Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Javaslatok  (Megtekintve 59260 alkalommal)

Nem elérhető totolala2

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Javaslatok
« Válasz #15 Dátum: 2018. július 20. - 15:42:29 »
Véleményem szerint ezt a szervert már nem lehet orvosolni... A korai mester korszakában ilyenekkel nem volt probléma. A legtöbb baj okozója véleményem szerint ezek az eszeveszett dropok, túl könnyű a szerver..  Kellene induljon egy új, nehezebb szerver alapból 100% droppal, hétvégenként meg pl 150%( Nem szabad túl nagynak lennua a hétvégén, mert akkor hétközben nem lenne értelme játszani.)
Ha nehezebben menne a fejlődés, nem lenne mindenki első napon 110-es. A kiseb szintű helyeknek van értelme alacsony szinten.. pl vörösben és dt-ben feka ütés, lélekben méreg kard.
Szerintem egy ilyen játék lenne az ideális.
Írtam is erről pár sort a javaslatok fülhöz, de ha szükséges, ide is be fogom írni, mert nem figyek ott senki rá.

Nem elérhető totolala2

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Javaslatok
« Válasz #16 Dátum: 2018. július 20. - 15:45:36 »
Emlékszem az időkre, amikor elkezdtem a játékot. A barátomnak akkortájt már Öreg Királyi vértje volt és egy egész szép kis ninjája. 2011-12 környékén járunk, Metin2Mester karrierem kezdetén. A legtöbb játékos beragadva a 75-78-as szintbe, hisz onnan a továbbfejlődés combos volt. Ez az időszak volt a szememben A Metin2Mester korszaka. Később megjött a map5, amely lehetőséget nyitott a széles közönség számára a haladásra, s ha így visszagondolok, ezek is jó idők voltak.. Semmim nem volt. Szívességből húztak a baráraim, s idegenek is. Az a korszak más volt. Bár rengetegen voltunk még sárgában is, sokkal inkább magaménak éreztem a játékosbázist. Évekre szóló barátokra tettem szert, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Ezt jelentette nekem a Mester.
Sokan valószínűleg nem is tudják, hogy az akkori Mester a csapattal együtt már azon állapotában nem létezik. A GF pereskedése után átalakult, ebből lett a Magic To Master. A csapat egyik ága levált, s megalakította a Next-et. Annak ellenére, hogy nagyon jól tudom, hogy ennek a szervernek és a mögötte álló csapatnak semmi köze az akkori csapathoz,  egy kéréssel, javaslattal fordulok hozzátok.:

Évekkel ezelőtt regisztráltam hozzátok, annak reményében, hogy ismét visszahoz egy csipetnyi múltat, amit az elején hellyel-közzel megkaptam.
A dolgok kezdtek elfajzani, voltak problémák üzemeltetői oldalon is, és rám is rámfért egy kis pihenő. Feljöttem most, hónapokkal később, s látva, hogy minden amit viszonylag kemény munkával elértem, átlagossá, vagy az alá süllyedt. Az eventekkel elhalmozott szerver egyre inkább hasonlít egy pofátlanul túlegyszerűsített privát szerverre. Mindenkinek megvan mindene, s szinte küzdenie sem kell érte. Egy tapasztaltabb játékos kb 2 hét alatt éri el azt, ami anno hosszú hónapok eredménye volt.
Hétköznap 300% , hétvégén 500% drop? Rengeteg.
Minden hétvégén sé event?  Mi ez a mobmennyiség map3-on? Egy metinkő helyén 3? Tele szórva a szerver eventekkel, ami elsőre jó ötletnek tűnhet, de pont emiatt veszti el a játék a stílusát, ami megszerettette a nagy tömegekkek magát. A GF metinnél könnyebb, izgalmasabb, de elsősorban továbbra is PvM. Ezt várnám a szervertől. Véleményem szerint a szerver rálépett egy útra, amelynek hatása a nagyobb videósok megjelenésével még nem érezhető, de ami amúgy zsákutca.
Ezzel a szerverrel már nem lehet mit kezdeni, hisz akkor a kezdőbb játékosok lennének elégedetlenek, de nagyon hálás lennék, ha indulna a Chaos szerver mellett egy új, nehezebb, hosszabbtávú szerver. Egy szerver, amely leköti az öreg rókákat is, és amelynek érkezése szerintem jó pár újonnan érkezőt kellemesen érintene, hiszen kapnának egy új esélyt, hogy felzárkózzanak. Ismét lehetne versenyszellem, valószínűleg egy sokkal családiasabb légkörben.
Szeretnék ismét játszani, megszenvedni azért amim van, segítséget adni és kapni, együtt dolgozni, egy új startot, egy tiszta lapot.

