Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Karakter gyengülés (bug)  (Megtekintve 4038 alkalommal)

Nem elérhető bazsi97

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
Karakter gyengülés (bug)
« Dátum: 2020. január 20. - 21:36:33 »
Kedves Team!

Olyan problémám adódott a mai nap amikor felléptem a játékba, hogy a tegnapi nap az ESCALADE nevű karimmal a piros biriből átmentem a kékbe és felfejlődtem 251-re amivel ez idáig nincs is gond, de mint mondtam a mai nap amikor felléptem a játékba azt vettem észre, hogy csökkentek a karakterem értékei státusz listát nézve ami meglehetősen elbizonytalanított, hogy mi lehet az oka. Van egy másik karakterem ami 237-es szintű ugyanazon az accon átpakoltam arra a felszereléseket és megnéztem a 2 karaktert és annak több volt mountok nélkül a támadó sebessége is és az élete is mint az ESCALADE nevűnek ugyanezen opciók mellett (tp-s hátasokat tám sebes hátasokat rakiba tettem csak a cápa maradt ugye).
Mindkét karaktert visszaállítottam kezdő státuszra mind 2 karin csak a kismester cápa és a páncélos gyík volt (illetve a 237esen van kalapos ló is) és ezeket az értékeket láttam státuszban:
 
ESCALADE (lvl 251): TP: 11270 (prém nélkül)  MP: 5050   Tám. érték: 611 (prém nélkül)   védelem: 874 (prém nélkül)   tám. seb.: 112 (kismester cápával)

PowerOfMagic (lvl 237): TP: 13946 (prém nélkül)   MP: 5020   Tám. érték: 1234 (prémmel szóval 1234-450=784 alap)   védelem: 860 (prém nélkül)   tám. seb.: 123 (kismester cápával)

Mind a két karakteren a kín király jegyzetei-s bioszt csinálom illetve mind kettőnek a 3. rúnás küldi megy épp és az előzőeknél a támadó értéket választottam (a többi egyéb küldi pipa mindkettőnek és ugye adott a bónusz), így arra szeretnélek kérni, hogy a csapattal járjatok utána és ha lehetséges akkor legyenek már egyenlők a karakterek és ne azért legyen valaki sokkal erősebb a másiknál mert épp sokkal több az alap üres karija státuszának az értékei mint 1 "normális" karakteré mert ez így nagyon unfair szerintem, vagy legyen akkor mindenki ilyen xtrém vagy erősített vagy nem tudom minek nevezzem ezt vagy legyen mindenki normális opciókkal rendelkező player, mert én így nem szeretnék erre a játékra több pénzt fordítani ha nem lehetek egyenlő másokkal szemben.

Köszönöm a segítséged:
balázs