Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: FONTOS! A csapatot érintő támadásokról, inzultálásokról!  (Megtekintve 16334 alkalommal)

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 528
FONTOS! A csapatot érintő támadásokról, inzultálásokról!
« Dátum: 2020. január 02. - 22:53:01 »
Sziasztok!

Az elmúlt időszakban elszaporodtak a csapattagokkal szembeni erőszakos fenyegetések.
Több helyen is leírtuk már, hogy az ilyen jellegű tevékenységeket nagyon komolyan kezeljük, így akár végleges kitiltással is járhat!

Azonban ez már sajnos nem visszatartó erő, így felhívnánk mindenkinek a figyelmét arra, hogy bármilyen fenyegetés vagy durva inzultáció a csapat ellen VÉGLEGES kitiltással jár.
Ilyen esetekben a felhasználó összes beazonosított karakterét kitiltjuk, VÉGLEGESEN, ez vonatkozik a később regisztrált, vagy esetlegesen "kapott/varázsolt" karakterekre is.

Fontos, hogy ha esetlegesen a játék csapatot nem játékon belül, tehát supporton, fórumon, egyéb közösségi platformokon éri atrocitás, az is végleges kitiltással jár.

Idézet
Súlyos esetekben nem elegendőek ezek a szankciók, és hatósági intézkedéshez - rendőrségi feljelentéshez kell folyamodnunk. Sokan úgy gondolják, hogy az interneten nem lehet őket beazonosítani, még akkor sem ha valós képpel és névvel teszik ezt. Ez nem igaz, sok esetben egy email cím alapján is megtalálják a keresett személyeket a hatóságok, elég arra gondolni, hogy megadtátok a saját telefonszámotokat az email címeteknél.
Reméljük ezek az intézkedések elegendőek lesznek.
« Utoljára szerkesztve: 2020. január 09. - 13:35:23 írta Winter »