Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Hibabejelentő  (Megtekintve 40796 alkalommal)

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Hibabejelentő
« Válasz #45 Dátum: 2019. december 18. - 12:12:51 »
Sziasztok!

Slime runnál a meteor kövek leütésénél 260 szint alatt 80% felett elveszi az expet. 261 szint felett már 5%-nál is vissza fele megy az exp ahogy minden egyes meteorkövet leüt a játékos.

Nem elérhető lukacs18

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Hibabejelentő
« Válasz #46 Dátum: 2019. december 27. - 21:15:54 »
Hát ez event előtt lehetett 5-7percel aztán meg miután vége lett eventnek leis léptek rögtön így nem kapta msnekitől választ... De a mágia harmatom nem ad bónuszt csak írja alul pl no time meg ilyesmiket és nem tudom miért...
Mount buggal meg hiába szólok hozzá facebookon is állítják hogy jó közbe meg nem olyan mintha semleges mount lenne, azaz 50 runon szenvedsz mire kiszeded mert nagyon sok meló mellett + megse adja azt amit kéne 15% ák, kk ellenállás nem is érződik semmit. Köszi a válaszodat!!!!

Nem elérhető bazsi97

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Hibabejelentő
« Válasz #47 Dátum: 2020. január 20. - 21:40:47 »
Kedves Team!

Olyan problémám adódott a mai nap amikor felléptem a játékba, hogy a tegnapi nap az ESCALADE nevű karimmal a piros biriből átmentem a kékbe és felfejlődtem 251-re amivel ez idáig nincs is gond, de mint mondtam a mai nap amikor felléptem a játékba azt vettem észre, hogy csökkentek a karakterem értékei státusz listát nézve ami meglehetősen elbizonytalanított, hogy mi lehet az oka. Van egy másik karakterem ami 237-es szintű ugyanazon az accon átpakoltam arra a felszereléseket és megnéztem a 2 karaktert és annak több volt mountok nélkül a támadó sebessége is és az élete is mint az ESCALADE nevűnek ugyanezen opciók mellett (tp-s hátasokat tám sebes hátasokat rakiba tettem csak a cápa maradt ugye).
Mindkét karaktert visszaállítottam kezdő státuszra mind 2 karin csak a kismester cápa és a páncélos gyík volt (illetve a 237esen van kalapos ló is) és ezeket az értékeket láttam státuszban:
 
ESCALADE (lvl 251): TP: 11270 (prém nélkül)  MP: 5050   Tám. érték: 611 (prém nélkül)   védelem: 874 (prém nélkül)   tám. seb.: 112 (kismester cápával)

PowerOfMagic (lvl 237): TP: 13946 (prém nélkül)   MP: 5020   Tám. érték: 1234 (prémmel szóval 1234-450=784 alap)   védelem: 860 (prém nélkül)   tám. seb.: 123 (kismester cápával)

Mind a két karakteren a kín király jegyzetei-s bioszt csinálom illetve mind kettőnek a 3. rúnás küldi megy épp és az előzőeknél a támadó értéket választottam (a többi egyéb küldi pipa mindkettőnek és ugye adott a bónusz), így arra szeretnélek kérni, hogy a csapattal járjatok utána és ha lehetséges akkor legyenek már egyenlők a karakterek és ne azért legyen valaki sokkal erősebb a másiknál mert épp sokkal több az alap üres karija státuszának az értékei mint 1 "normális" karakteré mert ez így nagyon unfair szerintem, vagy legyen akkor mindenki ilyen xtrém vagy erősített vagy nem tudom minek nevezzem ezt vagy legyen mindenki normális opciókkal rendelkező player, mert én így nem szeretnék erre a játékra több pénzt fordítani ha nem lehetek egyenlő másokkal szemben.

Köszönöm a segítséget:
balázs

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Hibabejelentő
« Válasz #48 Dátum: 2020. május 04. - 22:00:02 »
Sziasztok!

