Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Javaslatok  (Megtekintve 57190 alkalommal)

Nem elérhető kaloka

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #75 Dátum: 2020. május 05. - 13:09:21 »
Üdv! Én a piactérrel kapcsolatban szeretnék javaslatot tenni
A piactéren lévő utolsó itemeknek nem látszódik az összes optja. [img][/

Nem elérhető DISSOLUTION

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #76 Dátum: 2020. június 13. - 13:05:05 »
Sziasztok!

Nekem egy olyan javaslatom lenne hogy az ithem shop-ba kerüljön be az 5.000.-es SÉ jegy, és lehessen vele kereskedni, valamint a játékban megszerezhető (prémium chaos ládából) nyitható 5.000.-es jegy is kereskedhető legyen.
Rengeteg embernek szerintem sok időt, és kényelmetlenséget vesz igénybe, amikor valaki pl. 200-250 K - sével szeretne kereskedni, ez merőben megkönnyíteni az ilyen szituációkat.

Üdv! =)
« Utoljára szerkesztve: 2020. június 13. - 13:08:35 írta DISSOLUTION »

Nem elérhető bellasnow

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Re:Javaslatok
« Válasz #77 Dátum: 2020. július 06. - 17:36:00 »
Szomorúan látom hogy ez a játék még mindig nem fejlődött annyit, amennyit elvártak volna az emberek. A kedves team figyelmébe szeretném ajánlani a Poser 11 nevű 3d programot amivel nagyon szép karaktereket lehet saját kezűleg csinálni, igazából csak a képzelet szabhat határt :) Illetve grafikai update,vfx asset,enviroment update is illene a játékhoz. Nem mondom hogy kovácsoljanak össze egy Black desert grafikai szintet,de...azért egy 2006os játékról beszélünk. És nem..kétlem hogy ez azért van mert annyira szereti bárki is ezt az oldschool kinézetet..ez már csak az emberek lustasága hogy nem fejlesztik a játékot ezen a szinten. Nem bunkóságból, csak azért zavaró :) A szerver nem sokat tud nyújtani, csak marha gyors fejlődést, PTW, toxic communityt..ahol a 230 as beleröhög a kezdő 50es arcába, és még csak nem is segít neki :) Petek nincsenek, viszont nagyon régi és csúnya pvp vértek igen.. amit szintén nem értek. Rengetek metines oldal van, ahol lehet venni npc-ket,vérteket,mountokat..etc. Costumok nincsenek, pedig elférne, és nem is ártanánk vele senkinek. A piactér a kezdetek óta hibás,a legalsó itemet nem lehet megnézni max csak a nevét, kiemelném hogy a sámánon a feketevért is hibás, a karakter nyakán átlehet látni, a vért beleolvad a karakterbe,a sárkány legyező meg nem is a karakter kezében van, hanem rajta.. szóval igen.. volna mit itt bőven javítgatni, újítgatni..És ha van pl programozó,vagy 3d programokkal foglalkozó ember a TEAM-ben akkor még csak nem is lenne kihívás egy kis újítás. Szóval szeretném ha a team elgondolkozna azon hogy legalább a karaktereket updateljék textúra,grafikai szinten,már nem divat a kocka fej meg az egybelevő kocka kézfej..könyörgöm..valaki hallja meg a mondanivalóm :) 

Nem elérhető Tomi246

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #78 Dátum: 2020. október 17. - 22:28:45 »
Hali.

Az opt forgatóval kapcsolatban lenne egy ötletem, amit a "k" betű lenyomásával hozunk elő és szerintem ez megkönnyítené az optolást.

Esetleg meg lehetne azt csinálni (ennek a kivitelezésén még nem gondolkodtam annyit, ez alatt azt értem, hogy csaka fegyver bónuszolásánál lenne nagyon hasznos, mivel abban van arany érték, de csak az ÁK, ami fontos), hogy amikor bedob egy arany értéket felugrik egy ablak, mint például a tárgyak felhúzásánál egy megerősítés, hogy biztosan tovább akarom-e forgatni vagy mégsem.

