Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020  (Megtekintve 13488 alkalommal)

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 528
Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Dátum: 2020. február 26. - 19:54:11 »
Bármilyen ötletetek van a Kazamatával kapcsolatosan,kérlek ide írjátok.

Kazamata leírás (tervezet):
https://mt2mester.eu/forum/index.php?topic=653.0


Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #1 Dátum: 2020. február 28. - 18:14:20 »
Sziasztok!

Előszőr is nagy pacsi a grafikusoknak! Szép munkának tűnik. Látatlanban azt mondom jónak tűnik ,kérdés mennyire van jól belőve a nehézség az egyes szinteken... Majd este kiderül ,ha hazaértem melóból. Egyébként megfontolhatnátok a kentaúr runon is egy ilyen 3 lépcsős rendszert... Akkor kicsit ferrebb lenne a dolog a mostaninál mert ez a mostani nem kicsit bosszantó... (Friss 190 es karival ,néhány naga cuccal 255 ös kagylókat meg kentaúrt kell ütni... Bámulatos!)

Nem elérhető residentsleeper

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #2 Dátum: 2020. március 20. - 19:05:48 »
Helló!

Kérdésem illetve javaslatom lenne a Kazmattal kacsolatosan.
A mai nap folyamán kiprobáltam a kazmatot, pontosabban 230-as karakteremmel amin viszonylag kemény szörny elleni felszerelésem van 9-es SH fegyver és vérttel, a többi naga +9 és ezen kivül akad egy rakás mobos állatom. Az a helyzet, hogy a 340k Tp-mből akkorát skillezett a sárkány hogy negativ 80k-be ment a Tp-m. Kérdés: ez a támadása így volt tervezve? És ha igen mivel csökkentem az általa kapott sebzést? (probáltam mágia deffel is csökkenteni, semmi öröm)
Illetve a láda jutalmak egyformák minden szintnek? Mert a kezdő sárkány a profihoz viszonylag nagyon könnyű, s ezért ha a jutalom is egyforma akkor az emberkék (magamat is beszámolva) inkább kisebb karaktereken majd fogják runolni. Értem, hogy ez egy csapatos run akar lenni, de van aki Solo-ba szereti tolni, ne kelljen fél órákat hírdetgeni, hogy "sArIrA mEjEk Pm".

Azon kivül a lovag mob-ok akik még skilleznek is jó arcok viszont a skillekkel képesek ellöki a karaktered a falba. És ha már egyszer ottan vagy, kezdheted újra az egész Kazmatot, föleg hogy ha a sámán (buffos) karakteredet letámadják, utánna megnézed 5 métert a falban van és onnan még jutalmat sem tud kapni. (Igaz, hogy nem probáltam relog-olni vagy "Újraindít a városba" gombot megnyomni, de ha változva vagy és falba vagy a kőtestbe löknek az nagyon is kellemetlen volt számomra)

Elöre is elnézést ha félreértettem valamit
További jó(bb) napot/estét!

Nem elérhető Adameeew

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #3 Dátum: 2020. március 20. - 19:22:21 »
Üdvözletem!

Egyetértek az előttem hozzászólóval. A 255-ös boss morbidul erősre sikerült. A 256-os ninjámat 325k tp-re kihitelte. A sebzését lehetne csökkenteni valamilyen szinten.
Valamint a láda tartalmát lehetne bővíteni új tartalommal vagy esetleg 1 fajta tárgyból többet dobjon, például 5-10db. A jelenlegi láda tartalommal sajnos ez a run sehogy nem fogja megérni a játékosok számára, sőt még minuszba is fognak kijönni, ugyanis a kazamata olyan erősre sikerült hogy az átváltozó gömb mellé kelleni fog az áldás is.

Nem elérhető hildas72

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #4 Dátum: 2020. március 21. - 09:34:56 »
a 265ős surát is ki hiteli 448k tpre Szóval a 255-ős Boss-t kicsit lekéne butítani sebzésileg vagy legalább ne egybe sebezzen 800 ezreket. De amúgy szépek a mobok.

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #5 Dátum: 2020. március 21. - 10:23:38 »
Sziasztok!
Éppen most voltunk bent ismerőssel Sárkány kazamatába. Hát szerintem tök jó lett :) 8) 8)
Ezzel a runnal semmit se kell csinálni, ez úgy ahogy van tökéletes. 255 ninja és 255 harcos földről kényelmesen leviszi 1db 100% szörny elleni foggal. Áldás? az meg minek, nincsen Tp-reg a bossnak ha 100x öl le akkor se megy vissza az élete. Az hogy a játékos 1-1 közbe meghal, az belefér. Arról nem is beszélve ha valaki változik kevesebb a védelme, így megnő az adott karakterre a sebzés is. Ezért van hogy sok játékos kiveri a gömből.  10 perc volt a run, 2x jelent meg a sárkány..

