Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Cápák ,Királyerdő ,egyebek..  (Megtekintve 7096 alkalommal)

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Cápák ,Királyerdő ,egyebek..
« Dátum: 2020. április 25. - 18:29:14 »
Sziasztok!

Tegnap este a párommal szembesültük azzal ténnyel ,hogy kiszedték a cápákat. Beszéltem ingame Oberynnel aki annyit mondott ,hogy bugosak voltak. Nos ,fogalmam sincs mi lehetett a bug de végülis részletkérdés... Évek óta bent voltak és bónuszokat adtak ,eddíg nem voltak bugosak??? Ha valami bugos az egy dolog ,javítani kell. Az ,hogy csak úgy elveszünk valamit a játékosoktól amiért megdolgoztak az egy másik dolog!
Sehol nem találtam infót erről a dologról ,sem facebook oldalakon ,sem pedíg itt a fórumon.. Azért ez egy kicsit erős úgy gondolom tekintve ,hogy sokan köztük a párom és jómagam is tárgypiacos idézővel csináltuk meg anno az egyik küldijét mert a kaszás istent a helyén megtalálni lehetetlen! 5 vagy 6 óránként respawnol és folyanatosan ütik ,pont mint királyerdőben a bossokat de erről kicsit később...
Ennyi erővel ha valaki a hasára csap ,hogy bugos a varázsfőnix akkor azt is rektelik? Nem számít ,hogy valaki esetleg valós pénzt költött rá? Necsináljuk már ezt... A másik meg ,ha esetleg visszakerülnek a cápák akkor akinek már fel volt fejlesztve ,ne kelljen már mégegyszer ugyanazt végigszenvednie hisz egyszer már meg lettek csinálva ezek a küldik! A cápákról ennyit..

Elvarázsolt királyerdő! Ha már egyszer olyan küldiket adtok ,hogy 100-200 asával kell bossokat meg metineket ütni ,akkor adjatok már hozzá bossokat meg metineket is könyörgöm!!! 270 esek változva farmolják őket... Pontosan tudják mikor respawnolnak és már ütik is ,akkor is ha te már ütöd! Le se sz.rják hiszen azzal csodálatos updattel amivel már csak map1 en lehet őket kiütni a gömbből már félnivalójuk sincs... Teremtettetek nekünk sok halhatatlan parasztot akinek a küldijei már valószínűleg kész vannak de farmolják a bossokat a ládáért...

Ezzel sűrgősen kezdeni kellene valamit ,vagy birodalmanként elszeparálni királyerdőt vagy random helyekre spawnolni a bossokat gyakrabban mert elég sok a 200+os játékos már... Vagy leredukálni a küldikhez szükséges bossok ,metinek számát. Mert ebben a formában ahogy most van ,ez vállalhatatlanul sz.r!

Köszönöm ,hogy elolvastad!
Üdv ; Signo

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Cápák ,Királyerdő ,egyebek..
« Válasz #1 Dátum: 2020. április 30. - 20:51:26 »
Na tessék ,erről beszélek....

Egyesek úgy gondolják a saját magánterületük egy adott boss vagy map...
Az imént véletlenül pont találtunk egy Gyilkos fa királyfit a feleségemmel az egy dolog ,hogy mikor már majdnem lecsaptuk akkor belogolt mellénk Nitramking vagy kicsoda és szemrebbenés nélkül KS-elni akart minket átváltozva... Nade utána jött egy másik agyoniskolázott... Előszőr csak a bufferével osztotta az észt aztán hozta a nagykariját is és folytatta azzal meg pózolt ott elin cuccokban... (Alias: Nekedugrok) Tényleg csináljatok már valamit ezzel a mappal mert ez így nevetséges ,nem lehet küldizni nem lehet mobolni meg metint ütni mert annyi a paraszt ,hogy annó a TSZ-ekben nem volt belőlük ennyi... Élvezhetetlen a játék...

Köszi!


Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Cápák ,Királyerdő ,egyebek..
« Válasz #2 Dátum: 2020. május 01. - 08:45:20 »
Szia!

Hát sajnálom hogy a küldetést nem tudjátok megcsinálni. Anno írtam ez ügyben a bossok legyen beléptetős. Így mindenkinek lenne esélye rá megcsinálni.
Persze mikor Én is farmoltam a bossokat, akkor nagyon gyorsan megtudták csinálni a gömböl kiütést. És abba a céhbe tartózó emberek miatt lett. Csak annyi különbség volt nálam, én ott hagytam ha valaki ott volt és ütötte.
Kitartást a küldetésekhez.