Ez azért lenne jó, mert előfordul olyan, hogy túl későn veszi észre az ember, hogy "ó egy arany érték", de sajnos továbbpörgeti, mint ahogy én is tettem egy 50% és 49% ÁK-val.

Remélem egy megfontolásra jó ötletnek hangzik és valamennyire átment, hogy mire szeretnék eljutni.

Kíváncsian várom, hogy szerintetek mennyi alapja lenne egy ilyennek és a véleményeteket :D.

Nem elérhető Sanyaa

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #79 Dátum: 2020. november 28. - 03:54:26 »
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék tenni a kereskedőház modernizálására.
1.Ne kelljen külön kategóriákat kiválasztani mielőtt beírja az ember hogy mit keres.
2. Lehessen több féle itemet behelyezni pl. 1órás  EXP gyűrűt , SÉ jegyet stb.
3. A hibás item ikonokat kijavítani (pl. Nem jeleníti meg)
Piactérről röviden ennyit.

A tárgyak egybe helyezhetősége:
Pl. a 6-7. Optolokat/Cserélöket lehessen egybe tenni.

Nem elérhető laci321

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #80 Dátum: 2020. november 30. - 15:39:26 »
Sziasztok!

Nekem is lenne pár észrevételem , lehet lesznek korábban írtak is benne, sajnos sokan tömören írnak és ahhoz nem volt elég türelmem ,kibogarászni.

- Az első és talán legfontosabb: WAR , WAR - WAR ÉS WAR!!!! Miért nincs WAR? Mind egy hogy járna érte valami vagy nem , de szerintem érdemes lenne valamit kezdeni a játék legjobb funkciójával , nagyra értékeltem hogy sok helyen leírjátok hogy a csapatmunka fontos és a Runok megis adják hozzá a kezdő löketet , de az igazi buli , a játék krémje az a WAR.
Nem akarom hogy feltétlen jutalommal legyen felturbózva , inkább színesítsük , hogy változatos és érdekes legyen.(ja és ne is SÉ-s jeggyel .. :D )

- Tárgyak áthelyezése/eladása gyorsbillentyűkkel - pl: Shift+jobbclick Leltár -> Raktár , Alt+jobbclick -> eladás
- A forgató legyen automata , nem értem ezzel manapság miért szivatni a népet (az se jobb ha hackelnek)
- Bejelentkezési adatok mentése (esetleg egy 2 faktoros beléptetés , csökkenne a lopás/átverés)
- Tárgyak törlése (3. opció eldobásnál) - televagyok forgatókkal , visszaállítótekercsekkel , metin ütés közben felveszem amit eldobok ,stb. :'D
- Tárgyfelvételi szűrő - '0' gombra (játékopciókban belehetne állítani mit vegyen fel a gomb, item típusokra)
- Piactéren a kereső minden menüpont alatt keressen , rendezhető tranzakciós lista
- A piacvezető ne adjon ki üzenetet ha valami sikeresen bekerül , vagy lehessen egyszerre többet "betenni neki" :'D
- Tárgyak halmozása (6. - 7. - megáldó stb)
- Szívesebben látnék még több küldetést , a rúnaköveset meg 15 hónapról  5-10 re igazítani , mert ez a GF hez képest is sok.
- Rengeteg a kihasználatlan tárgy , NPC , map - ezekre még lehetne véleményt gyűjteni
- Átlátható kezdő fogadás , küldetéslánc
- 100AS METINEKET A 150-ESEK ÜTIK LE ELŐLEM 5MP ALATT????? na igen , ez kicsit bicskanyitogató érzés , hogy miközben ütöd a metined(30-40mp) , jön egy 150-es és 5-5-5-5mp alatt szétkapja a többit , integet a droppal és megy - miért kap belőle?(értem miért , DE ettől nem helyes :D ) - miért nincsenek nekik metinek?
- Kibővített skill időtartam - lehetne 5-10 perces egy aktiválós képesség , ha a játékmenetet elrontaná akkor esetleg a buff csak önmagán legyen bővítve.