Most olvasom hogy van neked 440k tp mobosba? mikor a normális 410-415k
« Utoljára szerkesztve: 2020. március 21. - 11:48:14 írta kisric05 »

Nem elérhető adiamogo

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #6 Dátum: 2020. március 21. - 12:47:14 »
Szia!
A kazamata jól sikerült, azzal sincs baj, hogy néha megöl a sárkány, de 1.2 millát azért szerintem ne kriteljen :D
A láda tartalma szerintem is változhatna attól függően, melyik szintű kazamatát teljesítetted.

Nem elérhető fleton

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #7 Dátum: 2020. március 21. - 13:37:04 »
Sziasztok, az egész menete nagyon jó, viszont profi szinten túlságosan nagyot sebez a boss, és szerintem egy kicsit sok a hp-ja a sima moboknak is. Egyébként jól néz ki, és a rendszere is jó, viszont amikor teljes sárkányhatalom szettben, majdnem az összes mobos mounttal, változva még kiáldásozni sem tudom a bosst, az kicsit nem költséghatékony. :D
Kisebb szinten nincsen tapasztalatom, specifikusan a profi szintre nézve írom ezeket.

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #8 Dátum: 2020. március 23. - 07:43:17 »
Sziasztok!

A kicsi ilketve a nagy szintű kazamatáról már jött pár bejegyzés ,azokhoz nem tudok hozzászólni mert nincs rájuk karim...
Viszont futottunk pár kört 190-200 közötti karikkal a közepes szintű runon.
Véleményem szerint egész jó ,egyáltalán nem könnyű de még a vállalható kategórián bellül van a nehézségi szintje. Akadnak azonban "hibák"! Ahogy azt már fentebb írták ,a lovas mob "lökdös".... Ami elég bosszantó és kellemetlen tud lenni mivel a map tele van tereptárgyakkal... Ha hátasról üt az ember vagy át van változva akkor nagyon könnyen megeshet ,hogyha egy tereptárgy környékén szedi össze a mobokat akkor azok belökik és nem tud kijönni. Akkor annak a runnak annyi és lehet várni 6 órát.... Tanács; Amég erre nem találnak ki valamit a fejlesztők célszerű középtájt összeszedegetni a mobokat.
Valamint a lovas mob hajlamos figyelmen kívül hagyni az ütéseket! Volt ,hogy ütöttem testivel fél percig ,már minden más lehalt körülöttem csak az 2-3 lovas nem akart...  Egészen addíg amég le nem szálltam a hátasról és nem használtam készségeket rajtuk..
Álltalában testi harcossal játszom de a lökdösést kiküszöbölendő rápróbáltam mentával is ,mert ugyebár azt nem tudják lökdösni a mobok...
Hát hiba volt azt kell mondjam mert az igaz ,hogy nem taszigáltak ide-oda de irgalmatlan sokat áthatóznak a mobok... Hogy most melyik volt az a sok közül nem tudom de iszonyat... Testivel megszoktam már ,hogy sebződik rendesen. Annál fel sem tűnt nagyon de a mentálnál dúrva volt.
Tanács; Ha mentával mész be akkor még full intes buff mellett is figyelj oda mennyit szedsz magadra mert nem annyira tank kari az ott... :D

Maga a sárkány közepes szinten szerintem jól el van találva. Mind a két karival futnom kellett időnként ,hogy vissza töltsön kicsit a TP-m de ez belefér.
3 fős csoporttal (Kardsura ,Buff ,Testi) olyan 10-15 perc között meg lehet csinálni naga cuccban ,hátasokkal sima fejedelemfoggal. Átváltozva még nem próbáltuk de időben kb. ugyanennyi lenne mert sokat kell szaladgálni a mobok után. A sárkányt valószínűleg gyorsabban le lehet úgy ütni de azt az időt amit nyer az ember a sárkányon elbukja a mobozós részen és utána ugyanúgy 6 órát kell várni szóval szerintem értelmetlen ide változni. :)

Összességében egy nagyon jó kis run lett ,le a kalappal és köszönet érte! Ha az átható találatokkal meg azzal ,hogy a lovas "elfelejt" sebződni illetve a "lökdöséssel" tudnátok valamit kezdeni ,akár csak annyit ,hogy a tereptárgyakat kipucoljátok a mapról... Na akkor parádés egy run lenne viszont így sem rossz! Gratulálok hozzá!
Kíváncsian várom ,mi lesz majd a láda tartalma mert az még ahogy elnéztem nincs megírva. Remélem kerül bele valami újdonság is! :)
« Utoljára szerkesztve: 2020. március 24. - 18:57:08 írta Signo »

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #9 Dátum: 2020. március 24. - 19:12:09 »
Sziasztok!

Ismét egy vélemény.... A tegnapihoz képest a sárkány ami ma visszakerült nem kicsit lett "túltolva"! Gyakorlatilag a közepest 190 es karival az életben soha nem csapja le senki még áldással sem! 1 skillel fektet de úgy ,hogy a 284k TP-m -783k ra csapja le... Gyakorlatilag több mint 1000k-t sebez 1 skillje ,természetesen full INT es buffal ,testi harcosra.... A feleségemre aki kard sura ,közel 300k TP-vel szintén akkorát nyomott ,hogy -280k ra vitte le... Ugye ezt nem gondoljátok komolyan???

