Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Javaslatok  (Megtekintve 57167 alkalommal)

Nem elérhető Hattori74

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #60 Dátum: 2019. szeptember 24. - 21:10:07 »
Szia BlueHawk!

Köszönöm a hozzászólásodat.
A játék nehézségével nekem sincs bajom, hiszen már csak 2 küldi hiányzik. (Pont ez a 2.. ;))
A két Boss most nagyon kelendő lett, hiszen bármikor bemegyek mindig vannak ott..vagy csak nekem van pechem..
Meteorkövek..
Este már nem igazán van fent GM, így hiába is hívom..amit elérek oké, amit nem, azt majd resi után máshova rakja a gép..
Nem kötekedni akarok, csak ha programba lehetne változtatni rajta, nem lenne szükség a "GM PM"-re.. :D
Amúgy teljesen korrekt és játszható szerver lett összerakva és gratula a Team-nek..
Köszönjük

Nem elérhető totokek

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
KRAKEN
« Válasz #61 Dátum: 2019. november 23. - 14:51:06 »
Sziasztok!

Az új, 2020-ban induló szerver indulásához szeretnék némi iránymutatást nyújtani a fejlesztőknek.
Pályafutásom a metin világában 2012-ben kezdődött, megfordultam számtalan, változó minőségű szerveren, míg nem 2013-ban ajánlották nekem a Mestert. Egyértelműen a többi szerver fölé kerekedett minőségben, játékélményben és a játékosbázis minőségét tekintve is. Látszott ez a népszerűségén, hisz Európa egyik legnagyobb, s Magyarország legnagyobb privát szervere volt.
Egyszer csak beütött a krakk, a Mester az akkori állapotában megszűnt létezni és létrejött a Magic To Master. Ezzel kapcsolatban nem kívánok semmit közölni...
A mesteres keménymag azóta sem találja a helyét. A Chaos jól indult, ám egyszerűen túlságosan egyszerűvé vált. A túlzott dropokkal, s a túl gyakori eventekkel egyszerűen eltűnt a szerver varázsa, a tökéletes egyensúly a PVM és a PVP között, egyszerűen felborult.
Nagyon remélem, hogy az újonnan nyíló szerverrel megpróbáljátok majd az egykori mester hangulatát és stílusát idézni, kedvezni ezzel a hardcore rétegnek :D
Nem is volna igazán sok munka a jelenlegi állapottal, csupán nehezebbé kellene egy kicsit tenni. 100-150%-os dropok, a tárgyak, melyek túlságosan megkönnyítik a fejlődést, kivenni, értem ez alatt pl. a prémium gyűrűt, stb. Az 1 órás gyűrűt nehezebben lehessen beszerezni, nem szabad map5-re és map3-ra minden ch-ra 15 követ betenni.. Egyszerűen hiba. Az eventek számát minimálisra kellene csökkenteni, Hetente legyen 1 event hétvégén, korlátozott drop-pal. Ne eventről eventre játszunk.. Olyan csodálatos a metin2 fejlődési, farmolási rendszere.. Olyan változatos.. Kezdve a Dt, jégföld farmmal.. folytatva a lélekbarlangban. A map5 egy nagyszerűen sikerült mesteres pálya feljődésre, s farmolásra egyaránt. A map3 úgyszint.. Ám ilyen nehézségi szinttel 2 óra alatt átugorjuk ezeket a részeit a játéknak, amelyen akkoriban 20-30 órákat töltöttünk el csak a fejlődésre.. És akkor még a farm.. A fejlesztő farmolás teljesen elveszett mára. Ezek úgy jók, s szükségesek, ahogyan voltak, és ezzel a rengeteg eventtel elvesztik létjogosultságukat ezen részei a játéknak.
A jelenlegi szerver megfelel a kezdő játékosoknak, viszont az öreg rókáknak már valami újat is kell mutatni srácok. Hisz Ők azok azok, akik elképesztő mennyiségű időt, pénzt tudnak beleölni a játékotokba, nekik van közösségépítő hatásuk.
Remélem meghallgató "fülekre" talál szavam, s hatással lesz a szerver további fejlesztésére. Én nagyon szívesen segítenék a szerver tesztelésében, véleményezésében, amennyiben szükség volna rá.

