Szia!
Hűűha, hát szépen kivesézted. Nos...
Ne hasonlítsak? De hasonlítok, lehet, hogy itt Wu-Zhein run van és nem DC, attól még a játék alapjai itt is gf-en is és a szobákból futtatott kis vackokon is ugyan azok.
Azért szeretnék az itt játszók a mestert amilyen? Persze, meg azért, mert már belelocsoltak 100 ezren felüli forintot, csak nem hagyják veszni. Ennek kapcsán ne ajánlgasd, hogy én is megtehetem!
"Mi tart vissza attól, hogy Te is olyan legyél, mint ők? Zavar, hogy ők elértek valamit?"
A józan eszem tart vissza attól, hogy megint olyan legyek mint ők.
Anno Hydrán a párom és én egy vagyont költöttünk, voltunk szerver elsők.
Most komolyan...ők tényleg elértek valamit? Azt azért érzed, hogy a kiskölykök szokták egymást hergelni ezzel a "zavar hogy ők elértek valamit" és irigy vagy mi? dumával?
Ha a lóra nem érdemes hangsúlyt fektetni (tényleg nem érdemes, persze, hogy valami megülhető bizbaszt akar az ember), akkor akár lehetne olyan is a ló, ami jön azonnal és nem kell két pakk potit elnyomni mire megjelenik. Persze értem én, hogy jó kényszerítő eszköz arra, hogy vásárolj mountot, de hidd el egy fullos ló mellett is mindenki mountot akar, csak nem tépi ki előzetesen a haját, mert fél órát hívta a lovat.
Ez a játék nem az alapoknál kezdődik, onnan jó, hogy bekerül az ember elveszettbe, oda öltözni kell, optolni kell. Most tényleg attól kap mindent a segge alá a játékos ha mondjuk 3 csoportonként esik egy jéggömb és nem negyed óra csapkodás után egy darab? De jó legyen, ne essen annyi, no de ha rajtam van a pénzért vett accos tolvaj, akkor legalább lássak eredményt.
Persze lehet a játék csak velem szenyózik és a tolvaj mellett tök normális, hogy 3 óra intenzív farmolás - szintnek megfelelő helyen - után 23db napi eventes (szent korona) vackot tudok felmutatni. Azért ez kimerítette a nem kapok semmit ingyen és megdolgozom érte kategóriát.
Nem mondtam, hogy végteleníteni kéne, hogy mennyi yang lehet a játékosnál! Azt mondtam a 2mrd már kevés ekkora összegek mellett, de jó az maradjon ennyi, de a 10 milliós átadás az akkor is kevés, és nem minden helyzetet old meg az, hogy vegyél rudat. Ha ketten farmolunk és mondjuk elveszettben egy karit fel akarunk fullra pakolni, hogy kijöjjön, lehet épp 100 millióval lenne tele, ott nem tudok rudat venni...Tudtad hogy csak a 300 milliós rudak összerakhatóak a többi nem? Miért is?
Igen...a jelenlegi 0 piac miatt valóban felesleges a rúddal való fizetés, de ha normális piac lenne (offline shop, piactér, aukciós ház...) igen is lenne létjogosultsága.
Itemsopos raki bővítő mi?
Sebaj a 25. felesleges 1 es kari majd megoldja a raktározási problémát, de azért tudd, hogy az 500 accból csak 100 játszik a többi csak raktár
Itt azért megjegyzem, hogy emlékeim szerint a karakter item ablaka anno kisebb volt, hogy az nőtt az nagyon jó.
Leírtad vagy háromszor, hogy miért kéne telepakolni olyan újításokkal amik mindenhol vannak. Nos azért mert mindenhol vannak. Ha a te gondolatmenetedet követné a világ, most csak egy autómárka használna ABS-t.
Nem ördögtől való egy újítás sem, és egyik sem könnyítette meg a fejlesztők és egyéb tárgyak kifarmolását. Ugyan úgy le kell ütnöm a metint, a bosst vagy a mobokat, akkor is ha összerakható a piros gyöngy, ha elérem bárhonnan a raktárat, vagy a kirakott boltomat. Kevesebb minót sem kéne mennem, ha nem esne többet a kicsi poti, ha eladhatnám a vissza a városba tekercset a vegyinél, vagy uram bocsá megjelennének a petek.
Örülök, hogy mindent átgondoltok mielőtt úgymond bepakoltok valamit a játékba, de igen elvárnám, hogy bizonyos újítások itt is meglegyenek. Egyszerűen azért, mert igen is jók, és a hiányuk elmaradottság érzést kelt. Nem lenne a mester sem rossz vagy egy a sokból azért, mert itt is megtalálhatóak.
Amúgy egy dicséretem is van. Van valamitek, ami sehol máshol nincs így. A GM-ek jelenléte. Szerves részei a napi játéknak és ez jó
A fent leírtakat átgondoltam.
Átgondoltam még jobban...