talán ez nem is annyira fontos..

A 10. És egyben utolsó ötletem hogy lehetne egy tárgy amivel egy bizonyos időre feloldaná a dolgok untrade-elését szóval hogy ne csak trade eventkor lehessen pl egy minokardot átteni a másik karinkra hanem megvesszük ezt a tárgyat, ott kiválasszuk mit akarunk tradelni rányomunk és 3 percig az a tárgy tradelhető lenne.

Ha bármeik Team tag csak átgondolja bármeik felvetett ötletemet már annak is örülök, ha még alkalmaznák is annak meg aztán végképp örülnék és azt hiszem mások is talán..
U. I.. Ajándékot/jutalmat elfogadok köszi puszi  :-*

Ja meg még annyi hogy a szél cipőt ki vehetnétek már és alapból megnövelhetnétek minden kari mozgási sebességét 60-al vagy legalább a kilencven feletti vértek ennyivel többet adhatnának.
« Utoljára szerkesztve: 2022. március 24. - 23:24:55 írta KisAki »