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #10 Dátum: 2020. március 24. - 19:22:27 »
Nagy szintűeknél is ez gond jelen pillanatban. Nem is értem ha már ki üti a játékosokat a gömböl, akkor minek kellet neki Tpreget adni. Vagy az egyik vagy a másiknak mennie kell. Így lehetetlen leütni még 7+1 karakterrel is. Főleg ha mindenkit egyszerre öli meg. Arról nem is beszélve a láda tartalma kicsit "rossz " lett. Ha már 3 fajta nehézségi szint is van, akkor 3 fajta láda tartalmat kellene megadni is. Erre gondolok megáldó márvány például 255 felett biztos hogy a játékosok többségének 1-2 leltárral akad elrakva, nem úgy mint a 125 karaktereknek. De Igazából 3 fajta nehézségi szint van, akkor 3 eltérő láda tartalom  is kellene.

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #11 Dátum: 2020. március 25. - 10:52:19 »
Sokat gondolkodtam hogy lehetne sárkány megölni. És rájöttem a titok nyitjára  ;D 8) 8). Egyedül kényelmesen leölöm úgy hogy meg se öl a sárkány  :P :P .  Lehet kellene egy kis erősítés még  ;D ;D ;D Tpreg-re is megtaláltam a problémát, szóval verhető a sárkány . Igen és hozzá tenném még, jó lenne már a sárkánynak legyező védelmet is adni. Mert a szerveren egyik bossnak sincs legyező védelme
« Utoljára szerkesztve: 2020. március 25. - 10:57:15 írta kisric05 »

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 528
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #12 Dátum: 2020. március 25. - 11:34:14 »
Köszönjük az eddig észrevételeket.

A ma 11:30-tól elérhető verzióban igyekeztünk ezeket korrigálni.

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #13 Dátum: 2020. március 25. - 11:38:35 »
Gratulálok! Ez mind szép és jó ,hogy sámánnal messziről ledobálod... De attól még a probléma ugyanaz. Ha a közelébe mész megfektet egy ütéssel... Ez nem normális dolog arról nem is beszélve ,hogy pl harcossal a távolról dobálgatás szóba sem jöhet mert nincs rá skill... Kivitelezhetetlen.

Nem elérhető Signo

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 21
Re:Vitatéma: Fehér Sárkány Kazamata 2020
« Válasz #14 Dátum: 2020. március 26. - 08:58:31 »
Sziasztok!

Újabb helyzetjelentés a közepes kazamatáról! Kimondottan pozitív ,hogy a sárkány mostmár nem agresszív. Így van idő buffolni egyet elötte. :) Sokkal több lett a TP-je viszont nincs TP rege. A sebzése viszont szerintem a legelső variánsnak volt a legjobban belőve! Az azért le tudott sebezni időnként rendesen ,futkosni kellett néha hogy töltsön vissza a TP de még bőven a vállalható kategórián bellül volt.

Az a baj ,nem tudom mihez igazítjátok... Én egy 190 es testivel tesztelgetem ,full dupla mobos naga szettel (54 ÁK-s pallossal) ,90ördög-80állat-50ezora forgatva ,9-es kövekkel. Az összes küldi ami eddíg volt kész van beleértve a biológus küldiket is ,a rúnakőből pedíg reményeim szerint a 8.-at fogom befejezni a napokban (2kell még). Szinte az összes hátas megvan (39) ,pár eventes hiányzik még és a sima ló is fel van fejlesztve 20-as szintre. Tehát full PVM re van építve a kari. Ja ,és nem változva ütöm! Változva biztos jobban sebződnék mint így szóval nem tudom megítélni jó-e így a sárkány sebzése vagy sem.. :S Ha akarjátok megnézhetem úgy is ,van P válzozásom csak mivel 6 órát kell várni közte így nem pazaroltam rá gömböt..

Én az első variációra mondtam azt közepes szinten ,hogy az frankó volt! Volt benne kihívás de mégsem volt vállalhatatlan mint a 2. variáció! Szerintem az 1. és a 3. verzió elegye lenne a tökéletes megoldás. Az első verzió sebzésével és a 3. verzió TP-jével úgy ,hogy mikor megjelenik akkor nem agresszív. TP reg nem kell bele...

A mobok is sokat javultak! Mostmár a lovas mob csak nagyon ritkán felejt el sebződni ,le lehet őket ütni hátasról is bár még mindíg kockázatos mert továbbra is lökdösnek! :D Lényegesen kevesebbet áthatóznak ,ha egyáltalán ütnek áthatót... Majd meglesem mentával ha akarjátok. :) Tudom ,hogy meg fognak ezért kövezni páran ,de én a mobok sebzésén is emelnék picit... Nem sokat ,csak 1-el vagy 2-vel megtolni a szorzójukat ,hogy ha már nem áthatóznak legalább sebezzenek valamit.

Összességében jó irányba halad a project ,csak így tovább! Kíváncsian várom a következő verziót és az új hátast ami majd bekerül a ládába elvileg! :D