Szia hvakos!
Természetesen semmi gond, csak érdekelt jól alakul e a dolog
Huncut dolog ez a miért nem indul sok esetben
A high performance beállítással a videokártyád fogja minden esetben használni, hibrid mód helyett, ez az akkumulátornál többletfogyasztást fog eredményezni ha így marad. Ezt vedd figyelembe majd ha akksiról használod
A mt2mester kliensről..hm..
Sokfelé el lehet gabalyodni, és sok lehet közüle felesleges piszkálása a gépnek. Vélhetően valamelyik .bin/DLL van gond (ha nem rendszergazdai jogosultsági). Amennyiben jó a tipp, ez lehet NetFramework től kezdve, a rendszeredben megbújó hibás,sérült fájlig bármi. De ez is csak tipp, így látatlanban. Rendszerfájl ellenőrzésbe, rendszer magjáig vizsgálni egyenlőre túlzás lenne szerintem. Valamint előfordulhat hogy többet árthatok vele mint használna neked ezen tippjeim, ha véletlen helytelen dolog történne közben (mentések, pontos parancsok, azok használata, ect).
Vélhetően nagy segítség lenne a szupportnak ha megküldenéd nekik (bár gondolom kérték?), innen a log file-t
(Nem árt hogy - C: meghajtón legyen a Program Files mappában a csomag)
C:\Program Files\Mt2Mester\ErrorLog.txt Ha belenézel, valami ilyesmit láthatsz :
Module Name: C:\Program Files\Mt2Mester\m2mclient.bin
Time Stamp: 0x5e98f7ef - (null) - időbéllyegző script)
Exception Type: 0xc0000005 (Oprendszer vagy alkalmazás telepítésnél keletkező hibakód)
eax: 0x00000000 ebx: 0x00000000 \Regiszter használja belépéshez a memóriaértéket\
ecx: 0x06581b98 edx: 0x1e200cd0
esi: 0x1e0862e0 edi: 0x06581b98
ebp: 0x0022f9c0 esp: 0x0022f9b8
0x1e07a7a7 C:\Program Files\Mt2Mester\python27.dll
0x005a4ea7 C:\Program Files\Mt2Mester\m2mclient.bin
0x769ec4b7 C:\Windows\system32\user32.dll (Kifejezetten ennek a DLL nek a hiánya pl :
A Windows grafikus elemekre, például párbeszédpanelekre és ablakokra vonatkozó utasításokat tárolja a User32.dll fájlban. A User32.dll fájl szükséges a Windows működéséhez. Ha ez a fájl megsérül, törlődik vagy eltávolításra kerül, akkor a rendszer nem fog megfelelően működni. Ha egy program vagy szolgáltatás helytelenül fér hozzá a User32.dll fájlhoz, akkor a program vagy a szolgáltatás nem fog megfelelően működni.
--------------------------------------------------------------------------------------------
0x77476b3e C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll \ ennél pl :
Az ntdll.dll hibaüzenetek okai is szintén nagyban változhatnak. Ugyanakkor a legtöbb ntdll.dll hiba maga az ntdll.dll fájl sérült vagy sérült verziója, a sérült hardver illesztőprogramok, vagy a Windows, illetve más programok közötti problémák miatt.
--------------------------------------------------------------------------------------------
0x004d4f68 C:\Program Files\Mt2Mester\m2mclient.bin
0x00143000
Ennél szerintem hosszabb lesz a listád, pár dologra kitértem pl mit láthat a szupport az Error.txt logodból a teljesség igénye nélkül
Itt pl látható az EAX EBX Regiszterek, milyen memóriacímeket használnak belépéshez, rosszindulatú programok is akár, eltérések hibák.
__________________________________________________________________________________
Ha ki szeretnél próbálni egy kompatibilitási módot, a következőképp ajánlom a próbát.
Lépj be a mappába ahova a játékot telepítetted.
Az .exe fájlra katt rá jobb egérgombbal.
Majd katt a Tulajdonságokra
Nyisd meg a Kompatibilitás fület.
Futtatás a következő kompatibilitási módban: (itt válasz egy korábbi Windows verziót)
Pipáld be a teljes képernyős optimalizálások letiltását.
Majd kattints az OK-ra és indítsd el a programot.
Agenda