Mt2Mester - Fórum

Szerző Téma: A karakter-/accountmegosztásokról  (Megtekintve 1215 alkalommal)

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 478
A karakter-/accountmegosztásokról
« Dátum: 2021. január 17. - 00:25:21 »
Sziasztok!

Sajnos elszaporodtak a karaktermegosztások, emiatt egy új szankcionálási rendszer kerül bevezetésre, amely érinteni fogja a korábban kitiltott játékosokat is.
Erről lejjebb olvashattok!

Amennyiben valakiket karakter megosztáson kapunk, belekerülnek egy többlépcsős szankcionálási rendszer, amely az összes kapcsolt fiókot érinteni fogja!

Egy alap eset, amely a leggyakoribb:

Példa: MintaKarakter1 belépett MintaKarakter2 karakterébe.
Ilyenkor zárolásra kerül MintaKarakter1 és MintaKarakter2 is a szankcionálási lépcsőfoknak megfelelően.Több személy osztozott több karakteren, mi történik?

Ha további személyek érintettek, például MintaKari3MintaKari4, és MintaKari5.
Ebben az esetben mind 3 érintett karakter zárolásra kerül.Mi történik, ha a karakterek különböző lépcsőfokban vannak?

Ha MintaWari már a 3. szankcionálási lépcsőfokozatban van, de MintaBuffos01 még csak a 2. fokozatban, akkor nem kerülnek összevonásra a fokozatok.
Tehát minden érintett karakter a soron következő fokozatot fogja megkapni!Mi történik, ha az egyik kapcsolt karakter egyéb szabálysértésen kapjuk?

Ez a legbonyolultabb dolog, ami miatt tilos a karaktermegosztás. Ebben az esetben nem fogjuk kinyomozni, hogy ki volt a pontos elkövető, például egy lopási ügyben.
Ilyenkor az összes kapcsolt karakter végleges kitiltásban fog részesülni, ezért nyomatékosan felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a karaktermegosztás szigorúan TILOS és veszélyes!

Példa:Lopos01 tárgyakat tulajdonított el különböző karakterekből, azonban Lopos01 karakter megosztásban volt Becsuletes02-vel.

Ilyenkor nyomozás nélkül, automatikusan zároljuk az összes kapcsolt karaktert, tehát nem csak Lopos01-t, hanem Becsuletes02-t is.
Ez vonatkozik az összes szankcionálási esetre, például ha valakit karakterkereskedelem miatt kapunk el, akkor a korábban "igénybevett" fiókokat is zároljuk, így akár egy komplett céh kerülhet végleges zárolásra!Vannak-e kivételek?
Amennyiben külön engedélyt kap egy játékos csapat az M2M csapatától (például videósok), akkor lehetséges a karakterek megosztása szankcionálás nélkül.
Azonban ez nem azt jelenti, hogy ezt bármikor megtörténhet! Kizárólag az M2M csapatával előre egyeztetve lehetséges!Mi lesz a korábban véglegesen zárolt karakterekkel?
A korábban karakter megosztás miatt zárolt karakterek automatikusan, a 2. fokozatban kezdenek. Így ha őket ismételten elkapjuk megosztás miatt, már a 3. fokozatba fognak kerülni! Tehát ebben az esetben a végleges zárolás feloldása után nem kapnak "tiszta lapot" a karakterek.


Az a játékos, aki legalább 1x elkapásra kerül, folyamatosan ellenőrzés alatt fog állni, tehát akik már bekerültek bármelyik lépcsőfokba, nagyon hamar a 4. lépcsőfokban találhatják magukat!

FONTOS!
A M2M csapata fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben
a szankcionálási rendszertől eltérő kitiltást adjon,
melyet alapos vizsgálat előz meg!

Továbbá minden oldási kérelmet kizárólag a Supporton fogadunk el!
« Utoljára szerkesztve: 2021. április 05. - 17:04:23 írta Winter »

Nem elérhető Edwil

  • Community Manager
  • Veterán
  • *
  • Hozzászólások: 478
Re:A karakter megosztásokról
« Válasz #1 Dátum: 2021. január 17. - 00:29:38 »
A szankcionálási rendszer:

1. Alkalom:
► 14 napos zárolás

2. Alkalom:
► 30 napos zárolás

3. Alkalom:
► 90 napos zárolás
► -50% szint az összes karakterre

4. Alkalom:
► Végleges zárolás

Extra - Karakter megosztás runokon:
► Az összes érintett a 2. lépcsőfokban kezd! Tehát 30 napos zárolás kap minden érintett (Ezek után a következő lépcsőfok már a 3. lesz!)

« Utoljára szerkesztve: 2021. január 17. - 00:51:48 írta Winter »