Ma reggel vettem észre üres karakteren, az Elit elin íj +600 támadó értékkel többet ír fel a karaktertáblázatra.
Példa:4434-4632 helyet felír 5034-5232. Karakter táblázatnál ez jól látható, de maga a fegyver nem adja, ami nem is baj.
De más probléma is van ezzel a fegyverrel, mégpedig nem sebez annyit amennyit kellene.
Példa:                    Démonhatalom Íj +9                                              Elit Elin Íj +9
                                    +9 kasztkő                                                      +9 kasztkő
                                      19%kk                                                              21%kk

                                                   Mind kettő fegyverben Harcos illetve Sura védelem

Itt lenne az a bibi, +200 támadóval több az Elin Íj támadóértéke, de sajnos üres karakterre +30k többletsebzést mutatott. Én ezt nagyon kevésnek találom.

Jerycho                                                                                                   

Nem elérhető Lovag100HUN

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Hibabejelentő
« Válasz #49 Dátum: 2020. május 06. - 18:23:43 »
Sziasztok nekem az probléma lépett fel,hogy 130-as szinten 2db 200-as küldit dobott fel.

Nem elérhető Chemist

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Hibabejelentő
« Válasz #50 Dátum: 2020. május 13. - 22:20:51 »
Sziasztok!
A minap este éppen egy tárgyat szerettem volna vásárolni és a raktárakban tárolt rudakból szerettem volna kivenni rá a pénzt. Ekkor feltűnt hogy az egyik 200-as pack(rúd) eltűnt. Ez biztos hisz egy sorban volt több és a 2.sor 2.helyén volt de akkor már nem volt ott semmi. Ezután karaktercseréztem és relogoltam is de semmi nem változott. Utána több rudat is elszerettem volna oda helyezni de mikor ráhúztam az említett helyre a rudat az is eltűnt. Nem tudom hogy mi történhetett. Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető paatrick2

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Hibabejelentő
« Válasz #51 Dátum: 2020. május 17. - 14:37:21 »
Sziasztok, eltűnt a Prémium erő növelőm, tudtok benne segíteni,hogy miért? előre is köszi :)

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Hibabejelentő
« Válasz #52 Dátum: 2020. május 18. - 04:57:47 »
Sziasztok!

Az elöttem szólóhoz csatlakoznék azzal ,hogy nekünk is eltűntek a prémium cuccaink (élet és támadás Signo és Lostris karakterekről). Valamint kiegészíteném azzal ,hogy még akkor is lényegesen kissebbet sebzünk miután visszavettük tárgypiacról (a támadást). Kb. 30k val kevesebbet sebzünk ütésenként és a statlapon sincs meg az a támadási érték ami azelőtt. 6k felett volt a támadásom statlapon most meg 5800 körül mozog. Az a 30k ütésenként azt jelenti ,hogy változva több mint 100-120k sebzés minuszban vagyunk ami nem gond ha a bossok-mobok TP-je és TP rege ezzel egyenértékűen csökkentve van de ezt erősen kétlem!
Értem én ,hogy pvp balanszot akartok mert gondolom erre megy ki a játék nade könyörgöm kommunikáljátok már le mi folyik éppen! Mondjuk az sem lenne nagy baj ha nem live szerveren mennének a tesztek illetve ha tovább fog esni az emberek támadása akkor kíváncsi leszek ki fogja majd lecsapni a 230+ os sárkányt meg úgy egyáltalán bármit is...
Sem a fejlesztői blogban sem a hírekben ,sehol nincs semmi infó ,hogy éppen mi folyik és miért van az ami. A cápákat is kiszedtétek (-támadás ,-támadó sebesség és védelem) és azóta sincs semmi hír róla!

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Hibabejelentő
« Válasz #53 Dátum: 2020. május 18. - 06:41:45 »
Hello!!

Hát Signo én le se mertem volna írni ha 5800 a támadóértékem mobosba :D még legalább 1000 támadóértékkel vagy pluszba:D De szépen pakolj be mindent a raktáradba, vegyél le mindent. Szintenként 2 támadóértéket számolj, hozzá adod a küldiket amit támadóértéket ad, és végül a prémium támadást is.

