Üdvözlöm a kedves mt2mester csapatot Nos. ott kezdeném hogy már egy jó ideje bannolva lett a karakterem, így sajnos egy időre abba is hagytam a játékot. Viszont én régen is nagyon szerettem ezt a játékot és még most is úgy vagyok vele hogy hiába is keresek sose fogok olyan jó szervert találni mint a mester
. és nagyon bánom amit tettem így utólag, ha vissza fordíthatnám az időt biztos nem így cselekednék. Mivel le ment a karácsony, új év új élet és új lehetőségek éve elvileg. Én arra szeretnélek titeket kérni hogy unbannoljátok a karakterem had próbálhassak szerencsét ismét
tudom ezt már egyszer kértem én a bizalmatokat kérem hogy bizonyíthassak hogy igen is tudok rendesen emberek módjára viselkedni. Akár figyelhettek minden egyes nap vagy örök mute
Csak tényleg nagyon hiányzik a szerver, a karakterem. Így sajnos a barátaimmal is meg romlott a kapcsolatom minket a távoli barátokkal a metin tartott össze.
Mivel a bannom oka a trágár, fenyegetőzés és csúnya beszédet tartalmazott azoktól a játékosoktól is elnézést kérek akiket valaha megbántottam, vagy szemét voltam velük.
bannolt felhasználóm neve
Felhasználó név: ********
Játékbeli neve: SoxWarri
Válaszotokat előre is köszönöm. További szép napot és jó munkát*Kicsillagozva! Soha ne írd le sehová a belépési adataidat! - Winter