"Kyranirák könyvének tanúsága szerint létezett
egy titkos varázsló szervezet, amely szerette volna,
ha Nasfary uralná a királyságokat és minden földrészt.
Azonban a varázslókat a Surák klánjai elüldözték,
és örökké feledésbe merült a tudományuk,
vagyis ezt hittük."
Az event leírása:Holtak Földjén és az Elvarázsolt királyerdőben megtalálhatóak a szintednek megfelelő Főnix Meteorkövek.
A Meteorkövek 3-10 percenként jelennek meg, de van belőlük bőven, így aggodalomra semmi ok.
Szint felosztások:200-as szint alatt Holtak Földjén tudod ütni a meteorokat
200-as szint felett az Elvarázsolt KirályerdőbenA Főnix Meteorkövek 50% eséllyel dobhatnak egy Betűt.
(Holtak Földjén Található Meteor)
(Elvarázsolt Királyerdőben található meteor)
Amennyiben mind az 5 betűt sikerült megszereznetek, látogassátok meg a Kovács Feleségét, amely a birodalmatok fővárosában található az Event ideje alatt.
A Kovács Felesége mind az 5 betűt M E S T E R beváltja nektek egy Kapszulára!
A Kapszulával a birtokotokban rengeteg lehetőség nyílik meg!
Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
- Kinyitod a Kapszulát
✲ Mi nyitható belőle- Leadhatod a kapszulát a Versenyre
✲ Leírás- Nevezhetsz egy játékon belüli sorsolásra
✲ Leírás
Gyakran ismételt kérdések:
Átváltottam a betűket, és rendelkezem kapszulával, mit kezdjek vele?A kapszulát lehetőséged van kinyitni, nevezni a Versenyre-re, vagy a Sorsolásra, mint egy tombolát, leadni.
A kapszulát mind a 3 esetben elveszted, tehát eltűnik a leltáradból.
Mikor lesz a Sorsolás és az Eredményhirdetés?A Sorsolás és az Eredményhirdetés mindig az Event vége után történik meg.
Az Event végén a rendszereink összeszámolják a leadott kapszulákat, és kizárják az esetleges csalókat.
Ezután írjuk ki a nyertesek nevét és írjuk jóvá nekik a nyereményeket!
Indulhatok mindkét opción is, tehát a Versenyen és a sorsoláson is?Igen, amennyiben mindkét lehetőségre adtál le kapszulákat. Tehát a két kategória teljes független egymástól.
Ha csak a Verseny kategóriába adtál le kapszulákat és a Sorsolás kategóriába nem, akkor nem veszel részt a sorsoláson, s ez fordítva is igaz!
Hogyan vehetek részt a sorsoláson vagy a versenyen?Amennyiben a Verseny vagy a Sorsolás opcióra adod le a kapszulákat. Ez a te döntésed.
Hol tudom követni az eredményeket?Az eredmények követésére nincs lehetőség, tehát titkosak.
Kapok még valami mást is azon kívül, hogy megnyerhetem az egyik díjat?Amennyiben egyik kategóriában sem értél el helyezést, sajnos a kapszuláid "elbuktad", tehát vissza nem fogod kapni.
Ezért kell döntened, hogy kinyitod, vagy nevezel inkább valamelyik kategóriára.
Miben különbözik a két Kategória?A Verseny kategóriában csak egy nyertes van mindig, az aki a legtöbb kapszulát adja le.
Így az ő nyereménye a legnagyobb az Event ideje alatt!
A Sorsolás kategóriában mindig több ember nyerhet apróbb nyereményeket is.
A díjakat minden szerveren külön kisorsolják, vagy az összes szerverre vonatkozik a sorsolás?A sorsolások a szerverektől függetlenek, azonban ezt az eventek az elején a leírásban mindig feltüntetjük.
Növelem az esélyeimet a nyereményre, ha több kapszulát is felhasználok?Igen, minél több kapszulát adsz le az adott kategóriába, annál nagyobb az esélyed arra, hogy az adott kategóriában nyerj, tehát megnyered valamelyik fantasztikus nyereményt.
Mikor sorsolják ki a nyerteseket és mikor kapják meg a nyertesek a díjakat?A két sorsolás nyerteseit az event vége utáni héten sorsoljuk ki. A játékon belüli díjakat röviddel a sorsolás után már jóvá is írjuk.
Rossz kategóriára adtam le a Kapszulám, mit tehetek?Sajnos ilyen esetekben nem tudjuk a kapszulákat visszaadni, a rendszer többször megkérdezi, hogy melyik opciót szeretnéd választani.
199-es vagyok, hova menjek?199-es szinten még a Holtak földjére kell menned.