Jerry

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Hibabejelentő
« Válasz #54 Dátum: 2020. május 18. - 11:43:21 »
Miért ne mertem volna leírni? Ezt most nem értem. Egy 235 ös testi harcosról van szó full limit mobos cuccban ,full dupla mobra forgatva pallossal. Ezidáig 6k felett volt a támadási érték statlapon ,6100 körúl de azt nem érte el. Most valami hatására egyrészt elbuktuk a prémium támadásokat és ismételten meg kellett venni ,másrészt még prémium támadással sem érem el azt a támadó értéket ami ezelőtt volt. Hozzáteszem az összes küldi királyerdőig kész van és 41 hátas van a karin. Akinek több hátasa volt annak valószínű a támadója is több volt mint az enyém szóval nem tudom a 6k miért olyan nagy szám ,hogy ne lehessen leírni.... A páromnak viszont surája van és ez a jelenség nála is pont ugyanígy megvan. Ő is kb 25-30k val sebez kevesebbeket ütésenként... Sőt a céhből egy ninja is panaszkodott ,hogy lényegesen kevesebbet sebez mint eddíg...

Az igazat megvallva azt nem bírom felfogni ,hogy miért nem lehet tájékoztatni minket úgy nagyjából semmiről... Miért nem lehet lekommunikálni a dolgokat és ha már belekezdtek egy ilyen mértékű sebzés kivonásba akkor miért nincsenek a bossok ,mobok ehhez mérten gyengítve?  Végülis előbb-utóbb eljutunk odáig ,hogy képtelenség lesz leölni bármit.. Mondom ez a párszáz támadó minusz azt eredményezte ,hogy pl rubin runon változva 120k val ütök kevesebbet mint eddíg...

m2mfiok34

  • Vendég
Re:Hibabejelentő
« Válasz #55 Dátum: 2020. május 18. - 14:46:41 »
Szia!
Azok az a sok támadóérték, amit "elvettünk" az egy hiba miatt került a karakteredhez, pontosan ezért lett elvéve (Ahogy a tp is.) A prémium cuccokkal kapcsolatban pedig türelmeteket kérjük, ezt egy NPC fogja majd visszadni, jelenleg dolgozunk rajta.
Azt meg erősen kétlem, hogy nem lehetne emiatt leütni egy Bosst, maximum nem megy majd olyan gyorsan.

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Hibabejelentő
« Válasz #56 Dátum: 2020. május 18. - 17:14:37 »
Szia Burn!

Ne haragudj de ez már kicsit súrolja a plafont és már egyáltalán nem vicces... Bugos volt a cápa ezért elvettétek mindenkitől... (2 évig nem volt az ,vagy ha igen akkor a kutyát sem érdekelte... ) A mai napig nem közöltétek mi baja volt a cápáknak ahogy azt sem ,hogy visszakapjuk-e őket.... Dícséretes hozzáállás fejlesztői oldalról ,gratulálok hozzá!

Tudod nem kell kételkedni minden ezköz adott a számodra ,hogy leteszteld ahogyan én is tettem... 2 full mobra szerelt ütő kari (1 sura és 1 harcos ugyanannyi hátassal) változva pont annyit sebzett a 230+ os sárkányra hogy éppen nem töltötte vissza a TP reg és idővel ugyan de le lehetett ütni...

Tudod az a helyzet ,hogy a játékba implementált tartalmakat baromira nem a jelen helyzethez optimalizáltátok ezért lehetséges az ,hogy mivel leszedtétek a max TP-nket és limit cuccban is 340k a full TP (355 prémium élettel amit szintén lekaptatok mert nekünk ingyen adják a tárgypiacon ugyebár...) a sárkány lazán kicsap a gömbből 1 skillel ha kritel! 3x 4x is egy run alatt... 400k-kat tud kritelni.... Hagyok időt értelmezni...
Leszedtétek a támadósebességünket ,a védelmet ,a támadóértéket a cápákkal... Most még szedegettek lefele belőle mert miért is ne... Szedjetek még le vagy 200k-t és akkor majd a lvl 300 as karik esetleg meg tudnak csinálni egy WZ vagy Mino runt.... Ne vicceljünk már!

