Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: AkosV ötletpack  (Megtekintve 5098 alkalommal)

Nem elérhető djmage

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
AkosV ötletpack
« Dátum: 2018. október 30. - 17:53:54 »
Sziasztok!

Apróbb ötleteket/csinosításokat javasolnék nektek.

1. Visszaszámláló > Tegyük fel leütöd a Chaos szörnyet reggel 8 órakkor de napközben elmész otthonról, csinálsz ezt azt és eszedbe se jut,hogy vajon voltál-e már a mai nap ott. Ezért javasolnék egy olyan opciót is, hogy ne azt írja hogy "24 óra múlva tudod csak leütni" hanem írja ki konkrétan még mennyi óra illetve perc van hátra. ( Ezt lehetne minden időkorlátos NPC-nél.)

2. A szövegeket ne keljen végig olvasnunk, igazából elhiszem hogy nektek ezt meg kell írni ez mind szép és jó, el is olvassuk(legalább is én egyszer biztos) de miután már 20.-ra is ugyanaz a szöveg és végig kell várni ( tudom pár másodperc csak) de mégis sokkal dinamikusabb lenne az egész,ha csak feljön a szöveg és már nyomhatnád is a folytatást.

3. Raktár kapacitás növelése: Mért ne lehetne? Igazából egy kicsi de mégis óriás segítség sokunknak úgy gondolom.

4. A wikipédia. Nagyon de nagyon hasznos oldal, VISZONT nagyon de nagyon le is van maradva, rengeteg frissítés hiányos/tételek vannak. Szerintem ha pár teamtag összeülne és kijavítaná/átnézné annak sokunk örülne.

Eventek:

Egy jó tanács, nagyon de nagyon sok nokedli van a szerveren ez tudjátok ti is. Akiknek nem lesz semmi se jó,ha meg kapnak is valamit az se lesz elég. Ezért szerintem jobb lenne,ha nem a playerek szavát kezdenétek követni, hanem azt, amit TI gondoltok jónak. Esetleges szavazásokat indítani a fórumon ezzel fel lehetne lendíteni ezt a platformot is.

Event 2.0: A mostani eventek közül valljuk be van egy pár ami unalmas esetleg elavult. Ezért a játékosok is találhatnának ki új eventet. Részletes leírással, gondolatkimenettel. Persze ezért jutalmat kapna illetve amit kitalált az elkészítésre kerülne.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe,ha valami még fog kiegészítem esetleg új topicot nyitok.

-AkosV

m2mfiok29

  • Vendég
Re:AkosV ötletpack
« Válasz #1 Dátum: 2019. november 26. - 01:36:37 »
Kedves djmage!

1.: Már megirták, továbbiva is lett.
2.: Továbbitjuk, köszönjük.
3.: Erre van lehetőség itamshopban +2 leltár. 15 napra 1000 SÉ-ért. Ezeket többször megvehető és összeadódik.
4.: Ez nem a TeamTag feladata. Minden egyéb kiegészités ami azóta bekerült a szerverre a fórum Wiki - Ismertetők topicba megtalálható.
Event: Egyik event sem szól bele a karakterek fejlődésébe, az csak egy plusz amivel a játékos élhet. Egyiken sem kötelező részt venni.
Event 2.0: Erre van lehetőség a fórumon A hibák és javaslatok résznél, a javaslatok topicban. https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=31.0

Üdvözlettel: [GM]Fear