Általános > Segítség & kérdések

Nem indúl a játék

(1/4) > >>

hvakos:
Sziasztok!

Hozzátok fordulok hátha volt már valaki ilyen szituációban. A supportal egyenlőre nemjutottunk megoldásra.

Szóval egy jó másfél éve játszottam utoljára a játékkal (azóta újralett telepítve a windows). A múlthéten leszedtem a játékot de valami baj van. Szóval elindítom a patchert, végig megy a patch mikor lehetőség nyílik a START gomb megnyomására, rákattintok elindúl a játék, bejön a bejelentkező képernyő majd kb 2-3 másodperc múlva ki dob. Semmilyen hibakód vagy hasonló nem követi, csak kilép.
Windows 10-em van, emellett semilyen vírusírtót nem használok csak a rendszerrel járó WindowsDefendert, amiben a játék egész mappáját hozzáadtam a kivételek közé. Teljesen tanácstalan vagyok, hiszen egy másik gépen a háztartásban működik a játék (nem, nemtudok azon játszani, csupán megpróbáltam).

Bármilyen tanácsot megfogadok!

Agenda:
Hali hvakos

Elsőnek : https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=134.0

Továbbmenvén, nem írod asztali pc e, vagy laptop - notebook. Ha nem pc, akkor a  a típusát(HP laptopoknál van gyári szoftveres képernyőkezelő, ott beállíthatod a felbontását a játéknak pl). Mikor frissítetted a vga drivert ( a win10 pl a legújabb frissítésnél okozhat összegabalyodást ezt mondjuk jelezted).

Az indítás menü alatt van egy beállítások menü is, a felbontást, és pár dolgot tudsz ott állítani.

Ha VGA-t nem akarod piszkálni állítsd át CPU ra : Beállítások/Játék beállítás(TNL (ez a grafikai megjelenítéshez monitorhoz)/auto és GPU helyett állítsd CPU ra. Képernyőfelbontás is közelítsen a gépen aktuális beállításhoz, nem baj ha kicsit  kisebb, bár  a kliens is kisebb lesz ilyenkor :)

apu magos processzoroknál előnyösebb is lehet :) . Szórakozhatsz olyannal is, hogy elindítod a böngésződ yutun egy videóval, és amíg megy a videó elindítod a klienst :) egyszerűbbek ezek mint a frissítéseket leszedni feltenni elsőre :)



Szurkolok a sikerért :)
Agenda

hvakos:
Először is köszönöm a segítséget!
Az első linket amit küldtél, ezeket a megoldásokat kaptam a supportol is, egyik se működött.
Sajnos még nem oldódott meg a probléma.
Először is ami kimaradt, hogy igen laptopom van, Lenovo.
Játszadoztam a beállításokkal TNL Atuorol GPU majd CPU-ra. Próbáltam teljes képernyőben majd ablakban futtatni, variáltam a képernyőfelbontáson is (gépen az aktuális 1080p).
Próbáltam a youtube videós dolgot is, így sem.
Maradt minden ugyanúgy. :(

Agenda:
Szia hvakos!

Szuper haladunk :)
A laptopod pontos típusát, processzor típusát, videokártyád típusát ha megtudod adni az még segítség lehet :)
Sajnos a Win10 sokszor agresszíven felülírja a driver frissítéseid, ami nem minden esetben előnyős. a megfelelő driver frisítést ha elvégzed, és működik a dolog, be kell állítanod hogy a win10 ne frissítsen automatikusan. A driver függ a VGA típusától, processzor típusától ect ezért kérdezem mi van belül a gépben :)

Példa: van integrált kártya és amit vettél vele mondjuk fejlettebb. a win10 a gyengébbet használja átállításhoz pl itt egy vidi : https://www.youtube.com/watch?v=MR5IIFlkTtY nem modnom hogy ilyened van, de ez is például egy lenovo laptop grafikus konfigurálása. De ez csak egy példa :) Ehhez a videóhoz tartozik hiánypótlóként  : https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-017


Üdv
Agenda

hvakos:
Gép: Lenovo Ideapad 700-15isk
CPU: Intel i7-6700HQ
GPU: Nvidia Geforce GTX 950M (integrált: Intel HD Graphics 530 )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése