Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Új évi unban kérelem  (Megtekintve 9001 alkalommal)

Nem elérhető SoxWarri

• Újonc
  • *
Új évi unban kérelem
« Dátum: 2019. január 14. - 10:16:28 »
Üdvözlöm a kedves mt2mester csapatot :)

Nos. ott kezdeném hogy már egy jó ideje bannolva lett a karakterem, így sajnos egy időre abba is hagytam a játékot. Viszont én régen is nagyon szerettem ezt a játékot és még most is úgy vagyok vele hogy hiába is keresek sose fogok olyan jó szervert találni mint a mester :'(. és nagyon bánom amit tettem így utólag, ha vissza fordíthatnám az időt biztos nem így cselekednék. Mivel le ment a karácsony, új év új élet és új lehetőségek éve elvileg. Én arra szeretnélek titeket kérni hogy unbannoljátok a karakterem had próbálhassak szerencsét ismét :'( tudom ezt már egyszer kértem én a bizalmatokat kérem hogy bizonyíthassak hogy igen is tudok rendesen emberek módjára viselkedni. Akár figyelhettek minden egyes nap vagy örök mute :'( Csak tényleg nagyon hiányzik a szerver, a karakterem. Így sajnos a barátaimmal is meg romlott a kapcsolatom minket a távoli barátokkal a metin tartott össze.

Mivel a bannom oka a trágár, fenyegetőzés és csúnya beszédet tartalmazott azoktól a játékosoktól is elnézést kérek akiket valaha megbántottam, vagy szemét voltam velük.

bannolt felhasználóm neve
Felhasználó név: ********
Játékbeli neve: SoxWarri

Válaszotokat előre is köszönöm. További szép napot és jó munkát

*Kicsillagozva! Soha ne írd le sehová a belépési adataidat! - Winter
« Utoljára szerkesztve: 2019. január 14. - 12:39:31 írta Winter »

Nem elérhető Winter

• Former Teamler
  • Veterán
  • *
  • Játékos
Re:Új évi unban kérelem
« Válasz #1 Dátum: 2019. január 14. - 12:46:49 »
Szia!

Bocsánatkérésre, sajnálkozásra, szempillarebegtetésre, kiskutyafarkára nem adunk unbannt. Nem azért adjuk, hogy aztán oldjuk.
Máskor majd előre gondolkozol.

Üdv,
Winter