Nagyon várom már, hogy mivel is készültök nekünk.
Üdv, Egy lelkes támogató :)
« Utoljára szerkesztve: 2019. november 26. - 10:40:17 írta totokek »

Nem elérhető bazsi97

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Javaslatok
« Válasz #62 Dátum: 2019. december 09. - 22:50:37 »
Sziasztok!

Supportra már írtam üzenetet "Új mount" címmel és azt a választ kaptam, hogy ide írjam le. Szóval: Egy olyan 5letem támadt, hogy a rubin run legvégén lévő boss-t pontosan ugyan úgy ahogy kinéz meglehetne csinálni, egy vagy akár 2 mounttá csak esetleg a színe lenne más és valami pöpec bónusszal/bónuszokkal ellehetne látni. A tűz és jég főnixekhez hasonló módon lehetne (ha netén 2db születne belőle) amelyből az egyik a pvp-s vonalon míg a másik a pvm vonalon erősítené a karaktereket. Amennyiben láttok rációt ebben/ezekben a hátasokban és netén megvalósításra is kerülne a dolog szeretném, ha mindenki számára VISZONYLAG könnyen megszerezhető lenne (és itt nem feltétlen item shop-ra gondolok, hogy X ezer SÉ-ért lehessen megvenni), hanem mondjuk valamilyen új küldetés/event/run formájában ellehetne kezdeni a megszerzéséért való küzdelmet már olyan 100-125ös szinttől (inkább 125től), hogy ne kelljen kifejlődni a világból mindenkinek annak érdekében, hogy (1 vagy) 2 új baró jószágot tudhasson magáénak.

Remélem elnyerte a tetszéseteket az 5let és megvalósításra is kerül a közeljövőben.:
egy játékos :D

Nem elérhető Theseus

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #63 Dátum: 2019. december 10. - 09:02:46 »
Szép napot kívánok mindenkinek !
(A hibákhoz írtam véletlen előbb, sorry)

Már rég lobbizom egy-két dolog miatt, pár ötlettel, de leírom még egyszer aztán ha lesz lehetőség szavazásra is bocsáthatjuk a dolgot, de szerintem mindenki egyetértene.
A következőkről lenne szó a játék jobbá tétele érdekében:
- A megáldó márvány (5. opt) és az egyforma ATV gömbök, ATV kk-k stb. egybe tehetőek lehessenek.

- A kovácsnál egy medálokért kapható ékszer hiányzik. T.fülbevaló (támadóértékes).
Ha bele lehetne tenni a választékba úgy, mint az előzőeket az nagyszerű lenne.

- Item shopban is vásárolható legyen a Prémium élet (szív alakú kis ikonja van).
Jól jönne ha el lehetne érni valahogyan másképp is, mint egyetlen ládából félévente.

- Drakman ló és a raptor de legalább a Drakman ló lehessenek tradelhetőek.
Nagyon sok ember van akinek több is van az OX ládák miatt, és van akinek viszont nincs ilyen lova így mindenki boldog lenne, ha lehetne vele kereskedni.

- A zöld horgász küldetés.
Nos már kétszer is írtam erről. Másfél éve már, hogy ígérte a Team, hogy bekerül, még képek is voltak a III. küldetés után járó cápáról. És többször is meg lett ígérve, hogy bekerül.
Mikor ?
Igazán örvendetes lenne.  :)

Nos ezekkel a kérésekkel, ötletekkel fordulok ismét hozzátok, szerintem sokak és a magam nevében.  ;)

Tisztelettel,
                                                                                               Theseus

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Javaslatok
« Válasz #64 Dátum: 2020. január 27. - 05:36:22 »
Sziasztok!

Ide írom mert végülis ez is egy javaslat.
Nem lenne baj ,ha legalább a lvl 255 ös Óriás Kagylók illetve a Kentaúr maga élőholt helyett ördög elleni vagy állat elleni lenne... Aki nem limit cuccal fut neki hanem mondjuk egy félkész nagával (mint jómagam) az kínlódik vele rendesen mire lecsapkodja a köveket... Ha legalább az ördög elleni élne ellene vagy akár az állat elleni az sokat tudna javítani a helyzeten és a kissebbek/közepesek is tudnának érvényesülni.

Vannak akik jelezték ,hogy nem jön le nekik a kentaúr. Én ezzel a hibával nem találkoztam még 25-26 run alatt. Úgy tűnik (lekopogom) CH4 en rendesen működik ,úgyhogy akinek ez előfordult lehet akár ez is a pillanatnyi megoldás. Mármint ,hogy CH4 ről bemenni oda. :)

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Javaslatok
« Válasz #65 Dátum: 2020. február 06. - 08:57:46 »
Sziasztok!

Fehér sárkány run: Mielőtt visszakerülne a játékba, 3 szintre kellene osztani a runt. 0-170 majd 171-220ig és végül 221+.
Metin nem FPS játék hanem MMPORG . Mindegyik szintnél aranyközép utat meg kell találni, és minimum 3 játékos kelljen a run végigjátszásához. Ebből kifolyólag a láda tartalma is bővülhetne valami plusz dologgal. 

Wz illetve Mino run: Ide kellene valami szintkorlát, hogy a "nagyok" ne 3 perces runnal telítsék el a piacot zafírral. És esetleg nem lesz "sírás". Úgy gondolom 200.szint korlátozás bőven elég lenne.

Mutáns, Fakirályfi és Nasfary : Ezt beléptetősre kellene megcsinálni, mert mindig 1-2 személy üti folyamatosan. És vannak akik még mindig nem csinálták meg a küldetést. Ha már belépős a pálya, akkor lehetne bizonyos időközönként bemenni hozzájuk ami teljesen ingyenes lenne. 2 órás időlimit szerintem megfelelő lenne.

Céh War event: Leszögezem ez csak a nagyoknak szólna, nem azoknak a játékosoknak akik 1-2 hónapja kezdték el a szerveren. Itt fórumon történne az adott céh regisztrációja, ami magába foglalná a játékosok karaktereit is. Egy játékos 1 karakterrel vehetne részt az eventen. Lenne egy minimum játékos szám korlát például 5. Ez alatt az adott céh nem tudna részt venni az eventen. De megszabnám a maximum játékos számot is. Ezt azért tenném mert ahol többen vannak egy adott céhben ott tudna osztódni is, és nem lenne probléma, hogy XY én csak téged viszlek, veled megyek csak. Az event bejelentés után 2-3 hét felkészülési idő lenne, hogy akik szeretnének az eventen részt venni, de csak félkész cuccal rendelkeznek azok is feltudjanak készülni.
Az event PONTOZÁS alapján zajlana, és aki a legtöbb pontot szerzi az nyerne. Vereségért is járna valamennyi pont, nem csak a Győzelem után.
Nyeremény: Én úgy gondolom ez olyan tárgy lehetne, ami csak az adott karakterre vonatkozik. Nem kereskedhető, nem raktározható. Persze minimum bónuszal rendelkező tárgy lenne, inkább olyan eszmei értéke lenne. Például 2-3% kasztvédelem esetleg támadó.



Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Javaslatok
« Válasz #66 Dátum: 2020. február 18. - 07:35:18 »
Sziasztok!

Úgy tűnik mostanság a team tagok nem nagyon válaszolgatnak erre a posztra ennek ellenére remélem ,hogy olvassák...

Nos ez végülis ötlet-hiba-javaslat egyben.
Valakiknek biztos nagyon jó ,hogy bekerült a mobokon való átrohangászás ,nem akadnak el a kazamatákban stb... Véleményem szerint ez ebben a formában ahogy most van többet árt a játékélménynek mint amennyit használt. Pártoljuk a lustaságot ,"bánomisén"... De akkor legalább legyen már fakultatív a használata ennek a funkciónak és ne egy komplett szervert szivassunk a lusták miatt!...

