Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: Dupla pontok átgondolása  (Megtekintve 3879 alkalommal)

Nem elérhető kisric05

  • Zöldfülű
  • **
  • Hozzászólások: 48
Dupla pontok átgondolása
« Dátum: 2020. április 22. - 06:59:19 »
Sziasztok!!

Őszintén megmondva én is arra szavaztam hogy ne törje a felszereléseket. Nem lenne korrekt az új játékosokkal szemben. De igen, így se maradhat. Ha törni fogja a felszereléseket akkor azért hagyják abba, ha kevesebb lesz a dupla pont, akkor meg nem fognak runolni. Összetett kérdés és az 1000+ játékosnak nem is lehet megfelelni, így vagy úgy valaki szenvedni fog, és nem tetszik majd nekik.
 
Személy szerint arra gondoltam ezek a fejlesztők NE LEGYENEK KERESKEDHETŐK.

És miért is jó ez a szervernek? Mert az adott játékosok akiknek szüksége van ezekre a fejlesztőkre, azok nem több karakterrel fogják farmolni, hanem csak 1 karakterrel. És esetleg többen fognak runolni, és újra csoportos lehet. Sés játékosok is elkezdenek runolni, nem a fejlesztőket bevásárolni.

Mielőtt megkérdeznétek hogy a belépő ára lejjebb fog menni, hát erre is van megoldás. Első sorban nem kell aláárazni a másiknak. Másik megoldás nekiállsz runolni, egy egy felszerelést kiveszel, felhúzod és kereskedelmi eventen eladód. Pesze így is lehet 3 karakterrel runolni, és akkor 3 itemet veszel ki, és adod el.
És igen, nem tudja az ember hogy a piacra így milyen hatása lehet. Felszerelések ára vagy lejjebb, vagy feljebb fog menni.
 
Ládákból ki kell ezeket a fejlesztőket venni, és mással helyettesíteni.

Akinek szüksége van, az úgy is runol, nem várja meg a dupla pontokat.


Jerry