Egy a végére , nem teljesen stabil/azonnal a szerver reakcióideje , sokszor tapasztalok csúszásokat , "opció-beragadásokat".pl.:
- Futok a városban , megállok , eldobok valamit és 2 méterre tőlem dobja el , amerről jöttem
- Chaoshoz nem lehet csoportba bemenni , kilépek csopiból , továbbra se enged be emiatt , CH váltás kell neki
- Sokszor meg szimplán laggol (a gépem az eléggé combos mai darab , 150/20 as net, kábelen , igazából sosincs baj semmivel , de itt érezni a válaszok közötti különbséget)

Köszi ha olvastátok , ha valami mégis bent van akkor elnézést , nem öltem még túl sok időt bele.

Nem elérhető Adanosz

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #81 Dátum: 2021. január 05. - 02:26:43 »
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy a SÉ-s piactéren néhány nyerészkedni vágyó ellen legyen egy szűrő beállítva legalább azoknál a tárgyaknál, amik tárgypiacon meg lehet venni SÉ-ért. Nem lenne olyan bonyolult egy szűrést beállítani mondjuk, hogy ha a tárgypiac feletti áron akarja kitenni, akkor felugrana egy szöveg, hogy "Túl sokat kérsz ezért a tárgyért"... Ha ez be lenne vezetve, akkor nem történne meg az, hogy egy Sárkányívó jogardarabot, amit 2200 SÉ-ért lehet venni tárgypiacon, azt 2300-ért vagy 10 darabot 25000-ért kínáljanak. Ami még elképesztőbb volt az a Kígyófarok+ 200SÉ helyett 45000SÉ-ért kínálja valaki...
Persze aki ezeknek bedől az ostoba, de sose tudhatni éppen ki gondolja tudatlanul vagy kezdőként, hogy az egy jó ár érte... A játékosok védelmében szerintem ez nem lenne hátrány, vagy kirívó esetekben akár szankcionálni is lehetne.

Pár bizonyíték:
Sárkányhívó:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=628Miezaz_r.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=826Miezaz_r3.jpg
Kígyófarok+
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=492Miezaz_r2.jpg
Bónusz nyerészkedés országalmával:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=979miezaz_r4.png

Nem elérhető GayBoy

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #82 Dátum: 2021. augusztus 14. - 00:35:51 »
Néhány eventtel kapcsolatban lennének javaslataim.

A kicsiknek szánt 1-120as hordók szerintem túl sok élettel rendelkeznek.

Egy 75-ös szintű karakterrel, minden egyes tárgy duplamobos, még is kb. 8-10 percig ütöm, mire sikerül legyőzni.
Sajnos ez idő alatt sokan odajönnek és elviszik hamarabb és még a droppot is ők kapják. Vannak akik szándékosan ilyenkor letudnak ütni egy csomót, mire egy tényleges kezdő játékos alig birkózik meg 1 darabbal, holott nekünk lett ez kitalálva.

A probléma azzal van persze, hogy az eventet ahhoz igazítottátok, hogy kinek van legalább 20-30 mobos hátasa. Ők meg persze pár ütésből megcsinálják az egészet. Simán átteszik egy kis karakterre a mobos hátasokat és pl. ninjaként 5-10 másodperc alatt elintézik. A ninják köpése egyébként is irreálisan magas, ezt láttam hogy mások is kifogásolják, mind pvp, mind pvm téren egy jókora nerf kellene erre a képességre. A játékegyensúly így nem kicsit a ninják felé konvergál. Nem hiába minden második karakter kb. ninja.

Szerintem egységesen kb. egy 90-es meteorkő életerejével kellene rendelkeznie a 120 alatti hordóknak, így azok akik csak szimplán mobos szettben vannak, de nincs egyetlen mobos hátasuk még ők is letudnák ütni 20-40 mp alatt.
Persze ez még inkább felgyorsítaná azokat, akik egyébként is hamar ütik le, de szerintem mégis több esélyünk lenne többet leütni és azokat ténylegesen mi ütjük le, nem pedig valaki ellopja.
Esetleg a láda droppon is lehetne akkor változtatni, hogy nekünk kicsiknek érje meg és ne akarjon egy 300as szintű átpakolni minden mobos hátast egy kis karakterére.
A ládában lehetnének 75-ös fegyverek +9, 66-os vértek+9, mester sisakok+6, mester ékszerek+6, 10 db farok+, 10 ambró, 10 rúd stb. Valahogy kb 20-30 rúd értéke legyen a legjobb droppnak, így kilehetne őket zavarni onnan.