Igen a lusták miatt! Mert a játék eddíg is adott lehetőséget arra ,hogy átmehess a mobokon csak meg kellett hozzá csinálni a lovasküldiket és kellett venni 1 db könyvet amivel pontot lehetett tenni az adott lókészségre ,és Voilà máris át lehetett szaladgálni a mobokon és nem akadt el sehol az ember...

A jelenlegi kivitelezésnél még az is jobb lett volna véleményem szerint ,ha mindenkinek odaraktok egy 20 as lovat a kitörés képességgel ,"Tanuld meg használni!" Címszóval és mindenki boldog lenne....
Mert most ez így szívás... Nem kicsit ,nagyon!
Nehéz szavakbaönteni mennyire idegesítő tud lenni mikor beköpenyezed a mobokat testivel és ütés közben ahogy lépked előre ,szépen kigyalogol a tömegből.... 300 as támadósebességnél elég gyorsan gyalogol.... Vagy mikor keresztülszaladgálsz a bossokon.... Még az sem segít ha "beautózod" mert úgy pörög a karakter mint egy propeller ,már-már epilepszia veszély áll fenn.... Tehát marad 2 alternatíva. 1 hátasról kell ütni mindent ami elég nagy visszalépés legalábbis ha a testi harcost nézzük ,aki földről karddal sokkal hatékonyabb tud(na) lenni mint hátasról (akár) pallossal.... 2 átváltozva kell ütni mindent ami szintén csak egy részleges megoldás mert ha az adott mob véletlenül bekábít akkor van ,hogy átváltozva is kifut a karakter a világból mert nem állítja meg semmi csak a tereptárgyak vagy a pálya széle...

Ha már mindenképpen pártoljuk a lustaságot ,nem lehetne esetleg ezt úgy csinálni ,hogy csak az szívjon miatta akinek kell ez a funkció??? Pl.; Egy gombhoz kötni a funkciót a beállításokban amit ha a delikvens megnyom akkor kap egy "flaget" és élvezheti eme csodás funkciót a hátrányaival együtt... Ha meg nem nyomja meg akkor nem kap "flaget" és továbbra is úgy viselkedik a karaktere ahogy ezelőtt. Hurrá ,mindenki boldog!

Második sarkallatos témakör....
Event farm.... Légyszives tegyetek már szint korlátozást SD4 re is...  Szánalmas ami ott folyik az utóbbi időben! Nem írok neveket ,ha igény lesz rá akkor rakok fel képeket meg videót a "csodálatos nagyjainkról"... Olyan mindegy ,hogy 160 as vagy 190 es karival megyek be oda ,tele van 250+ osokkal. A minap pl. egy 300 as KS elt meg gyilkolt le a mobokkal együtt mert neki éppen kellett egész SD4... Most majd biztos jönnek az okosok ,hogy védjem meg magam stb..  Bizonyára lehetséges egy több mint 100 lvl-el nagyobbal szemben aki full limitben van... Hogyne... Szóval száz szónak is egy a vége ,le kell korlátozni! Ez nem állapot! Ráadásul ők tudnának menni többfelé. 200 felett már van királyerdő ,rubin ,elin völgy..  200 alatt mi van? Naga meg SD4 aztán slussz.... Ha én nem tudok bemenni az "ő" mappjaikra vagy akár SD2-3 ba akkor ők miért jöhetnek be SD4 be szét trollkodni azt???? Nevetséges és egyben szánalmas is ez a helyzet ,valamit kellene kezdeni vele sűrgősen...

Ha elolvastad akkor köszönöm ,hogy időt szakítottál rá és remélem a fent említett dolgokkal kapcsolatban a team is reagál/lép valamit.

