Sziasztok!
A kicsi ilketve a nagy szintű kazamatáról már jött pár bejegyzés ,azokhoz nem tudok hozzászólni mert nincs rájuk karim...
Viszont futottunk pár kört 190-200 közötti karikkal a közepes szintű runon.
Véleményem szerint egész jó ,egyáltalán nem könnyű de még a vállalható kategórián bellül van a nehézségi szintje. Akadnak azonban "hibák"! Ahogy azt már fentebb írták ,a lovas mob "lökdös".... Ami elég bosszantó és kellemetlen tud lenni mivel a map tele van tereptárgyakkal... Ha hátasról üt az ember vagy át van változva akkor nagyon könnyen megeshet ,hogyha egy tereptárgy környékén szedi össze a mobokat akkor azok belökik és nem tud kijönni. Akkor annak a runnak annyi és lehet várni 6 órát.... Tanács; Amég erre nem találnak ki valamit a fejlesztők célszerű középtájt összeszedegetni a mobokat.
Valamint a lovas mob hajlamos figyelmen kívül hagyni az ütéseket! Volt ,hogy ütöttem testivel fél percig ,már minden más lehalt körülöttem csak az 2-3 lovas nem akart... Egészen addíg amég le nem szálltam a hátasról és nem használtam készségeket rajtuk..
Álltalában testi harcossal játszom de a lökdösést kiküszöbölendő rápróbáltam mentával is ,mert ugyebár azt nem tudják lökdösni a mobok...
Hát hiba volt azt kell mondjam mert az igaz ,hogy nem taszigáltak ide-oda de irgalmatlan sokat áthatóznak a mobok... Hogy most melyik volt az a sok közül nem tudom de iszonyat... Testivel megszoktam már ,hogy sebződik rendesen. Annál fel sem tűnt nagyon de a mentálnál dúrva volt.
Tanács; Ha mentával mész be akkor még full intes buff mellett is figyelj oda mennyit szedsz magadra mert nem annyira tank kari az ott...
Maga a sárkány közepes szinten szerintem jól el van találva. Mind a két karival futnom kellett időnként ,hogy vissza töltsön kicsit a TP-m de ez belefér.
3 fős csoporttal (Kardsura ,Buff ,Testi) olyan 10-15 perc között meg lehet csinálni naga cuccban ,hátasokkal sima fejedelemfoggal. Átváltozva még nem próbáltuk de időben kb. ugyanennyi lenne mert sokat kell szaladgálni a mobok után. A sárkányt valószínűleg gyorsabban le lehet úgy ütni de azt az időt amit nyer az ember a sárkányon elbukja a mobozós részen és utána ugyanúgy 6 órát kell várni szóval szerintem értelmetlen ide változni.
Összességében egy nagyon jó kis run lett ,le a kalappal és köszönet érte! Ha az átható találatokkal meg azzal ,hogy a lovas "elfelejt" sebződni illetve a "lökdöséssel" tudnátok valamit kezdeni ,akár csak annyit ,hogy a tereptárgyakat kipucoljátok a mapról... Na akkor parádés egy run lenne viszont így sem rossz! Gratulálok hozzá!
Kíváncsian várom ,mi lesz majd a láda tartalma mert az még ahogy elnéztem nincs megírva. Remélem kerül bele valami újdonság is!