Szerintem a 120-190es hordóknál is fennál a helyzet, szerintem aki full dmobos minó szettben van, vagy full dmobos naga szettben azok között akkora hatalmas különbség nem lesz, ott is a hátasok fognak számítani. Persze ezeken a szinteken már van értelmesebb farmolási lehetőség és a 600-1500 rúd értékű hátasokat könnyebben kitudják farmolni, mint egy kezdő.


Egy másik javaslat a boss eventtel kapcsolatos. Tudjátok ez is 1-120-as szintre lett tervezve, de azt is tudjuk, hogy a 90 feletti bossok exponenciális mértékben erősebbek, mint az az alattiak. Elméletileg ez csak a Kaszás Isten 120-ig.

A probéma azzal van, hogy rengetegen leütik a 50-es, 60-as, stb. bossokat 100-120-as szinten.
Természetesen dropp egyáltalán nincs ilyenkor, de elveszik a kicsiktől is a lehetőséget.

Javaslatom az lenne, hogy először is az így megidézett bossok 100%-al adjanak ládát, amíg a játékos szintje csak max. 10-el több. Ezt azért mondom, mert állítólag vannak olyan kis bossok, amiket ha leölünk egyből újra spawnolnak és ezért nincs ládadropp fixen. Nos ez pl. a Kilencfarkúnál nincs így. a 6 ch-n leöltem őt többször, 1x se kaptam ládát de nem is spawnolt vissza.

Jelenleg még a Kaszás is a démontoronyban ő sem dob ládát, pedig őt még ch váltásokkal se lehet farmolni, muszáj a kb. fix 1 órás runt levinni. 5. szinten fix 15-18 perc alatt tudod megcsinálni a feladatot, mert a mobok körönként nagyon soká spawnolnak, a 7. szinten meg nagyon kicsi az esélye a jó térkép nyitásának, így bizony megvan az akár 1 óra és emiatt fix dropp kéne legyen.

Amikor event van, ők dobhatnának szerintem fixen ládát, hiszen nem minden nap van ilyen event.

Viszont ne map1-en legyen, hanem mondjuk event mapon s engedjétek be csak a 85 és az alatti emberkéket.

A Kaszás Istent átlehetne tenni a 85-150-es szint közé. A lényeg-e az lenne ennek, hogy megcsinálni azt, hogy lekorlátozzátok az event map-re a belépést és több kategóriát csináltok.
Jelenleg ugye van az 1-120, majd a 120-190 és gondolom 190-300, de kis szinten órási a különbség egy 50-es és egy 75-ös között is, amennyiben az farmos, sima mobos kari, vagy kezdő.
Maradhat persze így is ahogy van jelenleg, tehát 1-120-ig, de valahogy büntessétek meg akkor a játékosokat akiknek a szintjük legalább 10-el nagyobb, mint az adott boss de mégis ütik.
« Utoljára szerkesztve: 2021. augusztus 14. - 00:46:49 írta GayBoy »

Nem elérhető nina66

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Játékos
Re:Javaslatok
« Válasz #83 Dátum: 2021. szeptember 26. - 23:14:07 »
Sziasztok. Nekem az a javaslatom lenne, hogy új kosztümöket és hajakat betenni a játékba. Minden szerveren szerettem őket. Úgy is jó lenne ha, csak sé-ért lehetne őket, megvenni. Minden szerveren imádtam őket gyűjteni. :)

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Javaslatok
« Válasz #84 Dátum: 2022. augusztus 29. - 21:44:06 »
Sziasztok!!!

PvP event, maximális megengedett kaszt védelemre való javaslat.
Kis szintű: 81% kaszt védelem.
Közepes szintű: 86% kaszt védelem.
Nagy szintű 91% kaszt védelem.

