Helló!
Szerintem a változásokkal kapcsolatos ötleket azok nagyon jók nagyjából, viszont nincs figyelembe véve egy-két dolog.
Az egyik az, hogy ha a meteordarabok nem örökösek lesznek, a leadandó számot le kell csökkentsétek, mivel én személyesen nem farmolok szándékosan délelött meteordarabokat, hogy képes lehessek leadni őket délutánra. Én a runokból kifarmolt meteordarabokat (ami általában 1k/hétvégre minimum) elraktározóm és a következő meteor eventen ahogy felléptem leadom öket. (persze ha van) És szerintem nem csak én cselekszek így. Tehát az a 800-1000 db meteor darab amit farmoltam egy adott hétvégén a runokon, amit a következő eventen leadnék legalább felét már nem lesz.
Azon kivül talán jutalmazni kellene azokat akik leadnak meteorokat (talán). Habár ebből is lehet exploit, valami jól esne jutalomként, ha leadsz 1k-t talán példaképpen egy új ládához részesül az illető emberke, vagy egy konkrét fejlesztö, jogar,smaragd,stb. k
Ezen kivül a szorzó jutalom/büntetés szerintem nagyon jó ötlet.
Az éjjeli/nappali kvóta váltással nem értek egyet, szerintem nem fair több szempontból is, de ez már egy saját vélemény.
További jó(bb) napot/estét!