Mellesleg annyira mindegy lenne ,hogy szám szerint mekkorát ütnek a karakterek.... Irreleváns ,hogy 1k vagy 300k a sebzés ha a legyőzendő ellenfelek is ehhez lennének optimalizálva de ti csak minket gyengítetek a mobokat nem! Ez nem tűnik fel???

Időtlen idők óta nem tesztek közzé semmit a fejlesztői blogban meg úgy egyáltalán sehol ,ha meg valaki rá mer kérdezni valamire akkor jön az oltás...
Én kérek elnézést ,hogy zavar ha szó nélkül piszkálják karakteremet amibe nem kevés időt és nem mellesleg pénzt öltem bele...

De ha már ennyire "bugtalanítotok" akkor talán megnézhetnétek azt is ,hogy miért van az hogy 20% mondjuk ördög elleni erő de lehetne akár élőholt is tökmindegy.... Többet dob a sebzésen mint 100% (!) szörny elleni! Természetesen ha az érintett mob típust ütöd vele....
« Utoljára szerkesztve: 2020. május 18. - 17:24:05 írta Signo »

Nem elérhető Morghul

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Hibabejelentő
« Válasz #57 Dátum: 2020. május 19. - 13:25:44 »
Szia Signo,

Az utolsó pontban tudok segíteni.

Tegyük fel mindenféle bónusz nélkül sebzel egy mobra 100-at. Ez a hatásos bónuszokkal a következő képpen változik.
100*(1+szörny elleni erő/100)*(1+hatásos bónusz/100)*(1+ÁK vagy skill esetén KK/100)

Ha több tárgy vagy mount ad egyforma hatást azok összeadódnak, míg a különböző hatások összeszorzódnak, ezért van az hogy 10% nemhalott, vagy ÁK sokkal többet számít mint 10% szörny elleni erő.

Nézzünk egy példát:

alap sebzés bónuszok nélkül: 100
szörny elleni erő 500%
nemhalott elleni erő 60%
ÁK 50%

100*(1+500/100)*(1+60/100)*(1+50/100)=1440

A szörny elleni erőt 20%-al növelve:
100*(1+520/100)*(1+60/100)*(1+50/100)=1488

A nemhalott elleni erőt 20/-al növelve:
100*(1+500/100)*(1+80/100)*(1+50/100)=1620

Ezért növekszik jobban például a nemhalott elleni erővel a sebzésed.

Azért remélem nem rontottam el semmit a képletben  ;D

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Hibabejelentő
« Válasz #58 Dátum: 2020. május 19. - 15:15:35 »
Köszönöm a választ Morghul!

Igen ezt értem ,csak szerintem egy kicsit vicces.
Vicces ,hogy egy epic vért a maga kis 20% ördög ellenijével vagy 25... már nem emlékszem pontosan... Gyakorlatilag jobban megdobja a sebzést és bizonyos runokon hasznosabb tud lenni mint az a ruha amit a játék eleje óta folyamatosan fejleszt végig az ember...

A hatalom vértek 100% szörny elleni erőt adnak mégis kenterbeveri egy lowlvl item. :D
Mindenesetre szerintem akkor is az lenne a normális ha valami X% eséllyel növeli a sebzést akkor egy másik valami ami szintén X% al növeli ugyanannyit adjon.... Ugyanazt a dolgot növeli mind a 2 ráadásul %-os arányban ,akkor miért eltérő mértékben teszik ezt? Ez olyan mintha egy kiló liszt meg egy kiló só eltérő súlyban lenne... Vicces dolgok ezek. :)

Nem elérhető xcsaszix

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Hibabejelentő
« Válasz #59 Dátum: 2020. június 13. - 23:40:53 »
szép estét!kérdés ,túl léptem a napi sárkányérem feltöltést!viszont töltöttem még ,az bukta vagy jova irodik masnap?