Üdv.; Signo

Nem elérhető Chido

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
Re:Javaslatok
« Válasz #67 Dátum: 2020. február 18. - 20:52:05 »
1,.
Igen a lusták miatt! Mert a játék eddíg is adott lehetőséget arra ,hogy átmehess a mobokon csak meg kellett hozzá csinálni a lovasküldiket és kellett venni 1 db könyvet amivel pontot lehetett tenni az adott lókészségre ,és Voilà máris át lehetett szaladgálni a mobokon és nem akadt el sehol az ember...

A jelenlegi kivitelezésnél még az is jobb lett volna véleményem szerint ,ha mindenkinek odaraktok egy 20 as lovat a kitörés képességgel ,"Tanuld meg használni!" Címszóval és mindenki boldog lenne....

Második sarkallatos témakör....
Event farm.... Légyszives tegyetek már szint korlátozást SD4 re is...  Szánalmas ami ott folyik az utóbbi időben! Nem írok neveket ,ha igény lesz rá akkor rakok fel képeket meg videót a "csodálatos nagyjainkról"... Olyan mindegy ,hogy 160 as vagy 190 es karival megyek be oda ,tele van 250+ osokkal. A minap pl. egy 300 as KS elt meg gyilkolt le a mobokkal együtt mert neki éppen kellett egész SD4... Most majd biztos jönnek az okosok ,hogy védjem meg magam stb..  Bizonyára lehetséges egy több mint 100 lvl-el nagyobbal szemben aki full limitben van... Hogyne... Szóval száz szónak is egy a vége ,le kell korlátozni! Ez nem állapot! Ráadásul ők tudnának menni többfelé. 200 felett már van királyerdő ,rubin ,elin völgy..  200 alatt mi van? Naga meg SD4 aztán slussz.... Ha én nem tudok bemenni az "ő" mappjaikra vagy akár SD2-3 ba akkor ők miért jöhetnek be SD4 be szét trollkodni azt???? Nevetséges és egyben szánalmas is ez a helyzet ,valamit kellene kezdeni vele sűrgősen...

Ha elolvastad akkor köszönöm ,hogy időt szakítottál rá és remélem a fent említett dolgokkal kapcsolatban a team is reagál/lép valamit.

Üdv.; Signo

Üdv Signo!

1., Probléma az, hogy lóküldi bugos és nem is tervezik megcsinálni! 11nél nem tudod tovább fejleszteni a pacit!
Valoban probléma sőt naga pályán gömben való fejlősés hála eme újitásnak katasztrófa.
Flages ötlet nem rossz! :)

Másodlagos probléma hát igen sd3ban is ez volt onnan kilettek tiltva hála istennek.
Probléma szerverrel az ,hogy nincs megoldás farm kérdésre mindenki menjen ahova tud elin völgy szar királyerdő szintén..azért járnak sd4be.
Hasonló pálya kellene mint a karácsonyi map ahol egyénileg szintednek megfelelő moob/metin várna ls persze értékelhető loot.

Mert itt szorzóval dupla kesztyü 40% tárgydroppal vicc amit egyesek droppnak neveznek..

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Javaslatok
« Válasz #68 Dátum: 2020. február 20. - 06:43:56 »
Szia Chido!

Azt megcáfolnám ,hogy nem lehet 11nél nagyobb a ló mert lehet. Az enyém is 20as. 21 es ló nem lehet belőle mert az a fele tényleg bugos vagy hiányos (mikor fel akarod venni a küldit ,a képernyő szélei elfeketednek és nem ír semmit... Csak reloggal lehet kijönni belőle...) ,viszont a ló készségeket már elérhetővé teszi a 20as ló is! Hozzáteszem ez nem újkeletű dolog ,nekem már istentudja mióta megvan...(több mint egy éve..)
Tehát lehetséges megcsinálni csak időigényes mert napi 1 küldit lehet csak és az eleje szar mikor olyan mobokat kell map2-n keresgélni amiből 1-1 darab van... Gondolom én ezért nem szeretik csinálni ,vagy azért mert lusták...

