Mt2Mester - Fórum
Toggle navigation
Bejelentkezés
Regisztráció
Üdvözlünk,Vendég
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Mt2Mester - Fórum
»
Általános
»
Segítség & kérdések
»
Ki kapcsol random a játék valamint betölti a klienst, de a játékba nem enged be!
« előző
következő »
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
Szerző
Téma: Ki kapcsol random a játék valamint betölti a klienst, de a játékba nem enged be! (Megtekintve 9099 alkalommal)
Raelag
Újonc
Ki kapcsol random a játék valamint betölti a klienst, de a játékba nem enged be!
«
Dátum:
2018. augusztus 19. - 14:34:55 »
Sziasztok!
[/b]
Tegnap óta azt a hibát észleltem, hogy amikor elindítom a játékot akkor betölti a klienst rá megyek a START-ra és utána nem dob be sehova, nem történik semmi, néha mikor siker be engedni-e akkor egy idő után kikapcsol a játék, eddig nem volt ilyen bajom tegnap óta kezdődött ez az egész, mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat!
Naplózva
novapapa
Újonc
Re:Ki kapcsol random a játék valamint betölti a klienst, de a játékba nem enged be!
«
Válasz #1 Dátum:
2018. augusztus 21. - 21:00:23 »
Szia!
Én is ugyanezzel a problémával küszködök. Jó lenne, ha valaki tudna ez ügyben segíteni.
Naplózva
Raelag
Újonc
Re:Ki kapcsol random a játék valamint betölti a klienst, de a játékba nem enged be!
«
Válasz #2 Dátum:
2018. augusztus 22. - 20:48:59 »
Akkor nem csak én küzdök a problémával, most is próbálnék játszani de nem tudok, hiába nyomok rá a Start-ra, de nem történik semmi...
Naplózva
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
« előző
következő »
Mt2Mester - Fórum
»
Általános
»
Segítség & kérdések
»