Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Eltűnt bónuszok!!  (Megtekintve 4528 alkalommal)

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Eltűnt bónuszok!!
« Dátum: 2020. március 28. - 11:45:51 »
Sziasztok!

Olvastam Edwil írását, hát éppen ideje hogy ezek is javítva lesznek. Igazából egy dolog érint. Nekem mikor Kupidó bekerült akkor tűnt el 10-k tp. Ebbe nekem az nem világos ez így, sárkányhatalom felszerelésbe van így 400k -tp mindennel együtt. Megkérdeztem több mint 150 játékos és nekik 410-420k tp-jük van mobos felszerelésekben. Akkor ők is mind bugosak? Persze találkoztam olyannal is akinek 450 ezer volt a karaktere élete, ezekben a cucokban. Na meg mikor volt a szerver visszaállítás is , akkor sok játékos kapott +20 ezer tp-t. És ki tudja ezek a karakterek mit kaptak még ezen felül.

m2mfiok34

  • Vendég
Re:Eltűnt bónuszok!!
« Válasz #1 Dátum: 2020. április 01. - 10:32:39 »
Szia!
A TP elég sokmindenen múlhat. Nézd meg hogy megvan-e minden TP-s hátasod (Pokol ló, Kupidó, gefura,leviathan, selfix, kerberos, jég - és karácsonyi kobra) Ezen felül a cuccokba (nyaki karos cipő)tehető +3,5k TP. Ide jön még a prémium támadás ami ami  +15k TP-t biztosít. A rúnaköves küldetést szintén lehet TP-re rakni, szóval nagyon sok lehetőség van a +TP szerzésére, ha viszont ezen érvek ellenére is azt gondolod hogy kevés a TP-d akkor kérlek Supportra írj ezzel kapcsolatban.
Szép napot!

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Re:Eltűnt bónuszok!!
« Válasz #2 Dátum: 2020. április 01. - 13:05:24 »
Köszönöm a válaszodat!!

Persze, írtam supportra azt választ kaptam " minden megülhető állat megadja a bónuszokat."
Én ebbe nem is kételkedtem sőt írtam is választ nekik " Fakirályfis küldetés lehet a gond"
Jelen pillanatban amiről írtam Prémium Élet, full full mountok, és cuccba nincs 3,5 Tp beforgatva és rúnaköves küldetés sincs életerőre rakva. Persze akiket megkérdeztem azok mindegyike  azonos velem. Én várom a frissítést, pvp-s, waros felszerelésbe nagyon sokat számít az a 10 ezer élet. és legalább rend lesz a karakterek körül.