Van pár dolog amit szerintem megérné fejleszteni mivel az tetszene a játékosoknak, ezek pedig:
-TIMER a sárkányra, pontosan tudd mikor mehetsz mert sokszor van az, hogy 100% a, hogy már 6 óra elmúlt mióta utoljára voltál mégsem enged be.
-Jól elrendezett piactér pl.: az áldásokat nem belépőkhöz teszi, a minó király szarvát pedig, pont oda stb..
-Kereső funkció a az online item shophoz, hogy ne keljen az "összes" menüpont alatt órákig tekergetni.
-Runokról való kidobálás és ezzel együtt a belépő és a jutalom elvesztésének a fixálása.
-Amikor egy 15 nél nagyobb felül 1 mountra le bír ütni egy 15 ös alattit pedig az védelmet élvez (fixálni)
-Ninják gyengítése tanakán (nyilak ne sebezzék a tanakákat pl.) (ezzel lehet sokan nem értenek egyet de szerintem unfair oda a ninja)
-Nagyobb raktár (tudom, hogy van 15 napos raktárbővítő de szerintem jó lenne ha elérhetővé tennétek ingynesen, kényelmesebb lenne)
-Ha belépős helyre akartál menni 10mp en belül keri után és nem dobott be ne vegye el a belépődet a semmiért.
-Nagyobb leltár (kis szinten bőven elég de 200+ mindig tele van belépőkkel, gömbökkel, mountokkal, mindennel ráférne 2-3 akár +4 oladal (akár séért bővíthetőnek is örülne már a nép szerintem).
Igazából nekem ezek szúrtak szemet, remélem felkeltettem ezzel a GM csapat figyelmét és ebből párat meg is valósítanak illetve kijavítanak.