Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Értékes itemek véletlen eladásáról/húzásáról/eldobásáról közlemény  (Megtekintve 9458 alkalommal)

Nem elérhető Iron

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 488
Sziasztok!

Nagyon ritka eset, azonban emberi hiba miatti értékes tárgyak elveszhetnek a játékból.
Legyen ilyen, hogy véletlenül NPC-nél adják el, eldobják, vagy Seon-nál húzzák, úgy hogy varázsfémmel kellene húzni, amit betörhet az NPC.

2018-ban erre ki is írtunk egy szabályt, itt csak a Seon NPC-re hivatkozva, mivel akkor ez volt a legtöbb ilyen eset: https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=85.msg165#msg165
Ezt a szabályt betartottuk, azonban voltak esetek, amikor NPC-nél véletlenül eladták, vagy valamilyen más okból "tüntettek el" a játékból egy drága tárgyat, és ekkor volt rá alkalom, hogy egy bizonyos érték után ezeket méltányossági alapon optokkal együtt visszaszolgáltattuk, más esetekben pedig csak optok nélkül.
Ez az inkonzisztencia sajnos több problémát okozott, mint jót.

Ezért 2022.11.07-én a következő döntést hoztuk:

2023.01.01-től minden felhasználó EGYSZER 1 darab itemet opttal együtt visszakérhet, ha az eléri a legalább ~500.000 SÉ értéket és 1 héten belül jelzi ezt a supportnak.

Ez a korlátozás szükséges volt, mivel egy ilyen művelet sok időbe kerül és utánajárással jár.

Ez a közleményt nem szerettük volna publikálni, mivel ezeket eddig méltányossági alapon adtuk vissza, nem akartuk, hogy ezzel kapcsolatban visszaélések történjenek. Ezzel azonban így azt értük el, hogy "valakinek visszaadjuk, valakinek nem" helyzet állt elő, mert ezeket a feltételeket nem tisztáztuk.

Tehát innentől (jobban mondva 1 héttel ezelőttől) bárki, aki Seon NPC-nél húzta a tárgyát és betörte, vagy véletlenül egy NPC-nek eladta, esetleg eldobta (és nem vette fel senki), ami legalább 500.000 SÉ értéket eléri, az jelezze a supportnak, és igyekszünk ezeket visszaadni!
A 2023.05.30 előtti ilyen eseteket NEM fogjuk vizsgálni!
« Utoljára szerkesztve: 2023. június 16. - 18:42:23 írta Iron »