SD4.... 3 ból ki lettek tiltva hurrá! Akkor 4 ből miért nem?? Fejlődős mappon trollkodnak és lehetetlenítik el a játékot meg úgy mindent... Ez már a szabályzatot is sérti ,arról nem is beszélve hogy minősíthetetlen magatartással/hozzáállással teszik ezt! Ne haragudj de mikor 140-160 as karikat porba tipornak a 270-300 asok mert épp olyan kedvük van és nem hagynak felkelni ,expelni ,farmolni... Szánalmas! Mit csináljon akkor az ember? Menjen SD2-SD3 ba és tegye ugyanezt a nálánál kissebbekkel?? Jaaa ,hogy nem lehet??? Érdekes. :) Ne vicceljünk már ,limit szetteseknek semmi keresnivalójuk SD4 ben. Az olyan mintha full minóban mennél BO partyra és lecsapkodnád az arrajáró összes lvl50 est mert miért ne? Szánalmas....

Elhiszem ,hogy a nagyobb mappok alkalmatlanok az eventek farmolására. Találjanak ki rá valami megoldást ,tegyenek be több mobot vagy legyen egy farm map kimondottan erre ,mit bánom én... Nade ne az legyen már a megoldás ,hogy halomra ölnek több mint 100 lvl-el kissebbeket akiknek amúgy ott lenne a helyük mert máshová nem tudnak menni... 

Hozzáteszem ,nincs bajom a pvp-vel. Az unfair dolgokkal viszont van! Egy minó cuccos még meg tudja védeni magát egy nagással szemben ,ott még nincs akkora "generációs" ugrás. Nekem is van pvp szettem.. Szóval felőlem akár nagás még be is mehetne ,nade legalább a limitesekkel ne kelljen már ott hadakozni... A limitesek hadakozzanak el szépen egymással valahol máshol... Az már egy másik súlycsoport úgy gondolom...
« Utoljára szerkesztve: 2020. február 20. - 07:05:00 írta Signo »

Nem elérhető Chido

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
Re:Javaslatok
« Válasz #69 Dátum: 2020. február 20. - 16:59:12 »
Pedig nem tudtuk megcsinálni nem engedi leadni küldit hiába csinálom meg. Folyamatosan resetel küldetés nem enged tovább lépni ló küldiben..

Mielött azt hinnéd nem vagyok limites pofátlan 250+os kari legnagyobb karim 175 full minoban.

Megértem problémádat hisz ugyan ezzel volt és van is bajom nekem is!

Na de hamár javaslat szeretnék tenni én is!!! (úgyse olvassák)

Szeretném megkérni illetékes team tagot tagokat,akik tartják boss eventet! Ha látjátok ott rengeteg boss láda szednénk felfele ne rakjatok már 100minot nyakunkba.

Össze vissza dobáltak minket aminek köszönhetően rengeteg ládátol el estünk! Ugyanis én se mehetek más szintü karakterek boss eventjére addig egyesek fittyet hánynak szabályzatra, és  oda pofátlankodnak és szedik a lootot.

Javaslat következő automatikus rendszer bevezetése!
Mit is takar ez?
Ha leütöm adott bossot annak a ládája egyébb dropja automatikusan kerüljön bele a táskámba.
Igy elkerülhetjük, hogy azt illetéktelen játékos szerezze meg. Igen is dolgozzon meg érte ő is ne az én káromon nyerészkedjen.
Nem azért használok gömböt fogat egyéb italokat stb-t hogy jön egy 90es loot k***va és fel szedi én ládáimat mert nem tudom időben felszedni mert nyakunkba idéznek rakás minot ami dobál össze vissza.