Nagyon hálás lennék, ha ezen kívánsagaim meghallgatásra találnának.
Ha bármi kérdésetek van, én nagyon szívesen közreműködnék a szerver beállításaival kapcsolatban, közvetítve jópár játékostársam kívánságát.

Üdvözlettel, ToTo

Nem elérhető bali56513

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #17 Dátum: 2018. július 20. - 16:34:30 »
Sziasztok!

Nem túl nagy ötlet ez, de esetleg az megvalósítható lenne, hogy a naga run belépője, azaz a mágikus pikkely megvásárolható legyen ambróziából, mint a többi run belépője?

A Meteorkő Event esetleg áteshetne egy kisebb átdolgozáson, hogy a meteorkő darabokat le lehessen adni a szükséges mennyiség megléte után saját magadnak további ajándékokért, mint a nyári event esetében a teknősök. Tisztában vagyok vele, hogy 50 darab leadása után kapsz még egy ládát, de ezt is csak 24 óránként lehet...

Másrészt pedig ez egy kérdés lenne, de a "Elveszett labirintus" eventtel fogunk találkozni valamikor?

Nem elérhető Irr3gular

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Javaslatok
« Válasz #18 Dátum: 2018. július 20. - 19:32:15 »
Tárgyak rendezése, "csoportosítása"
Nagyon de nagyon sok olyan tárgy van amit nem lehet egybe rakni vagy kidobni ami miatt olyan kaotikus leltárak tudnak születni amit még jézus se tudna megváltani...

Fegyverzet kereskedő:
Optolók földre dobhatósága, 50-es stack helyett 200-as árulása.
-Kagylók , alap gyöngyök összerakhatósága
-Relik összerakhatósága

Egyéb:

-Bónusz yang automata felszedése vagy egyáltalán ne is dobjon a földre mert felesleges csak a szerver terheli / az ember gépét laggoltathajta (tanakán is jó lenne ha eltűnne)
-Játékon belüli CH váltó megcsinálása "F7" gombbal most is bejön a menü jó lenne ha működésre tudnátok bírni :)
-WIKI oldal frissítése, 2013-mas megjeleníthetetlen képek lecserélése, aktuális adatok frissítése SÉ, küldetés jutalmak stb. (a kirakjuk fórumra az a hasznos de "olcsó" megoldás, nem igazán akar az ember 2 oldal között ugrálgatni mint 1 majom a böngészőben) és a WIKI játékon belül gyors LINK megcsinálása a minimap mellett mint a fórum,facebook,honlap

Nem elérhető kappa

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Javaslatok
« Válasz #19 Dátum: 2018. július 21. - 01:50:41 »
2 dolgot javasolnék:
1. Az érces ékszereket a piactér nem jeleníti meg normálisan, szóval úgy látjuk ezeket  a piactéren hogy nincs benne érc, ezeket jó lenne megjeleníteni.
2. A kék cápához való 2db kaszás isten leölése kb lehetetlen, nem azért mert nincsenek hozzá megfelelő cuccod,hanem mert az 5 órás respawn egy kicsit sok, és gondolom pár ember percre pontosan tudja , hogy mikor fog spawnolni a boss, szóval más játékosoknak esélye sincs leütni, ezért meg kéne változtatni a kék cápához szükséges feltételeket.

Nem elérhető kappa

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Javaslatok
« Válasz #20 Dátum: 2018. július 21. - 02:09:44 »
még egy dolog:
a katona lovat betehetnétek, eléggé jó lenne egy skillekkel rendelkező hátas is. :)

Nem elérhető x0x_Shock_x0x

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #21 Dátum: 2018. július 23. - 19:29:31 »
Sziasztok !

