Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Bankkártyás fizetésmód  (Megtekintve 6395 alkalommal)

Nem elérhető Markix99

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Bankkártyás fizetésmód
« Dátum: 2018. augusztus 12. - 18:47:15 »
Sziasztok!

Véleményem szerint a sima bankkártyás átutalás sokkal hatásosabb és egyszerűbb lenne, mivel sokan (én is) jobban pár toroljuk ezt a fajta fizetést.
Ezen kívül személyes tapasztalatokból tudom, hogy a Paypal-al való fizetés gondokat szokott okozni. Remélem elérhető lesz ez a lehetőség is!

Köszönöm

Markix99

Nem elérhető Agenda

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 22
Re:Bankkártyás fizetésmód
« Válasz #1 Dátum: 2019. január 14. - 08:19:30 »
Engem is érdekelne a bankkártyás mód, maradi lüketóni vagyok, aki nem szereti paypalit. De egy paysafe card feltöltési lehetőség is élénkítene a forgalmon véleményem szerint.
Példának okáért, most azért nem vásárolok SÉ -t mert irritál hogy a paypal feltöltésnél 2x annyit  érne a pénzem, de nem bízom a paypal számlakezelésben(persze sé eventen a hüle sem tudja megállni, így egy kicsit rendeltem dacom ellenére én is :)  köszi az eventet :)   ). Amennyiben rendes kártyás fizetés, vagy akár paysafe card lehetőség lenne hasonló SÉ értéken mint paypali, már csengetnék is. Forgalomnövekedést meg azért jósolnék, mert gondolom nem egyedül vagyok ezzel így.

Üdv. Agenda
« Utoljára szerkesztve: 2019. január 14. - 08:57:04 írta Agenda »
Amíg élet van, minden vég kezdet!
F.H

Nem elérhető Agenda

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 22
Re:Bankkártyás fizetésmód
« Válasz #2 Dátum: 2019. február 20. - 14:42:20 »
UP!

Sziasztok! :)

Aki egyetért, nyugodtan írjon hozzászólást, hááátha az owneri fogaskerekek elkezdenek csikorogni ez irányba.

Valamint sry ha renyheségnek veszitek, de a "yangeső" felvételéről, valaki már mintha nyitott volna topicot, ettől független 2 in 1 alapon, a lényeg hogy minél többször "hallatva" legyen, csuda jó a léte, csak a megszerzése annyira macera miközben ketyeg mindenféléd, és rohangálsz ide oda, hogy gyakorlatilag 75% minimum szemetelésként marad ott. Ennek Zsebbe történő feltakarítására, akár fizetős szolgáltatás Mt2M yang- kukakun FKF. 4 ik kéz szolgáltatást is szívesen beszerezne a jórnép :) Kérnélek titeket, szintén aki egyet ért írjon, kommentáljon, lássák hogy nem csak egy mufurc player 5tl.

Ohh és majd elfelejtettem :) a mohóságnak ne szabjunk már határokat :) A tP gyűrűket lehet kombinálva feltenni, a fejedelem fogakat is, csontokat is. A tolvaj kesztyűket nem lehetne megcsinálni ugyanígy? 30 perces -2 órás (?) egy ide egy oda :)   (várom egyet értő kommentáraitok :) )

 Előre is köszi, üdv Agenda :)
« Utoljára szerkesztve: 2019. február 20. - 14:52:31 írta Agenda »
Amíg élet van, minden vég kezdet!
F.H

Nem elérhető BlueHawk

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 96
Re:Bankkártyás fizetésmód
« Válasz #3 Dátum: 2019. február 21. - 07:07:50 »
Sziasztok !

Tulajdonképpen felesleges a "Bankkártyás" fizetés. PayPal-hoz is kártyát csatolsz.
Annyi fáradtságba kerül,hogy regisztrálni kell egyszer.
PayPal-al is azonnal történik a jóváírás.
Aztán meg jön a hiszti,hogy kártyával lehessen már többet mint PayPal-al.  :)

Ezt az "automata" vegye fel ezt azt amazt meg be lehetne fejezni.
Ezek felérhetőek lennének egy "Hack"-nek. Abból álljon a játék,hogy Space+W?
Mik vagyunk botok?  :) + SD3 ban gyorsan megtelnél...Így is gyors.

