Sziasztok, Noru vagyok ismét.
Legutóbb azt a témát pedzegettem miért is lenne jó egy S2 nyitás és mikorra várható. Mivel olvasgattam a facebook kommenteket és egy ember kifejezte nem tetszését én is átgondoltam mivel is járna az S2 indítás és egy ötlettel is előálltam amit vagy meghallgattok, vagy nem nekem mindegy csak ötletet szeretnék megosztani
Szóval igaz, hogy S2 megosztaná a játékos base-t és talán feleződne a népesség az alap szerveren, ez sajnos nagyon felborítaná az S1 populációt és világát és nem alakulna ki rendes játékos közeg eggyik szerveren se.
Na de?
Van aminek viszont brutális nagy értelme és potenciálja lenne.
Mostanában sorra jártam a Metin2 szervereket és nem 1-2 emberrel találkoztam akik azt mondták azért nem mestereznek mert kinőtte magát a játékos közeg. Mindenki 100-150+ fullos szettekkel stb. Alig vannak WZ-k és nincs szükség fejlesztőre ezért nincs számukra értelme elkezdeni mert 0-tól 150-ig halott a játék.
Minek lenne akkor értelme?
Úgy kezdeni S2-t, hogy az egy ideiglenes szerver pl: csak a nyárra, majd nyár végén egybeolvasztani S1-el és lényegében felfrissíteni evvel az S1-es populációt.
Miért is jó ez?
- Nem lenne eggyik szerveren se ez a "katyvasz" érzés, hogy most akkor itt is ott is van ember de sehol se igazán.
- Nagyon jó lenne arra, hogy új játékosok figyelmét keltsétek fel és kezdjenek bele a szerverbe. Hisz úgymond S2 ilyen "kacsaúsztatóként" működne és ismét lenne "early" game content.
Remélem elolvassa egy team tag és valamiféle érdeklődést kivállt.
Köszönöm a figyelmet!
(Jó a szeró, én régen is imádtam, ne hagyjuk meghallni.)