Szia! Köszönöm egyet (azt nagyon), és hozzá értő hozzászólásod!
Részben azért is kértem (ha van )egyetértő hozzászólást, hisz elutasítani akkor lenne fair a hozzászóló részéről, ha az ő zsebébe menne, vagy nem menne a manimani.
Alapesetben a Paypal felesleges, kártyás fizetés esetén, ha meg már Pay akkor safecard egyszerűbb elérhetőbb. Jé, ha neked megfelel, akkor használd. Bármily meglepő, lehet olyan írta akinek nem. Most meglepődtél gondolom. A hiszti, ismételten akkor zavarjon , ha a te zsebedről beszélünk. Ha nincs gondod, mindenki happy (megleplek olyan ír akinek igénye van rá).
"Automata" - Jelenleg is számos hasonló (ami azt illeti konkrétan ugyan ez butított változata 3.ik kéz), létezik a játékban, elérhető, megvehető. Bármily meglepő. Az a yang mennyiség ami esik, sokszor kellemetlen a szemnek is már, a színárnyalata miatt is, a benne megbúvó esett tárgyakról nem is beszélve. Amire "hack" jellegű válasz érkezett a teamtől, az a tárgyak aut felvételére vonatkozott. Sebaj. Sajnos el kell szomorítsalak, hack létezik dögivel ehhez az eléggé régi játékhoz. 2 szám második személyeként beszélni magadról nem, nem bot - létre utal.
"30 perces Gyűrű,Tolvaj kesztyű,Érme...Senki sem használja mert nem nyújt bónuszt. Vagy ha igen is nagyon keveset." Szóval igen, nem, nemigen, de , nem igen de de. Döntsd el, tájékozódj, hidd el megéri, vagy tudod a jellemzőjét, vagy nem, mielőtt írsz.
Egy Itemre vonatkozott a kérdésem, segítek. jelen esetben a 30 perces (megleplek létező item, nem hack, nem gumibogyószörp) Tolvajkesztyű Egy felhasználási módjára. A meglévő erőforrásait a játéknak, szerintem hasznosabb megpróbálni kiaknázni, mint bizonytalan kimenetelű újításokról álmélkodni.
Ha akarom ha nem, látják, nem kell nekik a te (bocs, ti) vagy az én engedélyed* ünk* em* ha bízom bennük ha nem, vannak ezek az általad is Teamnek aposztrofált "mindent a játékosért fan"(üzemeltető, ha állja, prezentálja a sört bort páleszt felkerülhet a listára *-*
) sysadmin GM GA SGA SA Bamako -Budapest rally a vége hosszúságú sor titulus. Szóval rájuk van bízva, akkor rájuk van bízva. Elutazol, és ha elutazol,akkor el leszel utazva! Érted!
Szóval magam ismételve, köszönöm szépen a véleményedet
Legyen kellemes játékidőd a mesteren.
Üdv
Agenda