 Ugyebár nemrég bejött egy új pálya , nevezetesen a "Chaos" (Káosz) , ahol szinttől függően meglehet küzdeni az új BOSS -al .
Ezen a témán volna egy javaslatom/kérésem a BOSS -ból nyert/kapható ládákkal kapcsolatban :

Prémium láda: Sárkányhívó jogardarab, 5000 SÉ jegy, Jég főnix, Tűz főnix, Zöld és Vérvörös Chaos hívó, Prémium életerő, Prémium skillerő, Prémium támadás, Prémium védelem, Isteni sura pajzs +0, Isteni harcos pajzs +0, Isteni sámán pajzs +0, Isteni ninja pajzs +0, Lélek kalapács, Arany csontok.
Ezt a ládát 5 BOSS megölése után kapod meg !
A javaslatom/kérésem a következő volna : Tekintettel arra ,hogy amikor a Jég főnix / Tűz főnix beérkezett a játékba , akkor volt néhány ember , aki nagyon megindította a farmolást ,akik megakarták szerezni ezt a hátast , mivel csak korlátozott ideig lehetett megvenni az IS -ből (ItemShop) . Jó magam is nagyon megindultam farmolás terén ,hogy minél hamarabb megszerezhessem a Jégfőnix hívót . Na már most a lényeg itt következik !
Az 5. BOSS megölése után valószínűnek tartom ,hogy mindenki kifogja nyitni a ládát , ami tartalmazhassa a főnixek egyikét is akár . A javaslatom kérésem annyi volna , hogy mivel nem kereskedhetőek a főnix hívók így vagy tegyétek őket azzá , vagy ha netán olyan játékos nyitná ki a Jég/Tűz főnix hívót aki már rendelkezik vele , annak lehessen választási lehetősége . Pl.: Nekem megvan a Jég főnix hívó és ha netán nyitnék még egyet amire igaz csekély az esély ,de ha mégis megtörténne akkor GM ,vagy nagyobb rangú TEAM tag segitségével cserélhessem az Tűz főnix hívóra vagy egy másik hátasra aminek az értéke megeggyezik a Jég főnix hívó árával ( 30k SÉ ) , vagy esetleg ha azt is megengeditek akkor maga a SÉ -t megkapni a hívóért cserébe ..

Köszönöm ,hogy szántatok rám és a javaslatom elolvasására időt !
  ;) ;D

Nem elérhető Teclis

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
Re:Javaslatok
« Válasz #22 Dátum: 2018. július 26. - 08:46:22 »
Sziasztok

Sokan panaszkodnak facebookon is és játékon belül is a 3. cápás küldire, vagyis amikor 2 kaszás istent kellene leütni. Ez a küldetés gyakorlatilag lehetetlen, és nem azért mert gyengék a cuccaink és nem tudjuk megölni, hanem mert 5 órás a respawn-ja, és néhány játékos szinte percre pontosan tudja, hogy mikor jelenik meg legközelebb... Véleményem szerint 2 opció létezik ennek orvoslására: vagy beléptető rendszer kell a kaszás istenre is (mint a mino map bossaira), vagy megváltoztatni a küldit, pl ne kaszás istent kelljen leütni, hanem mondjuk 2 pók királyt (vagy mino királyt vagy hadurat).
A másik javaslatom a 24 órás korlátra vonatkozik. Nem lehetne úgy megcsinálni, hogy ténylegesen naponta lehessen belépni a Chaoshoz (tehát nem 24 óránként, hanem minden nap egyszer, de azon belül bármikor)? Ez a rúnakövek leadásánál is hasznos funkció lenne.

Nem elérhető kedveslehel

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Javaslatok
« Válasz #23 Dátum: 2018. augusztus 02. - 19:04:54 »
Sziasztok!

  Szerintem a gyilokmadarat is kereskedhetővé kellene tenni, ahogy a somár is az. Más drágább hátasokkal is lehet(lehetett) kereskedni. Például nálam van 10 gyilokmadár, amivel nincs mit kezdjek, viszont tudom, hogy többen is keresték illetve meg is vették volna.

