Tudnivalók > Hírek & Felhívások

Figyelmeztetés! A kis karakterekről való visszaélésekkel kapcsolatban

(1/1)

Edwil:
Sziasztok!

Az elmúlt időszakban megszaporodtak azok a visszaélések, amelyeket kis karakterekről követnek el, nagyobb szintű játékosok, így megkerülve a szankcionálási rendszert.
A legtöbb esetben nem kerültek tiltásra azok a nagyobb karakterek, amelyek közvetlen kapcsolódtak egy olyan kisebb szintű karakterhez, amellyel többszörösen megsértették a szabályzatot és a jó ízlés határát.

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy továbbra is TILOS obszcén, trágár, sértő, megkülönböztető, hátrányos (stb...), kifejezések használata más játékossokkal szemben, BÁRMILYEN formában.

A mai naptól, nem fogunk különbséget tenni egy kis karakter vagy nagy karakter között, tehát közvetlen a felhasználók tulajdonosát célozzuk meg a kitiltásokkal.

Sajnos úgy gondoljuk, hogy ez nem lesz elég nagy visszatartó erő, ezért ameddig a kisebb kreált karaktereket, csak kevesebb időre tiltjuk ki, a nagyobb karaktereket 2x-es időtartamra szankcionáljuk.
Például:
KicsiMotor - LvL 15 | 30 napos kitiltás (Erről a karakterről történt a trágáskodás.)
NagyMotor - LvL 265 | 60 napos kitiltás (Ez pedig a nagy karakter, amely csendben pihent.)

Egyéb rendelkezések:

- Ezen kívül a büntetési tételek is változnak, tehát a kiosztható büntetések hossza, 1 naptól akár 1 évig, de természetesen VÉGLEGES tiltásig is tarthat.

- A többszörösen visszaeső játékosok esetében, visszamenőleg is ellenőrizzük a korábbi kitiltásokat, és azoknak az okát, így szinte azonnal VÉGLEGESSÉ is változhat egy tiltás, amely ÖRÖKÖS kizárást is vonhat maga után.

- Az esetleges kiprovokált sértegetések esetén, a provokátorok (enyhén sértegető játékosok) többszörös büntetésre is számíthatnak.
(Mindenki ismeri milyen az, amikor "piszkálnak", és egyszer ezt a jelenséget megunod, és hirtelen cselekszel.)

Bejelentések módja:
Amennyiben azt tapasztaljátok, hogy egy játékos társatok *SÚLYOS szabálysértést követett el kérjük jelezzétek nekünk supporton, vagy ha van online csapattag, akkor felé is.
(*Súlyos = Faji megkülönböztetés, személyes sértegetés (stb..)! Nem számít (például) súlyosnak, de tilthatunk érte: "Papír kari".)

1. - A teljes chat beszélgetésről töltsétek fel a képet egy kép megosztó oldalra.
(Általunk ajánlott oldal: https://imgur.com/upload)
2. - A képen látszódjon a dátum és a pontos idő, vagy a játékon belül, vagy a Windows-on jobb lent.
3. A szabálytalanul beküldött, vagy összevágott képeket nem fogadjuk el!

Érdemes minél több képet beküldeni supportra, hogy konkrét képet kapjunk egy esetről!
Nagyon fontosak számunkra egy esetnek az előzményei is, ugyanis semmi sem ok nélkül történik.







Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése