Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: A teszt karakterek  (Megtekintve 12812 alkalommal)

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 528
A teszt karakterek
« Dátum: 2019. április 19. - 14:08:39 »


Sziasztok!

Naponta számos bejelentést kapunk tőletek hibákról, amelyeket mielőtt továbbítunk magunknak is le kell tesztelnünk, képeket, esetenként videókat kell készítenünk, valamint dokumentálnunk kell a pontos lépéseket, hogy hogyan lehet az adott hibát reprodukálni.

Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha a live szerverre belépünk és a GM/SA/TESZTER (Admin) tesztaccountokkal teszteljük a bejelentést, teszteljük az adott hibát.

Ezeken a karaktereken olyan felszereléseket, vagy egyéb mountokat láthattok, amelyeket ti még nem kaphattok meg, így kérünk benneteket, ne kérdezősködjetek ezekről, és hogy pontosan ti mikor használhatjátok ezeket a tárgyakat. Ennek a legfőbb oka az, hogy ezeknek a tárgyak vagy felszerelések tesztelési fázisban vannak, így könnyen lehet, hogy be sem fognak kerülni.

Ezért kérünk Benneteket, hogy ezeket a GM/SA/TESZTER (Admin) karaktereket ne támadjátok meg!


Az GM/SA/TESZTER (Admin) karaktereket a felhasználónévnél megjelenő GM logóról ismeritek meg:




Néhány tesztaccount neve (a teljesség igénye nélkül):
Edwil
Winter
Summer
Iron
Ne feledjétek, hogy ezek a teszt accountok általában komoly felszereltséggel rendelkeznek, így gyakran nem sok esélyetek van ellenük, így kérünk Benneteket, hogy NE támadjátok meg ezeket a karaktereket, hagyjátok a GM/SA/TESZTER (Admin)okat a munkájukat végezni - értetek teszik.


Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!
« Utoljára szerkesztve: 2020. június 11. - 20:20:19 írta Iron »