Nem elérhető Morphing

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Javaslatok
« Válasz #24 Dátum: 2018. augusztus 02. - 20:20:17 »
Sziasztok!
Kaszás istentől írnék először is. Az szerintem egy tök alap infó kellene legyen, hogy egy reset után minden boss és kő, stb újra megjelenik. Ilyen ő is.  Ráadásul a dropjai között olyan nagyon nagy értékű cucc egyáltalán nincs. Hogy mire is gondolok ezzel? Arra, hogy, ha teszem azt 13:30-kor reset van és ezt 13:00-kor bemondták, akkor Te(az illető, akinek kell a küldihez, ne vegye magára senki) odamész 13:25-kor, megvárom a resetet, belogolsz mondjuk CH5-re vagy CH4-re restart után, és van 1 Kaszás istened. Ha netán más is lenne ott, valszeg ő is a küldit csinálja és neki is csak kettő kell, ráadásul már tudod mikor jön elő újra és addig elmész farmolni, vagy amit akarsz. Baromi egyszerű megszerezni.
Másik dolog amit már inkább javaslatnak tartok. Jelenleg 125 és 190 között PvE csoportban nem nagyon van. Csak a néha-néha lélekpontot farmoló fullminosok és a szintén ilyen gearben lévő Fehér sárkány pusztítói. Javaslatom az lenne, hogy egy run ezen szintek között kicsit feldobhatná a "hangulatot". Hogy milyen run? Nem. Nem itemfarmolós. A csak IS mountokat lehetne itt begyűjteni bizonyos mennyiségű lélekpontért cserébe. Az viszont már mindegy, hogy a belépő csak sé-s, mint az SD3 vagy megszerezhető egyéb módon is. Csak egy újabb kis PvE az átlagos mindennapok közé, és nem csak az "ezt meg azt is meg fogom venni és csak farmolok, farmolok és farmolok, mert csak azt tudok".

Nem elérhető hunhades21

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #25 Dátum: 2018. augusztus 09. - 10:45:58 »
Sziasztok! Nagyon sokat fejlődött a szerver, először is szeretném megköszönni a piacteret, petet, ch váltót és hasonló dolgokat, nagyon sokat segítenek, jó irányba haladtok. Szerintem a legtöbb ilyen quality of life problémát már megoldottátok, de néhányra még szeretném felhívni a figyelmet.
Elsőnek ami nekem a legjobban böki már nagyon régóta a csőröm az a ló kérdése. Először is, hogy 1es lóhívás skill van. Ez persze elég hamar megoldódik a ha az embernek van valami hátasa, de nem hinném hogy olyan sokba telne a ló hívás képesség mana költségét mondjuk 0-ra állítani ha a ló hívást nem akarjátok felemelni. Ami viszont fontosabb a lónál az a 21-es szint. Már előttem is volt szó róla, hogy át lehessen menni a mobokon. Ezt a katona ló megoldaná a harc ló hátról skillel. Sok szerveren bent van a lovásznál a ló szint emelés, nem kell olcsónak lennie, de valahogy legyen rá lehetőségünk, mert nagyon zavaró hogy minden normális szerveren 21es szinten kezd a ló itt pedig a kezdetek kezdete óta csak a szívás van vele.
A másik dolog már nagyon sokszor fel lett hozva, de nagyon sok dolog van ami rengeteg helyet foglal és más helyeken egybe lehet rakni. Nem ragozom, tudja mindenki mikről beszélünk.
Lehetne valamit kezdeni a mester fegyverekkel, mert jelenleg sok értelme nincs nekik. Pvp-re még azt mondom aki annyira akarja, lehet használni, bár aki komolyabban pvpzik úgyis isteniben van már, de mind1 a probléma a szörny mesterekkel van. Jelenleg semmi értelme, mert 110es szinten senki nem áll meg farmolni mert akkor már mindenki felmegy 125-re a minóért. Ezt nextworldön ugyebár a szörny titánnal oldották meg. Valamit itt is lehetne velül kezdeni, valamivé tovább fejleszteni vagy ilyesmi...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából amj lényeges lenne az a harc lóhátról lóskill.

Nem elérhető Teclis

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
Re:Javaslatok
« Válasz #26 Dátum: 2018. augusztus 10. - 09:04:29 »
Sziasztok! Nagyon sokat fejlődött a szerver, először is szeretném megköszönni a piacteret, petet, ch váltót és hasonló dolgokat, nagyon sokat segítenek, jó irányba haladtok. Szerintem a legtöbb ilyen quality of life problémát már megoldottátok, de néhányra még szeretném felhívni a figyelmet.
Elsőnek ami nekem a legjobban böki már nagyon régóta a csőröm az a ló kérdése. Először is, hogy 1es lóhívás skill van. Ez persze elég hamar megoldódik a ha az embernek van valami hátasa, de nem hinném hogy olyan sokba telne a ló hívás képesség mana költségét mondjuk 0-ra állítani ha a ló hívást nem akarjátok felemelni. Ami viszont fontosabb a lónál az a 21-es szint. Már előttem is volt szó róla, hogy át lehessen menni a mobokon. Ezt a katona ló megoldaná a harc ló hátról skillel. Sok szerveren bent van a lovásznál a ló szint emelés, nem kell olcsónak lennie, de valahogy legyen rá lehetőségünk, mert nagyon zavaró hogy minden normális szerveren 21es szinten kezd a ló itt pedig a kezdetek kezdete óta csak a szívás van vele.
A másik dolog már nagyon sokszor fel lett hozva, de nagyon sok dolog van ami rengeteg helyet foglal és más helyeken egybe lehet rakni. Nem ragozom, tudja mindenki mikről beszélünk.
Lehetne valamit kezdeni a mester fegyverekkel, mert jelenleg sok értelme nincs nekik. Pvp-re még azt mondom aki annyira akarja, lehet használni, bár aki komolyabban pvpzik úgyis isteniben van már, de mind1 a probléma a szörny mesterekkel van. Jelenleg semmi értelme, mert 110es szinten senki nem áll meg farmolni mert akkor már mindenki felmegy 125-re a minóért. Ezt nextworldön ugyebár a szörny titánnal oldották meg. Valamit itt is lehetne velül kezdeni, valamivé tovább fejleszteni vagy ilyesmi...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából amj lényeges lenne az a harc lóhátról lóskill.

Szia

Személy szerint nem értem a lóhívás problémádat. Pár ezer yangért tudsz venni ördögűző tekercset, a lóhívás könyv meg ingyen van ( vagyis kb 3 csoport vadkutyát kell leütnöd és meg tudsz venni mindent ahhoz hogy 10es lóhívásod legyen). A mobokon való áthaladást már jeleztem én is korábban.. 21es lovat ne rakják be azonnal, a lómedált rakják be a lovász shopba mondjuk 1 rudért (legyen már egy kis kihívás). A szörny nagymester fegyverek továbbfejlesztését maximálisan támogatom, amióta megvan a mino, csak porosodik a leltárba (trade eventig, ami még kb 3 hét).
A kaszás isten problémáját leírtuk többen, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

m2mfiok19

  • Vendég
Re:Javaslatok
« Válasz #27 Dátum: 2018. augusztus 14. - 17:55:28 »
Javaslat: A Sefra vért +9-en füstöljön mint a mestervért.

Nem elérhető 177cm75kg9cm

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Javaslatok
« Válasz #28 Dátum: 2018. augusztus 22. - 20:19:53 »
Sziasztok! :D
Nekem egy igen érdekes ötletem van, ami nem a játékot könnyitené/nehezitené:
Arra gondoltam hogy Részeg NPC-nél lehessen elportolni egy Kocsma feelingű mapra ahol a sok farmolás/bossozás/runozás mellett hülyülnénk a haverokkal/új arcokat ismerhetnénk meg.
Lehetne egy Pultos NPC ahol "kocsmabunyó (párbaj)"-t indithatunk ez által aktiválódik a PvP :D
Mondjuk lehetne ez a map péntektől vasárnapig nyitva. Engem ott megtaláltok valamely sarokban potikat hányva.
csá :D
UI: Lehessen piát venni

Nem elérhető ubraN

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Javaslatok
« Válasz #29 Dátum: 2018. augusztus 24. - 18:07:28 »
Hali !
Régi játékos lennék még annó 3-4 éve (?) talán még a pereskedés előtt játszottam sokat ( régi nevem PlayBoy69 ha esetleg vissza tudjátok nézni ) .
Örülnék ha az SD4 olyan lenne mint régen :
-Ezzel az event droppokra célzok, ugyanis régen ott volt a legjobb dropp ( kb 5-6/terem 100%-osan )
-Szintén nagyon örülnék a SZÖRNYTITÁN ÉS TITÁN szetteknek, nagyon sajnálom hogy eltűntek, kedvenc szettem volt. Nagyon jól néztek ki meg minden, és most lvl 125-től 180-ig nincsen semmi .