Többi változatlan maradhat. Erre azért lenne szükség, ne ütögetős 3-8 perces meccsek legyenek.
Persze, így számitanak majd az optok, fejfedők, ékszerek illetve a karateren lévő küldetések is.
« Utoljára szerkesztve: 2022. augusztus 29. - 21:49:00 írta kisric05 »

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Javaslatok
« Válasz #85 Dátum: 2022. augusztus 30. - 18:50:13 »
Sziasztok!!!

PvP event, maximális megengedett kaszt védelemre való javaslat.
Kis szintű: 81% kaszt védelem.
Közepes szintű: 86% kaszt védelem.
Nagy szintű 91% kaszt védelem.

Többi változatlan maradhat. Erre azért lenne szükség, ne ütögetős 3-8 perces meccsek legyenek.
Persze, így számitanak majd az optok, fejfedők, ékszerek illetve a karateren lévő küldetések is.

Szia kisric05 (aka Jerycho)!

Muszáj hozzáírnom ehhez a kommentedhez, mert helyenként elég hülyeséget állítottál. Amióta lekorlározták az elin sisakot 255-ös szintre és javítva lett a biosz küldi is, az hogy 8 perces pvpt vívnának az emberek, kis és közepes szinten abszolút nem így van, nagy szinten is max a gyógy sámánoknál van ez kúrálás miatt (na meg persze az előző vegyes eventen az a bizonyos kivételes eset). Jelenleg is számítanak az optok, fejfedők, ékszerek és a küldetések is, sőt most még jobban, mint régen, a bugfixek miatt. A játékban nem véletlen van bent ennyi kaszt def, amennyit beraktak, amit a team és a teszterek nyilván sokáig tesztelték, mielőtt berakták volna live szerverre, de ez nem egy war event, ahol az nyer aki kivág egy skillből, itt az a lényeg, hogy 1vs1-be hogy használod a karit (ezalatt értem combózást ütés skill halak megfelelő használatát). Nagyon egyszerű a dolog: ha kikapsz akkor valószínűleg rosszabb vagy, mint az ellenfeled, mind karihasználatban, mind optok terén, és nem azon kell hüppögni, hogy max kaszt def van és nem ér semmit az opt, mert ha kicsit is hozzáértő lennél (ami azt hittem vagy, úgy emlékszem te nyertél is pvp eventet anno), akkor tudnád hogy kb max szinten számítanak a legjobban az optok és cuccok, az összes 3 kategória közül. Az a javaslatom számodra, ha skillekkel akarsz csapkodni pvpben akkor menj kis kategóriában, ott bőven sebeznek már a skillek. Ez a szerény véleményem e javaslatodhoz, mondván úgy, hogy én minden kategóriát kiteszteltem már, köszönöm a figyelmet.

Tényleg amúgy, hova tűnt a karaktered a ranglistáról?

Szia James!!

Te kitesztelted mind3 kategóriát ez okés, Én meg megnyertem mind3 kategóriát, ez a külömbség köztünk.
Nagyon élvezetes lehet a nagyszinten, mikor 400 ütés/ skill meg 0. Optok? Rúna? Biosz? nem számit semmit se, 100% kaszt defnél semmi se számit már. Biztos élvezetes lehet ha van megfelelő mennyiségű hátasod a leltáradba, akkor úgyan annyit sebzel egy 92 fegyóval mint egy elinel. És akkor ez neked okés? hát legyen.
Közepes szinten is majdnem úgyan ez a felállás. kb 90%-ba.
Kis szintnél azért sebez a skill, ebbe igazad van. Ebbe számit még az optok, de itt is sok már az összeverbuválható kaszt def. Persze ha nyári sapit nem lehetne használni, akkor más tészta lenne. Szint úgy közepes kategóriába is.

Ui: Lehet kitöröltem, lehet banon vagyok. Kitudja. Az a lényeg ranglistán nem vagyok és még is foglalt a nevem.  ;) ;) ;D ;D
Egyszerűen meguntam ezt a sok hülyeséget, de valamilyen szinten itt vagyok még.