Én igazat adok BlueHawk-nak. Egy ilyen változtatás egyébként jó nagyot borítana a mostani piacon, jó sok mindenki megszívná, akik napokat optoltak, mert sokkal kevesebbet érnének a meglévő cuccaik.
A mostani rendszer egyenlően nehéz mindenkinek, és szerintem nincs azzal baj, hogy néha órákat kell befektetni egy jó optért, hiszen azaz opt akkor értékes is lesz. Oké, hogy vannak felesleges optok, amiket senki sem hagy benne, de ez is képezi a kihívást az optolásban. Egyébként meg a játékidőnek általában csak elenyésző arányát teszi ki az optolás, ez alatt azt értem, hogy csak egyszer kell beoptolnod jól pl. egy mino szettet, utána már kész vagy. Persze ez azokra nem érvényes, akik pvp-s cuccokat csinálnak, és esetleg optolással farmolnak, de azok nem kínból csinálják ezt.
Gyakran nem értem az olyan kéréseket, amik könnyíteni akarnak a játékon. Legfeljebb olyan könnyítés lenne jogos, ami folyékonyabbá teszi a játékmenetet, ha például egy fél szerver le lenne ragadva egy adott szinten, mert aránytalanul nehéz lenne onnan továbbjutni. Ez szerintem nem igazán jellemző erre a szerverre, legfeljebb 140-180-as szint között van egy kis megakadás, de annyi lehetőség van a farmra, hogy nem nevezhető nehéznek a szerver. Én tavaly júniusban kezdtem, és kivittem két karit 255-re, a fő karim szinte fullosnak mondható (legalábbis mobra), és az én játékmenetem még nem is nevezhető olyan gyorsnak, van aki sokkal gyorsabban halad. A rudak kb 98%-át farmból szereztem, kétszer séztem 15k sét. Na ezzel nem királykodni akarok, csak arra akarok kilyukadni, hogy nem olyan nehéz a szerver, mint ahogy sokan állítják