Nem elérhető kinganulu

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
Re:Javaslatok
« Válasz #70 Dátum: 2020. március 12. - 13:27:22 »
Sziasztok

Fejlesztési javaslatom lenne:

A céhek jelenleg csak "díszek" nem nagy jelentőségük van. Ezt javítaná a javaslatom:

-céhkészségekbe raknám a következőket:
-exp bónusz
-tárgydropp bónusz
-szörny elleni erő bónusz
-lehet beletenném a dupla pontot is és csak céhes játékosoknak lenne elérhető (bár kicsit erős de vannak pozitívumai)
Ezeket a céhkészségeket a céhvezér aktiválhatja. Lehűlési idő elteltével. EXp feltöltéssel vagy yang feltöltéssel lehetne újratölteni.
20-as céhszinttől mind működne.
A céhes csoportozásra is jó lenne valami bonusz az exp-n kívül (pl ha csak céh tagok vannak a csopba ördög elleni vagy ilyesmi erőt is adna)

Nem elérhető kozakrob98

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
Re:Javaslatok
« Válasz #71 Dátum: 2020. április 18. - 14:27:51 »
Sziasztok!

Egy a SÉ jegyekkel kapcsolatos, illetve a kereskedősük megkönnyítését megcélzó javaslattal készültem.
Észrevettem, hogy az item shoopban nem elérhető 1000-nél nagyobb összegű SÉ jegy. Ez kereskedésnél igen nagy gondot tud okozni, nagyobb tételek üzletelésénél.

Arra gondoltam, hogy mennyivel könnyebb lenne a játékosok dolga, hogy ha lenne 5-10-15-20 ezres SÉ jegy is, illetve ha megoldanék ezek egymásba helyezhetőségét is.
Szerintem nem egy nagy kérés és sok időt tudna spórolni kereskedésnél, főleg amikor akár nagyobb tételekről van szó.



Egy ez előzőtől független felvetés, ami  az SD3-hoz kapcsolódik. A régi mesteren volt SD3 Solo belépőjegy(a belépő úgy volt megkülönböztetve, hogy nevében is ott volt a Solo és a piros belépő ikon egyik sarkában látható volt egy sárga 'S' betű).
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy ez nem a régi mester.
A lényege az volt, hogy aki ezzel a belépővel lépett be az SD3 ba, rajta kívül nem talált más játékost, csak mobokat.
Ez főleg eventeknél lenne nagy segítség, mert hiába van birodalomra leszeparálva az SD3 egy-egy event idején kb nincs üres terem a 6 CH-n és ez elég kiábrándító tud lenni, hogy sem farmolni, sem fejlődni nem lehet nyugodtan.
Be lehetne tenni egy ilyet is az item shopba, szintén 220SÉ -ért annyi különbséggel, hogy ezt csak SÉ-ért lehetne venni vagy másik játékostól, nem lenne be rakva semmilyen ládába.

Köszönöm a figyelmet! :)

Szép napot és jó játékot mindenkinek! :)

Nem elérhető tomika0309

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #72 Dátum: 2020. április 23. - 14:27:56 »
Szerintem lehetne egy belépős metin map ami belépős lenne és megadott időintervallumban menne mint a chaos vagy a mostani húsvéti pálya. És solo lenne mondjuk 30 metinnel és ha ez megvan egy kis bosst tenni ahol megáldó márványt átváltozó könyveket és ilyeneket. Lenne 45 50 55-ös metin illetve 80-85-90 és felette is meg lehetne csinálni ha lenne rá igény.
1 óránként lehetne bemenni egy órára vagy ilyesmit el tudnék képzelni.
Köszönöm a figyelmet és előre is köszönöm a választ!:)

Nem elérhető Damier

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #73 Dátum: 2020. május 02. - 01:39:09 »
Sziasztok!
Lehet volt már csak elkerülte a figyelmem,akkor előre is elnézést kérek.
Az érdekelne,hogy megoldható lenne-e egy run utáni gyors pont kivétel?
Mert pl. ma is 200 zafírt vettem ki egyesével és elég sokáig tartott és unalmas volt :D

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Javaslatok
« Válasz #74 Dátum: 2020. május 04. - 22:04:38 »
Sziasztok!!

2 új fajta nyílvessző bevezetésére lenne szükség. Amin láthatjuk Piactéren csak Isteni nyílt lehet vásárolni. Ami az Isteni felszereléshez megfelelő, de sajnos Démoni illetve Elinhez sajnos nem.