Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Több ötlet.  (Megtekintve 3395 alkalommal)

Nem elérhető Szabika1994

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 11
Több ötlet.
« Dátum: 2020. március 28. - 23:30:32 »
Üdvözlöm. Egy olyan ötlet fordult meg a fejemben. hogy ha van Holdfény láda event. és persze jönnek belőle olyan dolgok is amik már nem kellenek. de ha ki jön a ládából, azt nem lehet eltüntetni, sem eladni. És ez kissé idegesítő is tud lenni. az 1-5 opt adó, és az 1-5opt cserélő. Van az áthatoló harc. és a kritikus harc viszont van 90+db egybe. de ha van még egyszer 90db azt már nem lehet egyben rakni, mint ha úgy észlelné, hogy ezt nem lehet egybe rakni, és eladni sem. így egyre és több tárgyra is gondoltam, hogy lehessen egybe rakni. pl. az 1órás gyűrűk. minotaurusz király szarva Királyi pecsétek. És gondoltam még másra is. egy kicsit meg gyorsítani. mondjuk ha valakinek van sok állata. vagy bármilyen cucca amit át akarja rakni a cuccot rakin keresztzül, és több van akkor egy gombot megnyomunk pl. J betű és akkor a tárgyakat ki lehet jelölni. és be lehessen húzni egybe a kereskedésbe vagy a raktárba.

m2mfiok34

  • Vendég
Re:Több ötlet.
« Válasz #1 Dátum: 2020. április 01. - 10:24:43 »
Szia!
Az egyberakhatóságon több ideje dolgozik a csapat, és természetesen ezek a tárgyak is szerepelnek a következő listán :D
Igen, nagyobb szinten elég időigényes az állatok átpakolása, viszont nem tudom mennyire lehet megoldani ezt az úgymond “ctrl+c,  ctrl+v” módeszert :)
Köszönjük szépen az ötleteket!

Nem elérhető Szabika1994

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 11
Re:Több ötlet.
« Válasz #2 Dátum: 2020. április 10. - 16:25:04 »
Hát én nem úgy oldanám meg, hogy CTRL+C, és CTRL+V, hanem Jobb klikkel ami a leltárban van lévő tárgy, akkor azt berakja a raktárba, ami a raktárban van lévő cuccra is jobb klikkel de akkor kirakja a leltárba, ha valaki öltözködni szeretne akkor raktár nélkül is ugyanúgy jobb klikkel tudna öltözködni. nyílván az öltözködést sem kell bonyolítani. ez így jó ötlet, viszont ha a raktár megvan nyitva akkor meg úgy lehet öltözködni, hogy rá húzza a leltár felső részére, még se ahova való a cucc. pl. a vértet felhúzza a testre. a leltárban. hanem csak a leltár tetejére elég húzni. és már magától berakja a megfelelő helyére