Erre visszatérve-->

"Ohh és majd elfelejtettem :) a mohóságnak ne szabjunk már határokat :) A tP gyűrűket lehet kombinálva feltenni, a fejedelem fogakat is, csontokat is. A tolvaj kesztyűket nem lehetne megcsinálni ugyanígy? 30 perces -2 órás (?) egy ide egy oda :)   (várom egyet értő kommentáraitok :) )"


30 perces Gyűrű,Tolvaj kesztyű,Érme...Senki sem használja mert nem nyújt bónuszt. Vagy ha igen is nagyon keveset.
1 órás TP gyűrű + 150%-os Prémium + 15 napos + 3-4x20% Cuccba + 3x20% mountokon szerintem épp elegendő.
Nem véletlenül kicsi az alternatív dropp Eventeken. A Team figyelemmel követi,hogy X idő alatt mennyi esik. És korrigálják ha jónák látják.
Bízd rájuk,látnak mindent.


Nem elérhető Agenda

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 22
Re:Bankkártyás fizetésmód
« Válasz #4 Dátum: 2019. február 21. - 22:09:53 »
Szia! Köszönöm egyet (azt nagyon), és hozzá értő hozzászólásod!

Részben azért is kértem (ha van )egyetértő hozzászólást, hisz elutasítani akkor lenne fair a hozzászóló részéről, ha az ő zsebébe menne, vagy nem menne a manimani.
Alapesetben a Paypal felesleges, kártyás fizetés esetén, ha meg már Pay akkor safecard egyszerűbb elérhetőbb. Jé, ha neked megfelel, akkor használd. Bármily meglepő, lehet olyan írta akinek nem. Most meglepődtél gondolom. A hiszti, ismételten akkor zavarjon , ha a te zsebedről beszélünk. Ha nincs gondod, mindenki happy (megleplek olyan ír akinek igénye van rá).

"Automata"  - Jelenleg is számos hasonló (ami azt illeti konkrétan ugyan ez butított változata 3.ik kéz),  létezik a játékban, elérhető, megvehető. Bármily meglepő. Az a yang mennyiség ami esik, sokszor kellemetlen a szemnek is már, a színárnyalata miatt is, a benne megbúvó esett tárgyakról nem is beszélve. Amire "hack" jellegű válasz érkezett a teamtől, az a tárgyak aut felvételére vonatkozott. Sebaj. Sajnos el kell szomorítsalak, hack létezik dögivel ehhez az eléggé régi játékhoz. 2 szám második személyeként beszélni magadról nem, nem bot - létre utal.

"30 perces Gyűrű,Tolvaj kesztyű,Érme...Senki sem használja mert nem nyújt bónuszt. Vagy ha igen is nagyon keveset."  Szóval igen, nem, nemigen, de , nem igen de de. Döntsd el, tájékozódj,  hidd el megéri, vagy tudod a jellemzőjét, vagy nem, mielőtt írsz. 

Egy Itemre vonatkozott a kérdésem, segítek. jelen esetben a 30 perces (megleplek létező item, nem hack, nem gumibogyószörp) Tolvajkesztyű Egy felhasználási módjára. A meglévő erőforrásait a játéknak, szerintem hasznosabb megpróbálni kiaknázni, mint bizonytalan kimenetelű újításokról álmélkodni.

Ha akarom ha nem, látják, nem kell nekik a te (bocs, ti) vagy az én engedélyed* ünk* em* ha bízom bennük ha nem, vannak ezek az általad is Teamnek aposztrofált "mindent a játékosért fan"(üzemeltető, ha állja, prezentálja  a sört bort páleszt felkerülhet a listára *-*  :P)  sysadmin GM GA SGA SA Bamako -Budapest rally a vége hosszúságú  sor titulus. Szóval rájuk van bízva, akkor rájuk van bízva. Elutazol, és ha elutazol,akkor el leszel utazva! Érted!

Szóval magam ismételve, köszönöm szépen a véleményedet :) Legyen kellemes játékidőd a mesteren.

Üdv
Agenda


Amíg élet van, minden vég kezdet!
F.H

m2mfiok29

  • Vendég
Re:Bankkártyás fizetésmód
« Válasz #5 Dátum: 2019. november 26. - 02:20:56 »
Kedves Markix99!

A bankártyás fizetés az ugyanaz mint a paypal. Paypal fiókot a legegyszerűbb dolog csinálni, mellé hozzácsatolni a kártyádat, már csak hab a tortán. Ennél egyszerűbb lépés nincs, ha SÉ-t szeretnél vásárolni.

Üdvözlettel: [GM]Fear.